- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.381
Benim hatunda 2 saati devirdi hemde sallamadan düz bir yastık üzerinde şaşkınımkronik_unutkan 4 saattir uyuyor hem de gündüz uykusu bu. Uyandırıp mama vermeye çalıştım i ih. Ağzında biberon öyle uyuyor. Şaşkınim
Altı açılınca şebek oluyor bizimki gülüyor tepinip seviniyor :)Kızlar altı açılırken kızım çığlık atıyor sanki hiç sevmiyor anlamadım neden konuşuyorum şarkı söylüyorum yok bağırmaya devam ediyor. Bittikten sonrada sakinleşir diye bekliyorum ama zor sakinleştiriyoruz sanki canını yakmışım gibi kızıyor resmen hırsla zorla ağlıyor . Sizinde böyle mi bebekleriniz?
40ında tırnaklarını kesip eldivenleri attık hatta uzamış bugün tekrar kestim.46 günlük olduk 4 5 gündür konuşunca gülücükler atıyor sesler çıkarıyor hatta bugün altını açınca kahkaha attı resmen şaşırdımKızlar bu bebısler bızı ne zaman gorup bıze gulmelere baslıycak birde eldıvenlerını cıkardınız mı sız bn cıkarınca gozune sokmaya çalısıor we saclarını cekıor
Tırnaklarını bir haftalıkken kestim ben, yine uzamış hatta, eldiven hiç kullanmadım. Gülücük olayı doğduğundan beri var sanırım 42 haftalık doğduğumuz için biraz uyanık bizimki40ında tırnaklarını kesip eldivenleri attık hatta uzamış bugün tekrar kestim.46 günlük olduk 4 5 gündür konuşunca gülücükler atıyor sesler çıkarıyor hatta bugün altını açınca kahkaha attı resmen şaşırdım
Senin kuzu büyüyüpte gelmiş :)) maşallahTırnaklarını bir haftalıkken kestim ben, yine uzamış hatta, eldiven hiç kullanmadım. Gülücük olayı doğduğundan beri var sanırım 42 haftalık doğduğumuz için biraz uyanık bizimkiAnnem içerde yaşlanmış bu diyor
Hamak aldım içinde uyuyor biraz yada uyumazsa bile uykuya meyilleniyor. Emzirme yastığına alıp emerken uyutuyorum. Yarım saat uyumasına izin verip hafifce alıp biraz yumuşak bir yastığın üzerine sırt üstü bırakıyorum. Bu ara bu yöntem gündüz ise yarıyor. Gecelerimiz şans tamamen keyfine kalmışOğlumun gundız uykusu yok resmen cok uzuluyorum.sabah 7 de kalkıyo engec bir dahada aksam kacta baygın giderse artık.anca gun içinde ya memede Uyuyo biraz.uyku düzeni olusturmak için uzmanların anlattıklarına bakıyorum hep bırakın aglasın dio ana fikrinde.memede sallayarak uyutursanız uyku sorunu olur kaliteli uyuyamaz cok uyanır diolar bırakın uyusun diolar yatagında aglarsada aglasın bekleyin diolar.bende bu uyku eğitimleri için daha küçük die düşünüyorum ama bolede uyumuyo cocuk uykuda beslenme kadar onemli sonucta.offf aglatmak istemiyorum oğlumu içim acıyo.kızlar sizler nasıl uyutuyosunuz meme haricinde??
Malesef çok başka bi duyguydu bnde ağladım inşallah düzelir canım ama olmazsada sıkma canını mamalarda kaliteli ve vitamin dolular.olan sütünü sürekli sağ biberonda ver yine bariAt gtsn belkide o huzursuz ediyor. Bizmki göğsümü verdiğimde kavga kıyamet bağrış çağrış, biberonu verdiğimde saldırıyo ağzından akıta akıta içiyor. Dün bir kez emzirebildm bugun hiç emzir(e)medim. Ağladı ağladı bağırdı annemler aşağdaydı sesiniz geliyodu savaş mı yaptnz diyor . Almıyor artk bende işin açığı yine ağlayacak itecek diye stres olup korktuğumdan yanaşamıyorum. Emzirme sütyenimi de çıkardm attm normal sütyen takmaya başladm sanırım biz artk tamamen bıraktık emmeyi artık tutmaz beni çok üzülüyorum dün içim yana yana ağladım ilk kez
ay bende bundan korkuyorum inşallah 40tan sonra bozulmaz bizmki. 36günlüğüz bi kaç gündür huysuz dün kulağımı tırmaladı ağlaması efsane 40tan korkuyorum biraz.
Herkes ayşe öner masajı tavsiye etmişti bnde denedim işe yarıyor sende bi dene canımHerkesin geçmiş bayramı mübarek olsun, netim yoktu giremedim uzun zamandır. Bizim kız 16 günlük oldu bile =) zaman çok hızlı geçiyor doğduktan sonra. Tek problemimiz kakasını yaparken çok zorlanıyor. Karın ağrısı oluyor bide. Üstten gaz çıkarmıyor hanfendi
Senin ikizmiydi canımUykuya dalamıyorlar o zamn çok uğraştırıyorlar, evde bebek arabasıyla ya gezdiriyorum ya da sallıyorum öncesinde muhakkak mama veriyorum
Canım ben manuel süt sağma makinesi aldım buda içindeydi civilden aldım gayet memnunumEki Görüntüle 2182218
Kızlar kullandığınız biberon bu mu ve hangi siteden aldnz memnun musunuz ?
Kaç günlük canımSabah 7den berı ayaktayız uyumuor hep meme ıstıor goguslerımın ucları acıor artık gazı war ustune meme aldıkca eklenıor bıtmıor su slıngı almadıgıma cok pısman oldum ya dsarı rahatcana cıkmak ıstıorm artık
Ben denedım smdı muskatı gercekten işe yaradı tuwaletını yaptı ama bı sorum war sarı kakasının içinde yesıl yesıl kabuk gbı syler wardı muskat mıydı acaba o dedım senınkındede öle bsy oldu mu normal mı yoksa bız usuttuk mu
Kızlar bu bebısler bızı ne zaman gorup bıze gulmelere baslıycak birde eldıvenlerını cıkardınız mı sız bn cıkarınca gozune sokmaya çalısıor we saclarını cekıor
Benimki biraz yanaklı iki yanağını nasıl sıkıyor bi görseniz çok tatlılar yaa bn eldiven hiç kullanmadım hava sıcak kıyamadım.ama kendi saçını değil benkini çekiyor böcüğümBen 15 günlükken çıkardım eldiveni hastanede ebe bebeğin gelişimi için önemli dokunarak ten teması kurarak öğrenmeye başlayacak çıkar dedi çıkardım daha takmadım ama iki kere kendi saçına yapıştı çekti zor aldım elindenbiz 45 günlük olduk uzun zamandır görüyor tepki veriyor. Özellikle emdikten sonra kucağımda sohbet etmeyi seviyor cevap veriyor gülüyor bayılıyorum o hallerine
Evine mı döndün? Ben de dün döndüm evime bakalım anne-koca farkı nasıl oluyor...NasilYarDiyeyim bizim babasıyla başımız dertte, dün akşam 8 de 120 cc mama verdim. 10.30 a kadar durup durup emdi birde 11 gibi uykuya daldı yatağına yatırdım. Nasılsa acıkır kalkar ben uyuyayım dedim. Uyuyan çocuğu uyandırmış babası 12.30 ta beni kaldırıyor mama yap yedir diye neymiş acıkmış, cocuk ağzını açamıyor uykudan zorlamı biberonu iteyim ağzına 3 e kadar tekrar uyutmaya uğraştım. Kavga ettik babasının uyumasına da izin vermedim. Çocuk altına yapınca kenara bırakıp beni çağırıyor. Mama yapamaz biberonu bile yıkamak aklına gelmez söylersin yıkar her yeri kalıntı içinde bırakır. Çok ilgili gibi birde uyuttugum cocugu kaldırıyor
Herkes ayşe öner masajı tavsiye etmişti bnde denedim işe yarıyor sende bi dene canım
Evet galiba öyle olmuş, içerde 10 ayı doldurdu sayılırSenin kuzu büyüyüpte gelmiş :)) maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?