2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afilim92 Bugün bir delilik yapıp eşimle sabah bebisleri alıp caddebostan sahile gittik ve kahvaltıyı orada yaptık. Tabi ana kucaklarının üzerine sineklik geçirdim ama bizimkileri temiz hava fena çarptı gündüz hep uyudular şimdi evdeyiz ve yine huzursuzlandılar.
K.v. bu hafta bayram tatili diye bizim yazlığa gitti kardeşiyle beraber ve biz eşimle bebislere çok daha rahat baktık ama maalesef pzt. Esim işe gidecek ve k.v. öğlene ancak gelir. Ben tek kalacağım miniklerle. Ev temiz, mutfak wc temiz ne rahatlık anlatamam ama yineo gelince aynı maraton baslayacak. Hiçbirşeye dikkat etmeden yaşıyor ve ben arkasından her çıktığı yeri temizliyorum. Yapma boşver desen benim icim kaldırmıyor lavabo temizliği falan mecburi yani o derece fena durumlardayım. Ocak ayında kadın başlayacak temizlikte yapacak, inşallah bizim k.v. nin pisletme hızına yetişebilir.

canim meme haricinde uyuyamiyor ki. suan cok kucukler. Uyku egitimi cok sonraki iş.

Suan aglatirsak guvenleri sarsilir, ihtiyaclari zamaninda karsilanmazsa, etraflarini kesfetmek yerine kaygi yasarlar. Benimki de yataga koyar koymaz uyaniyor ama buyudukçe kendi duzenleri olusacak...

Bi günleri bi günlerini tutmuyor. Bizimki de dün sabahtan akşama sadece şekerleme yaptı 10 15 dakikalık, bugun de uyanmıyor, bu da demek oluyor ki gece uzun olacak
Gündüz uyumayinca gece de uyumuyor maalesef. Yorgunlukve uyanik kalma suresi arttikca uyumasi zorlaşıyor
Kızlar neden tırnaklarını 40nda kestiniz? Ben 3 günlükken kestim tırnaklarını eldiveni attım gitti takmadım hiç.
Ben de hic takmadım eldiven.Tirnaklarini gecen hafta kestim ilk kez .Kendisi kenardan kalkiyordu .Ben de yavasca cekip kopariyordum .Bazen yuzunu cizdigi de oldu ama hemen geçiyor zaten.
Kadinin yoklugu daha hayirli ama yapcak bisey yok .Bazi seyler sonradan öğrenilmiyor .Alışkanlıklarını degistirmek cok zor.
Ben bugun ilk kez hamileyken ve daha once oldugu gibi suslenip puslenip gezmeye ciktim. Tabii hazirlanirken ablam oyaladi.Hastayim cikma niyetim yoktu ama 1 saat uyudu kanguruda uyusun diye katlandım .Arabada uyudu .Sonra gezerken uyumaya devam etti .Cok ruzgar vardi hemen döndük. O koca gundeki 1 saatlik uykuya sadece yarim saat daha eklendi o kadar .Yarin kirkimiz cikiyor ve evimize dönüyoruz. Beni nelerin beklediğini cok merak ediyorum..

bizimkide 46 günlük 40 ımız çıkmadan birsürü yer gezdik mesela her adeti yapmıyorum :)

Minik sarımsak rendesiyle rendeledim. O yoksa bıçakla kazıyıp toz haline getirebilirsiniz. Bu arada bende 2 gün işe yaradı. Dün 3. Gün kıyamet koptu başa döndük bio gaia damla aldım bugünde

Kizlar ozel bir konuya deginmek istiyorum. 40 cikacak ama bende cinsel istek sifir hatta eksilerde. Zaten evlenince vajinismus tedavisi gormustum. Suan bu konuda cok gerginim...

Benim aklim geceleri tek basima uykusuz kalmakta, yalniz olmakta... Bebegin uyudugu o degerli "dakikalari" ziyan etmek olarak goruyorum resmen iliskiyi.

Benim bu hayatta problemlerim hic bitmiyor ya yine stres yine stres

Yemek yemeye tuvalete gitmeye zor firsat buluyorum.

Kızlar mothercare outlette iyi indirim var
uyku tulumu 3 ad. 84 TL .
kollu body 3ad 50 TL
Önümüz kış diye ben aldım 6-9 ay uyku tulumu
Ve body
İlgilenen olursa görmeyenler için yineleyeyim...

Mothercare penyeleri çok kaliteli o yüzden bodylerde indirimi ordan kovalıyorum. Uyku tulumu da bana çok uygun geldi.

Minik sarımsak rendesiyle rendeledim. O yoksa bıçakla kazıyıp toz haline getirebilirsiniz. Bu arada bende 2 gün işe yaradı. Dün 3. Gün kıyamet koptu başa döndük bio gaia damla aldım bugünde

Akşam 7den beri sallıyorum uykusu 2 dk gözünü dinlendirip saatlerce uyumuş gibi açıyor. Hem uyumak istemiyor hem kalkınca çığlık çığlığa ağlıyor sakinleşmiyor 40 çıktı huyu uykusu bozuldu

Böylr olunca insan sinir oluyor pes ediyor ben de aynı süreci yaşadım emzirmiyorum artık dedim ara ara yine oluyor hatta sütüm çok çok az bunun çoğalacapı yok bırakıyorum bu işi dediğim de çok oluyor, üzülüyorum sonra annem eşim moral veriyor emmefiğinde sağıyorum,, biberon alıyor mu

Bende çok istekli sayılmam ama sebebi çatlaklarım alamadığım tüylerim ve sarkık karnım

Seninle aynı düşüncedeyim. Sebebi yok ama hiç istemiyorum.

Ben de oyle bir sorun atlattim gecmiste .Ama su an ki düşüncen ondan kaynakli degil emin ol .Yeni vücudumuza ve yeni hayat tempomuza alisamadik.Yoruluyoruz,dinlenemiyoruz bebek bakimindan geri kalan kisimda tek ihtiyacımız uyku görünüyor .Bebegi ne zaman uyutsam aman biraz oturayim esimi hic goremedim diyorum .Birlikte cay icip sohbet etme hayali kurarken saat 8 de 9 da kendimi yatak odasinda buluyorum .Bebegim cok zor bir bebek tipki seninki gibi .Esim hadi askim hemen uyu sen diyor benim de isime geliyor.Esim oturma odasinda uyuyor ilk basta cok üzülüyordum ama alismaya basladim .Bebegimizin uyku durumu duzelince kendime ve esime zaman ayirabilecegimi düşünüyorum. Sen de üzülme bu ruh hali gecici.
Hb de prima bebek bezinde indirim buldum. 2 beden kullanan varsa tanesi 0.42 TL ye geliyor
Sagol canim .Yarin bakayim. Gerci gecen hafta Joker de 148 li paket 60 küsürdü .Hemen almistim.Belki bitene kadar 3 numaraya geceriz .Evde hediye gelen molfix filan var.
Insallah tek sefere mahsustur.Cok cok yorucu. Allah herkesin bebegine guzel uykular versin .
Biz her gun bu kisir döngüye giriyoruz .Ustune bir de cok uyudu uyandir (gunduz 1 bucuk saat uyuyan bebeğimin aksam uyudugu 1 saatlik uykuyu kastediyor )diyen dusuncesiz akrabalarim la ugrasiyorum .

Yarin evimize gidiyoruz tam kirkimizin ciktigi gun .Insallah yeni bir duzenimiz olur .Cok yiprandim .

Sıkınıp kızarıyor mu ?sürekli bir ıkınma haliyle uyanıyordu benim yavrumda.
Valla huyları ne zaman oturur bilemiyorum şu güzel 90 günü bitirmek için can atıyorum.
Bebek uykusu denen şeyi sorgulamaya başladım. :)

Afilim92 rica ederim canım. Ekonomik olsun diye önden alıyorum bende. K.kartım bir düzene oturmadı vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…