2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben küçükken kara kuru bişeydim büyüdükçe serpilmişim belki senin bebişte rengi açılır gerçi açılsa bile ayaklandığı zaman dışarda oynamak isteyecek güneşten yanar iyice :)) keşkee aynı şehirlerde olsak toplansak gozumde canlandırdım da kiminin bebek ağlıyo çağırıyo kimininki uyuyo tam ana baba günü :)))

Gcen bızde ılk defa tek kalcakdık ananemz suprız yaptı geldı ama bgun ılk defa tekız inşallah kolay olur diye dua edıorum

Sibel-inci nasıl tek basına yıkadın bnde yıkamak ıstıorm bgun tekım wıcudunun ön we arkasını yıkasam saclarını yıkayamam kulagına kacar sabunlayamam

Ben hep tek yıkıyorum ama özel yataklı file aldım onun üstünde kolay oluyo sağa sola döndürmesi

Sibel-inci nasıl tek basına yıkadın bnde yıkamak ıstıorm bgun tekım wıcudunun ön we arkasını yıkasam saclarını yıkayamam kulagına kacar sabunlayamam
Canım köpüklü filemiz var bizim. Önce vücudunu yıkadım. Sonra elimi alnına koyup saçını ıslattım. Karnından kucağıma aldım. Kendimden destek alıp. Şampuanladım. Ve duruladım. Ama kendi bacağımdan destek aldım. Yoksa kayar kolumdan

Denıycem bgun cesaret edebılırsem suan hıc uyumuor 15dakka uyuyor uyanıor meme dıe aglıor onun dısında kucak napıcam böle ya

Ekstra bu çıktı bakalım gün geçtikçe hareketler guclenip büyüyecekler yerim yaa :))
Aman dikkat et canım. Takip ettiğim bir grupta anneler bebeklerin yere düşmesinden, yaşadıkları korkulardan falan bahsediyorlar. benimki de henuz 25 günlük ama iki gündür kıpırdanmaya basladı, anne yanı beşikte yatıyor, saat yönünde 15 dakika gibi dönmüş buldum bu sabah artık beşiğin kenarını inik bırakmıyorum.

Aa ben pazartesi sanıyodum. Bilmiyorum ki bugun uçuyo kırkınız ne guzelll var mı bi değişiklik
Yok :)) herhalde gece yarısıni bekliyor tam ucsun diye
Canim biz esimin memleketine geldik.
Urfaya cok sicak.
Bebisle burada vskit geciriyoruz...
Ama daha bir yere gidemedik
Ne guzel iyi tatiller canim.
Hadi bakalım hayırlısı canım, güneşli günler sizin olsun, herhangi bir adetinizden var mı yapacak mısınız
Canim aslinda memlekette yapacaktık ama yola cikcaz usuturuz diye yapmadık. Eve de yeni girdik .Agirlik cokmeden hemen yikadik bisey yapmadım.Yarin yeniden yapmayı düşünüyorum. Adet yerini bulsun diye .Hani su suya gul anahtar altin vs koyuluyor da ondan yaparım. Fotosu da olsun 40 uctu diye. Daha 1 ay cekimini yapamadım huysuzluğu yuzunden .

Kızlar bana biri sezeryan kesimin buyuk olduğunu soledi sizin sezeryan kesiniz kaç cm acaba?
20 cm benimki. Doktor kesti once, yeterli gelmedi ucundan biraz daha kesti, hissettim az cok epidurale ragmen

Aman onemli olan iyilesmesi canim, iyilesmedi mi? Benim kizaran kanayan yerleri de oldu. O sonradan uzattiklari.kisim problemli mesela

Kizlar ya bebis tam uyuyacakken catkapi misafir geldi. Suan da dalamiyor cocuk. Sinir oldum =D

20 cm benimki. Doktor kesti once, yeterli gelmedi ucundan biraz daha kesti, hissettim az cok epidurale ragmen

Aman onemli olan iyilesmesi canim, iyilesmedi mi? Benim kizaran kanayan yerleri de oldu. O sonradan uzattiklari.kisim problemli mesela
Ben hala kesilen yere bakamiyorum icim tuhaf oluyor .Nasil olmasi gerekiyor ?
Benim böyle yara kabuk baglamis gibi minik minik çizgiler var .Olmasi gereken o mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…