2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dediğin gibi son çare eds deniycem bakalım canım son umut yoksa bizimkide bıraktı bırakcak gibi duruyor. Inşallah en azından 6 ay emseler. Çoğu insan gibi uzun uzun emzirmek isterdim ama zor duruyor
maşallah

başka pozisyon denedin mi canım geceleri ben yatarak emziriyorum başka türlü almıyor
Denedim canım her pozisyonda emzirdim çok zor bugün aldığı pozisyonda yarın almıyor nedense.

Ahh kıyamam size. Hiç mi uyumadı canım?
Gece yarisi uyutmustum .2 de uyandi 3 e kadar emmeydi mamaydi derken saat 3 oldu 5 10 dk uyudu sonra uyandi hala ayaktayiz .
Artık 1 saatlik uykularda yetmiyo bole bi yatıp 5 saat aralıksız uyumak istiyorum.
Evet kesinlikle.
Cnm dewamlı kucakda mı bırakınca duruor mu nasıl oyalıosn tüm gce
Emiyor kucagimda pispisliyorum .Biraz idare ediyorum .Sonra oturmayi kabul etmiyor esimi kaldiriyorum .Salonda gezdiriyor milyon kere tur atiyor .Bari sen gezdirirken ben uyuyayim diyorum ama olmuyor.

Günaydın, bugun bebeğimle yaklaşık on saat başbaşayız güne çoktan süt içmeye ıkınmayla başladık umarım bana kahvaltı molası verir ve kakasını eşim gelince yapar yoksa tek başıma nasıl yıkarım

Son düzenleme:
Günaydın herkese. Bizimki gece uykusuna cokkk zor dalıyor ama uyudu mu 4-5 saat aralıksız uyuyor. Maalesef 22-6 arası tam 8 saat aç durdu ben de uyuyakalmisim... Rahatsız olsa uyanirdi herhalde diyorum sabahları da gaz sancısı ile uyanıyor ona bir çözüm bulmam lazim

Nasıl yani kakasını gun ıcınde hıc yapmıor mu yapıncada sil kapat her kakada mı yıkıosun

Benimki hala uyumadi acliktan tansiyonum düştü ben de kahvalti yapmak istiyorum bir an önce .Samimi bir komsum olsa yarim saatliğine bize gelip bebekle ilgilenmesini rica edeceğim. O derece zorlaniyorum.

Bnmkıde gazla uyanıor emerken hep gaz sancısı cekıor tum gune yakın gazla ugrasıoruz

Benimki hala uyumadi acliktan tansiyonum düştü ben de kahvalti yapmak istiyorum bir an önce .Samimi bir komsum olsa yarim saatliğine bize gelip bebekle ilgilenmesini rica edeceğim. O derece zorlaniyorum.
Canım annenlere gitsen? Bugünlerin geçecek inşallah öyle pat diye kesilmeyecek ama azalacak zamanla bak bir ay veriyorum sana çok şey değişecek. Bu süre zarfında yardım al

Gunduz uykusu nasıl pkı uzmanlar bnyosunu aksam yaracagı saate yakın yaptırın dıor bıde öle denesene

Gunduz uykusu nasıl pkı uzmanlar bnyosunu aksam yaracagı saate yakın yaptırın dıor bıde öle denesene
Gunduz de parca parca maksimum 3 saat uyuyor .3 saat uyudugu zamanlar deli gibi seviniyorum ki cok nadir .Hemen yemek falan ayarliyorum .Zaman kalırsa uzanip dinleniyorum .
Dun aksam yaptirdik banyoyu hic etki etmedi .Daha once de denemistim. Aslinda bu gece cok yorgundu. Yolda yoruldu uykusu vardi ama bir turlu gazi bitmedi .Surekli masaj yaptim. Gezdirdim karninin ustune tutup. Cikardikca cikariyor .Sanki kuru fasulye yedirip ustune kola icirmisim gibi .

Canım annenlere gitsen? Bugünlerin geçecek inşallah öyle pat diye kesilmeyecek ama azalacak zamanla bak bir ay veriyorum sana çok şey değişecek. Bu süre zarfında yardım al
Canim bayram tatilini annemlerde gecirdik .Orda da alisana kadar zor oldu .Annemde falan durmuyor .Sadece önüme yemek geldi baska yardim alamadim .Gelen giden misafir aşırı ses gürültü. Uyuyacaginda da uyuyamadi.Bugunden sonra sessiz olur ev bahceli sadece kus cıvıltıları var.Tam sakinlesip uyumalik .Ama esim istemez aksam isten zor geliyor .Ozledim ozledim diye uyusa da öpüyor falan.Oyle olunca kalmak istoyorum demedim .

Canım bır ıkı kere yapıp olmadı dıe pes etme rutin haline getır uyku saatıne yakın olsun bnyosu hep aynı saatte olsn ne farkederkı gunduz yıkıycagına aksam yıkıycaksn gunduz bebek ıstedıgı saatte uyurmus ısterse 5dakka uyur ısterse 5saat onu zorlasakda bız ayarlayamazmısız we sabah uyuyan bebegı kaldralım cok yatmasın gece uyumaz yoksa dusuncesı bndede wardı bu yetıskın olmadıgı ıcın öle dusunmeyecekmıssn normalde bebek 7,5 8 gbı uyur sbaah 6-7e kadr dıor uzman doktor youtube da ızledm sen bnyoyu aksam rutın galıne gtr alıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…