- 12 Ocak 2018
- 68
- 113
- 13
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.601
canım devlette yaptırıcam geçen gittiğimde daha erken diye yapmadılar çarşamba günü gidicem tekrar çocuk hastalıklarından aldım randevu 15temmuza gidicem@oinone27 amin insallah canim
S Shezofren88 kalca ölçümü yaptırmıştin sen demi canim ?Hangi bölüme randevu almistin?
aynı durumdayım canım kilolarımızda aynı birde ben step aerobik antrenörüyüm işe başlayana kadar vermem lazım o yüzden bugün çalıştığım salonlardan birine yazıldım çok karın çalışamasamda aerobik yürüyüş falan yapıcam yavaştan yoksa başka türlü gitmeyecek bunlar psikolojim iyice bozulmaya başladıKızlar herşey tamam bebeklere az çok alıştık. Ama ben bedenime hiç alışamadımtamam hep bi balık etliydim hafif tombuldum ama bu apayrı bir boyut oldu. 85le hamile kaldım 102 yle doğum yaptım ilk 15 günde 90dı kilom ama köye gelince aşırı yemeye başladım ve muhtemelen kilo aldım. Ayrıca göbeğim 4 aylık gibi ve çatlak heryeri. Göğüsler desen bi garip duruyorlar. Nasıl düzelecek bunlar oğlum da pusette falan durmuyor alışveriş de yapamadım hiç ki zaten hiiç yapmak istemiyorum daha da moralim bozuluyor. Eylül sonu lise ve üni arkadaşım ikisi evleniyor ve tüm arkadaşlarım gelecek düğüne bu halde utanıyorum düğüne gitmeye falan çok moralim bozuk. Sizde durumlar ne?
Veriyorum çok iştahlı içiyor çünkü terliyor emerken falan, günde bir kereKızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum
Anne sütü alıyor vermeyin diyorlar ama ben veriyorum arada çünkü bana acayip geliyor örneğin çayında içinde su var ama suyun yerini tutmazKızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum
Nasıl direniyosun uykusuzluğaYine bir gece de uyumadan bitti gitti
Bizim çarşamba olucak verem aşısı hemşire bana gelmeden yarim saat önce fitil at dedi ben çocuk doktoruna sordum fitil atma ateşi çıkarsa atarsin dedi. Belki çocuğun ateşi çıkmayacak belki bünyesi savasicak dedi. Bende kararsiz kaldim.Merhabalar 2.ay aşısını yaptıran kızlarr bebeğinizde ateş oldumu önceden ateş düsürücü vs verdinizmi.
Bencede atmaBizim çarşamba olucak verem aşısı hemşire bana gelmeden yarim saat önce fitil at dedi ben çocuk doktoruna sordum fitil atma ateşi çıkarsa atarsin dedi. Belki çocuğun ateşi çıkmayacak belki bünyesi savasicak dedi. Bende kararsiz kaldim.
Canım ben veriyorum arada. Çok sıcak 2 haftadır. D vitaminini suyla veriyorum aradada emdikten sonra bikaç çay kaşığı su veriyorum.Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum
o büzülen ağza ya maşallah. Çok tatlı prensesKızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Oyyy maşallah çok tatlı Rabbim nazarlardan saklasın saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar inşallahKızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Kızlar bebekleriniz ilk ay kontrollerinde kaç kg almıştı? 2.ayını tamamlayanlar 2.ay kaç kg aldı?
Yaa suan bunu duymaya o kadar cok ıhtıyacım warmıskı ınan kndı cocugummus gbı sewındım ınsallah bızımkılerınde gaz sancıları bıter uyurlarMerhaba kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor annelik sizlere birazda olsa umut olsun diye yazmak istedim şu mucize 3 ay meselesi artık buna inanmaya başladım 8 eylülde 3 ayımız doluyor geçen haftaya kadar uyumamak için yırtınan kızım maşallah gece rahat uyuyor 4 saat falan ve bende dinlenebiliyoyum kendi kendini oyalıyor ha birde kolik olan kızım bir haftadır çok rahat gazını falan çıkarıyor gaz damlası vermeden düşünün denemek için kurufasülye ve nohut bile yedim inşallah darısı sizlere inşallah
İnşallah canım almıştır merak etme annesi
Allahım bağışlasın kuzuyu :)Kızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Sağol canım İnşallah geçer sizde rahat edersinizYaa suan bunu duymaya o kadar cok ıhtıyacım warmıskı ınan kndı cocugummus gbı sewındım ınsallah bızımkılerınde gaz sancıları bıter uyurlar
Aile hekimliğindeki hemsireyede sormustum simdi msj atti evde calpol bulunsun yazms asi gunu icin aricagmdada soylicektm smdide soylim demisBizim çarşamba olucak verem aşısı hemşire bana gelmeden yarim saat önce fitil at dedi ben çocuk doktoruna sordum fitil atma ateşi çıkarsa atarsin dedi. Belki çocuğun ateşi çıkmayacak belki bünyesi savasicak dedi. Bende kararsiz kaldim.
Maşşallah canım:)Kızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Canm neyle beslenio mamada degisiomu bilmem ama benmki anne sutu alio bazen 1.5gunde bir yapiyo belli olmuo olabilir bisey die dusunuyorum bebegim 59 gunluk buaradaKızlar nasılsınız? Bugün 45. Günümüzdeyiz.bir haftadır kaka sorunumuz düzelmişken yine başa döndük. Dün kakasını yapamadı ufaklık , ondan önceki günde yapamadığı kakayı dün sabah erken saatde yaptı. Bugün sabahın 5:30 undan beri ıkınıyor çok kötü sancısı var. Ne yaptıysam olmadı, 2 kere zeytin yağı ile ovdum masajlar yaptım ama en ufak bir gaz çıkarma yok. Sürekli ıkınıyor, öğlen 1 de artık uykusuzluk ve yorgunlukdan uyuyakaldı miniğim. Ayşe önerin videosunu izledim harfiyen uyguladım ama ne gaz ne kaka yaptıramadım. Doktorumuzda gaz ilacı vermiyor bebek küçük diye. Sizin önerebileceğiniz birşey varmı bana.
Kac gunlukken gittin de erken dediler canim peki?canım devlette yaptırıcam geçen gittiğimde daha erken diye yapmadılar çarşamba günü gidicem tekrar çocuk hastalıklarından aldım randevu 15temmuza gidicem
aynı durumdayım canım kilolarımızda aynı birde ben step aerobik antrenörüyüm işe başlayana kadar vermem lazım o yüzden bugün çalıştığım salonlardan birine yazıldım çok karın çalışamasamda aerobik yürüyüş falan yapıcam yavaştan yoksa başka türlü gitmeyecek bunlar psikolojim iyice bozulmaya başladı
Surekli basim agriyor gunde 2 parol attigim oluyor. Tansiyonum düşüyor. Bebegi dusurcem diye korkumdan kalkamıyorum bazen .O da kucakta gezmek istiyor .Esim gece oyaliyor biraz .Uzaniyorum ama uyuyamiyorum .Bebegin uyudugu her firsatta uyumakta buldum careyi.Az once 1 saat uyudu .10 dk da yemek yiyip hemen yattim.Nasıl direniyosun uykusuzluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?