- 18 Ekim 2017
- 6.681
- 40.717
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.621
Oy masallah tam bir prensessKızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Yarı yrıya cnm. Sorun geç yapması değil de çok sancı veriyor yapana kadar. Aşı sonrası yarım ölçek calpol yada fitil olabilir gece yatmadan önce.Canm neyle beslenio mamada degisiomu bilmem ama benmki anne sutu alio bazen 1.5gunde bir yapiyo belli olmuo olabilir bisey die dusunuyorum bebegim 59 gunluk buarada
Oyy maşallah tam bir prenses :)Kızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Maşallah canım çok güzel almış. Benimki almıyor sanırım bi tekİlk ay 900 gr, ikinci ay 1400 gr aldı benim oğlan
Öyle düşünme canım heves etmişsin bi kere heves oluyor zaten bi sonrakinde daha dikkatli alırsın. Bende aldığım çoğu şeyi giydiremedim daha olmadı birisine hediye ederim etiketli olanları. Sende olmadı bi arkadaşına bi akrabana verirsin. Hem acemilikten aldığımız ama kullanamıycağımız çok şey olabilir normal bence.Kızlar bişey takıldı aklıma kızıma bayramlık elbise almştm maliyeti 160 tl ayakkabi toka eldiven dahil giydirdim kayınvalidem de daha serin bi elbisesi vardı onunla değiştirdim eltim aldı indirdiğim elbiseyi elinw bu sıcak olur kumaşı sıcak niye daha büyük almadın seneye de giyerdi keşke almasaydın vs vs saydı boyle sinir oldum küçülürse küçülsün seneye yenisini alırım dedim dayanamadım ama sonra pişman oldum har vurup harman savuruyomuş gibi hissetim.Allah m affetsin.
Evet ilk haftadan beri veriyorum .Dr ver mama aliyor hava sicak dedi .Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum
Masallah kuzucuk ne tatlis yaa yerim .Kızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Begenmissin almissin canim hic pisman olma. Sanki parasini eltin mi verdi yada herkes mukemmel tutumlu mu hic begenip bisey almiyolar mi? Ben de gecen gun bebege kunye almaya kvyle kuyumcuya gittim. Kv kisisi en ince ellesen kopcak gibi olanlari gosteriyo diyo ki kunyeyi satsan para etmez o yuzden ucuzundan al. Dedim ben ani olsun diye aliyorum satmak icin degil iyisinden alcam. Agzi yuzu egildi ama bisey diyemedi.Kızlar bişey takıldı aklıma kızıma bayramlık elbise almştm maliyeti 160 tl ayakkabi toka eldiven dahil giydirdim kayınvalidem de daha serin bi elbisesi vardı onunla değiştirdim eltim aldı indirdiğim elbiseyi elinw bu sıcak olur kumaşı sıcak niye daha büyük almadın seneye de giyerdi keşke almasaydın vs vs saydı boyle sinir oldum küçülürse küçülsün seneye yenisini alırım dedim dayanamadım ama sonra pişman oldum har vurup harman savuruyomuş gibi hissetim.Allah m affetsin.
Benimki de aynı canım ben de mecbur göğsümde uykuya dalınca ayaklarıma alıyorum yoksa uyumuyor ayaklarımda da kıpırdandıkça sallama modundayım yokss koca gün uykusuz ve ağlamalı geçiyor. Kucak ve meme dışında durmuyor ama zamanla rayına oturacak diye bekliyorumKızlar benim kız uykuya tam geçiş yapmıyor, şekerleme yapıyor genelde. İyice yorulunca derin uykuya dalıyor akşam üzeri. Ayağımda sallamaya şimdiden başladım çünkü beşikte anakucağında hiç dalmıyor, ya emerken ya da ayağımda uyuyor. Sonra uyanıyor yerine yatırıncaBide sabaha karşı uyanıyor uykumun en tatlı yerinde ve iki üç saat uyumuyor. Sonra benim kalkma vaktim geliyor zaten
Doktor bana günde bir iki kaşık ver dedi aklıma gelirse bir çay kaşığı veriyorum gelmezse vermiyorum. Ben de çok kararsızdım ama verdimKızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum
Maşallah canımKızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Benimki de bazen çok sancılı yapıyor özellikle bir gün yapmaduysa o gün ıkınması ve sancısıyla geçiyor seni çok iyi anlıyorum ben sabahki mamasına zeytinyağı koyuyorumYarı yrıya cnm. Sorun geç yapması değil de çok sancı veriyor yapana kadar. Aşı sonrası yarım ölçek calpol yada fitil olabilir gece yatmadan önce.
Oyy masallah prenseseKızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
30 günlüktü gittiğimizde 2 aylıkken yapılıyor dediler 45 50 günlükken gelin sıra verirler dedilerKac gunlukken gittin de erken dediler canim peki?
Surekli basim agriyor gunde 2 parol attigim oluyor. Tansiyonum düşüyor. Bebegi dusurcem diye korkumdan kalkamıyorum bazen .O da kucakta gezmek istiyor .Esim gece oyaliyor biraz .Uzaniyorum ama uyuyamiyorum .Bebegin uyudugu her firsatta uyumakta buldum careyi.Az once 1 saat uyudu .10 dk da yemek yiyip hemen yattim.
Aynen katılıyorum suyu su olarak tüketin deniyor kıyamıyorum da emzirdikten sonra ben lıkır lıkır su içerken ona vermeyince :)Anne sütü alıyor vermeyin diyorlar ama ben veriyorum arada çünkü bana acayip geliyor örneğin çayında içinde su var ama suyun yerini tutmaz
Oyyy maşallah prenseseKızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Amann niye öyle hissediyorsun canım, olabilir bebek senin para senin beğeni senin, o onların düşüncesi iyi cevap vermişsin aslında :)Kızlar bişey takıldı aklıma kızıma bayramlık elbise almştm maliyeti 160 tl ayakkabi toka eldiven dahil giydirdim kayınvalidem de daha serin bi elbisesi vardı onunla değiştirdim eltim aldı indirdiğim elbiseyi elinw bu sıcak olur kumaşı sıcak niye daha büyük almadın seneye de giyerdi keşke almasaydın vs vs saydı boyle sinir oldum küçülürse küçülsün seneye yenisini alırım dedim dayanamadım ama sonra pişman oldum har vurup harman savuruyomuş gibi hissetim.Allah m affetsin.
Su konusunda doktorlar farklı düşündüğünden benim de kafam karışıkAynen katılıyorum suyu su olarak tüketin deniyor kıyamıyorum da emzirdikten sonra ben lıkır lıkır su içerken ona vermeyince :)
Bugunkunde sorun yok yaptirabilirsn 2.de 3gun yapilmicakKizlar 1.ay aşisini oldu bugun oglum. Banyo yaptirabilirim degil mi?
Hemsire 2. Ay aşisindan sonra 3 gun yikanmayacak dedi. Bugunkuyle ilgili bir sey soyledi mi hatirlamiyorum
Doktorlara da güvenim sonsuz değil açıkçası. Çok az vericem sanırım, hazır suyu kaynatıp. Yaklaşık 2 aylık oldukSu konusunda doktorlar farklı düşündüğünden benim de kafam karışık
cok sag ol. Oyle bir kaosta asiyi yaptirdim ki, bir yandan agliyor falan, ne sordum ne sormadim hatirlamiyor insanBugunkunde sorun yok yaptirabilirsn 2.de 3gun yapilmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?