- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.421
canim meme haricinde uyuyamiyor ki. suan cok kucukler. Uyku egitimi cok sonraki iş.Oğlumun gundız uykusu yok resmen cok uzuluyorum.sabah 7 de kalkıyo engec bir dahada aksam kacta baygın giderse artık.anca gun içinde ya memede Uyuyo biraz.uyku düzeni olusturmak için uzmanların anlattıklarına bakıyorum hep bırakın aglasın dio ana fikrinde.memede sallayarak uyutursanız uyku sorunu olur kaliteli uyuyamaz cok uyanır diolar bırakın uyusun diolar yatagında aglarsada aglasın bekleyin diolar.bende bu uyku eğitimleri için daha küçük die düşünüyorum ama bolede uyumuyo cocuk uykuda beslenme kadar onemli sonucta.offf aglatmak istemiyorum oğlumu içim acıyo.kızlar sizler nasıl uyutuyosunuz meme haricinde??
Gündüz uyumayinca gece de uyumuyor maalesef. Yorgunlukve uyanik kalma suresi arttikca uyumasi zorlaşıyorBi günleri bi günlerini tutmuyor. Bizimki de dün sabahtan akşama sadece şekerleme yaptı 10 15 dakikalık, bugun de uyanmıyor, bu da demek oluyor ki gece uzun olacak
Ben de hic takmadım eldiven.Tirnaklarini gecen hafta kestim ilk kez .Kendisi kenardan kalkiyordu .Ben de yavasca cekip kopariyordum .Bazen yuzunu cizdigi de oldu ama hemen geçiyor zaten.Kızlar neden tırnaklarını 40nda kestiniz? Ben 3 günlükken kestim tırnaklarını eldiveni attım gitti takmadım hiç.
Kadinin yoklugu daha hayirli ama yapcak bisey yok .Bazi seyler sonradan öğrenilmiyor .Alışkanlıklarını degistirmek cok zor.Afilim92 Bugün bir delilik yapıp eşimle sabah bebisleri alıp caddebostan sahile gittik ve kahvaltıyı orada yaptık. Tabi ana kucaklarının üzerine sineklik geçirdim ama bizimkileri temiz hava fena çarptı gündüz hep uyudular şimdi evdeyiz ve yine huzursuzlandılar.
K.v. bu hafta bayram tatili diye bizim yazlığa gitti kardeşiyle beraber ve biz eşimle bebislere çok daha rahat baktık ama maalesef pzt. Esim işe gidecek ve k.v. öğlene ancak gelir. Ben tek kalacağım miniklerle. Ev temiz, mutfak wc temiz ne rahatlık anlatamam ama yineo gelince aynı maraton baslayacak. Hiçbirşeye dikkat etmeden yaşıyor ve ben arkasından her çıktığı yeri temizliyorum. Yapma boşver desen benim icim kaldırmıyor lavabo temizliği falan mecburi yani o derece fena durumlardayım. Ocak ayında kadın başlayacak temizlikte yapacak, inşallah bizim k.v. nin pisletme hızına yetişebilir.
bizimkide 46 günlük 40 ımız çıkmadan birsürü yer gezdik mesela her adeti yapmıyorum :)Evet annemler de dedi bana 40ında kes falan diye kestim attım sıcakta parmak araları falan terliyor yazık. Hem dokunarak tanıyor dünyayı. Boşverin anneleri bazen dinlememek lazım. Bana yok evden çıkarma yok rüzgara çıkarma saydılar. Doğduğundan beri 3 şehir gezdim balkonda yatırıyorum. Kulaklar rüzgarla üşütseydi allah tıkalı yaratırdı. Bayram boyu da bütün halalarım amcalarım gezdik hepsine verdim sevdiler foto çektim hepsiyle. 46 günlük şuan.
N kullanıosun bn sap smplex kullanıorum
Forse
Muskatı nasıl toz haline getirip ne şekilde verdiniz acaba?
Benimki emiyor biraz süt sağıp biberonla vermeyi düşündüm ama muskatı nasıl toz yapacam rendelesem de biberon deliğinden sığar mı bilemedim siz nasıl verdiniz ki
yok canım sadece uyutuyor kriz anını geçirmiş oluyorsunuz . benim bebeğim aşırı gazlı kolikCANım muskat gazada ii gelıuormu?
İlgilenen olursa görmeyenler için yineleyeyim...Kızlar mothercare outlette iyi indirim var
uyku tulumu 3 ad. 84 TL .
kollu body 3ad 50 TL
Önümüz kış diye ben aldım 6-9 ay uyku tulumu
Ve body
Baktım göremedim nedenseİlgilenen olursa görmeyenler için yineleyeyim...
Mothercare penyeleri çok kaliteli o yüzden bodylerde indirimi ordan kovalıyorum. Uyku tulumu da bana çok uygun geldi.
Canımbu body için linkBaktım göremedim nedense
Değil cnm, ben genel olarak anlatmak istediğim için çoğul kullandım :)Senin ikizmiydi canım
Minik sarımsak rendesiyle rendeledim. O yoksa bıçakla kazıyıp toz haline getirebilirsiniz. Bu arada bende 2 gün işe yaradı. Dün 3. Gün kıyamet koptu başa döndük bio gaia damla aldım bugünde
Böylr olunca insan sinir oluyor pes ediyor ben de aynı süreci yaşadım emzirmiyorum artık dedim ara ara yine oluyor hatta sütüm çok çok az bunun çoğalacapı yok bırakıyorum bu işi dediğim de çok oluyor, üzülüyorum sonra annem eşim moral veriyor emmefiğinde sağıyorum,, biberon alıyor muAt gtsn belkide o huzursuz ediyor. Bizmki göğsümü verdiğimde kavga kıyamet bağrış çağrış, biberonu verdiğimde saldırıyo ağzından akıta akıta içiyor. Dün bir kez emzirebildm bugun hiç emzir(e)medim. Ağladı ağladı bağırdı annemler aşağdaydı sesiniz geliyodu savaş mı yaptnz diyor . Almıyor artk bende işin açığı yine ağlayacak itecek diye stres olup korktuğumdan yanaşamıyorum. Emzirme sütyenimi de çıkardm attm normal sütyen takmaya başladm sanırım biz artk tamamen bıraktık emmeyi artık tutmaz beni çok üzülüyorum dün içim yana yana ağladım ilk kez
Bende çok istekli sayılmam ama sebebi çatlaklarım alamadığım tüylerim ve sarkık karnımKizlar ozel bir konuya deginmek istiyorum. 40 cikacak ama bende cinsel istek sifir hatta eksilerde. Zaten evlenince vajinismus tedavisi gormustum. Suan bu konuda cok gerginim...
Benim aklim geceleri tek basima uykusuz kalmakta, yalniz olmakta... Bebegin uyudugu o degerli "dakikalari" ziyan etmek olarak goruyorum resmen iliskiyi.
Benim bu hayatta problemlerim hic bitmiyor ya yine stres yine stres
Yemek yemeye tuvalete gitmeye zor firsat buluyorum.
Seninle aynı düşüncedeyim. Sebebi yok ama hiç istemiyorum.Kizlar ozel bir konuya deginmek istiyorum. 40 cikacak ama bende cinsel istek sifir hatta eksilerde. Zaten evlenince vajinismus tedavisi gormustum. Suan bu konuda cok gerginim...
Benim aklim geceleri tek basima uykusuz kalmakta, yalniz olmakta... Bebegin uyudugu o degerli "dakikalari" ziyan etmek olarak goruyorum resmen iliskiyi.
Ben de oyle bir sorun atlattim gecmiste .Ama su an ki düşüncen ondan kaynakli degil emin ol .Yeni vücudumuza ve yeni hayat tempomuza alisamadik.Yoruluyoruz,dinlenemiyoruz bebek bakimindan geri kalan kisimda tek ihtiyacımız uyku görünüyor .Bebegi ne zaman uyutsam aman biraz oturayim esimi hic goremedim diyorum .Birlikte cay icip sohbet etme hayali kurarken saat 8 de 9 da kendimi yatak odasinda buluyorum .Bebegim cok zor bir bebek tipki seninki gibi .Esim hadi askim hemen uyu sen diyor benim de isime geliyor.Esim oturma odasinda uyuyor ilk basta cok üzülüyordum ama alismaya basladim .Bebegimizin uyku durumu duzelince kendime ve esime zaman ayirabilecegimi düşünüyorum. Sen de üzülme bu ruh hali gecici.Kizlar ozel bir konuya deginmek istiyorum. 40 cikacak ama bende cinsel istek sifir hatta eksilerde. Zaten evlenince vajinismus tedavisi gormustum. Suan bu konuda cok gerginim...
Sagol canim .Yarin bakayim. Gerci gecen hafta Joker de 148 li paket 60 küsürdü .Hemen almistim.Belki bitene kadar 3 numaraya geceriz .Evde hediye gelen molfix filan var.Hb de prima bebek bezinde indirim buldum. 2 beden kullanan varsa tanesi 0.42 TL ye geliyor
Insallah tek sefere mahsustur.Cok cok yorucu. Allah herkesin bebegine guzel uykular versin .Akşam 7den beri sallıyorum uykusu 2 dk gözünü dinlendirip saatlerce uyumuş gibi açıyor. Hem uyumak istemiyor hem kalkınca çığlık çığlığa ağlıyor sakinleşmiyor 40 çıktı huyu uykusu bozuldu
Akşam 7den beri sallıyorum uykusu 2 dk gözünü dinlendirip saatlerce uyumuş gibi açıyor. Hem uyumak istemiyor hem kalkınca çığlık çığlığa ağlıyor sakinleşmiyor 40 çıktı huyu uykusu bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?