- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.581
Insallah canim.Gune yorgun başlamak o kadar kötü ki hic bir seyi düşünemiyorum su an .Beynim durdu. Uyusa kahvalti yapsam sevinecegimCanım bır ıkı kere yapıp olmadı dıe pes etme rutin haline getır uyku saatıne yakın olsun bnyosu hep aynı saatte olsn ne farkederkı gunduz yıkıycagına aksam yıkıycaksn gunduz bebek ıstedıgı saatte uyurmus ısterse 5dakka uyur ısterse 5saat onu zorlasakda bız ayarlayamazmısız we sabah uyuyan bebegı kaldralım cok yatmasın gece uyumaz yoksa dusuncesı bndede wardı bu yetıskın olmadıgı ıcın öle dusunmeyecekmıssn normalde bebek 7,5 8 gbı uyur sbaah 6-7e kadr dıor uzman doktor youtube da ızledm sen bnyoyu aksam rutın galıne gtr alıssın
Allah kolaylık versin canim umarım uyutmanın bir yolunu bulursun böyle ikinizde yıpranıyorsınuz aslında. Benimde başlarda çok zor uyurdu ama gece en azından azda olsa uyuyordu dinleniyordum. Şimdi daha iyiyiz umarım seninde zamanla düzelir.Gece yarisi uyutmustum .2 de uyandi 3 e kadar emmeydi mamaydi derken saat 3 oldu 5 10 dk uyudu sonra uyandi hala ayaktayiz .
Evet kesinlikle.
Emiyor kucagimda pispisliyorum .Biraz idare ediyorum .Sonra oturmayi kabul etmiyor esimi kaldiriyorum .Salonda gezdiriyor milyon kere tur atiyor .Bari sen gezdirirken ben uyuyayim diyorum ama olmuyor.
Canım kakasını yaparsa silersin illa yıkamak zorunda değilsin ki hem illa eşin yokken yapacak alışmış olursun.Günaydın, bugun bebeğimle yaklaşık on saat başbaşayız güne çoktan süt içmeye ıkınmayla başladık umarım bana kahvaltı molası verir ve kakasını eşim gelince yapar yoksa tek başıma nasıl yıkarım
Acıkınca uyanırdı canım artık büyüyorlar bizimkide 4-5 saat uyuyor bazen.Günaydın herkese. Bizimki gece uykusuna cokkk zor dalıyor ama uyudu mu 4-5 saat aralıksız uyuyor. Maalesef 22-6 arası tam 8 saat aç durdu ben de uyuyakalmisim... Rahatsız olsa uyanirdi herhalde diyorumsabahları da gaz sancısı ile uyanıyor ona bir çözüm bulmam lazim
Bende genelde akşamları 8 gibi yıkıyorum masaj yapıp emziriyorum sonra mama veriyorum karanlık odada mayışıyor zaten biraz pışpışlıyorum o sırada gözleri gidiyor zaten. Ama gündüz yıkadığımda mümkün değil uyumuyor. Gece uyumayı seviyor sanırım bazı bebekler. Gündüz kuşu benimki gündüz hep ağlasın babası gelince uslu kız olsunCanım bır ıkı kere yapıp olmadı dıe pes etme rutin haline getır uyku saatıne yakın olsun bnyosu hep aynı saatte olsn ne farkederkı gunduz yıkıycagına aksam yıkıycaksn gunduz bebek ıstedıgı saatte uyurmus ısterse 5dakka uyur ısterse 5saat onu zorlasakda bız ayarlayamazmısız we sabah uyuyan bebegı kaldralım cok yatmasın gece uyumaz yoksa dusuncesı bndede wardı bu yetıskın olmadıgı ıcın öle dusunmeyecekmıssn normalde bebek 7,5 8 gbı uyur sbaah 6-7e kadr dıor uzman doktor youtube da ızledm sen bnyoyu aksam rutın galıne gtr alıssın
Canım 1400 g almıştı oğlum ilk ayda.2. Ay kontrolü 10 eylülde. Ama 600 ile 1000 g arası normal diyor literatürKızlar bebekleriniz ilk ay kontrollerinde kaç kg almıştı? 2.ayını tamamlayanlar 2.ay kaç kg aldı?
Canım 2300 hastane çıkışı kızımın 1.ay 1250 alıp 3550 olmuştu 2.ay kontrolünde 1750 alıp 5300 olmuştu 8 eylülde 3. Ay kontrolü var ama merakımdan bugün sağlık ocağına gidip baktırıcam sağlıklı olsunlar daKızlar bebekleriniz ilk ay kontrollerinde kaç kg almıştı? 2.ayını tamamlayanlar 2.ay kaç kg aldı?
Canım 1400 g almıştı oğlum ilk ayda.2. Ay kontrolü 10 eylülde. Ama 600 ile 1000 g arası normal diyor literatür
Canım 2300 hastane çıkışı kızımın 1.ay 1250 alıp 3550 olmuştu 2.ay kontrolünde 1750 alıp 5300 olmuştu 8 eylülde 3. Ay kontrolü var ama merakımdan bugün sağlık ocağına gidip baktırıcam sağlıklı olsunlar da
Benim bebeğim de böyle uzun uyumaya başladı ben iki ya da üç ç saatte biberonu veriyorum uykuda içiyor sonra uyumaya devam ediyor ama sabah uyandığında gaz sancısı benimki de çekiyor.Günaydın herkese. Bizimki gece uykusuna cokkk zor dalıyor ama uyudu mu 4-5 saat aralıksız uyuyor. Maalesef 22-6 arası tam 8 saat aç durdu ben de uyuyakalmisim... Rahatsız olsa uyanirdi herhalde diyorumsabahları da gaz sancısı ile uyanıyor ona bir çözüm bulmam lazim
Evet canım ben anne sütü veriyorum sadece.
Kızlar bebekleriniz ilk ay kontrollerinde kaç kg almıştı? 2.ayını tamamlayanlar 2.ay kaç kg aldı?
İlk ay anne sütü+mama 1600 aldı. İkinci ay sadece mama 1000 aldı.Kızlar bebekleriniz ilk ay kontrollerinde kaç kg almıştı? 2.ayını tamamlayanlar 2.ay kaç kg aldı?
İnşallah canım almıştır merak etme annesiOyy maşallah ne güzel almışlar. Benim kızım geçen ay az almıştı bu ay 31inde kontrolümüz çok merak ediyorum inşallah almıştır
Evet sadece anne sütü veriyorum canım
Canım benim hamilelikten 2 kilo kaldı ama öncesinden durum vahim. 20 kilo fazlalığım var öncesinden de. Bende görüntüden hiç memnun değilim. Ama dikkat etmeye çalışıyorum. Hatta konu açalım Temmuz anneleri için. Moral motivasyon olur bizim için. Doğumdan beri sadece 1 kilo verdim bu arada 20 gün olacakKızlar herşey tamam bebeklere az çok alıştık. Ama ben bedenime hiç alışamadımtamam hep bi balık etliydim hafif tombuldum ama bu apayrı bir boyut oldu. 85le hamile kaldım 102 yle doğum yaptım ilk 15 günde 90dı kilom ama köye gelince aşırı yemeye başladım ve muhtemelen kilo aldım. Ayrıca göbeğim 4 aylık gibi ve çatlak heryeri. Göğüsler desen bi garip duruyorlar. Nasıl düzelecek bunlar oğlum da pusette falan durmuyor alışveriş de yapamadım hiç ki zaten hiiç yapmak istemiyorum daha da moralim bozuluyor. Eylül sonu lise ve üni arkadaşım ikisi evleniyor ve tüm arkadaşlarım gelecek düğüne bu halde utanıyorum düğüne gitmeye falan çok moralim bozuk. Sizde durumlar ne?
Allahima sukurler olsun 2 kilom kaldı 63 'le hamile kaldim 75le doguma girdim ama tabi biraz daha vermek istiyorum.Kızlar herşey tamam bebeklere az çok alıştık. Ama ben bedenime hiç alışamadımtamam hep bi balık etliydim hafif tombuldum ama bu apayrı bir boyut oldu. 85le hamile kaldım 102 yle doğum yaptım ilk 15 günde 90dı kilom ama köye gelince aşırı yemeye başladım ve muhtemelen kilo aldım. Ayrıca göbeğim 4 aylık gibi ve çatlak heryeri. Göğüsler desen bi garip duruyorlar. Nasıl düzelecek bunlar oğlum da pusette falan durmuyor alışveriş de yapamadım hiç ki zaten hiiç yapmak istemiyorum daha da moralim bozuluyor. Eylül sonu lise ve üni arkadaşım ikisi evleniyor ve tüm arkadaşlarım gelecek düğüne bu halde utanıyorum düğüne gitmeye falan çok moralim bozuk. Sizde durumlar ne?
Benimkide doğum kilosunun üstüne 1500 almıştı ilk ayda.
İlk ay anne sütü+mama 1600 aldı. İkinci ay sadece mama 1000 aldı.
55 le hamile kaldim .73 le doguma girdim .Dun yani 40.gun 59 kiloydum.O 4 kilo da zor gider .Bebek durmadikca disaridan ekmek arasi ,pizza vs vs nerde hamur ekmek varsa tuketiyorum. Karnimi doyurduguma sukrediyorum takilmiyorum .Hafif gobegim var önceden dümdüzdü .Hamilelik oncesi kıyafetlerimi giyiyorum.Kızlar herşey tamam bebeklere az çok alıştık. Ama ben bedenime hiç alışamadımtamam hep bi balık etliydim hafif tombuldum ama bu apayrı bir boyut oldu. 85le hamile kaldım 102 yle doğum yaptım ilk 15 günde 90dı kilom ama köye gelince aşırı yemeye başladım ve muhtemelen kilo aldım. Ayrıca göbeğim 4 aylık gibi ve çatlak heryeri. Göğüsler desen bi garip duruyorlar. Nasıl düzelecek bunlar oğlum da pusette falan durmuyor alışveriş de yapamadım hiç ki zaten hiiç yapmak istemiyorum daha da moralim bozuluyor. Eylül sonu lise ve üni arkadaşım ikisi evleniyor ve tüm arkadaşlarım gelecek düğüne bu halde utanıyorum düğüne gitmeye falan çok moralim bozuk. Sizde durumlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?