- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.481
Kaç günlük oldunuzaşırı değil herzamanki kadar zaten ağlayıp uyanmıyor ıhlıyor ağzını şapırdatıyor Allahtan uykum hafif o seslere kaldırıp altını falan açıyorum o ara uyanıyor
47 bugünKaç günlük oldunuz
Aynen canım bir anda oldu dönmesi mesela. Bu günlerin tadını çıkarmak gerek.Ayy yerim yaaa maşallah bizde hareketleniyoruz o zaman bir gecede olunca şaşırdm o yüzden danışayım bi dedm :)
GaZ sorunu oluor mu yoksa rahat mı bn bu bıtınce nurse harveyi de merak ediyorum
Günaydınlar..
Gece kaç saatte bir uyandorıyorsunuz bebişleri beslemek için ya da uyandırıyor musunuz?
Günaydın anneler. Bildiğiniz üzre annemlerin evdeyim gece yattığım yatakta oğlumla yatıyoruz. Koyduğum gibi uyuyup uyanan bebek bugun yerine koyuyorum 2 saat sonra benim dibime kadar kaymış. Dün öğlen başladı yatarken uykuda kendini çeke çeke kayıyor. Bu gece koyduğum gbi bulamadım çocuğu hep aşağı yada bana doğru gelmiş oluyor birde doğduğu günden beri gerinmeyi çok seviyor ben hamile kaldığm günden beri deyim yerindeyse gerinmeyi aşermiştim çok aşırı seviyodum uykudan gerinmeme uyanıyodum o derece son haftalarıma doğru sürmüştü oğluma dokunmaya gelmiyor hemen gerinmeye başlıyo ve dakikalarca sürüyo uykudayken geriniyo şuan kendini sağa sola atıyor Bugun 37günlük olduk. Gerinmesine alışığım ama bu yattığı yerden kayması aklımj karıştırdı hareketlendiği için nırmal mi birde kundağı doğduğu zamandan beri sevmiyor karnımdayken eli suratının ordaydı şimdi de elleri hep teslim olmuş vaziyette yatıyor kundaktan nefret ediyo ya bunu yazana kadar iyi bi gerindi kolları salladı yattığı yerden gerinerek kaydı ve kustu şükür kendini kusturana kadar çabalıyor bu kadar gerinmesi normal mi ya
Bizimkide çok keyifçi gerinmeye bayılıyor. Yatağın başına koyuyorum sonuna kadar kayıyor :)Günaydın anneler. Bildiğiniz üzre annemlerin evdeyim gece yattığım yatakta oğlumla yatıyoruz. Koyduğum gibi uyuyup uyanan bebek bugun yerine koyuyorum 2 saat sonra benim dibime kadar kaymış. Dün öğlen başladı yatarken uykuda kendini çeke çeke kayıyor. Bu gece koyduğum gbi bulamadım çocuğu hep aşağı yada bana doğru gelmiş oluyor birde doğduğu günden beri gerinmeyi çok seviyor ben hamile kaldığm günden beri deyim yerindeyse gerinmeyi aşermiştim çok aşırı seviyodum uykudan gerinmeme uyanıyodum o derece son haftalarıma doğru sürmüştü oğluma dokunmaya gelmiyor hemen gerinmeye başlıyo ve dakikalarca sürüyo uykudayken geriniyo şuan kendini sağa sola atıyor Bugun 37günlük olduk. Gerinmesine alışığım ama bu yattığı yerden kayması aklımj karıştırdı hareketlendiği için nırmal mi birde kundağı doğduğu zamandan beri sevmiyor karnımdayken eli suratının ordaydı şimdi de elleri hep teslim olmuş vaziyette yatıyor kundaktan nefret ediyo ya bunu yazana kadar iyi bi gerindi kolları salladı yattığı yerden gerinerek kaydı ve kustu şükür kendini kusturana kadar çabalıyor bu kadar gerinmesi normal mi ya
İnşallah, yemek işini nasıl yapacaksınİkimize de kolay geçer inşallah canım
Valla keyif onların keyfi ohh dünyadan bihaber :)Bizimkide çok keyifçi gerinmeye bayılıyor. Yatağın başına koyuyorum sonuna kadar kayıyor :)
Aynen bizde de öyle oldu ♡ şükür bugünlere♡♡♡Benimki de çok geriniyor. Ve evet bende annemlerdeyim ve kızımla beraber yatıyoruz hep kayıp yanıma geliyor bu gece kaç kere uzaklaştırdım her gözümü açtığımda burun burunaydık çok tatlıydı
Tlfnum resmle videoyla doldu :))Aynen canım bir anda oldu dönmesi mesela. Bu günlerin tadını çıkarmak gerek.
O zaman bi kaç gün kendin uyandır istersen dycem ama ilk günki gbi değil artk acıktğnda kendi uyanır diyolar uyanmazsa 4 saati geçirme uyandır doyur düzene girer oda zamanla bunu stres yapma kendine hiç47 bugün
Insallah duzelirler canim .Ben nasil dayaniyorum inan bilmiyorum .Allah yardim ediyor .Dusya 15 dk dan fazla kalsam lüks oluyor benim icin seviniyorum. Karnimi doyurmak wc ye gitmek en buyuk luks.Yarindan itibaren 12 saat evde bas basayiz .Bakalim ne olcak .Bugun gece 4 te uyandi .10 dk once esim uyuttu. Yataga koydu pispislamaya devam et dedi gitti. Saniyor ki uyudu.Sonuc hala uyanik.Maalesef tek seferlik değil 4-5 gündür böyleyiz yani kırk çıktığından beri. Sanırım 40tan sonra kolik olduk gerçekten çok yorucu. Bende annemlerin yanındayım bi ay daha kalacam sanırım annem ve özellikle kardeşim çok yardımcı oluyolar sağolsunlar
Dışardan bakan anlamıyor maalesef en iyisi kulak tıkayıp bildiğini yapmak. Allah yardımcımız olsun. çok sabırlı biri değilim gece tahammül sınırım baya düşüyo arada kızıyorum ne istiyosun niye uyumuyosun diye sonra üzülüp özür diliyorum sarılıyorum kızıma gerçekten yıpratıcı bi süreç. Sen nasıl dayanıyorsun bu yorgunluğa
Biz hastanede yattık 4 gün üşütmüştü kızım. Hastanede antibiyotik verdiler o kızımı ishal yaptı. Etkisi hala geçmedi bezini 5 dk aralıklarla değiştiğim ya da daha bezi kapatmadan bi daha değiştiğim oluyor. Ama çok zorlanmıyor yaparken zaten iki tane gaz damlamız var. Bu damlalar yan etki olarak uykusuzluk yapar mı acaba kessem mi diye düşünüyorum.
Insallah canim .Artik temizligi filan bıraktım. Mutfak banyo temizligi dışında toz almakmis ev süpürmekmis hepsi askida .Haftada bir esimin yaptığı temizlikle idare edecegiz.Annem 1 bucuk saat mesafede oturuyor .Arada bir evi derleyip toparlamak icin gelir. Kv ile durumlar malum .Gelse de elini sürmez. Allah yardimcimiz olsun demekten baska bisey gelmiyor elden.İyi düşün iyi şeyler olsun canm, kırk çıktı bir anda normal olur beklentisine girme ama tünelin sonunda ışık var zamanla daha iyi hal alıcaktır bebeğin ve yeni hayatınız ama yine de yardım isteyecek birilerin olsun
Bugün yemek yapmam diye. Ama zaten annem gideli iki hafta oldu. Ufaklık uyurken yapıyorum yemeklerimi akşam da ısıtıyordum mecburen. İlk günler zor oldu ama düzene soktum artık uyku saatlerini biliyorum. Ona göre ayarlıyorum kendimiİnşallah, yemek işini nasıl yapacaksın
Canım bnm oğlumda kayıp hareket ediyor. Yüzüstü yatağın ortasına yatırıyorum kaya kaya park yatağın başına kafasını dayıyor dışardan tümsek oluyor orası. Gece uyandıkça aşağı çekiyorum:)Günaydın anneler. Bildiğiniz üzre annemlerin evdeyim gece yattığım yatakta oğlumla yatıyoruz. Koyduğum gibi uyuyup uyanan bebek bugun yerine koyuyorum 2 saat sonra benim dibime kadar kaymış. Dün öğlen başladı yatarken uykuda kendini çeke çeke kayıyor. Bu gece koyduğum gbi bulamadım çocuğu hep aşağı yada bana doğru gelmiş oluyor birde doğduğu günden beri gerinmeyi çok seviyor ben hamile kaldığm günden beri deyim yerindeyse gerinmeyi aşermiştim çok aşırı seviyodum uykudan gerinmeme uyanıyodum o derece son haftalarıma doğru sürmüştü oğluma dokunmaya gelmiyor hemen gerinmeye başlıyo ve dakikalarca sürüyo uykudayken geriniyo şuan kendini sağa sola atıyor Bugun 37günlük olduk. Gerinmesine alışığım ama bu yattığı yerden kayması aklımj karıştırdı hareketlendiği için nırmal mi birde kundağı doğduğu zamandan beri sevmiyor karnımdayken eli suratının ordaydı şimdi de elleri hep teslim olmuş vaziyette yatıyor kundaktan nefret ediyo ya bunu yazana kadar iyi bi gerindi kolları salladı yattığı yerden gerinerek kaydı ve kustu şükür kendini kusturana kadar çabalıyor bu kadar gerinmesi normal mi ya
Ekstra bu çıktı bakalım gün geçtikçe hareketler guclenip büyüyecekler yerim yaa :))Canım bnm oğlumda kayıp hareket ediyor. Yüzüstü yatağın ortasına yatırıyorum kaya kaya park yatağın başına kafasını dayıyor dışardan tümsek oluyor orası. Gece uyandıkça aşağı çekiyorum:)
Öyleymiş gelişiyomuş boyu uzuyomuş vs vs vs. Annem dün bebeğe bakmış diyorki bizim oğlanın saniyede bir boyu uzuyo heralde ne çok gerindi öyle diyo :) kız göt bi tarafa baş bi tarafa yamuk yumuk oluyo altını değiştirirken tor top oluyo kalıyo kıpkırmızı kızarıyo bide :)) kendini kusturmasa çok tatlılar ya maşallah maşallah buyusunler inşallah:)
Şok oldum bugun başıma geldi artık boyle mi bundan sonra ? Arkasına yastık koyuyordum artk benden tarafa olan yerede koyarım napim
maşallah minnağa bizimkide böyle yatıyor kurbağa kermit gibi uyanınca dizler kıpkırmızı sanırsın sokakta oynamış:)Eki Görüntüle 2182360
Kızlar günaydın:) benimkiside şuan böyle tortop uyuyor. Geriniyor ıkınıyor popo sallanıyor orda tam yemelik bunlar:) ısırmamak için dişimi sıkmaktan dişlerim kırılacak
Ayy maşallahh tosun bu tosun :) o dişler daha çok sıkılacak :) bizimkinin tipe bak saçlar siyah değil hiç öyle sarışın mı olacak acabaEki Görüntüle 2182360
Kızlar günaydın:) benimkiside şuan böyle tortop uyuyor. Geriniyor ıkınıyor popo sallanıyor orda tam yemelik bunlar:) ısırmamak için dişimi sıkmaktan dişlerim kırılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?