2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum

@oinone27 amin insallah canim
S Shezofren88 kalca ölçümü yaptırmıştin sen demi canim ?Hangi bölüme randevu almistin?
canım devlette yaptırıcam geçen gittiğimde daha erken diye yapmadılar çarşamba günü gidicem tekrar çocuk hastalıklarından aldım randevu 15temmuza gidicem

aynı durumdayım canım kilolarımızda aynı birde ben step aerobik antrenörüyüm işe başlayana kadar vermem lazım o yüzden bugün çalıştığım salonlardan birine yazıldım çok karın çalışamasamda aerobik yürüyüş falan yapıcam yavaştan yoksa başka türlü gitmeyecek bunlar psikolojim iyice bozulmaya başladı

Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum
Anne sütü alıyor vermeyin diyorlar ama ben veriyorum arada çünkü bana acayip geliyor örneğin çayında içinde su var ama suyun yerini tutmaz

Merhabalar 2.ay aşısını yaptıran kızlarr bebeğinizde ateş oldumu önceden ateş düsürücü vs verdinizmi.

Merhabalar 2.ay aşısını yaptıran kızlarr bebeğinizde ateş oldumu önceden ateş düsürücü vs verdinizmi.
Bizim çarşamba olucak verem aşısı hemşire bana gelmeden yarim saat önce fitil at dedi ben çocuk doktoruna sordum fitil atma ateşi çıkarsa atarsin dedi. Belki çocuğun ateşi çıkmayacak belki bünyesi savasicak dedi. Bende kararsiz kaldim.

Canım ben veriyorum arada. Çok sıcak 2 haftadır. D vitaminini suyla veriyorum aradada emdikten sonra bikaç çay kaşığı su veriyorum.

Yaa suan bunu duymaya o kadar cok ıhtıyacım warmıskı ınan kndı cocugummus gbı sewındım ınsallah bızımkılerınde gaz sancıları bıter uyurlar

Kızlar nasılsınız? Bugün 45. Günümüzdeyiz.bir haftadır kaka sorunumuz düzelmişken yine başa döndük. Dün kakasını yapamadı ufaklık , ondan önceki günde yapamadığı kakayı dün sabah erken saatde yaptı. Bugün sabahın 5:30 undan beri ıkınıyor çok kötü sancısı var. Ne yaptıysam olmadı, 2 kere zeytin yağı ile ovdum masajlar yaptım ama en ufak bir gaz çıkarma yok. Sürekli ıkınıyor, öğlen 1 de artık uykusuzluk ve yorgunlukdan uyuyakaldı miniğim. Ayşe önerin videosunu izledim harfiyen uyguladım ama ne gaz ne kaka yaptıramadım. Doktorumuzda gaz ilacı vermiyor bebek küçük diye. Sizin önerebileceğiniz birşey varmı bana.

Aile hekimliğindeki hemsireyede sormustum simdi msj atti evde calpol bulunsun yazms asi gunu icin aricagmdada soylicektm smdide soylim demis
Kızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Maşşallah canım:)

Canm neyle beslenio mamada degisiomu bilmem ama benmki anne sutu alio bazen 1.5gunde bir yapiyo belli olmuo olabilir bisey die dusunuyorum bebegim 59 gunluk buarada

Kac gunlukken gittin de erken dediler canim peki?
Nasıl direniyosun uykusuzluğa
Surekli basim agriyor gunde 2 parol attigim oluyor. Tansiyonum düşüyor. Bebegi dusurcem diye korkumdan kalkamıyorum bazen .O da kucakta gezmek istiyor .Esim gece oyaliyor biraz .Uzaniyorum ama uyuyamiyorum .Bebegin uyudugu her firsatta uyumakta buldum careyi.Az once 1 saat uyudu .10 dk da yemek yiyip hemen yattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…