- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.301
Maalesef ben yordum kendimi. Sözde önce kv ve annem, sonra da annem yanımdaydı ama hiç faydaları olmadı neredeyse, bir bardak su bile isteyemedim. Bir arada iken oturup tüm gun sohbet ettiler. Yeri geldi önlerine yemek bile ben koydum ( gerçi bi kap yemek yaptılar genelde aksamları içn) . Kendileri acıkmadığı için bir tek sabah 11de kahvaltı koydular bir de akşamları bir yemek şansım varsa. Koca gün ya aç kaldım, ya kalkıp mutfak işi, ev toplama işi falan yaptım, ağır yük kaldırdım falan. Tek annem kalınca daha da beter oldu. kadına yemek koyuyorum, ben dışarda yedim geldim veya diyetteyim ac deilim falan diyordu bazen.. Özetle sanırım yatmam gereken ilk 3-5 gün bile yatmadığım için başıma geldi bunlarZor doğumlarda oluyor bu tarz şeyler ama tedavisi konusunda pek bilgim yok canım. Lohusalık bu yüzden de önemli kendini iyi zannedip yormicaksın o süreçte de rahim sarkması olabiliyor
bence de erkek olmak varmis, tatilde 1 tatilim var diyor, işe giderken ben işe gidecegim uykusuz mu kalayim diyor, salonda mis gibi uyuyor istedigi gibi. Gecen bebek aglayinca kapiyi bile kapatmis. İnsanin zoruna gidiyor ya gece tek basina bebek uyutmaya calismak
Saol cnm, bence sen bir sure kegel yap dr un dedigi gibi canm duzelir o canini sıkma hic, ben idrar bile kaciriyordum oglumda dogumdan sonra oda zamanla gecti hee birde asiri ikinmadan gecici hemoroidte olmustm hepsi gecti seninde biseyin kalmaz sen gonlunu ferah tut..Geçmiş olsun canım sana da. Benim vajina girişi de şu anda daha geniş ama o zamanla toplar belki diyorum .Fakat bu sarkma işi başka bişeyayna ile bakınca içerde top gibi bi yapı var çıkışı kapatıyor. Araştırdım, ya mesane ya rahim ya barsak sarkmasi olurmuş. Doktoru aradım, kegel yap düzelir diyor .internette ise ameliyat ile düzelir diyor . Deneyimli olanlar ne der merak ettim o yüzden. Seninki biraz daha farklı bişey sanırım .İnşallah müdahalesiz düzelir... Ve evet, erkek olmak varmış
Ayy bizde deli gibi emzik alsin diye ugrasiyoruz atip duruyor,oguruyor, bizimki beni emzik niyetine kullaniyor vallahi ama meme reddi olucaksa almasin varsin, oglum emzigi hemen almisti ama benide 5 ay zor emdi, kiz ona hic benzemiyor zor bir bebis, sende emzige ara ver cnm seni emsin ne kadar emse anne sutu kardir, ben suan hem mama hem meme veriyorum, sutum bol degil malesef ac kaliyor, her bebis farkli iste, ins bebislerimiz duzene girer valla yoksa isimiz zor..canim cok sag ol
Bebis yatarken odayi supurmustum ama durmamisti o gun. Youtube dan beyaz gurultuyu indirmem lazim.
Ya bu yiyecekler konusunda doktorlar farkli farkli seyler soyluyor. Bana da hamileyken yedigin her seyi yiyebilirsin dedi.
Bizimki de 5 dk emiyor, hop gaz oluyor, 5 dk emiyor hop gaz.
Bir de 1 haftadir meme reddi var, dondurmeye calisiyoruz, hala memede agliyor... 1 kere emzik verdim direkt reddetti sag olsun...
Maalesef ben yordum kendimi. Sözde önce kv ve annem, sonra da annem yanımdaydı ama hiç faydaları olmadı neredeyse, bir bardak su bile isteyemedim. Bir arada iken oturup tüm gun sohbet ettiler. Yeri geldi önlerine yemek bile ben koydum ( gerçi bi kap yemek yaptılar genelde aksamları içn) . Kendileri acıkmadığı için bir tek sabah 11de kahvaltı koydular bir de akşamları bir yemek şansım varsa. Koca gün ya aç kaldım, ya kalkıp mutfak işi, ev toplama işi falan yaptım, ağır yük kaldırdım falan. Tek annem kalınca daha da beter oldu. kadına yemek koyuyorum, ben dışarda yedim geldim veya diyetteyim ac deilim falan diyordu bazen.. Özetle sanırım yatmam gereken ilk 3-5 gün bile yatmadığım için başıma geldi bunlarÇok moralim bozuk ... Sen de bir dokundun bir ah işittin, kusura bakma lütfen, içim dolmuş.
Hemoroit de oldu bende. Dikiş, hemoroit , sarkma - üçü bir arada kahve gibiSaol cnm, bence sen bir sure kegel yap dr un dedigi gibi canm duzelir o canini sıkma hic, ben idrar bile kaciriyordum oglumda dogumdan sonra oda zamanla gecti hee birde asiri ikinmadan gecici hemoroidte olmustm hepsi gecti seninde biseyin kalmaz sen gonlunu ferah tut..
aman aman verir vermez tuttu avent soothie'yi. Ve verir vermez beni reddetti ya resmen bayram tatilimiz rezil oldu. Basa dondum acemilik gunlerine. Cocuk desen sakinlesemedi uyuyamadi cok etkilendik. Kendimi suclaya suclaya öldüm.Ayy bizde deli gibi emzik alsin diye ugrasiyoruz atip duruyor,oguruyor, bizimki beni emzik niyetine kullaniyor vallahi ama meme reddi olucaksa almasin varsin, oglum emzigi hemen almisti ama benide 5 ay zor emdi, kiz ona hic benzemiyor zor bir bebis, sende emzige ara ver cnm seni emsin ne kadar emse anne sutu kardir, ben suan hem mama hem meme veriyorum, sutum bol degil malesef ac kaliyor, her bebis farkli iste, ins bebislerimiz duzene girer valla yoksa isimiz zor..
Canım ayıp olur diye onlar yemezken yemedim, çok iş de yapmadım ama acil şeyler vardı onlar bile yetti. Haklısın ama dikkat etmeliydimAnlatacaksın tabi canım dinleriz sorun yok. Keşke biraz dikkat edip dinlenseydin sonra insan pişman oluyor kendine yemek bişey hazırlayıp yiyip içip çocuğunla ilgilenseydin keşke. işler de olmayıversin bi süre.
niye boyle bu erkekler yaBenimki aslnda el atmaya basladı tatilde tekiz evde diye ama çabuk sıkıldı , iki üc gün sürdü. Misal altını almayı gösterdim... Bugun acıktım dedi, mutfaga girdim yemek hazırlıyorum. Çocuk altına yapmış diye beni çagırmaya başladı. "e peki hangisini yapayım şimdi, senin yemeğin mi cocugun altı mı" dedim. Geldi mutfaga bebeği de bana pasladı. Zaten bebeğe bakmaktan anladığı ana kucagına yatırıp kendisinin internette gezmesi. Bir iş yapsalar yarım yapıyorlar. Bir kahve içtik ayıptr söylemesi, sonra ben mecbur cocuga bakmak için oda değiştirdim. Baktım tepsiyi almış sevindim, sonra gördüm ki mutfaga tezgah ortasına dolu pis şekilde bırakıvermiş. Erkek yardım düzeyi bu kadar oluyor sanırım. Ben iş yaparken bebeği oyaladığı için şükrediyorum yine de. Arada da "erkek kahvaltısı" hazırlıyor kendi deyimiyle: tost.Ben normal kahvaltı koyunca inceden eleştiriliyorum bi de yani Gün içinde uyumak istiyorum bana hatırlat dedim, hatırlatıyor ama iş yapmadığı için ben iş yapıyorum o yatıyor veya uyuyor, gören der ki gece 3-4 kere bu adamcağız kalkıp yorulmuş heralde yazık
Haha valla aynisi normal dedikleride buymus bu olanlar normal mi yaniiHemoroit de oldu bende. Dikiş, hemoroit , sarkma - üçü bir arada kahve gibidüzeldiğini duymak güzel :)
Ah kuzum ya bu buyukler ztn herseyi cok biliyor, benim kizada habire tok bu karni patlicak sis diyor kv, ya cocugun gazi var diyoruz anlamiyor, iki cocugunuda sarilik etmis kanlari degimis o derece, benim cocuklarima da aynisini yapmak istiyor valla karistirmiyorum artik sende ver agizlarinin payini evlat benim tecrube benim yasayarak ogrenicem karismayin de..aman aman verir vermez tuttu avent soothie'yi. Ve verir vermez beni reddetti ya resmen bayram tatilimiz rezil oldu. Basa dondum acemilik gunlerine. Cocuk desen sakinlesemedi uyuyamadi cok etkilendik. Kendimi suclaya suclaya öldüm.
Benimki de 24 saat emzik gibi kullanmak istiyor canim. Ve yatakta yatarak emzirsem uyumuyor, illa kucakta olacak. Ne diyim demek ki ihtiyaci var. Eve her gelen at su cocugu kenara, kucaga alistirmissin, evin isini kim yapacak, emzik ver dedi dedi onlara uydum agzimin payini aldim... Baslarim ev isine ne yapayim, bugunler daha geri gelmeyecek. Mahvediyor buyukler her seyi... İsin ucundan tutmak yok ancak akil vermek var bos bos
3 ay diyor doktor, ne yapalim, zaten 1 aydan fazlasi bitti hepimizin. Elbet duzene de girer, ayaklanip yurur de, her sey olur. Bizi strese soktuklari yeter
karışıp karışıp çekip gittiler (şükür) canım. Lohusalikta herkes anneden daha lohusa, daha hassas daha alingan oluyor. Cok enteresan gunler yasadik hepimiz. Cocuk bizim ama masallah agzi olan konusuyor =)Ah kuzum ya bu buyukler ztn herseyi cok biliyor, benim kizada habire tok bu karni patlicak sis diyor kv, ya cocugun gazi var diyoruz anlamiyor, iki cocugunuda sarilik etmis kanlari degimis o derece, benim cocuklarima da aynisini yapmak istiyor valla karistirmiyorum artik sende ver agizlarinin payini evlat benim tecrube benim yasayarak ogrenicem karismayin de..
Canım bende köydeyim ama ıspartadayız biz. Hava etkilemiştir nem sıcaklık bulunduğun yerden daha fazlaysa rahat edememiş olabilir. Benim oğlum burayı sevdi nem yok hava serin terlemiyor mis gibi.
Evde pusetinde durmaz arkadaşın diş buğdayına gittik bahçede serin bir yerdeydi. Puseti götürmemiştim uyuyunca arkadaşın pusetine yatırdım. O gürültüde bi köşede 3 saat uyudu ya. Çok komikler ya. Birde sabah genelde 5 6 gibi uyanınca uyumazsa buz gibi başkona çıkıp orda yürüyorum oğluşla orda hemen uyuyor. Balkonu seviyorlar bence açık havayı serinliği[/Q
Isparta da nerdesiniz bizde ispartadayiz Yalvaç ta sabah aksam serin burası
Cok sukur gitmisler cnm, yoksa dusunemiyorum olacaklari..karışıp karışıp çekip gittiler (şükür) canım. Lohusalikta herkes anneden daha lohusa, daha hassas daha alingan oluyor. Cok enteresan gunler yasadik hepimiz. Cocuk bizim ama masallah agzi olan konusuyor =)
aman aman verir vermez tuttu avent soothie'yi. Ve verir vermez beni reddetti ya resmen bayram tatilimiz rezil oldu. Basa dondum acemilik gunlerine. Cocuk desen sakinlesemedi uyuyamadi cok etkilendik. Kendimi suclaya suclaya öldüm.
Benimki de 24 saat emzik gibi kullanmak istiyor canim. Ve yatakta yatarak emzirsem uyumuyor, illa kucakta olacak. Ne diyim demek ki ihtiyaci var. Eve her gelen at su cocugu kenara, kucaga alistirmissin, evin isini kim yapacak, emzik ver dedi dedi onlara uydum agzimin payini aldim... Baslarim ev isine ne yapayim, bugunler daha geri gelmeyecek. Mahvediyor buyukler her seyi... İsin ucundan tutmak yok ancak akil vermek var bos bos
3 ay diyor doktor, ne yapalim, zaten 1 aydan fazlasi bitti hepimizin. Elbet duzene de girer, ayaklanip yurur de, her sey olur. Bizi strese soktuklari yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?