2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 92 ile hamile kaldım 108le doğuma gittim şuan 96 kiloyum 15 gün sonra da dayımın düğünü var ama benim bi elbisem var üst bedenden kilo almadığım için elbisenin de altı bol o yüzden oluyo bana. Hamileyken bile giymiştim elbiseyi ben yürüyüşe başladım artık toparlanmak lazım

Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Havalar çok sıcak. Hiç vermedim henüz ama kararsızım iyi olabilir diye düşünüyorum
Ben veriyorum canım su verdigimden beri gazını da rahat çıkarıyor hem eskiden doktorlar su vermeyin dediği zamanadek bütün anneler su verirdi bebeklerine o bebekler zamane bebeklerinden çok daha sağlıklıydı

Kalça usg si çekilen arkadaşlar önce poliklinikten mi randevu alıyoruz doktor mu yönlendiriyor bizi?

Kızlar süt sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunuz ve ne önerirsiniz ?
Baby plus .Gayet iyi performansı. Ama ben 3.haftadan sonra kullanmayi biraktim. Mama biberonunu zor temizliyorum .Onun daha cok parcasi var .Malum benimki fırsat vermez .Ne sagmaya ne de temizlemeye.
Eger ise başlayacak olsaydim stok icin sagardim.Ama gerek yok hep evdeyim emziriyorum .Vucudum gereğinden fazla süt uretmiyor .Göğüslerin terbiyesi icin bunun onemli oldugunu okumustum .Süt tazyikinin de artmamasi icin .

Demi aynen yaa doğru diyosun

Al işte bi örneği dha illa hevesimiz kursağımızda kalacak yani valla sende iyi demişsin canım

ZK_ASK canım bnm awent cok memnunum ama artık sagmıorm ıstedıkce werıorm gerek kalmıor ona bırde cok sagarsanız bıyerden sonra makınalar sutu azaltıor dıe duydum bıkac kısıden bebek cksın daha ii dedıler sagmıorm oyuzden ama bebek emmezsem tas gbı ooluor o zaman mecbur kalıorum

Ben emzirmiyorum artk. Makineyle sağabilir miyim sütümün miktarı ne kadar hiç bilmiyorum

Canim ben mamajoo 2li elektrikli kullaniyorum memnunum dolapta stogumu yapiyorum. Ama su ana kadar hep tekli kullandim 2li performans nasil bilmiyorum.
Tesekkür ederim zuzuş :)

Ben günlerdir emzirmiyorum göğsüm hiç ne taş gibi oldu nede ağrıdı. Sıkınca geliyo az sanırım sütüm gerçi düzgünce emmedi ki çoğalsın.

Ben hala memleketten evime dönemedim ama dönünce bende başlayacağım artık bişeyler yapmak lazım

Öyle olduğunu bilmiyordum ben de artık sadece geceleri sağıyorum gündüz emdiği kadar, cok gelmiyor zaten sütüm

Uyumadan sabahlamistik .Simdi de uyumadan aksami ettik. Artık umudum kalmadi .Bu cocugun huyu bu .Onceden dalmaya calisip dalamama sorunu vardi.Simdi gözünü kirpmiyo bile
Actir diye mama verdim tok oldugu halde
Bugun benim kızım da uyumadı ben de dinlenmedim yoruldum çok, yemek yemeğe takatim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…