2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de istek az ama manevi olarak eşime sarılmak çok iyi geliyor. O kadar daraldık ki seks düşünmek mi? O da ne :) ? modundayız :)
Beraber çay içip dondurma yemek gibi lüksümüz var. Sex için umarım bir an önce daha konforlu oluruz .. Afilim92 dediği gibi alışma sürecindeyiz

Tamamen aynı fikirdeyim cnm. Eşim anlayışlı bu konuda neyseki.. hoş o da benim kadar yoruluyor..

Canım üzülme, gece uykuda vermeyi dene. Hani mama için mızmızlanıp uyanıyor ya tam o anda .gece emme refleksi uykudayken daha güçlü oluyor. Sonra mamasını da verirsin en azındna emmeye devam eder. Bazen emmesede ertesi günü emebiliyor. Bebeğin emmediğinde Göğsün şişerse de elle sağarsın bir kaba kullanamasan da olur.

Maalesef tek seferlik değil 4-5 gündür böyleyiz yani kırk çıktığından beri. Sanırım 40tan sonra kolik olduk gerçekten çok yorucu. Bende annemlerin yanındayım bi ay daha kalacam sanırım annem ve özellikle kardeşim çok yardımcı oluyolar sağolsunlar

Dışardan bakan anlamıyor maalesef en iyisi kulak tıkayıp bildiğini yapmak. Allah yardımcımız olsun. çok sabırlı biri değilim gece tahammül sınırım baya düşüyo arada kızıyorum ne istiyosun niye uyumuyosun diye sonra üzülüp özür diliyorum sarılıyorum kızıma gerçekten yıpratıcı bi süreç. Sen nasıl dayanıyorsun bu yorgunluğa

Biz hastanede yattık 4 gün üşütmüştü kızım. Hastanede antibiyotik verdiler o kızımı ishal yaptı. Etkisi hala geçmedi bezini 5 dk aralıklarla değiştiğim ya da daha bezi kapatmadan bi daha değiştiğim oluyor. Ama çok zorlanmıyor yaparken zaten iki tane gaz damlamız var. Bu damlalar yan etki olarak uykusuzluk yapar mı acaba kessem mi diye düşünüyorum.

Aynen seks düşünmeye firsat kalmıyor, doktorum bana fitil gibi birşey verdi doğum sonrası kuruluk sıkça yaşanırmış ve bu da acıya sebep olurmuş bu olmasın diye ilişkiden bir hafta önce kullan sonra deneyin dedi ilacı aldım ama ne zaman kullanıcam bilemiyorum :)

İyi düşün iyi şeyler olsun canm, kırk çıktı bir anda normal olur beklentisine girme ama tünelin sonunda ışık var zamanla daha iyi hal alıcaktır bebeğin ve yeni hayatınız ama yine de yardım isteyecek birilerin olsun

Spiral aslınde adeti uzatıp gereksiz kanama yapmasa iyi de işte onalda hamile kalan çok kişi biliyorum

İlgilenen olursa görmeyenler için yineleyeyim...

Mothercare penyeleri çok kaliteli o yüzden bodylerde indirimi ordan kovalıyorum. Uyku tulumu da bana çok uygun geldi.
Mothercare benim de hoşuma gidiyor hem model hem kalite olarak ama şöyle bir şey yaşadım bebeğime 0-3 aylık tulum almıştım doğmadan önce, hala bol geliyor bebeğim beş kiloya yaklaştı. Kalıpları mı büyük acaba bir beden küçük mü almalı bilemedim

Doğru .. Hastane çıkışının içimdeki tulum şu an olacak şekilde 2 aylık oldu benimde bebeğim. Ama uyku tulumu biraz büyük olabilir baharda da giyer :)

Bende çok istekli sayılmam ama sebebi çatlaklarım alamadığım tüylerim ve sarkık karnım
bende de durum ayni canim. Karnim sarkti ya insallah toparlariz
Seninle aynı düşüncedeyim. Sebebi yok ama hiç istemiyorum.
ya sifir istek, yapsam yaparim ama oyle de olmaz yani
suanki kafalar cok cok baska ya. Dedigin gibi, cocuk uyuyunca sanki kafamda geri sayim basliyor. Her uyumadigim dakika adeta bir kayip gibi =)
ne zaman şu gece uykusuzlugunu bunyem kabul edecek ve duruma alisacak bilmiyorum. Esim de salonda horul horul uyuyor. Ayri ayri yatinca da hic icimden gelmiyor yani... Onceliklerimiz o kadar degisti ki.
aynen oyle, onceliklerimiz o kadar degisti ki. Hayatimiz zaten inanilmaz degisti. Uykusuzluktan dolayi canim sadece bir seyler yemek isteyebiliyor, baska bir sey istemiyor =D
Tamamen aynı fikirdeyim cnm. Eşim anlayışlı bu konuda neyseki.. hoş o da benim kadar yoruluyor..
herkes ayni psikolojideymis suan, neyse ki tek ben boyle hissetmiyormusum =))

Evet mamaya dayandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…