2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm neyle beslenio mamada degisiomu bilmem ama benmki anne sutu alio bazen 1.5gunde bir yapiyo belli olmuo olabilir bisey die dusunuyorum bebegim 59 gunluk buarada
Yarı yrıya cnm. Sorun geç yapması değil de çok sancı veriyor yapana kadar. Aşı sonrası yarım ölçek calpol yada fitil olabilir gece yatmadan önce.

Kızlar bişey takıldı aklıma kızıma bayramlık elbise almştm maliyeti 160 tl ayakkabi toka eldiven dahil giydirdim kayınvalidem de daha serin bi elbisesi vardı onunla değiştirdim eltim aldı indirdiğim elbiseyi elinw bu sıcak olur kumaşı sıcak niye daha büyük almadın seneye de giyerdi keşke almasaydın vs vs saydı boyle sinir oldum küçülürse küçülsün seneye yenisini alırım dedim dayanamadım ama sonra pişman oldum har vurup harman savuruyomuş gibi hissetim.Allah m affetsin.

Öyle düşünme canım heves etmişsin bi kere heves oluyor zaten bi sonrakinde daha dikkatli alırsın. Bende aldığım çoğu şeyi giydiremedim daha olmadı birisine hediye ederim etiketli olanları. Sende olmadı bi arkadaşına bi akrabana verirsin. Hem acemilikten aldığımız ama kullanamıycağımız çok şey olabilir normal bence.

Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum
Evet ilk haftadan beri veriyorum .Dr ver mama aliyor hava sicak dedi .
Kızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Masallah kuzucuk ne tatlis yaa yerim .

Begenmissin almissin canim hic pisman olma. Sanki parasini eltin mi verdi yada herkes mukemmel tutumlu mu hic begenip bisey almiyolar mi? Ben de gecen gun bebege kunye almaya kvyle kuyumcuya gittim. Kv kisisi en ince ellesen kopcak gibi olanlari gosteriyo diyo ki kunyeyi satsan para etmez o yuzden ucuzundan al. Dedim ben ani olsun diye aliyorum satmak icin degil iyisinden alcam. Agzi yuzu egildi ama bisey diyemedi.

Benimki de aynı canım ben de mecbur göğsümde uykuya dalınca ayaklarıma alıyorum yoksa uyumuyor ayaklarımda da kıpırdandıkça sallama modundayım yokss koca gün uykusuz ve ağlamalı geçiyor. Kucak ve meme dışında durmuyor ama zamanla rayına oturacak diye bekliyorum
Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum
Doktor bana günde bir iki kaşık ver dedi aklıma gelirse bir çay kaşığı veriyorum gelmezse vermiyorum. Ben de çok kararsızdım ama verdim
Kızlar buda benim meleğim 2 gün önce mevlitini okuttuk şükür. 66 günlük olduk bizde. Bi masallahinizi aliriz. :)
Maşallah canım allah kabul etsin bizim de mevlidimiz perşembe günü nasipse. 49 günlük olacağız o gün.

Yarı yrıya cnm. Sorun geç yapması değil de çok sancı veriyor yapana kadar. Aşı sonrası yarım ölçek calpol yada fitil olabilir gece yatmadan önce.
Benimki de bazen çok sancılı yapıyor özellikle bir gün yapmaduysa o gün ıkınması ve sancısıyla geçiyor seni çok iyi anlıyorum ben sabahki mamasına zeytinyağı koyuyorum

Oyy masallah prensese

30 günlüktü gittiğimizde 2 aylıkken yapılıyor dediler 45 50 günlükken gelin sıra verirler dediler

Amann niye öyle hissediyorsun canım, olabilir bebek senin para senin beğeni senin, o onların düşüncesi iyi cevap vermişsin aslında :)

Kizlar 1.ay aşisini oldu bugun oglum. Banyo yaptirabilirim degil mi?
Hemsire 2. Ay aşisindan sonra 3 gun yikanmayacak dedi. Bugunkuyle ilgili bir sey soyledi mi hatirlamiyorum

Kızlarr yardm edin nolur arkadaşım hamile pike takımı alıcam kendisine 60a 120 beşik almş. Sorum şu ki kaça kaç alcam pike takımını hiç amlamıom bu işlerdende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…