2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canim aman sakin alma. Az daha sabredelim zaten buyuyorlar.
Herkese cevabini vermek lazim evet. Lohusalik işte ya ben mala baglamistim herhalde. Hep icime attim o donem.

CANım muskat gazada ii gelıuormu?

Kızlar altı açılırken kızım çığlık atıyor sanki hiç sevmiyor anlamadım neden konuşuyorum şarkı söylüyorum yok bağırmaya devam ediyor. Bittikten sonrada sakinleşir diye bekliyorum ama zor sakinleştiriyoruz sanki canını yakmışım gibi kızıyor resmen hırsla zorla ağlıyor . Sizinde böyle mi bebekleriniz?

Boyle ve hemen cozumu soyleyeyim.AGULINE. Kendisi dogal yaglardan olusan bi gaz surubu. Bintane cubuk gibi olcekle veriliyorm azicik sekwr var icinde o yuzden bebekler bayiliyor. Ben alt acmada agzina sadece bi damla dokunduruyorum aninda susuyo. Vermeden actigimda da verecek diye uslu duruyor deneyin pisman olmazsiniz.. gunluk 1.5 olcek hakki var cok kacti eyvah da demenize gerek yok

Of her gün hazir kahvalti olsa ne iyi olur .Biz de 4 te 5 te gune başlıyoruz ama maalesef 8e kadar aç kalıyorum. Esimin uyanma saatini bekleyip o evden cikmadan hemen yiyorum .Bebekle zor oluyor mutfak .Temizlik falan ertelenebilir ama mutfak oyle degil. Senin kv napiyor gitti mi ?
Telefon kızım kırdı diye giremiyorum sık sık. Ama iyiyiz biz yeni hayata alışmaya canışıyoruz. Sen basılsın? Oğlun nasıl?
Ya oyle mi bilmiyordum .En kisa zamanda teline kavusursun insallah.Ben de memleketteyim. Yarin dönüyoruz. Kaldigimiz yerden devam.
Benim oglum da sevmiyor .Alt değiştirmeyi degil yatmayi .Koyunca agliyor .Gaz masajini bile yapamiyorum .

Kızlar
Bebekler kaç saat uyanık kalabilir? Mesela 2 saat uyanık durdu kesinlikle uyutmam gerekir di mi? Ya da 3 saat falan mı? Uykusu gelip saçmalamaya başlamadan uyutmak istiyorum ama anlayamıyorum tam olarak

Ben de gece acıkıyorum hep birşeyler atıştırıyorum, eşim de tatilde ama kahvaltı yine bana kalıyor hatta toplaması bile dün artık patladım biraz biraz hareketlendi

Bizimki altı acilinca ağlıyorsa susup kahkaha atmaya başlıyor hem de çırpınıp gazını çıkarıyor iyice. Bacaklar oradan oraya horon tepiyor. Çok hoşuna gidiyor

Kızlar
Bebekler kaç saat uyanık kalabilir? Mesela 2 saat uyanık durdu kesinlikle uyutmam gerekir di mi? Ya da 3 saat falan mı? Uykusu gelip saçmalamaya başlamadan uyutmak istiyorum ama anlayamıyorum tam olarak
Sanırım esniyorlar ve huysuz oluyorlar eğer aç değilse ve iki üç saat geçmişse bana öyle gibi geliyor

Bebeklerin 40dan sonra huyları düzelir diye biliyoruz bizimki bozuldu iyi mi günün çoğunu uyuyarak geçiren bebek şimdi direniyo uyanıkken çoğu zaman ağlıyo 40dan sonra kolik olurmu bebek acaba
ay bende bundan korkuyorum inşallah 40tan sonra bozulmaz bizmki. 36günlüğüz bi kaç gündür huysuz dün kulağımı tırmaladı ağlaması efsane 40tan korkuyorum biraz.

Gece 2 saate bir acıkıyo bzmki 90cc verıyorum mamayı ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…