- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.281
Aynen bayramda bizm sülalenin kahkahası bağrışması arasnda saatlerce uyudu aksi gbi şimdi çıt çıkarsam uyanıyo aynen serinlikte uyumayı oturmayı flan bende çok severim bebişler işlerini biliyo :))Evde pusetinde durmaz arkadaşın diş buğdayına gittik bahçede serin bir yerdeydi. Puseti götürmemiştim uyuyunca arkadaşın pusetine yatırdım. O gürültüde bi köşede 3 saat uyudu ya. Çok komikler ya. Birde sabah genelde 5 6 gibi uyanınca uyumazsa buz gibi başkona çıkıp orda yürüyorum oğluşla orda hemen uyuyor. Balkonu seviyorlar bence açık havayı serinliği
Tozunu kullan canım balla macun yapıp yiyebilirsin varsa toz zerdeçal da kat içine. Geçmiş olsun.Sagol canim .O yuzden tereddut ettim .Hamileyken doktor tavsiyesi taze zencefille bal yiyip oyle atlatmistim hastalığı ama simdi yas zencefil bulmam cok zor.
Canım bende köydeyim ama ıspartadayız biz. Hava etkilemiştir nem sıcaklık bulunduğun yerden daha fazlaysa rahat edememiş olabilir. Benim oğlum burayı sevdi nem yok hava serin terlemiyor mis gibi.Kızlar herkese iyi bayramlar, bizde pazar gününden beri düzcede köydeyiz ama kızıma herhalde köy havası yaramadi gündüz uykusu bitti gibi uyuyor 15 dk yarim saat sonra kalkıyor. Hadi bi daha uyut yone 15 dk tum gun boyle geciyor gece 11 den asagi uyumuyor. Yarin mevlut okutup artik istanbula donucez tabi bide otobuste gitmesi var. Koye giden arkadaslar olmustur mutlaka sizdede boyle oldumu duzensizlik.
Rezene ve kimyon tohumunu 1 kahve fincani yapiyorum.3 c.kasigi bebege verip gerisini ben iciyorum.Henuz faydasini gormedim .Insallah ise yarar.Masallah senin bebisine.
Insallah canim Bizimki sadece sabahları keyfi yerindeyken bireysel takilmayi kabul ediyor .Onun dışında yere yataga koyunca cildiriyor .Oyy ne izlemesi olur o tek basina uyumaya çalışırken. Masallah annesi.
Evet canim .12 de uyuttum ben 1 saat uyusun ben de dinleneyim derken odaya giren cikan yuzunden surekli irkiliyor .Pispislamaktan uyuyamadim.En son ablam gelmis uyuyor mu diyor .Ya sen gece uyurken annemle ben nobet tuttum .Uyanik olsa zaten sesini duyarsin niye uykusunu bölüyorsun ki ...
Benim bebeğim o kadar uyusa tum islerimi halleder üstüne dinlenirim .uyandirmam acikinca zaten kalkar :)
Ben de kullanmak istiyorum o kadar mucizevi bir sey ise .Masallah senin bebisine .En guzel uykular bebislerimizin olsun .Dr a da sorsam ne tepki alirim bilmiyorum .Sadece 1 kez götürdüm bebegi adamin görüşünü bilmiyorum .
Afilim92 Miss Ness
Kizlar benimki de uyumuyor. Yataga koydugum anda gozunu aciyor. Artik aksam saatleri olunca moralim iyice bozuluyor, yine uykusuz gece beni bekliyor diye... Esim de salonda yatiyor, ohh... 35 gundur uykusuz yasiyorum, sonunda deliricem
Bir care bulan varsa soylerse sevinirim.
Ben dogdugu gunden beri rezene iciyorum. Gaz damlasi da kullaniyorum.
Yok canım orta halli yemek yiyip bizimde 5 saat acıkmamamız gibi oluyor aslında. Mide büyüklüğüne göre biz çok yiyoruz midemiz büyük olduğu için, onlar 120-160 cc civarı yiyor mideleri küçük olduğu için. Sonuçta doyuyor tekrar acıkma süreci var. Bebekler büyüdükce acıkma süreleride uzuyor. Benim kızımda 4-5 saat uyuyor bazen acıkınca kalkıyor uyumaya devam ediyor.Aslinda bu bizim 24 saat uyumamiz gibi. Mide büyüklüğü ile uyku suresi oranlarsaj bi insanin orta halli bir yemek yiyip 24 saat uyymasi ile midesi 150 ml olan bir bebegin 5 saat uyumasi ayni
sag ol canim, aynen, okudumBen de sadece bir kez götürdüm ve bayramda sordum, dönüş yaptı sağolsun çok iyi bir doktor.. Deneyebilirsiniz ama yardımlaşma ile aşarsınız dedi. Yani bana bıraktı ben de denedim faydasını iki gündür görüyorum çok şükür...
Canım bir önceki mesajımda ondan bahsettim belki sende faydasını görürsün
Hayır cnm yannyatırıyorum. Yastık avcumun içinden biraz büyük kurbağı şeklinde. Yastığıda karnının üzerine den gelecek şekilde kıyuyorum. Klimada yatırdığımdan dolayı üzerinede ince penye örtüsünü örtüyorum. Yastık düşmemiş oluyor.Sevi Bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağından bahsediyorsun sanırım. Aynısı var bende de canım kiraz çekirdeklerini ısıtıyorum bende ama ayaklarına koydum uyurken. Yastığın içine koyunca bebeği yüz üstü yatırmak gerek oğlum hiç sevmiyor yüz üstü yatmayı. Sen yüz üstü mü yatırıyorsun uyurken? Tehlikeli diyorlar ya bi de öyle yatması. Korkuyorum ben de.
Canim biz simdilerde gunduz cok uyutmamaya calisiyoruz aynen senin gibi durumumuz esim salonda yatiyor bende cocuklarla yatak odasinsayim aksam olunca bende napicam bu aksam birgun bayilip kalicam diyorum birde dun elektrik supurgesi actigimizda kizin sessizlestigini fark ettik normalde pusetinde bile aglar ac tok fark ermiyor ille kucak ve meme istiyor, benmde aklima tele supurge sesini cekmek geldi normalde netten bir dunya ses indirdik kolik bebek sesleri hattaAfilim92 Miss Ness
Kizlar benimki de uyumuyor. Yataga koydugum anda gozunu aciyor. Artik aksam saatleri olunca moralim iyice bozuluyor, yine uykusuz gece beni bekliyor diye... Esim de salonda yatiyor, ohh... 35 gundur uykusuz yasiyorum, sonunda deliricem
Gecmis olsun cnm toparlanir zamanla ins dogumun zor olduysa biraz yapisi bozuluyor ister istemez vajinanin, ilk dogumumda benm buyudu sanki vajina, birde dogumdan sonraki kontrolumde apse gibi bise olusmus bartolin kisti diyor dr suan bi sorun yok gibi takip edelim dedi, ice dogru misket buyuklugunde bir sertlik kafami takiyorum ameliyat vs cozumu pek yokmus nuksediyormus valla kadin olmak ne zor diyorum artik herseyi biz gogusluyoruz bazen erkek olmak lazimmis diyorum...Kızlar normal doğum yapanlara bir sorum var. Vajinanın iç kısmında sarkma gibi birşey var bende .Doğum yapalı üç hafta oldu düzelme yok. Dikişlerim düzeldi büyük oranda o kadar. Doktor 40 gün sonraya düzeliyor demişti ama şu ana dek toparlanma olmaması normal mi ? Sanırım mesane sarkması bu, böyle mi kalıyor acaba?
Bende yok canım. 40 ın çıktımı doktora gidersin düşündüğün gibi mesane sarkmasıysa kendiliğinden geçeceğini sanmıyorum
Geçmiş olsun canım sana da. Benim vajina girişi de şu anda daha geniş ama o zamanla toplar belki diyorum .Fakat bu sarkma işi başka bişeyGecmis olsun cnm toparlanir zamanla ins dogumun zor olduysa biraz yapisi bozuluyor ister istemez vajinanin, ilk dogumumda benm buyudu sanki vajina, birde dogumdan sonraki kontrolumde apse gibi bise olusmus bartolin kisti diyor dr suan bi sorun yok gibi takip edelim dedi, ice dogru misket buyuklugunde bir sertlik kafami takiyorum ameliyat vs cozumu pek yokmus nuksediyormus valla kadin olmak ne zor diyorum artik herseyi biz gogusluyoruz bazen erkek olmak lazimmis diyorum...
Afilim92 Miss Ness
Ben de sadece bir kez götürdüm ve bayramda sordum, dönüş yaptı sağolsun çok iyi bir doktor.. Deneyebilirsiniz ama yardımlaşma ile aşarsınız dedi. Yani bana bıraktı ben de denedim faydasını iki gündür görüyorum çok şükür...
Canım bir önceki mesajımda ondan bahsettim belki sende faydasını görürsün
Bugün ilk kez 45 dk ugrasip uyutmayi basarabildim .Cok şükür bin şükür. Yatak odasina yatirdim yegenler ses yapmasın diye gardiyan gibi kapinin onune bagdas kurdum oturuyorum.Canim biz simdilerde gunduz cok uyutmamaya calisiyoruz aynen senin gibi durumumuz esim salonda yatiyor bende cocuklarla yatak odasinsayim aksam olunca bende napicam bu aksam birgun bayilip kalicam diyorum birde dun elektrik supurgesi actigimizda kizin sessizlestigini fark ettik normalde pusetinde bile aglar ac tok fark ermiyor ille kucak ve meme istiyor, benmde aklima tele supurge sesini cekmek geldi normalde netten bir dunya ses indirdik kolik bebek sesleri hattaAfilim92 in nazar rukyesi vardi onuda indirmistik yok banamisin demiyor, supurge sesine biraz sakinlesti yalniz duruyor azda olsa sende onu dene istersen cnm, bu arada ayaklarimizi sicak tutmaliymisiz corap giy mutlaka dedi dr ve bebis icinde karnina sicak havlu ise yariyor ama havada sicak biz dus aldiriyoruz gun asiri oda rahatlatiyor, gaz yapici seylerde yememek lazim, birde her emmeden sonrada gaz cikartma isi var, bazen cikarmiyor, yatiriyoruz kusuyor pesine hickirik tutuyor valla Allah hepimize yardim etsin bu gunlerde gecicek ins..
Benim zor bir doğum olmuştu .ondan oldu heralde. Dr ilk kontrolde hersey normal falan demişti...nasıl normal bu anlamadım şimdi
Hmm anladım canım o zaman o yüzden demek ki bizde de tutuyor yaniKöpüklü kaka hiç başımıza gelmedi gazla alakalı mı bilmyrm. Ben biyerde okumuştum bebeklerin çoğu akşam 21 den sonra deliksz 4-5 saat uyurmuş.. demekki en derin uykuya ozamn geçiyorlar ondan gaz sancısını hissetmiyorlar
canim cok sag olCanim biz simdilerde gunduz cok uyutmamaya calisiyoruz aynen senin gibi durumumuz esim salonda yatiyor bende cocuklarla yatak odasinsayim aksam olunca bende napicam bu aksam birgun bayilip kalicam diyorum birde dun elektrik supurgesi actigimizda kizin sessizlestigini fark ettik normalde pusetinde bile aglar ac tok fark ermiyor ille kucak ve meme istiyor, benmde aklima tele supurge sesini cekmek geldi normalde netten bir dunya ses indirdik kolik bebek sesleri hattaAfilim92 in nazar rukyesi vardi onuda indirmistik yok banamisin demiyor, supurge sesine biraz sakinlesti yalniz duruyor azda olsa sende onu dene istersen cnm, bu arada ayaklarimizi sicak tutmaliymisiz corap giy mutlaka dedi dr ve bebis icinde karnina sicak havlu ise yariyor ama havada sicak biz dus aldiriyoruz gun asiri oda rahatlatiyor, gaz yapici seylerde yememek lazim, birde her emmeden sonrada gaz cikartma isi var, bazen cikarmiyor, yatiriyoruz kusuyor pesine hickirik tutuyor valla Allah hepimize yardim etsin bu gunlerde gecicek ins..
Allah tatli uykular versin yavrularimiza. 3 ayda geçecegini kesin bilsem yine şafak sayar otururumBugün ilk kez 45 dk ugrasip uyutmayi basarabildim .Cok şükür bin şükür. Yatak odasina yatirdim yegenler ses yapmasın diye gardiyan gibi kapinin onune bagdas kurdum oturuyorum.
Yeter ki uyusun.Simdilik 15 20 dk oldu .Bu bile bizim icin buyuk başarı.
Nasil uyuttuguma gelince ilk emerken uyumustu .Gazini çıkarıp beyaz gurultude sessizce yatirdim .Her zamanki gibi şak acti gozlerini. Kendime telkin verdim .Pes etmeyecegim ama stres de yapmayacağım. Simdi sabah yeni uyanmis ve dingin bir ruh halinde gibi gidip mama hazırlayacağım dedim .(oysa cok hastayim ateşim falan var) Annemle ablamdan bilerek yardim almiyorum 2 gun sonra eve gidince damdan düşmüşe dönerim diye .
Neyse mamayi hazirladim icirirken konustum .Gozleri full açıktı. Gaz ,bez vs .Omzuma koydum ilk 20 dk direndi. Sonra gozler gitmeye basladi .Dalmasi etmesi derken 45dk yi aldi .Beyaz gurultuden de anne karni ,fön mak.filan açıyordum sadece 5 dk sakinlesmesini sagliyordu .Bugun yagmur sesi denedim.Onu sevdi.
Ha bu yontemi daha once de defalarca denemistim ama 1 bucuk 2 saat ugrassam da uyumamisti .Tek fark uyuyacak beklentisine girmedim.
Bana moral oldu demek ki arada bir de olsa normal bebekler gibi uyuyabiliyor oglum.
bence de erkek olmak varmis, tatilde 1 tatilim var diyor, işe giderken ben işe gidecegim uykusuz mu kalayim diyor, salonda mis gibi uyuyor istedigi gibi. Gecen bebek aglayinca kapiyi bile kapatmis. İnsanin zoruna gidiyor ya gece tek basina bebek uyutmaya calismakGeçmiş olsun canım sana da. Benim vajina girişi de şu anda daha geniş ama o zamanla toplar belki diyorum .Fakat bu sarkma işi başka bişeyayna ile bakınca içerde top gibi bi yapı var çıkışı kapatıyor. Araştırdım, ya mesane ya rahim ya barsak sarkmasi olurmuş. Doktoru aradım, kegel yap düzelir diyor .internette ise ameliyat ile düzelir diyor . Deneyimli olanlar ne der merak ettim o yüzden. Seninki biraz daha farklı bişey sanırım .İnşallah müdahalesiz düzelir... Ve evet, erkek olmak varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?