- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.261
Canım bende 43. Günde hala sarı akıntıya dönmüş vaxiyette adet oluyorum. Sarımsı kahve su şeklinde. Sezeryan mı olmuştun sen
Bizde de durum aynı acaba klimadan mı gazlanıyor diyordum ama bu gece kv lerde kaldık yine aynısı oldu. Uykusu var ama ayaklarını oynatıp inliyo sonra uyanıyo zaten. O gaz ne zaman çıkarsa ozaman uyuyor tekrar bazen öğleden sonrayı buluyor. Tabi ben bitiyrm ozamana kadar. En sevmediğm saatler sabah 5 ten öğleye kadar..nezaman düzelecek çok merak ediyorumKızlar size bişey sorcam.. Benim bebeğim her akşam aynı saatlerde uykuya dalıyor saat 9-10 gibi. Karnı tok ve gazı çıkmış oluyor. Kakasını da gün içinde birkaç defa yapıyor. Uyuduktan sonraki ilk uykusu deliksiz 4-6 saat arası uyuyor. Daha sonra acıkıyor kaldırıp emziriyorum tekrar uyuyor fakat bu uyumasına sabaha kadar hep Kıvranıyı ıkınıyo yüksek sesler çıkararak bir türlü anlamadım neden her gece aynı şey oluyor..
Yani çok tuhaf hep mi aynı saatte başlar inlemeye.. Ben de merak ediyorum. İşin garip yanı gazdan olsa o zaman neden ilk uyuduğunda deliksiz uyuyo.. Çünkü o zaman da, doyurup uyutuyor um. Çok dengesiz.. Bi de az önce köpüklü kaka yaptı ilk kez.. O ne demek acaba.. Allahı sürekli yeni şeyler çıkıyorBizde de durum aynı acaba klimadan mı gazlanıyor diyordum ama bu gece kv lerde kaldık yine aynısı oldu. Uykusu var ama ayaklarını oynatıp inliyo sonra uyanıyo zaten. O gaz ne zaman çıkarsa ozaman uyuyor tekrar bazen öğleden sonrayı buluyor. Tabi ben bitiyrm ozamana kadar. En sevmediğm saatler sabah 5 ten öğleye kadar..nezaman düzelecek çok merak ediyorum
Aa sende mi incilisin :) bende de pko var :/ doğum kontrol hapı temelli mahvediyor biliyorsun hiç kullanma . Hayırlısı bakalımBen dr.umla görüştüğümde 6 aydan önce hiçbir uygulama yapmıyoruz dedi. Ben spiral düşünmüştüm ama dr polikistik over olduğum için hap öneririm demişti ben yinede spiral dedim. %99 koruma oranı vermişti ama etrafta hep spiral le hamile kalma öyküleri var. Şimdilik eşim korunuyor.
Ben yan tarafına yatırıyorum yüz üstü uyanıkken yada onunla vakit geçiriyorken yatırın sonra düzsltirsiniz zaten öyle bırakıp uyumayın gece.Sevi Bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağından bahsediyorsun sanırım. Aynısı var bende de canım kiraz çekirdeklerini ısıtıyorum bende ama ayaklarına koydum uyurken. Yastığın içine koyunca bebeği yüz üstü yatırmak gerek oğlum hiç sevmiyor yüz üstü yatmayı. Sen yüz üstü mü yatırıyorsun uyurken? Tehlikeli diyorlar ya bi de öyle yatması. Korkuyorum ben de.
Canım bebişin boyle büyümezki uyuması gerek yaa sende mahvoluyosun1 den 4 bucuga kadar uyanik kaldi. Saka gibi .Anneme söyledim ilgilen diye .Onda da durmadi mahvoldum uykusuzluktan .simdi yine uyanik.
38 gunluguz canim .Insallah duzelir Her gun yeni bir huy ediniyor .Gece gozu kapali emerdi sonradan acardi eger uyumayacaksa .Bu gece 1 de gozler fal tasi gibi acik .Saat 4 oldu uykunun esamesi yok .Guc bela uyuttum daha 3 saat olmadi hala uyanigiz .
Canım ben 5 saat 6 saat izin verdiğimi bilirim yapmayın bunu ne kendinize ne yawrunuza uyuyosa bırakın oyle büyür bebekler.uyku ihtiyacı olmasa uyumaz zaten aslada uyutamazsınız ama tam güzel güzel uyurken uyandırmayın elbet süt için uyanacak elbet doyuracaksın hem bi öğün gecikince hemen kilo vermez minnoşlar uyku da süt kadar değerli hem bu sıra da sizde dinlenin zamanın kıymetini bilinBen su ana kadar max 3 saat uyumasina izin verebildim. Mideleri hala ufak. Doktor 3u gecme dedi ama yinede acaba cok mu oldu diye düşünüyorum. Tartimiz evde . Biz memleketteyiz. Bugun sanki zayifaldi gibi geldi
Canım ben 5 saat 6 saat izin verdiğimi bilirim yapmayın bunu ne kendinize ne yawrunuza uyuyosa bırakın oyle büyür bebekler.uyku ihtiyacı olmasa uyumaz zaten aslada uyutamazsınız ama tam güzel güzel uyurken uyandırmayın elbet süt için uyanacak elbet doyuracaksın hem bi öğün gecikince hemen kilo vermez minnoşlar uyku da süt kadar değerli hem bu sıra da sizde dinlenin zamanın kıymetini bilin
Kızlar normal doğum yapanlara bir sorum var. Vajinanın iç kısmında sarkma gibi birşey var bende .Doğum yapalı üç hafta oldu düzelme yok. Dikişlerim düzeldi büyük oranda o kadar. Doktor 40 gün sonraya düzeliyor demişti ama şu ana dek toparlanma olmaması normal mi ? Sanırım mesane sarkması bu, böyle mi kalıyor acaba?
Düzelir canm biraz daha sabret benmkinin gece 12 gibi uyanip sabahin 7sine 8ine kadar uyumadigi gunlerini hatrliyorum. ölü balik gibi olmustum1 den 4 bucuga kadar uyanik kaldi. Saka gibi .Anneme söyledim ilgilen diye .Onda da durmadi mahvoldum uykusuzluktan .simdi yine uyanik.
38 gunluguz canim .Insallah duzelir Her gun yeni bir huy ediniyor .Gece gozu kapali emerdi sonradan acardi eger uyumayacaksa .Bu gece 1 de gozler fal tasi gibi acik .Saat 4 oldu uykunun esamesi yok .Guc bela uyuttum daha 3 saat olmadi hala uyanigiz .
Evet iyi geçen günlerde umutlaniyorsun ve bu iyi geçen günlerin sayısı artacak inşallah. Bir süre sonra aglamasina alisiyorsun zatenBazi gunler rahat geçince insan umutlaniyor demi ? Duzelecegine olan inanç güçleniyor. Benimki aksama kadar şöyle boyle iyiydi .Bir yerde patlak verecek diyordum ki bir saat once ciglik cigliga aglama basladi .Elimizde tutamıyoruz balık gibi kayiyor.Bir umut emzigi verdim tuttu .Öğümeden emzigi cekip hemen memeyi tutturdum .Ama sakinlesmiyor .Uykusunda ağlıyor
Evet canim .12 de uyuttum ben 1 saat uyusun ben de dinleneyim derken odaya giren cikan yuzunden surekli irkiliyor .Pispislamaktan uyuyamadim.En son ablam gelmis uyuyor mu diyor .Ya sen gece uyurken annemle ben nobet tuttum .Uyanik olsa zaten sesini duyarsin niye uykusunu bölüyorsun ki ...Canım bebişin boyle büyümezki uyuması gerek yaa sende mahvoluyosun
Benim bebeğim o kadar uyusa tum islerimi halleder üstüne dinlenirim .uyandirmam acikinca zaten kalkar :)Canım ben 5 saat 6 saat izin verdiğimi bilirim yapmayın bunu ne kendinize ne yawrunuza uyuyosa bırakın oyle büyür bebekler.uyku ihtiyacı olmasa uyumaz zaten aslada uyutamazsınız ama tam güzel güzel uyurken uyandırmayın elbet süt için uyanacak elbet doyuracaksın hem bi öğün gecikince hemen kilo vermez minnoşlar uyku da süt kadar değerli hem bu sıra da sizde dinlenin zamanın kıymetini bilin
Düzelir canm biraz daha sabret benmkinin gece 12 gibi uyanip sabahin 7sine 8ine kadar uyumadigi gunlerini hatrliyorum. ölü balik gibi olmustum
Ben de kullanmak istiyorum o kadar mucizevi bir sey ise .Masallah senin bebisine .En guzel uykular bebislerimizin olsun .Dr a da sorsam ne tepki alirim bilmiyorum .Sadece 1 kez götürdüm bebegi adamin görüşünü bilmiyorum .Selam kızlar
Kesinlikle tavsiye değildir, ancak muskat bebeği çok güzel uyutuyor.
Yavrumun kolik ağlamaları vardı bütün gece bazen 18-23 saatleri bazen de 21-02 saatleri arası deliksiz ağlıyordu...en sonunda tavsiye ile doktoruma sorup serçe parmak tırnak ucu kadar, çok ufak yani...toz halinde muskatı sütüne karıştırıp akşam üzeri verdim.
Sonuç : bebek uykusu nasılsa öyle uyuyor. Gece güzelce uyuyor gece yarısı da uykuya devam sabah 5 gibi uyanıp oynaşıp 7 de uyuyoruz. Maşallah diyin.. :))
40 ı çıkmayanlar düşünmesin ama 40 çıkanlar doktorunuza sorun ve kesinlikle çok çok ufak doz kullanın günde bir kere.
O kadar etkiliymiş... bebeğim 2 aylık... bir süre arada kullanırım 3. Ay dolunca bırakırım
Kizlar ben midemi fena usutmusum.Bulanti da var. Bebeğime zarar vermeyecek doğal bir çözümü var mi ?
Köpüklü kaka hiç başımıza gelmedi gazla alakalı mı bilmyrm. Ben biyerde okumuştum bebeklerin çoğu akşam 21 den sonra deliksz 4-5 saat uyurmuş.. demekki en derin uykuya ozamn geçiyorlar ondan gaz sancısını hissetmiyorlarYani çok tuhaf hep mi aynı saatte başlar inlemeye.. Ben de merak ediyorum. İşin garip yanı gazdan olsa o zaman neden ilk uyuduğunda deliksiz uyuyo.. Çünkü o zaman da, doyurup uyutuyor um. Çok dengesiz.. Bi de az önce köpüklü kaka yaptı ilk kez.. O ne demek acaba.. Allahı sürekli yeni şeyler çıkıyor
Evde pusetinde durmaz arkadaşın diş buğdayına gittik bahçede serin bir yerdeydi. Puseti götürmemiştim uyuyunca arkadaşın pusetine yatırdım. O gürültüde bi köşede 3 saat uyudu ya. Çok komikler ya. Birde sabah genelde 5 6 gibi uyanınca uyumazsa buz gibi başkona çıkıp orda yürüyorum oğluşla orda hemen uyuyor. Balkonu seviyorlar bence açık havayı serinliğiSizin bebişlerde kanepeye, yatağına vs koyduğunuzda ağlayıp kucağınıza aldığınızda susuyor mu ? :) şimdi de bunu öğrendik balkonda annemle çay keyfi yapıyorduk yırttı kendini balkona getrdm annemin kucağına verdm izliyo şimdi sağı solu sesi çıkmıyo
Yani çok tuhaf hep mi aynı saatte başlar inlemeye.. Ben de merak ediyorum. İşin garip yanı gazdan olsa o zaman neden ilk uyuduğunda deliksiz uyuyo.. Çünkü o zaman da, doyurup uyutuyor um. Çok dengesiz.. Bi de az önce köpüklü kaka yaptı ilk kez.. O ne demek acaba.. Allahı sürekli yeni şeyler çıkıyor
Sagol canim .O yuzden tereddut ettim .Hamileyken doktor tavsiyesi taze zencefille bal yiyip oyle atlatmistim hastalığı ama simdi yas zencefil bulmam cok zor.Zencefil iyi gelir derler yada nane ama emzirirken nasıl bilememgecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?