2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne zaman duzene gircek uykuları acaba? Aksam 3 saat uyudu ama misafir geldi ben uyuyamadım şimdide uyumuyo oğlum.emzirdim yatagına koydum hop uyandı.bikaçgundur gece uyuyodu gusel ama anlaşılan bugece ayaktayız.gunduzde uyumuyo.dioalrki gunde 16 saat uyur ne uykusu 16 saat ayakta bunlar.uyumadıkcada iyice uyumaz oluyolar Allah yardımcımız olsun.gözlerim acılmıyo

niye boyle bu erkekler ya benimki de cocugu oyalarken camasiri as diyor bana. Uyu veya bir duşa gir falan da degil.
Valla bizimki ilk günler hem işlere hem bebeğe koşayım istedi baktı yapamıyorum şimdi yemek çay onda hatta mutfağı temizleyip bulaşıkları yıkıyor tuvalet mutfak çöplerinii derleyip atıyor ütüsünü yapıyor saolsun

Cnm ilacın adını yazsan bızde dikkat ederiz belkı kullanan vardır bızde zınco var şimdilik iyi gibi ama bilmiyorum bakalım

Cnm ilacın adını yazsan bızde dikkat ederiz belkı kullanan vardır bızde zınco var şimdilik iyi gibi ama bilmiyorum bakalım
Ya belki bşka bebeklere iyi gelir o belli olmuyo bebekyen bebeğe değişiyo markanın günahına girmek istemediğim için yazmadım adı "GOOD NİGHT" 5- 6 çeşit yağdan oluşan bitkisel bi karışım

Ya belki bşka bebeklere iyi gelir o belli olmuyo bebekyen bebeğe değişiyo markanın günahına girmek istemediğim için yazmadım adı "GOOD NİGHT" 5- 6 çeşit yağdan oluşan bitkisel bi karışım
Yok cnm zaten her çocuğa aynı olacak değil tabi de belkı kullananlar varsa onlarda yorum yapar dıye dedım ılk defa duydum bu ilacı da :) sıkıntısız geceler olsun inşallah hepimize

Biraz iyiyim .Oglan emiyo wc ye kalkcam .1 saattir erteliyorum. Simdi bir açılırsa uykusu öğlen 1 2 ye kadar kesin uyanik kalır.

Benimkide bu saatten sona uyumuyo.emiyo emerken uyuyo yerine koyunca bio uykusu.uyumazsa eger öğleden sona 3-4 e kadar sadece memede uyuduguyla duruyo.aralarda bole 30-45 dk uyuyup kalkıo.uyumayıncada habire meme istiyo sona gogusler hep yara tabi.nie gunduz uyumuyo anlamıyorum ve gunde nie bole erken baslıyo onun için onuda anlamıyorum.umarım uyur cunku bende 2 saatlik uykuyla duruyorum.bide bu ahu tukelin gonderdiklerini okuyodum gecen ole anlatıyoki bu zamanlarda bebekler uyuyoda bundan sona uyumuyo gibi anlatıyo.uyuyanı boleyse uyumayanı nasıl

Kızlar her gece bebegm emerken uyuyakaliyo acaba doyuyomu doymuyomu ole cok uzunda ememio dogal olarak

Bizimki de en son karanlikken emiyordu .Yerine koydum uyumustu cis yapti uyandi bez degistirirken gozu tamamen acildi .Seslwr cikariyordu hareketliydi. Esim de duyunca yataktan kalkti sevmeye basladi .Uyku tamamen dağıldı. Sonuc esim gitti uyuyor ben emziriyorum

Bizde de durum aynı ikiside uyanık jimnastik yapıyorlar ama ben gözümü kapatınca ağlıyorlar bende telefon karıştırıyorum. Eşim uyuyor ve çok acıktım. Insan bütün gece emzirip uykusuz kalınca erkenden acıkıyor ama kahvaltı hazırlamak bana zor geliyor bu ara tatil diye hep eşimden bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…