- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.541
Canim eger file varsa hic korkma .Ben 20.gunden beri cogunlukla yalniz yıkıyorum .Sadece kafasina direk su dokmuyorum .Avucumla ve geriye dogru döküyorum. Fileden kaldirmadan iyice durulayip sonra gogsume dogru yasliyorum bebisimi kaldirip .Tek elimle de son suyu sirtina döküp bitiriyorum.Sibel-inci nasıl tek basına yıkadın bnde yıkamak ıstıorm bgun tekım wıcudunun ön we arkasını yıkasam saclarını yıkayamam kulagına kacar sabunlayamam
En nefret ettigim durum .Kizlar ya bebis tam uyuyacakken catkapi misafir geldi. Suan da dalamiyor cocuk. Sinir oldum =D
Şimdi ölçtüm tam 13cm benimki seninki kaç cm?
20 cm benimki. Doktor kesti once, yeterli gelmedi ucundan biraz daha kesti, hissettim az cok epidurale ragmen
Aman onemli olan iyilesmesi canim, iyilesmedi mi? Benim kizaran kanayan yerleri de oldu. O sonradan uzattiklari.kisim problemli mesela
O neymiş öyle 10 cm den nasıl çıkıyor çocuk ben 13 e bile şaştım yani iki tane bebek çıktı benden.Benimkide 15-16 cm gibi.kimisinin 10 cm oluyomus
Bende urfadayımCanim biz esimin memleketine geldik.
Urfaya cok sicak.
Bebisle burada vskit geciriyoruz...
Ama daha bir yere gidemedik
Bir ay çekimini ben de huysuzluğundan yapamadım şimdi iki ay oldu bu seferde benim hevesim kaçtı eşimin zaten fotoğrafla ilgisi yok ne zamn güzel bir ale fotomuz olur bilmiyorum. Memleketin neresi cnmYok :)) herhalde gece yarısıni bekliyor tam ucsun diye
Ne guzel iyi tatiller canim.
Canim aslinda memlekette yapacaktık ama yola cikcaz usuturuz diye yapmadık. Eve de yeni girdik .Agirlik cokmeden hemen yikadik bisey yapmadım.Yarin yeniden yapmayı düşünüyorum. Adet yerini bulsun diye .Hani su suya gul anahtar altin vs koyuluyor da ondan yaparım. Fotosu da olsun 40 uctu diye. Daha 1 ay cekimini yapamadım huysuzluğu yuzunden .
Banyoyu tek mi yaptırıyorsun nasıl yaptırıyorsunDaha yenı 1 saat uyudu o sırada yenı yemek yıyebıldım smdı uyandı emıor bıraz sakınlestırıp banyoya sokucam bakalım ınsallah
Benim foto merakim aşırının aşırısı.Bana yeten bir makinem de var ama uzun zamandir elime bile alamiyorum .Insallah oglusum uysallasir da bol bol cekerim .Bir ay çekimini ben de huysuzluğundan yapamadım şimdi iki ay oldu bu seferde benim hevesim kaçtı eşimin zaten fotoğrafla ilgisi yok ne zamn güzel bir ale fotomuz olur bilmiyorum. Memleketin neresi cnm
sorma canim komsular kapilari cok sert carpiyor, yan komsunun takirtilari naklen canli yayin zaten. Ani sesler korkutuyor bebisleri maalesefCanim eger file varsa hic korkma .Ben 20.gunden beri cogunlukla yalniz yıkıyorum .Sadece kafasina direk su dokmuyorum .Avucumla ve geriye dogru döküyorum. Fileden kaldirmadan iyice durulayip sonra gogsume dogru yasliyorum bebisimi kaldirip .Tek elimle de son suyu sirtina döküp bitiriyorum.
En nefret ettigim durum .
Memlekette sessiz olun ,odaya girmeyin ,telden muzik acmayin diye diye tatili bitirdim .Allahtan babacığım zili iptal etti de kuzum zil sesine uyanmadi .
Evimizin sessizligini ozlemisim .Sessizlik derken evin ici sessiz .Apartman hayatı kaldigi yerden devam
dikisler sizliyor tabi ilk haftalar. Voltaren iciyordum ben. Mesela biraz yorulunca hafif is yapinca kizariyordu.Benimde 15-16 cm gibi iyileşti canımda kimisinin 10 cm oluyomus.birde ben doğum sonası cok agrı yasadım benim birde miyomlar vardı alındı.doğum sonasıda agrılarım cok fazlaydı acaba dedim agrılarım kesi buyuk diyemi oldu yoksa miyomlarda alındı ondan mı? Birde nerdeyse yuruyene kadar karnımın ustune kum torbası koydular benim merak ettim acaba neyden dolayı okadar agrım oldu die.
aynen oyle oyle kaybolacak diye biliyorum canim. Benimki de oyle, siyahliklar varBen hala kesilen yere bakamiyorum icim tuhaf oluyor .Nasil olmasi gerekiyor ?
Benim böyle yara kabuk baglamis gibi minik minik çizgiler var .Olmasi gereken o mu ?
Yaa evet ne zaman şimdi uyursa şunu yapayım bunu yapayım dedim hep dediğimle kaldı ya da uzun uyudu bu seferde ben nasılsa birazdan uyanır diye dinlenemedim:)Benim foto merakim aşırının aşırısı.Bana yeten bir makinem de var ama uzun zamandir elime bile alamiyorum .Insallah oglusum uysallasir da bol bol cekerim .
Hic 8 de uyumayan bebegim 8 de uyudu .Heh dedim efsane 40 gerçekleşiyor. Hemen dus aldim yemek yedik .Hemen yatayim derken uyandi benimki .Saka yapmis annesi sevinsin diye .
MAşallah ya bgun yıkıycaktm topladım cesaretı banyoyu hazırladım bızımkı hala yatıor ben soktayım kaldrdım hersyı bu saatten snrada yıkanmaz artık kaldı öle o sırada bende bnyoları temızleyıp toz aldım bunada sukur yarın artık kırk ucurma bnyosu yaparız kısmetseCanim eger file varsa hic korkma .Ben 20.gunden beri cogunlukla yalniz yıkıyorum .Sadece kafasina direk su dokmuyorum .Avucumla ve geriye dogru döküyorum. Fileden kaldirmadan iyice durulayip sonra gogsume dogru yasliyorum bebisimi kaldirip .Tek elimle de son suyu sirtina döküp bitiriyorum.
En nefret ettigim durum .
Memlekette sessiz olun ,odaya girmeyin ,telden muzik acmayin diye diye tatili bitirdim .Allahtan babacığım zili iptal etti de kuzum zil sesine uyanmadi .
Evimizin sessizligini ozlemisim .Sessizlik derken evin ici sessiz .Apartman hayatı kaldigi yerden devam
Yok cnm hıc yaptrmadım bnde kızlardan yardım alıordumBanyoyu tek mi yaptırıyorsun nasıl yaptırıyorsun
Keske benmde karnıma koysalardı o iyi geliyomuş sanırım.Benimde 15-16 cm gibi iyileşti canımda kimisinin 10 cm oluyomus.birde ben doğum sonası cok agrı yasadım benim birde miyomlar vardı alındı.doğum sonasıda agrılarım cok fazlaydı acaba dedim agrılarım kesi buyuk diyemi oldu yoksa miyomlarda alındı ondan mı? Birde nerdeyse yuruyene kadar karnımın ustune kum torbası koydular benim merak ettim acaba neyden dolayı okadar agrım oldu die.
Kendimi gördüm şuan yazdıklarında canım anakucağında zorla uyuttum şimdi yatağına koyamıyorum uyancak diyenormalde 3 saat uyuyan çocuk bugün 5 dkika uyudu uyandıYa bu defa da babasi yuzunden uyandi. Beni direkt akil hastanesine yatirin artik bu gece.
Kucagimda uyuttum, derin dalmasini bekliyordum, tutturdu yatagina koy dalmis tir o diye. Yatagina koyacakken daha yolda uyandi.
Gunduz de uyumadi. Ben anlamiyorum
Ben geberiyorum uykusuzluktan.
39 gunluk bebek neden nasil uyumaya bu kadar direnebiliyor. Bilerek mi yapiyor anlamadim.
Omur torpusu mudur nedir bu cocuk yaa yaslandim resmen 1 ayda
Canım gaz sancısı olabılır mı yada tam doymamıssada mutlaka uyanıorlarYa bu defa da babasi yuzunden uyandi. Beni direkt akil hastanesine yatirin artik bu gece.
Kucagimda uyuttum, derin dalmasini bekliyordum, tutturdu yatagina koy dalmis tir o diye. Yatagina koyacakken daha yolda uyandi.
Gunduz de uyumadi. Ben anlamiyorum
Ben geberiyorum uykusuzluktan.
39 gunluk bebek neden nasil uyumaya bu kadar direnebiliyor. Bilerek mi yapiyor anlamadim.
Omur torpusu mudur nedir bu cocuk yaa yaslandim resmen 1 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?