2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bayramda bizm sülalenin kahkahası bağrışması arasnda saatlerce uyudu aksi gbi şimdi çıt çıkarsam uyanıyo aynen serinlikte uyumayı oturmayı flan bende çok severim bebişler işlerini biliyo :))

Afilim92 Miss Ness
Kizlar benimki de uyumuyor. Yataga koydugum anda gozunu aciyor. Artik aksam saatleri olunca moralim iyice bozuluyor, yine uykusuz gece beni bekliyor diye... Esim de salonda yatiyor, ohh... 35 gundur uykusuz yasiyorum, sonunda deliricem

Bir care bulan varsa soylerse sevinirim.
Ben dogdugu gunden beri rezene iciyorum. Gaz damlasi da kullaniyorum.

Bebeklerin 40dan sonra huyları düzelir diye biliyoruz bizimki bozuldu iyi mi günün çoğunu uyuyarak geçiren bebek şimdi direniyo uyanıkken çoğu zaman ağlıyo 40dan sonra kolik olurmu bebek acaba

Canım bende köydeyim ama ıspartadayız biz. Hava etkilemiştir nem sıcaklık bulunduğun yerden daha fazlaysa rahat edememiş olabilir. Benim oğlum burayı sevdi nem yok hava serin terlemiyor mis gibi.

Ben de sadece bir kez götürdüm ve bayramda sordum, dönüş yaptı sağolsun çok iyi bir doktor.. Deneyebilirsiniz ama yardımlaşma ile aşarsınız dedi. Yani bana bıraktı ben de denedim faydasını iki gündür görüyorum çok şükür...

Canım bir önceki mesajımda ondan bahsettim belki sende faydasını görürsün

Aslinda bu bizim 24 saat uyumamiz gibi. Mide büyüklüğü ile uyku suresi oranlarsaj bi insanin orta halli bir yemek yiyip 24 saat uyymasi ile midesi 150 ml olan bir bebegin 5 saat uyumasi ayni
Yok canım orta halli yemek yiyip bizimde 5 saat acıkmamamız gibi oluyor aslında. Mide büyüklüğüne göre biz çok yiyoruz midemiz büyük olduğu için, onlar 120-160 cc civarı yiyor mideleri küçük olduğu için. Sonuçta doyuyor tekrar acıkma süreci var. Bebekler büyüdükce acıkma süreleride uzuyor. Benim kızımda 4-5 saat uyuyor bazen acıkınca kalkıyor uyumaya devam ediyor.

sag ol canim, aynen, okudum

Hayır cnm yannyatırıyorum. Yastık avcumun içinden biraz büyük kurbağı şeklinde. Yastığıda karnının üzerine den gelecek şekilde kıyuyorum. Klimada yatırdığımdan dolayı üzerinede ince penye örtüsünü örtüyorum. Yastık düşmemiş oluyor.

Canim biz simdilerde gunduz cok uyutmamaya calisiyoruz aynen senin gibi durumumuz esim salonda yatiyor bende cocuklarla yatak odasinsayim aksam olunca bende napicam bu aksam birgun bayilip kalicam diyorum birde dun elektrik supurgesi actigimizda kizin sessizlestigini fark ettik normalde pusetinde bile aglar ac tok fark ermiyor ille kucak ve meme istiyor, benmde aklima tele supurge sesini cekmek geldi normalde netten bir dunya ses indirdik kolik bebek sesleri hatta Afilim92 in nazar rukyesi vardi onuda indirmistik yok banamisin demiyor, supurge sesine biraz sakinlesti yalniz duruyor azda olsa sende onu dene istersen cnm, bu arada ayaklarimizi sicak tutmaliymisiz corap giy mutlaka dedi dr ve bebis icinde karnina sicak havlu ise yariyor ama havada sicak biz dus aldiriyoruz gun asiri oda rahatlatiyor, gaz yapici seylerde yememek lazim, birde her emmeden sonrada gaz cikartma isi var, bazen cikarmiyor, yatiriyoruz kusuyor pesine hickirik tutuyor valla Allah hepimize yardim etsin bu gunlerde gecicek ins..

Gecmis olsun cnm toparlanir zamanla ins dogumun zor olduysa biraz yapisi bozuluyor ister istemez vajinanin, ilk dogumumda benm buyudu sanki vajina, birde dogumdan sonraki kontrolumde apse gibi bise olusmus bartolin kisti diyor dr suan bi sorun yok gibi takip edelim dedi, ice dogru misket buyuklugunde bir sertlik kafami takiyorum ameliyat vs cozumu pek yokmus nuksediyormus valla kadin olmak ne zor diyorum artik herseyi biz gogusluyoruz bazen erkek olmak lazimmis diyorum...

Bende yok canım. 40 ın çıktımı doktora gidersin düşündüğün gibi mesane sarkmasıysa kendiliğinden geçeceğini sanmıyorum

Benim zor bir doğum olmuştu .ondan oldu heralde. Dr ilk kontrolde hersey normal falan demişti...nasıl normal bu anlamadım şimdi

Geçmiş olsun canım sana da. Benim vajina girişi de şu anda daha geniş ama o zamanla toplar belki diyorum .Fakat bu sarkma işi başka bişey ayna ile bakınca içerde top gibi bi yapı var çıkışı kapatıyor. Araştırdım, ya mesane ya rahim ya barsak sarkmasi olurmuş. Doktoru aradım, kegel yap düzelir diyor .internette ise ameliyat ile düzelir diyor . Deneyimli olanlar ne der merak ettim o yüzden. Seninki biraz daha farklı bişey sanırım .İnşallah müdahalesiz düzelir... Ve evet, erkek olmak varmış

Bugün ilk kez 45 dk ugrasip uyutmayi basarabildim .Cok şükür bin şükür. Yatak odasina yatirdim yegenler ses yapmasın diye gardiyan gibi kapinin onune bagdas kurdum oturuyorum.
Yeter ki uyusun.Simdilik 15 20 dk oldu .Bu bile bizim icin buyuk başarı.
Nasil uyuttuguma gelince ilk emerken uyumustu .Gazini çıkarıp beyaz gurultude sessizce yatirdim .Her zamanki gibi şak acti gozlerini. Kendime telkin verdim .Pes etmeyecegim ama stres de yapmayacağım. Simdi sabah yeni uyanmis ve dingin bir ruh halinde gibi gidip mama hazırlayacağım dedim .(oysa cok hastayim ateşim falan var) Annemle ablamdan bilerek yardim almiyorum 2 gun sonra eve gidince damdan düşmüşe dönerim diye .
Neyse mamayi hazirladim icirirken konustum .Gozleri full açıktı. Gaz ,bez vs .Omzuma koydum ilk 20 dk direndi. Sonra gozler gitmeye basladi .Dalmasi etmesi derken 45dk yi aldi .Beyaz gurultuden de anne karni ,fön mak.filan açıyordum sadece 5 dk sakinlesmesini sagliyordu .Bugun yagmur sesi denedim.Onu sevdi.
Ha bu yontemi daha once de defalarca denemistim ama 1 bucuk 2 saat ugrassam da uyumamisti .Tek fark uyuyacak beklentisine girmedim.
Bana moral oldu demek ki arada bir de olsa normal bebekler gibi uyuyabiliyor oglum.

Benim zor bir doğum olmuştu .ondan oldu heralde. Dr ilk kontrolde hersey normal falan demişti...nasıl normal bu anlamadım şimdi

Zor doğumlarda oluyor bu tarz şeyler ama tedavisi konusunda pek bilgim yok canım. Lohusalık bu yüzden de önemli kendini iyi zannedip yormicaksın o süreçte de rahim sarkması olabiliyor

Hmm anladım canım o zaman o yüzden demek ki bizde de tutuyor yani

canim cok sag ol
Bebis yatarken odayi supurmustum ama durmamisti o gun. Youtube dan beyaz gurultuyu indirmem lazim.
Ya bu yiyecekler konusunda doktorlar farkli farkli seyler soyluyor. Bana da hamileyken yedigin her seyi yiyebilirsin dedi.
Bizimki de 5 dk emiyor, hop gaz oluyor, 5 dk emiyor hop gaz.
Bir de 1 haftadir meme reddi var, dondurmeye calisiyoruz, hala memede agliyor... 1 kere emzik verdim direkt reddetti sag olsun...

Allah tatli uykular versin yavrularimiza. 3 ayda geçecegini kesin bilsem yine şafak sayar otururum
Benimki dalar dalar uyanir, dalar dalar uyanir. Uyudu diye umutlanirsin, bir yandan da acaba kac dk uyuyacak diye korkarsin
Haftaya tekim, aç susuz bir hayat beni bekliyor. Esimin bir suru akrabasi ayni mahallede oturuyor ama bir ihtiyacin var mi demediler... Gorumceme yuz versem o da bize yerlesir, abartir. Kaynanam 10 gun durup köye kaçti cocugu ona baktirmadim kendim "bakabildim" diye

bence de erkek olmak varmis, tatilde 1 tatilim var diyor, işe giderken ben işe gidecegim uykusuz mu kalayim diyor, salonda mis gibi uyuyor istedigi gibi. Gecen bebek aglayinca kapiyi bile kapatmis. İnsanin zoruna gidiyor ya gece tek basina bebek uyutmaya calismak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…