2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kronik_unutkan 4 saattir uyuyor hem de gündüz uykusu bu. Uyandırıp mama vermeye çalıştım i ih. Ağzında biberon öyle uyuyor. Şaşkınim
Benim hatunda 2 saati devirdi hemde sallamadan düz bir yastık üzerinde şaşkınım arkadaşım habersiz ziyarete gelmişti yanında 3 yaşında oğluyla bizim kız uyuma modunda emerken uyuyor çocuk pat küt ses çıkardıkça sıçrayıp geri uyanıyor. Birde annesinden kıskandı sürekli kızın etrafında hamakta uyuyordu bi anda hamağı bir sarstı yerimden fırladım. Canımsın ama çocuğunu al git sen alınma darılma dedim sorun yok haklısın dedi gitti

Altı açılınca şebek oluyor bizimki gülüyor tepinip seviniyor :)

Oğlumun gundız uykusu yok resmen cok uzuluyorum.sabah 7 de kalkıyo engec bir dahada aksam kacta baygın giderse artık.anca gun içinde ya memede Uyuyo biraz.uyku düzeni olusturmak için uzmanların anlattıklarına bakıyorum hep bırakın aglasın dio ana fikrinde.memede sallayarak uyutursanız uyku sorunu olur kaliteli uyuyamaz cok uyanır diolar bırakın uyusun diolar yatagında aglarsada aglasın bekleyin diolar.bende bu uyku eğitimleri için daha küçük die düşünüyorum ama bolede uyumuyo cocuk uykuda beslenme kadar onemli sonucta.offf aglatmak istemiyorum oğlumu içim acıyo.kızlar sizler nasıl uyutuyosunuz meme haricinde??

NasilYarDiyeyim bizim babasıyla başımız dertte, dün akşam 8 de 120 cc mama verdim. 10.30 a kadar durup durup emdi birde 11 gibi uykuya daldı yatağına yatırdım. Nasılsa acıkır kalkar ben uyuyayım dedim. Uyuyan çocuğu uyandırmış babası 12.30 ta beni kaldırıyor mama yap yedir diye neymiş acıkmış, cocuk ağzını açamıyor uykudan zorlamı biberonu iteyim ağzına 3 e kadar tekrar uyutmaya uğraştım. Kavga ettik babasının uyumasına da izin vermedim. Çocuk altına yapınca kenara bırakıp beni çağırıyor. Mama yapamaz biberonu bile yıkamak aklına gelmez söylersin yıkar her yeri kalıntı içinde bırakır. Çok ilgili gibi birde uyuttugum cocugu kaldırıyor

Kızlar bu bebısler bızı ne zaman gorup bıze gulmelere baslıycak birde eldıvenlerını cıkardınız mı sız bn cıkarınca gozune sokmaya çalısıor we saclarını cekıor
40ında tırnaklarını kesip eldivenleri attık hatta uzamış bugün tekrar kestim.46 günlük olduk 4 5 gündür konuşunca gülücükler atıyor sesler çıkarıyor hatta bugün altını açınca kahkaha attı resmen şaşırdım

Tırnaklarını bir haftalıkken kestim ben, yine uzamış hatta, eldiven hiç kullanmadım. Gülücük olayı doğduğundan beri var sanırım 42 haftalık doğduğumuz için biraz uyanık bizimki Annem içerde yaşlanmış bu diyor

Senin kuzu büyüyüpte gelmiş :)) maşallah

Hamak aldım içinde uyuyor biraz yada uyumazsa bile uykuya meyilleniyor. Emzirme yastığına alıp emerken uyutuyorum. Yarım saat uyumasına izin verip hafifce alıp biraz yumuşak bir yastığın üzerine sırt üstü bırakıyorum. Bu ara bu yöntem gündüz ise yarıyor. Gecelerimiz şans tamamen keyfine kalmış

Malesef çok başka bi duyguydu bnde ağladım inşallah düzelir canım ama olmazsada sıkma canını mamalarda kaliteli ve vitamin dolular.olan sütünü sürekli sağ biberonda ver yine bari

Herkes ayşe öner masajı tavsiye etmişti bnde denedim işe yarıyor sende bi dene canım

Forse

Muskatı nasıl toz haline getirip ne şekilde verdiniz acaba?
Benimki emiyor biraz süt sağıp biberonla vermeyi düşündüm ama muskatı nasıl toz yapacam rendelesem de biberon deliğinden sığar mı bilemedim siz nasıl verdiniz ki

Kızlar bu bebısler bızı ne zaman gorup bıze gulmelere baslıycak birde eldıvenlerını cıkardınız mı sız bn cıkarınca gozune sokmaya çalısıor we saclarını cekıor

Ben 15 günlükken çıkardım eldiveni hastanede ebe bebeğin gelişimi için önemli dokunarak ten teması kurarak öğrenmeye başlayacak çıkar dedi çıkardım daha takmadım ama iki kere kendi saçına yapıştı çekti zor aldım elinden biz 45 günlük olduk uzun zamandır görüyor tepki veriyor. Özellikle emdikten sonra kucağımda sohbet etmeyi seviyor cevap veriyor gülüyor bayılıyorum o hallerine

Benimki biraz yanaklı iki yanağını nasıl sıkıyor bi görseniz çok tatlılar yaa bn eldiven hiç kullanmadım hava sıcak kıyamadım.ama kendi saçını değil benkini çekiyor böcüğüm

Evine mı döndün? Ben de dün döndüm evime bakalım anne-koca farkı nasıl oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…