2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zor doğumlarda oluyor bu tarz şeyler ama tedavisi konusunda pek bilgim yok canım. Lohusalık bu yüzden de önemli kendini iyi zannedip yormicaksın o süreçte de rahim sarkması olabiliyor
Maalesef ben yordum kendimi. Sözde önce kv ve annem, sonra da annem yanımdaydı ama hiç faydaları olmadı neredeyse, bir bardak su bile isteyemedim. Bir arada iken oturup tüm gun sohbet ettiler. Yeri geldi önlerine yemek bile ben koydum ( gerçi bi kap yemek yaptılar genelde aksamları içn) . Kendileri acıkmadığı için bir tek sabah 11de kahvaltı koydular bir de akşamları bir yemek şansım varsa. Koca gün ya aç kaldım, ya kalkıp mutfak işi, ev toplama işi falan yaptım, ağır yük kaldırdım falan. Tek annem kalınca daha da beter oldu. kadına yemek koyuyorum, ben dışarda yedim geldim veya diyetteyim ac deilim falan diyordu bazen.. Özetle sanırım yatmam gereken ilk 3-5 gün bile yatmadığım için başıma geldi bunlar Çok moralim bozuk ... Sen de bir dokundun bir ah işittin, kusura bakma lütfen, içim dolmuş.

Benimki aslnda el atmaya basladı tatilde tekiz evde diye ama çabuk sıkıldı , iki üc gün sürdü. Misal altını almayı gösterdim... Bugun acıktım dedi, mutfaga girdim yemek hazırlıyorum. Çocuk altına yapmış diye beni çagırmaya başladı. "e peki hangisini yapayım şimdi, senin yemeğin mi cocugun altı mı" dedim. Geldi mutfaga bebeği de bana pasladı. Zaten bebeğe bakmaktan anladığı ana kucagına yatırıp kendisinin internette gezmesi. Bir iş yapsalar yarım yapıyorlar. Bir kahve içtik ayıptr söylemesi, sonra ben mecbur cocuga bakmak için oda değiştirdim. Baktım tepsiyi almış sevindim, sonra gördüm ki mutfaga tezgah ortasına dolu pis şekilde bırakıvermiş. Erkek yardım düzeyi bu kadar oluyor sanırım. Ben iş yaparken bebeği oyaladığı için şükrediyorum yine de. Arada da "erkek kahvaltısı" hazırlıyor kendi deyimiyle: tost. Ben normal kahvaltı koyunca inceden eleştiriliyorum bi de yani Gün içinde uyumak istiyorum bana hatırlat dedim, hatırlatıyor ama iş yapmadığı için ben iş yapıyorum o yatıyor veya uyuyor, gören der ki gece 3-4 kere bu adamcağız kalkıp yorulmuş heralde yazık

Iyı akşamlar herkese
Bir sorunda bende var pazar günü görümcemin nişanı var salonda olucak ve giyecek hiçbir şeyim yok
Resmen dert oldu ya çıkıp bişey alacak imkan yok esim yok çünkü akşam 9 da geliyor işten ıkı çocukla tek çıkamam doğumda aldığım kilonun yarısı gitti ama hala hiçbir elbisem olmuyor kara kara düşünüyorum

Saol cnm, bence sen bir sure kegel yap dr un dedigi gibi canm duzelir o canini sıkma hic, ben idrar bile kaciriyordum oglumda dogumdan sonra oda zamanla gecti hee birde asiri ikinmadan gecici hemoroidte olmustm hepsi gecti seninde biseyin kalmaz sen gonlunu ferah tut..

Ayy bizde deli gibi emzik alsin diye ugrasiyoruz atip duruyor,oguruyor, bizimki beni emzik niyetine kullaniyor vallahi ama meme reddi olucaksa almasin varsin, oglum emzigi hemen almisti ama benide 5 ay zor emdi, kiz ona hic benzemiyor zor bir bebis, sende emzige ara ver cnm seni emsin ne kadar emse anne sutu kardir, ben suan hem mama hem meme veriyorum, sutum bol degil malesef ac kaliyor, her bebis farkli iste, ins bebislerimiz duzene girer valla yoksa isimiz zor..

Anlatacaksın tabi canım dinleriz sorun yok. Keşke biraz dikkat edip dinlenseydin sonra insan pişman oluyor kendine yemek bişey hazırlayıp yiyip içip çocuğunla ilgilenseydin keşke. işler de olmayıversin bi süre.

Hemoroit de oldu bende. Dikiş, hemoroit , sarkma - üçü bir arada kahve gibi düzeldiğini duymak güzel :)

aman aman verir vermez tuttu avent soothie'yi. Ve verir vermez beni reddetti ya resmen bayram tatilimiz rezil oldu. Basa dondum acemilik gunlerine. Cocuk desen sakinlesemedi uyuyamadi cok etkilendik. Kendimi suclaya suclaya öldüm.

Benimki de 24 saat emzik gibi kullanmak istiyor canim. Ve yatakta yatarak emzirsem uyumuyor, illa kucakta olacak. Ne diyim demek ki ihtiyaci var. Eve her gelen at su cocugu kenara, kucaga alistirmissin, evin isini kim yapacak, emzik ver dedi dedi onlara uydum agzimin payini aldim... Baslarim ev isine ne yapayim, bugunler daha geri gelmeyecek. Mahvediyor buyukler her seyi... İsin ucundan tutmak yok ancak akil vermek var bos bos

3 ay diyor doktor, ne yapalim, zaten 1 aydan fazlasi bitti hepimizin. Elbet duzene de girer, ayaklanip yurur de, her sey olur. Bizi strese soktuklari yeter

Canım ayıp olur diye onlar yemezken yemedim, çok iş de yapmadım ama acil şeyler vardı onlar bile yetti. Haklısın ama dikkat etmeliydim

niye boyle bu erkekler ya benimki de cocugu oyalarken camasiri as diyor bana. Uyu veya bir duşa gir falan da degil.

Ah kuzum ya bu buyukler ztn herseyi cok biliyor, benim kizada habire tok bu karni patlicak sis diyor kv, ya cocugun gazi var diyoruz anlamiyor, iki cocugunuda sarilik etmis kanlari degimis o derece, benim cocuklarima da aynisini yapmak istiyor valla karistirmiyorum artik sende ver agizlarinin payini evlat benim tecrube benim yasayarak ogrenicem karismayin de..

karışıp karışıp çekip gittiler (şükür) canım. Lohusalikta herkes anneden daha lohusa, daha hassas daha alingan oluyor. Cok enteresan gunler yasadik hepimiz. Cocuk bizim ama masallah agzi olan konusuyor =)

Kızlar iyi geceler normal doğum yapanlara bi sorum var nişan geldikten sona doğum ne zaman baslıyo? Neler oluyo nişan geldikten sonra bir arkadasımın nişanı geldide heyecanla bekliyoruz ben sezeryanla doğum yaptıgım için bilmiyorum.birde dua edin olur mu hayırlısıyla gelsin bebeğimiz sağlıkla inşallah

Canım valla ole bos konusuyolarki insanın kaçası geliyo.banada diolar ağlarsa aglasın yok ciğerleri gelişir valla cvp veriyorum rahat ediyorum diorum nie aglasın benim cocugum gereksiz yere siz oturun aglayın.yok illa su verin, yanımda verinde goreyim içim rahat etsin diyen mi dersin.ya suda veren var ama ben vermiyorum size ne sen kimsinki gorcen.sanki anası o.benim bebeğim sadece anne sutu alıyo ihtiyacı yok suya bide mikrop kapma riski var suyla.valla dinlemiyorum kimseyi ben bi doktorumuzu bide burda sizlerin tecrubelerini dinliyprum kendi mantıgımıda katıp uyguluyorum.benimde kendi annem dedi emzik ver ver ver die vermicem dedim.inan cok dayanamadığım zaman oldu bi emzik alıcam artık dedim hatta en son dediğimde senin msgın beni kendime getirdi meme reddi ile ilgili almadım gene.varsın emsin oğlum napalım.onlar iyi olsunda hepsi gececek inşallah canım.

Selamlar herkese.bugün eşimle gezmeye çıktık bizim bebiş uyudu tüm gün tam eve dönerken ağlamaya başladı zamanlası harikaydı merkeze döndük misafirliğe geçtik yine uyudu hiç uyanmadı kalkarken uyandı.eve geldik emzirdim yine uyudu yemek yaptım rahat rahat derken saat 10 da uyandı artık uykuya doymuştu ağlamaya başladı huzursuzca ağladı ağladı ama nasıl ağlamak..emziriyorum reddediyor oynuyorum zıplatıyorum gezdiriyorum ninni soyluyorum yok susmuyo eşimin yarın nöbeti var onu uyumaya gönderdim kaldım tek başıma.döner koltuğa oturdum döndük ninniler eşliğinde sustu bi yarım saat yine başladı altını açtım sustu kapattım bi daha başladı tekrar meme verdim reddetti içime kurt düştü mama mı istiyo diye elim titreye titreye mama hazırladm 90cc .60cc içti sakinleşti ben beynimden vurulmuşa döndüm..meme reddi mi bu dedim tekrar biberon verdim reddetti ağladı meme verdim istemedi..sonra aklıma güya uyku ve gaz için verilen şurubu geldi.1 hafta evvel doktor tavsiyesiyle bi şurup aldık diğer şuruplara oranla fiyatıda yüksek ben 3 gün kullandım kullandığım hergün kızım huy değiştirdi ağladı huzursuzlandı şurubuda ayıla bayıla içti ama ağladı da ağladı.kestim bikaç günlüğüne bebek normale döndü şuruptan olduğuna emin olmak için sabah ve bu akşam tekrar denedim kızım yine helak oldu bi ağrı kesici fitil verdim 20 dakka içinde uyudu korkuyorum meme reddi yaşamaktan inşallah yarın tutar o şurubu çöpe atıcam ilk iş çok kötüydük kızlar sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…