2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

At gtsn belkide o huzursuz ediyor. Bizmki göğsümü verdiğimde kavga kıyamet bağrış çağrış, biberonu verdiğimde saldırıyo ağzından akıta akıta içiyor. Dün bir kez emzirebildm bugun hiç emzir(e)medim. Ağladı ağladı bağırdı annemler aşağdaydı sesiniz geliyodu savaş mı yaptnz diyor . Almıyor artk bende işin açığı yine ağlayacak itecek diye stres olup korktuğumdan yanaşamıyorum. Emzirme sütyenimi de çıkardm attm normal sütyen takmaya başladm sanırım biz artk tamamen bıraktık emmeyi artık tutmaz beni çok üzülüyorum dün içim yana yana ağladım ilk kez

Canım ya ilk kızımda bende cok isdedim emzirmeyi ama biberon varken beni emek hiç isdemedi şimdi korkduğumdan emzik bile vermiyordum yeni yeni veriyorum mamada sadıce hastanede verdim 3 gün 3-4 defa sureklı emzirdim. Emesni cok isdiyorum sutum kesilir azalır diye diyet bile yapmıyorum kılo almasam kafı şimdilik.

Annemde öyle diyor büyük abimde emmemiş kafasını itip durmuş mama yapardım pirinç unuyla hazır mamalar nerdeydi 40 sene önce diyor. Sende stres yapma emmiyosa emmesin dayısına çekmiş demekki olsun akıllı olur bak abin sessiz banada düşkün diğer abini emzirdim de noldu diye gülüyo bana moral veriyo kendince sağolsun :) ilk çocuklarda sanırım bu emme sıkıntılı oluyor nasip olurda ikinci çocuğum olursa kesinlikle biberon vermem göğsümü dayarım varsın saatlerce emsin. Bu acemilik oldu malum. Senin minnoş nasıl ? Toparladı mı biraz kaç günlük oldunuz ? Kiloyu dert etme diyet için çok erken düzenli emzirmek epey kalori yakıyor zaten zayıflarsın hemen.

Aynen oyle sağlıklı akılı uslu olsunda varsın emesin, benim de ilk tecrubesizlikdi bide kızım biraz huysuz bir bebekdi işde bazi bebekler emeyı sevmıyor yapıcak bir şey yok.
Biz 19 günlük olduk 2 cocukmu diye bilmiyorum cok kolay geliyor kucuk kızıma bakmak aman ama buyuk kızımın elinden dünyanın en yaramaz en huysuz cocuğu kendisi.

Ben denedım smdı muskatı gercekten işe yaradı tuwaletını yaptı ama bı sorum war sarı kakasının içinde yesıl yesıl kabuk gbı syler wardı muskat mıydı acaba o dedım senınkındede öle bsy oldu mu normal mı yoksa bız usuttuk mu

Sabah 7den berı ayaktayız uyumuor hep meme ıstıor goguslerımın ucları acıor artık gazı war ustune meme aldıkca eklenıor bıtmıor su slıngı almadıgıma cok pısman oldum ya dsarı rahatcana cıkmak ıstıorm artık

Kızlar bu bebısler bızı ne zaman gorup bıze gulmelere baslıycak birde eldıvenlerını cıkardınız mı sız bn cıkarınca gozune sokmaya çalısıor we saclarını cekıor

O benm oğlumda da oluyor üşütmeden dolayımıymış

Şimdiki uysal demeki maşallah hep böyle kalsın♡

Kızlar bu bebısler bızı ne zaman gorup bıze gulmelere baslıycak birde eldıvenlerını cıkardınız mı sız bn cıkarınca gozune sokmaya çalısıor we saclarını cekıor
Biz çıkarmadık tırnakları uzadı 40ı çıktığnda kesecez o zaman gerek kalmaz sanırım. Bizmkide yüzünü avuçluyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…