2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amerikan tarzı bebek giyimi çok seviyorum ama bir elbise günlük sıradan bir elbise 100 tl olur mu ya dolar çok pahalı..bebefest diye bi site buldum bazı kıyafetleri özwllikle tulumları çok hoş.kışlık hiç kıyafetimiz yok sizce alsammı beklesemmi daha

sut kesigi gibi geliyor canim

İlk 1 ay memede yaşadı canım ama artmadı yine mama alıyordu. Sonra memeyi reddetmeye başladı süt az geldikce kızdı mamayı kaşıkla vermeme rağmen. Baktım başa çıkamıyorum biberon aldım 15 gündür biberonla veriyorum daha kötü oldu emme süresi iyice kısaldı. Emzirme kampını düşündüm ama memede çıldırıyor istemeyince nasıl yaparım hiç bilmiyorum.
Canım ben emzrdkçe sütün arttığna inanyrm.. kaldı ki bu değer yeterli mi blmyrm. MAkinanı blmyrm ama birde hastane tipi makinada sağmayı dene istersen
Lansinoh elektrikli canım makinam. Sorun bendeymiş gibi hissediyorum. 1 ay sürekli emzirdim memede yaşadı ama artmadı şimdide süt az diye memeye gelmek istemiyor
Bazen bende öyle düşünüyorum canım eşime diyorum hatta emzirmek istemiyorum soğudum iyice diye. Yinede deniyorum işte sağıyorum memeyi vermeye çalışıyorum nereye kadar böyle gidicez hiç bilmiyorum.

Canım tentene temas öneriyorlar budurumda birde birlkte duş almayı..

Bebelac gold veya evolvia kullanan arkadaslar memnun musunuz?
Biz ilk Aptamil almistik bitmek üzere. Bugun de onca uykusuzluga kaka yapamama sorunu eklendi.Mamayi değiştireceğim ama kararsiz kaldim.

İştw ben o ağlamada mama veriyorum:) gaz sorunu yok bizimkinin, ya açlıktan ağlıyor ya kucak/gezme istediğinde.

Aç değildir cmm merak etme, aç olsa benimli asla susmuyor, aç bebek zannetmiyorum ki uyusun.
Sürekli memede duruyorsa gaz yutuyordur mıhtemelen.Hava parçacıkları barsaklara iniyor ve akşam saatlerinde spazm yapıyordur.Bizdede durum aynı, uzmanlar karnı doyan bebek memede durmalı besleme en fazla 15 dk sürmeli diye uyarıyor.

Iyı geceler kızlar
Benim hala kanamam devam ediyor kırkımız da çıktı var mı yasayan normal mi acaba
Canm benm 30. Günüme kadar kahverengi acik renkli olarak azalip bitti. 5 gün temiz kaldm 35. Gün kırmızı bi sekilde kanamam başladı bugun 39. Gün hala kirmizi devam edio. Anneme söyledim. Kırk sonu adet gormussundur dedi. Benm annemi sut korurmus bebek 6 aylk olana kadar hiç adet olmazmış adet olcan demekki onun icinikirk sonu adet goruyosun dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum ama rengi acilarak tamamen bitip 5 gün sonra tekrar kırmızı baslamasinin baska bi acıklamasini bulamiyorum.

Biz ilk Aptamil almistik bitmek üzere. Bugun de onca uykusuzluga kaka yapamama sorunu eklendi.Mamayi değiştireceğim ama kararsiz kaldim.

Ben ilk iki gün mama vermiştim sadece evolvia verdim memnundum gaz sorunumuz olmadı. Bi kere aptamil vermiştim bütün gün gazını çıkarmaya uğraştık

Canım tentene temas öneriyorlar budurumda birde birlkte duş almayı..
Deniycem bakalım canım duşu yapamam sanırım ama ten tene temas deniyim
Aptamil sma evolvia kullandım en iyisi evolvia geldi bana gazıda azaldı kabızlıkda bitti canım

Canım benimde öyleydi son günler 2-3 gün kırmızıydı kanamam etrafımdakiler adet olmuşsundur dedi. Ama 49.gün yine kanama başladı o zaman adet oldum muhtemelen.

Olabilir. Benim oğlumun pek gaz problemi yok, alttan üstten çıkarıyor ama yinede ağlama devam ediyor elini yada omzumu eme eme. Bende o yüzden aç olduğunu düşünüyorum. Bazı uzmanlarda ne zaman isterse ilk 3 ay özellikle memeyi verin diyor.

Meme reddi yapan bir bebekse işin zor canım, haklısın. Her anne bebeğinin ihtiyacı olan sütü üretir lafı yalanmış Zaten bende anladım onu ama üzülme mamada zehir değil en azından. Bizim zamanımızda böle mama bile yoktu, pirinç unu mısır unuyla büymüşüm ben.

Ben bebelac gold kullandım cnm. İlk bir ay içinde günde 2-3 defa kaka yaptırıyordu. Ama ben sonra palm yağı olmadığı için similac a geçtim. Şimdide sma ya geri döndüm. Similac iyiydi ama 3 günde 1 kaka yapıyordu o yüzden sma deneyeceğim yine.

Bebeğimin ilk maması sma idi. Sürekli kustu, doktor tadı güzel diye bebelac gold önermişti bende tadı güzelse şeker vardır içinde mantığıyla bebelac goldu bıraktım açıkçası.

Canım malesef haklısın ama bu kadın olduğumuzdan dolayı değil böyle yetiştirildiğimiz için böle.aklımızdaki kadın erkek kalıplarından dolayı bole.sezeryan sonrası cok acı cektim evet ama eşimde benim kadar yoruldu beni kaldırdı yatırdı her seferinde.bebeğimizle sürekli ilgilendi.altını benden cok değiştirmiştir benden de daha iyi değiştiriyor.bence gene iş kadınlara dusuyor.bir çoğumuzun oğlu var onları kadına saygılı yetiştirmemiz cok önemli.Bence bizim çocuklarımız bu kalıpları bozucak hayatı cok daha gusel hale getircekler.

Ben ilk iki gün mama vermiştim sadece evolvia verdim memnundum gaz sorunumuz olmadı. Bi kere aptamil vermiştim bütün gün gazını çıkarmaya uğraştık

Deniycem bakalım canım duşu yapamam sanırım ama ten tene temas deniyim

Aptamil sma evolvia kullandım en iyisi evolvia geldi bana gazıda azaldı kabızlıkda bitti canım

Evolvia yi 350 gramlik alip onu deneyecegim sanirim .Bu mama isi de bez isine benziyor. Her bebekte farkli etki .

Ben de senin gibi dusunuyorum canim .Eslerimizin yetiştirilme tarzı ve bizim onlara karsi tavrimiz etkiliyor .
Mesela benim esim hamilelikten once yardim ederdi ama ben ozel sektordeyim.Sen memursun .Benden 3 saat once geliyorsun vs vs diye soylenip bir isin ucundan tutardi.Hamilelikte tum temizlik isini ustlendi dusuk tehlikemden dolayi.O zaman da yavas yavas isledim .Erkekleri ne kadar cok pofpoflarsan harika yaptın ,ellerine saglik vs diye o kadar cok yardim ediyorlar.Ben de oyle yaptim. Simdi is yapmak zoruna gitmiyor. Aksamlari mutfagi esim topluyor .Uyumayan gece kusuma bakiyor. Ben yorgunluktan kalkamıyorum bile .O aliyor oglani kucagina hem konusuyor hem tum odalari gezdiriyor 1 1 bucuk saat .
Ama ben zamanında iyi supurmemissin ,o bardagin yeri yanlis olmus gibi cumleler kullansam soğurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…