2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım önceden memede uyuyordu yerine koyuyodum aralıksız 2-3 saat uyuyodu. Bi dönem muhtemelen atak dönemiydi huysuzluğa başladı saatlerce ağlıyodu sakinleştirmek için salladım mecbur. Ama artık derin uyumuyor en ufak seste bile irkiliyor sallamazsan uyanıyor. Dün gece 2 ye kadar salladım beşikte uyumadı bende emzirdim altını değiştim yanıma koydum bıraktım mızmızlandı biraz ağladı kıpırdadı kalkmaya çalıştı almadım sadece emziği düştükçe tekrar ağzına verdim ve bekledim bi süre sonra sakinleşip uyku moduna geçti bi saat sürdü uyaması ama uyudu (bu arada ağladı derken gerçek ağlama değildi kızımın istediğini yaptırmak için bi şımarık ağlaması var ehe ehe diye o şekilde ağladı bağırarak ağlasa dayanamaz alırsım)

Evine mı döndün? Ben de dün döndüm evime bakalım anne-koca farkı nasıl oluyor...
Bayramda annemlere çok gelen giden oluyor diye geldim. Ben kızı kimseye vermiyorumda yarın anneme geri döneceğim. 1 ekimde iznim bitiyor karalar bağladım. Rapor bulmam gerek 20 günde yıllık iznim var kızımı bırakmak istemiyorum

Rendelıosun toz halıne gelıor zten uzerınede sutumu sagdım kasıkla werdım bu arada o yesıller muskat degılmıs smdı kakasında bıldıgım toz halınde muskatı gordum cnku

Yaaaaa cok tatlı bızde gcsek o ewreye gaz sorununuz yok galıba canım kucakda durduramıorm bızımkını emzırmek her sferınde ıskenceye donusuor bana

Kızlar neden tırnaklarını 40nda kestiniz? Ben 3 günlükken kestim tırnaklarını eldiveni attım gitti takmadım hiç.

40ından önce kesilmezmiş nedenini bilmiyorum bizde öyle derler bende uydum
Evet annemler de dedi bana 40ında kes falan diye kestim attım sıcakta parmak araları falan terliyor yazık. Hem dokunarak tanıyor dünyayı. Boşverin anneleri bazen dinlememek lazım. Bana yok evden çıkarma yok rüzgara çıkarma saydılar. Doğduğundan beri 3 şehir gezdim balkonda yatırıyorum. Kulaklar rüzgarla üşütseydi allah tıkalı yaratırdı. Bayram boyu da bütün halalarım amcalarım gezdik hepsine verdim sevdiler foto çektim hepsiyle. 46 günlük şuan.

bizimki de yaygara yapiyor. Hem kakani temizliyoruz hem yaygara yapiyorsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…