- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.341
aynen canim aman sakin alma. Az daha sabredelim zaten buyuyorlar.Canım valla ole bos konusuyolarki insanın kaçası geliyo.banada diolar ağlarsa aglasın yok ciğerleri gelişir valla cvp veriyorum rahat ediyorum diorum nie aglasın benim cocugum gereksiz yere siz oturun aglayın.yok illa su verin, yanımda verinde goreyim içim rahat etsin diyen mi dersin.ya suda veren var ama ben vermiyorum size ne sen kimsinki gorcen.sanki anası o.benim bebeğim sadece anne sutu alıyo ihtiyacı yok suya bide mikrop kapma riski var suyla.valla dinlemiyorum kimseyi ben bi doktorumuzu bide burda sizlerin tecrubelerini dinliyprum kendi mantıgımıda katıp uyguluyorum.benimde kendi annem dedi emzik ver ver ver die vermicem dedim.inan cok dayanamadığım zaman oldu bi emzik alıcam artık dedim hatta en son dediğimde senin msgın beni kendime getirdi meme reddi ile ilgili almadım gene.varsın emsin oğlum napalım.onlar iyi olsunda hepsi gececek inşallah canım.
Çok da beklentiye girmemek lazım demek ki . Gidip direk yatacaksın aslında :)niye boyle bu erkekler yabenimki de cocugu oyalarken camasiri as diyor bana. Uyu veya bir duşa gir falan da degil.
Bana bunlardan bahseden olmamıştı hiç normal doğum anlatırkenHaha valla aynisi normal dedikleride buymus bu olanlar normal mi yanii
Doğru söylüyorsun vallaÇok da beklentiye girmemek lazım demek ki . Gidip direk yatacaksın aslında :)
İyiyiz canım biz kendi telfonum kırıldı o yuzden giremiyorum arada eşimin telofonuyla giriyorum sadıce. Sizler nasılsınız bebiş nasıl uslumu?Milana firuze canım nerelerdesin kızların nasıl sesin çıkmaz oldu bu aralar
Telefon kızım kırdı diye giremiyorum sık sık. Ama iyiyiz biz yeni hayata alışmaya canışıyoruz. Sen basılsın? Oğlun nasıl?
CANım muskat gazada ii gelıuormu?Selam kızlar
Kesinlikle tavsiye değildir, ancak muskat bebeği çok güzel uyutuyor.
Yavrumun kolik ağlamaları vardı bütün gece bazen 18-23 saatleri bazen de 21-02 saatleri arası deliksiz ağlıyordu...en sonunda tavsiye ile doktoruma sorup serçe parmak tırnak ucu kadar, çok ufak yani...toz halinde muskatı sütüne karıştırıp akşam üzeri verdim.
Sonuç : bebek uykusu nasılsa öyle uyuyor. Gece güzelce uyuyor gece yarısı da uykuya devam sabah 5 gibi uyanıp oynaşıp 7 de uyuyoruz. Maşallah diyin.. :))
40 ı çıkmayanlar düşünmesin ama 40 çıkanlar doktorunuza sorun ve kesinlikle çok çok ufak doz kullanın günde bir kere.
O kadar etkiliymiş... bebeğim 2 aylık... bir süre arada kullanırım 3. Ay dolunca bırakırım
Iyiyiz bizde canım bi uslu bi ağlak gidiyoruz bakalım. Arada gir merak ettirme kendini canımİyiyiz canım biz kendi telfonum kırıldı o yuzden giremiyorum arada eşimin telofonuyla giriyorum sadıce. Sizler nasılsınız bebiş nasıl uslumu?
Kızlar altı açılırken kızım çığlık atıyor sanki hiç sevmiyor anlamadım neden konuşuyorum şarkı söylüyorum yok bağırmaya devam ediyor. Bittikten sonrada sakinleşir diye bekliyorum ama zor sakinleştiriyoruz sanki canını yakmışım gibi kızıyor resmen hırsla zorla ağlıyor . Sizinde böyle mi bebekleriniz?
Benimde bugün 43. Günüm ve adet oluyorum. Çok şaşırdım buraya soracaktim ki. Çoğu kişide bu durum olmuş
Oyle oyle bir bakıcaz buyumuşler.Iyiyiz bizde canım bi uslu bi ağlak gidiyoruz bakalım. Arada gir merak ettirme kendini canım
Of her gün hazir kahvalti olsa ne iyi olur .Biz de 4 te 5 te gune başlıyoruz ama maalesef 8e kadar aç kalıyorum. Esimin uyanma saatini bekleyip o evden cikmadan hemen yiyorum .Bebekle zor oluyor mutfak .Temizlik falan ertelenebilir ama mutfak oyle degil. Senin kv napiyor gitti mi ?Bizde de durum aynı ikiside uyanık jimnastik yapıyorlar ama ben gözümü kapatınca ağlıyorlar bende telefon karıştırıyorum. Eşim uyuyor ve çok acıktım. Insan bütün gece emzirip uykusuz kalınca erkenden acıkıyor ama kahvaltı hazırlamak bana zor geliyor bu ara tatil diye hep eşimden bekliyorum.
Ya oyle mi bilmiyordum .En kisa zamanda teline kavusursun insallah.Ben de memleketteyim. Yarin dönüyoruz. Kaldigimiz yerden devam.Telefon kızım kırdı diye giremiyorum sık sık. Ama iyiyiz biz yeni hayata alışmaya canışıyoruz. Sen basılsın? Oğlun nasıl?
Benim oglum da sevmiyor .Alt değiştirmeyi degil yatmayi .Koyunca agliyor .Gaz masajini bile yapamiyorum .Kızlar altı açılırken kızım çığlık atıyor sanki hiç sevmiyor anlamadım neden konuşuyorum şarkı söylüyorum yok bağırmaya devam ediyor. Bittikten sonrada sakinleşir diye bekliyorum ama zor sakinleştiriyoruz sanki canını yakmışım gibi kızıyor resmen hırsla zorla ağlıyor . Sizinde böyle mi bebekleriniz?
Ben de gece acıkıyorum hep birşeyler atıştırıyorum, eşim de tatilde ama kahvaltı yine bana kalıyor hatta toplaması bile dün artık patladım biraz biraz hareketlendiBizde de durum aynı ikiside uyanık jimnastik yapıyorlar ama ben gözümü kapatınca ağlıyorlar bende telefon karıştırıyorum. Eşim uyuyor ve çok acıktım. Insan bütün gece emzirip uykusuz kalınca erkenden acıkıyor ama kahvaltı hazırlamak bana zor geliyor bu ara tatil diye hep eşimden bekliyorum.
Bizimki altı acilinca ağlıyorsa susup kahkaha atmaya başlıyor hem de çırpınıp gazını çıkarıyor iyice. Bacaklar oradan oraya horon tepiyor. Çok hoşuna gidiyorKızlar altı açılırken kızım çığlık atıyor sanki hiç sevmiyor anlamadım neden konuşuyorum şarkı söylüyorum yok bağırmaya devam ediyor. Bittikten sonrada sakinleşir diye bekliyorum ama zor sakinleştiriyoruz sanki canını yakmışım gibi kızıyor resmen hırsla zorla ağlıyor . Sizinde böyle mi bebekleriniz?
Sanırım esniyorlar ve huysuz oluyorlar eğer aç değilse ve iki üç saat geçmişse bana öyle gibi geliyorKızlar
Bebekler kaç saat uyanık kalabilir? Mesela 2 saat uyanık durdu kesinlikle uyutmam gerekir di mi? Ya da 3 saat falan mı? Uykusu gelip saçmalamaya başlamadan uyutmak istiyorum ama anlayamıyorum tam olarak
Bebeklerin 40dan sonra huyları düzelir diye biliyoruz bizimki bozuldu iyi migünün çoğunu uyuyarak geçiren bebek şimdi direniyo uyanıkken çoğu zaman ağlıyo 40dan sonra kolik olurmu bebek acaba
Gece 2 saate bir acıkıyo bzmki 90cc verıyorum mamayı ondan mı acabaYok canım orta halli yemek yiyip bizimde 5 saat acıkmamamız gibi oluyor aslında. Mide büyüklüğüne göre biz çok yiyoruz midemiz büyük olduğu için, onlar 120-160 cc civarı yiyor mideleri küçük olduğu için. Sonuçta doyuyor tekrar acıkma süreci var. Bebekler büyüdükce acıkma süreleride uzuyor. Benim kızımda 4-5 saat uyuyor bazen acıkınca kalkıyor uyumaya devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?