- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.441
Bende de istek az ama manevi olarak eşime sarılmak çok iyi geliyor. O kadar daraldık ki seks düşünmek mi? O da ne :) ? modundayız :)Kizlar ozel bir konuya deginmek istiyorum. 40 cikacak ama bende cinsel istek sifir hatta eksilerde. Zaten evlenince vajinismus tedavisi gormustum. Suan bu konuda cok gerginim...
Benim aklim geceleri tek basima uykusuz kalmakta, yalniz olmakta... Bebegin uyudugu o degerli "dakikalari" ziyan etmek olarak goruyorum resmen iliskiyi.
Benim bu hayatta problemlerim hic bitmiyor ya yine stres yine stres
Yemek yemeye tuvalete gitmeye zor firsat buluyorum.
Kizlar ozel bir konuya deginmek istiyorum. 40 cikacak ama bende cinsel istek sifir hatta eksilerde. Zaten evlenince vajinismus tedavisi gormustum. Suan bu konuda cok gerginim...
Benim aklim geceleri tek basima uykusuz kalmakta, yalniz olmakta... Bebegin uyudugu o degerli "dakikalari" ziyan etmek olarak goruyorum resmen iliskiyi.
Benim bu hayatta problemlerim hic bitmiyor ya yine stres yine stres
Yemek yemeye tuvalete gitmeye zor firsat buluyorum.
Canım üzülme, gece uykuda vermeyi dene. Hani mama için mızmızlanıp uyanıyor ya tam o anda .gece emme refleksi uykudayken daha güçlü oluyor. Sonra mamasını da verirsin en azındna emmeye devam eder. Bazen emmesede ertesi günü emebiliyor. Bebeğin emmediğinde Göğsün şişerse de elle sağarsın bir kaba kullanamasan da olur.At gtsn belkide o huzursuz ediyor. Bizmki göğsümü verdiğimde kavga kıyamet bağrış çağrış, biberonu verdiğimde saldırıyo ağzından akıta akıta içiyor. Dün bir kez emzirebildm bugun hiç emzir(e)medim. Ağladı ağladı bağırdı annemler aşağdaydı sesiniz geliyodu savaş mı yaptnz diyor . Almıyor artk bende işin açığı yine ağlayacak itecek diye stres olup korktuğumdan yanaşamıyorum. Emzirme sütyenimi de çıkardm attm normal sütyen takmaya başladm sanırım biz artk tamamen bıraktık emmeyi artık tutmaz beni çok üzülüyorum dün içim yana yana ağladım ilk kez
Ben de oyle bir sorun atlattim gecmiste .Ama su an ki düşüncen ondan kaynakli degil emin ol .Yeni vücudumuza ve yeni hayat tempomuza alisamadik.Yoruluyoruz,dinlenemiyoruz bebek bakimindan geri kalan kisimda tek ihtiyacımız uyku görünüyor .Bebegi ne zaman uyutsam aman biraz oturayim esimi hic goremedim diyorum .Birlikte cay icip sohbet etme hayali kurarken saat 8 de 9 da kendimi yatak odasinda buluyorum .Bebegim cok zor bir bebek tipki seninki gibi .Esim hadi askim hemen uyu sen diyor benim de isime geliyor.Esim oturma odasinda uyuyor ilk basta cok üzülüyordum ama alismaya basladim .Bebegimizin uyku durumu duzelince kendime ve esime zaman ayirabilecegimi düşünüyorum. Sen de üzülme bu ruh hali gecici.
Sagol canim .Yarin bakayim. Gerci gecen hafta Joker de 148 li paket 60 küsürdü .Hemen almistim.Belki bitene kadar 3 numaraya geceriz .Evde hediye gelen molfix filan var.
Insallah tek sefere mahsustur.Cok cok yorucu. Allah herkesin bebegine guzel uykular versin .
Biz her gun bu kisir döngüye giriyoruz .Ustune bir de cok uyudu uyandir (gunduz 1 bucuk saat uyuyan bebeğimin aksam uyudugu 1 saatlik uykuyu kastediyor )diyen dusuncesiz akrabalarim la ugrasiyorum .
Yarin evimize gidiyoruz tam kirkimizin ciktigi gun .Insallah yeni bir duzenimiz olur .Cok yiprandim .
Sıkınıp kızarıyor mu ?sürekli bir ıkınma haliyle uyanıyordu benim yavrumda.
Valla huyları ne zaman oturur bilemiyorum şu güzel 90 günü bitirmek için can atıyorum.
Bebek uykusu denen şeyi sorgulamaya başladım. :)
Afilim92 rica ederim canım. Ekonomik olsun diye önden alıyorum bende. K.kartım bir düzene oturmadı vallahi.
Yaa o karın nasıl gergin hale gelecekBende çok istekli sayılmam ama sebebi çatlaklarım alamadığım tüylerim ve sarkık karnım
Aynen seks düşünmeye firsat kalmıyor, doktorum bana fitil gibi birşey verdi doğum sonrası kuruluk sıkça yaşanırmış ve bu da acıya sebep olurmuş bu olmasın diye ilişkiden bir hafta önce kullan sonra deneyin dedi ilacı aldım ama ne zaman kullanıcam bilemiyorum :)Bende de istek az ama manevi olarak eşime sarılmak çok iyi geliyor. O kadar daraldık ki seks düşünmek mi? O da ne :) ? modundayız :)
Beraber çay içip dondurma yemek gibi lüksümüz var. Sex için umarım bir an önce daha konforlu oluruz ..Afilim92 dediği gibi alışma sürecindeyiz
İyi düşün iyi şeyler olsun canm, kırk çıktı bir anda normal olur beklentisine girme ama tünelin sonunda ışık var zamanla daha iyi hal alıcaktır bebeğin ve yeni hayatınız ama yine de yardım isteyecek birilerin olsunGündüz uyumayinca gece de uyumuyor maalesef. Yorgunlukve uyanik kalma suresi arttikca uyumasi zorlaşıyor
Ben de hic takmadım eldiven.Tirnaklarini gecen hafta kestim ilk kez .Kendisi kenardan kalkiyordu .Ben de yavasca cekip kopariyordum .Bazen yuzunu cizdigi de oldu ama hemen geçiyor zaten.
Kadinin yoklugu daha hayirli ama yapcak bisey yok .Bazi seyler sonradan öğrenilmiyor .Alışkanlıklarını degistirmek cok zor.
Ben bugun ilk kez hamileyken ve daha once oldugu gibi suslenip puslenip gezmeye ciktim. Tabii hazirlanirken ablam oyaladi.Hastayim cikma niyetim yoktu ama 1 saat uyudu kanguruda uyusun diye katlandım .Arabada uyudu .Sonra gezerken uyumaya devam etti .Cok ruzgar vardi hemen döndük. O koca gundeki 1 saatlik uykuya sadece yarim saat daha eklendi o kadar .Yarin kirkimiz cikiyor ve evimize dönüyoruz. Beni nelerin beklediğini cok merak ediyorum..
İnan kara kara düşünüyorum bendeYaa o karın nasıl gergin hale gelecek
Spiral aslınde adeti uzatıp gereksiz kanama yapmasa iyi de işte onalda hamile kalan çok kişi biliyorumBen dr.umla görüştüğümde 6 aydan önce hiçbir uygulama yapmıyoruz dedi. Ben spiral düşünmüştüm ama dr polikistik over olduğum için hap öneririm demişti ben yinede spiral dedim. %99 koruma oranı vermişti ama etrafta hep spiral le hamile kalma öyküleri var. Şimdilik eşim korunuyor.
Mothercare benim de hoşuma gidiyor hem model hem kalite olarak ama şöyle bir şey yaşadım bebeğime 0-3 aylık tulum almıştım doğmadan önce, hala bol geliyor bebeğim beş kiloya yaklaştı. Kalıpları mı büyük acaba bir beden küçük mü almalı bilemedimİlgilenen olursa görmeyenler için yineleyeyim...
Mothercare penyeleri çok kaliteli o yüzden bodylerde indirimi ordan kovalıyorum. Uyku tulumu da bana çok uygun geldi.
Ben korse aldım ama onu da giy çıkart zor oluyor bir de bu sıcakta daha da zor oluyor geçen gün tek başıma dışarıdayken bir bayan bebek mi bekliyorsunuz demiştiİnan kara kara düşünüyorum bende
Doğru .. Hastane çıkışının içimdeki tulum şu an olacak şekilde 2 aylık oldu benimde bebeğim. Ama uyku tulumu biraz büyük olabilir baharda da giyer :)Mothercare benim de hoşuma gidiyor hem model hem kalite olarak ama şöyle bir şey yaşadım bebeğime 0-3 aylık tulum almıştım doğmadan önce, hala bol geliyor bebeğim beş kiloya yaklaştı. Kalıpları mı büyük acaba bir beden küçük mü almalı bilemedim
Hadi ya ben bol kıyafetler giydiğim için o sorunu yaşamıyorum ama 3 ay bitsin spora başlicamBen korse aldım ama onu da giy çıkart zor oluyor bir de bu sıcakta daha da zor oluyor geçen gün tek başıma dışarıdayken bir bayan bebek mi bekliyorsunuz demişti
bende de durum ayni canim. Karnim sarkti ya insallah toparlarizBende çok istekli sayılmam ama sebebi çatlaklarım alamadığım tüylerim ve sarkık karnım
ya sifir istek, yapsam yaparim ama oyle de olmaz yaniSeninle aynı düşüncedeyim. Sebebi yok ama hiç istemiyorum.
suanki kafalar cok cok baska ya. Dedigin gibi, cocuk uyuyunca sanki kafamda geri sayim basliyor. Her uyumadigim dakika adeta bir kayip gibi =)Ben de oyle bir sorun atlattim gecmiste .Ama su an ki düşüncen ondan kaynakli degil emin ol .Yeni vücudumuza ve yeni hayat tempomuza alisamadik.Yoruluyoruz,dinlenemiyoruz bebek bakimindan geri kalan kisimda tek ihtiyacımız uyku görünüyor .Bebegi ne zaman uyutsam aman biraz oturayim esimi hic goremedim diyorum .Birlikte cay icip sohbet etme hayali kurarken saat 8 de 9 da kendimi yatak odasinda buluyorum .Bebegim cok zor bir bebek tipki seninki gibi .Esim hadi askim hemen uyu sen diyor benim de isime geliyor.Esim oturma odasinda uyuyor ilk basta cok üzülüyordum ama alismaya basladim .Bebegimizin uyku durumu duzelince kendime ve esime zaman ayirabilecegimi düşünüyorum. Sen de üzülme bu ruh hali gecici.
Sagol canim .Yarin bakayim. Gerci gecen hafta Joker de 148 li paket 60 küsürdü .Hemen almistim.Belki bitene kadar 3 numaraya geceriz .Evde hediye gelen molfix filan var.
Insallah tek sefere mahsustur.Cok cok yorucu. Allah herkesin bebegine guzel uykular versin .
Biz her gun bu kisir döngüye giriyoruz .Ustune bir de cok uyudu uyandir (gunduz 1 bucuk saat uyuyan bebeğimin aksam uyudugu 1 saatlik uykuyu kastediyor )diyen dusuncesiz akrabalarim la ugrasiyorum .
Yarin evimize gidiyoruz tam kirkimizin ciktigi gun .Insallah yeni bir duzenimiz olur .Cok yiprandim .
aynen oyle, onceliklerimiz o kadar degisti ki. Hayatimiz zaten inanilmaz degisti. Uykusuzluktan dolayi canim sadece bir seyler yemek isteyebiliyor, baska bir sey istemiyor =DBende de istek az ama manevi olarak eşime sarılmak çok iyi geliyor. O kadar daraldık ki seks düşünmek mi? O da ne :) ? modundayız :)
Beraber çay içip dondurma yemek gibi lüksümüz var. Sex için umarım bir an önce daha konforlu oluruz ..Afilim92 dediği gibi alışma sürecindeyiz
herkes ayni psikolojideymis suan, neyse ki tek ben boyle hissetmiyormusum =))Tamamen aynı fikirdeyim cnm. Eşim anlayışlı bu konuda neyseki.. hoş o da benim kadar yoruluyor..
GaZ sorunu oluor mu yoksa rahat mı bn bu bıtınce nurse harveyi de merak ediyorumBiogaia ve maflor biri sabah biri akşam
Evet mamaya dayandıkBöylr olunca insan sinir oluyor pes ediyor ben de aynı süreci yaşadım emzirmiyorum artık dedim ara ara yine oluyor hatta sütüm çok çok az bunun çoğalacapı yok bırakıyorum bu işi dediğim de çok oluyor, üzülüyorum sonra annem eşim moral veriyor emmefiğinde sağıyorum,, biberon alıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?