2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım iyice beni emmemeye başladı kızlar ne yapabilirim sizce? Eskiden süt az diye üzülüyordum ama artık süt gelsede emmiyor. Tazyikli kısmı alıyor sonra ağlamaya başlıyor biberona alıştı sanırım. Gerçi enjektörle verirkende aynıydı ama iyice emme süresi kısaldı eskiden daha fazla emiyordu en azından. Şu an 2 gögsü toplamda 10 dk ya emiyor ya emmiyor bile. Sonra sürekli ağlama bağırma gögsü tutmuyor kendini itiyor ve sonra dayanamayıp mama yapıyorum. Süt azken mama vermek bi yerde tamamdı ama süt varken vermek iyice sinirlerimi bozuyor. Emzirmekden soğudum resmen. Emziresim gelmiyor. Canı Isteyince karnı tokken memeye geliyor orda keyif yapıyor sadece ağzında tutuyor oynuyor sanki. Beni resmen yemek sonrası keyif için kullanıyor. Çok üzülüyorum en azından biraz daha emsin istiyorum daha çok küçük

Gerindikçe gelişirmiş benimkilerde öyle çok geriniyorlar ve 3 aylık olmadan serpildiler şimdi 6-9 aylık giydiriyorum normal bencede zaten benimkiler dönme çabalarına bile başladılar bugün yarın dönerler diye hep gözüm üzerlerinde.

Benimkilerde gündüz dediğin gibi oluyorlar sadece gece uyku arasında normal emiyorlar o da bazen. Meme reddi böyle ise benim bebislerde başladı desene. Önce aç diye emmeye başlıyor sonra 1 dakika geçmeden ağlamaya kafasını geri atmaya başlıyor bazen biberonla bile vermiyorum o zamanda susuyor aç olsada emmiyor. En azından 6 ay emseler diye uğraşıyorum ama inşallah emerler.

Oy oy tam yemelik minnoş. Masallah .
Ayy maşallahh tosun bu tosun :) o dişler daha çok sıkılacak :) bizimkinin tipe bak saçlar siyah değil hiç öyle sarışın mı olacak acaba
Eki Görüntüle 2182368
Masallah findiga .Sizin arka profil bizim oglaninkine cok benziyor :))
Benim 6 yasina kadar saclarim sariymis .Sonradan kumrala dönmüş .Oglus da sari.

İşin kötüsü benimki gece bile emmiyor. Bazen acıkmadan vereyim alır belki diyorum yine 5 dkdan fazlasını almıyor. Bende biberonla vermesem mi diye düşünüyorum ama oda çözüm olur mu bilmiyorum ki. Çok sinirli inat bişey oldu. Hırs yapıyor emmemek için. Sütü ağzına sıkıyorum ağlarken tutar belki diye yutuyor ama tutmuyor. Bende en azından 6 ay emsin diye dua ediyorum resmen

Oy oy tam yemelik minnoş. Masallah .

Masallah findiga .Sizin arka profil bizim oglaninkine cok benziyor :))
Benim 6 yasina kadar saclarim sariymis .Sonradan kumrala dönmüş .Oglus da sari.
Bizmki hiç bana çekmemiş babasına benzesin diye dua ederdim ona benzetiyo herkes. Sağlığı daha önemli tabi ♡ yarın sizin 40ınız çıkıyo dimi

Ben de 6 ay dıyordum ama 1 ay zor emdi ne inatçılar ya bize baş geliyolar resmen

Maşallah senin kuzular anasının karnında da tosun gbiydi sağlıkla büyüt inşallah ♡♡♡

Bu yazdıklarının aynısını yazmştm bende dündü sanırım. Emzirmeye korkar oldum hep bi savaş halindeyiz. Sütümde çoğaldı güzelce emsene 2gündür almıyordu demin zorla yine denedm 5 dk belki emmiştir sonrası feryat figan tabi aç ve dolu dolu gelsin istiyo biberona alıştı malum. annem mama yaptı hemen dayadım ağzına sesi kesildi 120cc hepsini içti bayıldı gitti uyuyor şimdi insanın soruna gidiyor evet ama yapacak bişey kalmadı eds yöntemiyle mamayla beraber göğsümden vermeyi planlıyorum göğsümü düzgünce tutsa bi ah! yarın bakacağım bayramdan dolayı kapalıydı heryer . Allah yardımcın olsun seninde canım.

Ayy maşallahh tosun bu tosun :) o dişler daha çok sıkılacak :) bizimkinin tipe bak saçlar siyah değil hiç öyle sarışın mı olacak acaba
Eki Görüntüle 2182368
maşallah

başka pozisyon denedin mi canım geceleri ben yatarak emziriyorum başka türlü almıyor

Peki bebiş emmeyince sen sütünü sağıyor musun ben hep sağıyorum süt kesilmesin diye sonra mama yerine yettiği kadar sütümü biberonla veriyorum.

Aynen bu işte. Gerçi ben karnımdayken ultrason görüntüsüne aynı sensin dedim eşime. Kaş şekli bile aynı ya. Bir nokta yok benden
Aynen usg da az çok bende anlamıştm kaşları çatmıştı küçüğüm şimdi de koca adam gibi mimik yapıyor :) daha ne şekillere girecekler kimbilir

Aynı problem bizdede var ama ben henüz pes etmek istemiyorum , her fırsatta önce memeyi dayıyorum ağzına :) baktım olmuyor sakinleştirip tekrar veriyorum bu şekilde 3-4 kez deniyorum inadını kırıp aldığı zamanlar oldu , hiç almadığı da oluyor :) birde eskiden uyanınca önce altını alırdım şimdi onu bıraktım uyku sersemi ne kadar çekse kâr diye önce memeyi veriyorum , napim

Eki Görüntüle 2182368
Valla en kötü kumral olur benim oğlum tam bir kara böcek. Teni de hafif esmer saçlar da kapkara babasının tarafı gibi biraz. Oysa ki çol dua etmiştim kapkara saçlı olsun ama bembeyaz tenli olsun diye:) belki büyüdükçe beyazlar diye bir umut bekliyorum:) ama gittikçe yemelik hale geliyorlar:) senin paşa sarı. Yerim bunların hepsini ya. Hepimiz bir araya gelsek ne tatlı olurdu.

Bende biberondan bir iki damla mama çektiriyorum sonra çekiyorum biberonu ağzı kuş gibi açıkken göğsümü veriyorum anca öyle kanıyo oda BAZEN pes etme canım yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…