- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.461
Acıktığı zaman o beni uyandırıyor :)Günaydınlar..
Gece kaç saatte bir uyandorıyorsunuz bebişleri beslemek için ya da uyandırıyor musunuz?
bizimkide çok geriniyor geliştiği için diyorlar ama bilimsel açıklamasını bilmiyorum :) yeni nesil çok kıpırdak yüzüstü yatırdığım da solucan gibi ilerliyor :)Günaydın anneler. Bildiğiniz üzre annemlerin evdeyim gece yattığım yatakta oğlumla yatıyoruz. Koyduğum gibi uyuyup uyanan bebek bugun yerine koyuyorum 2 saat sonra benim dibime kadar kaymış. Dün öğlen başladı yatarken uykuda kendini çeke çeke kayıyor. Bu gece koyduğum gbi bulamadım çocuğu hep aşağı yada bana doğru gelmiş oluyor birde doğduğu günden beri gerinmeyi çok seviyor ben hamile kaldığm günden beri deyim yerindeyse gerinmeyi aşermiştim çok aşırı seviyodum uykudan gerinmeme uyanıyodum o derece son haftalarıma doğru sürmüştü oğluma dokunmaya gelmiyor hemen gerinmeye başlıyo ve dakikalarca sürüyo uykudayken geriniyo şuan kendini sağa sola atıyor Bugun 37günlük olduk. Gerinmesine alışığım ama bu yattığı yerden kayması aklımj karıştırdı hareketlendiği için nırmal mi birde kundağı doğduğu zamandan beri sevmiyor karnımdayken eli suratının ordaydı şimdi de elleri hep teslim olmuş vaziyette yatıyor kundaktan nefret ediyo ya bunu yazana kadar iyi bi gerindi kolları salladı yattığı yerden gerinerek kaydı ve kustu şükür kendini kusturana kadar çabalıyor bu kadar gerinmesi normal mi ya
Benim tosbik uyanmıyor önceki gün 6saat uyudu dünde 4 saat uyandıramıyorum suçlu hissediyorum kendimi okadar saat uyumasına izin verdiğim içinAcıktığı zaman o beni uyandırıyor :)
gerinmeyi bilmiyorum da koydugun yerde durmadiklari kesin. Simdiden tehlikeli zamanlara geldik canimGünaydın anneler. Bildiğiniz üzre annemlerin evdeyim gece yattığım yatakta oğlumla yatıyoruz. Koyduğum gibi uyuyup uyanan bebek bugun yerine koyuyorum 2 saat sonra benim dibime kadar kaymış. Dün öğlen başladı yatarken uykuda kendini çeke çeke kayıyor. Bu gece koyduğum gbi bulamadım çocuğu hep aşağı yada bana doğru gelmiş oluyor birde doğduğu günden beri gerinmeyi çok seviyor ben hamile kaldığm günden beri deyim yerindeyse gerinmeyi aşermiştim çok aşırı seviyodum uykudan gerinmeme uyanıyodum o derece son haftalarıma doğru sürmüştü oğluma dokunmaya gelmiyor hemen gerinmeye başlıyo ve dakikalarca sürüyo uykudayken geriniyo şuan kendini sağa sola atıyor Bugun 37günlük olduk. Gerinmesine alışığım ama bu yattığı yerden kayması aklımj karıştırdı hareketlendiği için nırmal mi birde kundağı doğduğu zamandan beri sevmiyor karnımdayken eli suratının ordaydı şimdi de elleri hep teslim olmuş vaziyette yatıyor kundaktan nefret ediyo ya bunu yazana kadar iyi bi gerindi kolları salladı yattığı yerden gerinerek kaydı ve kustu şükür kendini kusturana kadar çabalıyor bu kadar gerinmesi normal mi ya
Bence suçlama kendini uyku aralığı bazen uzar bazen kısalır dün 1de uyandı oğlum 6ya kadar uyumadı normalde yapmazdı böyle banyo yaptrdk mayışsın diye hemen karnını doyurduk yatırdık hiç ellemedik 12de anca uyandı :) sonra zaten gece en fazla 2saat uyuyor bu gece saat başı kalktık. Sende vicdan yapma o aç olsa varyaaa seni beni mi dinler bizm oğlan acıktığnda ortalığı yıkıyo elim ayağıma dolanıyo resmen :))Benim tosbik uyanmıyor önceki gün 6saat uyudu dünde 4 saat uyandıramıyorum suçlu hissediyorum kendimi okadar saat uyumasına izin verdiğim için
Ben de yarın tek kalıcam bebekle bakalım nasıl olacakGünaydın kızlar.
Bugün minnoşumla evde ilk tek kalacağımız gün. Sevdiceğimin izni bitti nöbetçi bugün. 59 günlük olduk bile zaman çok çabuk geçiyor.
ne biliyim canım ya 2 gündür kendisi uyansın diyorum uyanmıyor uyanmayı bilmiyor resmenBence suçlama kendini uyku aralığı bazen uzar bazen kısalır dün 1de uyandı oğlum 6ya kadar uyumadı normalde yapmazdı böyle banyo yaptrdk mayışsın diye hemen karnını doyurduk yatırdık hiç ellemedik 12de anca uyandı :) sonra zaten gece en fazla 2saat uyuyor bu gece saat başı kalktık. Sende vicdan yapma o aç olsa varyaaa seni beni mi dinler bizm oğlan acıktığnda ortalığı yıkıyo elim ayağıma dolanıyo resmen :))
Öyleymiş gelişiyomuş boyu uzuyomuş vs vs vs. Annem dün bebeğe bakmış diyorki bizim oğlanın saniyede bir boyu uzuyo heralde ne çok gerindi öyle diyo :) kız göt bi tarafa baş bi tarafa yamuk yumuk oluyo altını değiştirirken tor top oluyo kalıyo kıpkırmızı kızarıyo bide :)) kendini kusturmasa çok tatlılar ya maşallah maşallah buyusunler inşallah:)bizimkide çok geriniyor geliştiği için diyorlar ama bilimsel açıklamasını bilmiyorum :) yeni nesil çok kıpırdak yüzüstü yatırdığım da solucan gibi ilerliyor :)
Şok oldum bugun başıma geldi artık boyle mi bundan sonra ? Arkasına yastık koyuyordum artk benden tarafa olan yerede koyarım napimgerinmeyi bilmiyorum da koydugun yerde durmadiklari kesin. Simdiden tehlikeli zamanlara geldik canim
Uyandığı zamn aç oluyo mu çokne biliyim canım ya 2 gündür kendisi uyansın diyorum uyanmıyor uyanmayı bilmiyor resmen
aşırı değil herzamanki kadar zaten ağlayıp uyanmıyor ıhlıyor ağzını şapırdatıyor Allahtan uykum hafif o seslere kaldırıp altını falan açıyorum o ara uyanıyorUyandığı zamn aç oluyo mu çok
Canım benim ki de 40 ına yakın kaymaya başlamıştı aşağıya doğru. 40 çıktıktan sonra da 10 gündür dönmeyi öğrendi :) bacaklarını havaya kaldırıp popoyu pat diye çeviriyor.Günaydın anneler. Bildiğiniz üzre annemlerin evdeyim gece yattığım yatakta oğlumla yatıyoruz. Koyduğum gibi uyuyup uyanan bebek bugun yerine koyuyorum 2 saat sonra benim dibime kadar kaymış. Dün öğlen başladı yatarken uykuda kendini çeke çeke kayıyor. Bu gece koyduğum gbi bulamadım çocuğu hep aşağı yada bana doğru gelmiş oluyor birde doğduğu günden beri gerinmeyi çok seviyor ben hamile kaldığm günden beri deyim yerindeyse gerinmeyi aşermiştim çok aşırı seviyodum uykudan gerinmeme uyanıyodum o derece son haftalarıma doğru sürmüştü oğluma dokunmaya gelmiyor hemen gerinmeye başlıyo ve dakikalarca sürüyo uykudayken geriniyo şuan kendini sağa sola atıyor Bugun 37günlük olduk. Gerinmesine alışığım ama bu yattığı yerden kayması aklımj karıştırdı hareketlendiği için nırmal mi birde kundağı doğduğu zamandan beri sevmiyor karnımdayken eli suratının ordaydı şimdi de elleri hep teslim olmuş vaziyette yatıyor kundaktan nefret ediyo ya bunu yazana kadar iyi bi gerindi kolları salladı yattığı yerden gerinerek kaydı ve kustu şükür kendini kusturana kadar çabalıyor bu kadar gerinmesi normal mi ya
ya herhalde hep folik asitten bu bebeler boyle kipir kipir simdiden. Hamileyken dayadilar vitamini simdi bebeler uyumuyor durmuyorÖyleymiş gelişiyomuş boyu uzuyomuş vs vs vs. Annem dün bebeğe bakmış diyorki bizim oğlanın saniyede bir boyu uzuyo heralde ne çok gerindi öyle diyo :) kız göt bi tarafa baş bi tarafa yamuk yumuk oluyo altını değiştirirken tor top oluyo kalıyo kıpkırmızı kızarıyo bide :)) kendini kusturmasa çok tatlılar ya maşallah maşallah buyusunler inşallah:)
Şok oldum bugun başıma geldi artık boyle mi bundan sonra ? Arkasına yastık koyuyordum artk benden tarafa olan yerede koyarım napim
Benden hepinize gelsin :)) günaydıınUykusuz anneler gunaydin
Direnme pes et
At bir reset
Hayat hergun sifirdan baslar
Bu sarki da bizlere gelsin
Annem şimdi geldi bebeğe baktı tabi bizmki kıpır kıpır yine. 40ının içinde bu çocuk böyle yaparsa yarın az büyüsün sana neler eder diyo sende haklısın bu yasıma kadar almadığm vitamini aldm bebiş uçacak şimdi nerdeyseya herhalde hep folik asitten bu bebeler boyle kipir kipir simdiden. Hamileyken dayadilar vitamini simdi bebeler uyumuyor durmuyor
guvenemeyiz canim, bir bakmissin ayagiyla destek almis donmus falan...
İkimize de kolay geçer inşallah canımBen de yarın tek kalıcam bebekle bakalım nasıl olacak
Ayy yerim yaaa maşallah bizde hareketleniyoruz o zaman bir gecede olunca şaşırdm o yüzden danışayım bi dedm :)Canım benim ki de 40 ına yakın kaymaya başlamıştı aşağıya doğru. 40 çıktıktan sonra da 10 gündür dönmeyi öğrendi :) bacaklarını havaya kaldırıp popoyu pat diye çeviriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?