2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de çok geriniyor. Ve evet bende annemlerdeyim ve kızımla beraber yatıyoruz hep kayıp yanıma geliyor bu gece kaç kere uzaklaştırdım her gözümü açtığımda burun burunaydık çok tatlıydı

Bizimkide çok keyifçi gerinmeye bayılıyor. Yatağın başına koyuyorum sonuna kadar kayıyor :)

Insallah duzelirler canim .Ben nasil dayaniyorum inan bilmiyorum .Allah yardim ediyor .Dusya 15 dk dan fazla kalsam lüks oluyor benim icin seviniyorum. Karnimi doyurmak wc ye gitmek en buyuk luks.Yarindan itibaren 12 saat evde bas basayiz .Bakalim ne olcak .Bugun gece 4 te uyandi .10 dk once esim uyuttu. Yataga koydu pispislamaya devam et dedi gitti. Saniyor ki uyudu.Sonuc hala uyanik.
Insallah canim .Artik temizligi filan bıraktım. Mutfak banyo temizligi dışında toz almakmis ev süpürmekmis hepsi askida .Haftada bir esimin yaptığı temizlikle idare edecegiz.Annem 1 bucuk saat mesafede oturuyor .Arada bir evi derleyip toparlamak icin gelir. Kv ile durumlar malum .Gelse de elini sürmez. Allah yardimcimiz olsun demekten baska bisey gelmiyor elden.

İnşallah, yemek işini nasıl yapacaksın
Bugün yemek yapmam diye. Ama zaten annem gideli iki hafta oldu. Ufaklık uyurken yapıyorum yemeklerimi akşam da ısıtıyordum mecburen. İlk günler zor oldu ama düzene soktum artık uyku saatlerini biliyorum. Ona göre ayarlıyorum kendimi

Canım bnm oğlumda kayıp hareket ediyor. Yüzüstü yatağın ortasına yatırıyorum kaya kaya park yatağın başına kafasını dayıyor dışardan tümsek oluyor orası. Gece uyandıkça aşağı çekiyorum:)

Ekstra bu çıktı bakalım gün geçtikçe hareketler guclenip büyüyecekler yerim yaa :))

Kızlar günaydın:) benimkiside şuan böyle tortop uyuyor. Geriniyor ıkınıyor popo sallanıyor orda tam yemelik bunlar:) ısırmamak için dişimi sıkmaktan dişlerim kırılacak

maşallah minnağa bizimkide böyle yatıyor kurbağa kermit gibi uyanınca dizler kıpkırmızı sanırsın sokakta oynamış:)

Ayy maşallahh tosun bu tosun :) o dişler daha çok sıkılacak :) bizimkinin tipe bak saçlar siyah değil hiç öyle sarışın mı olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…