- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.721
Benimkinde akşam hafif ateş başladı çok da huzursuzdu bir çay kaşığı mor calpol verdim ateşi düştü huzursuzluğu geçti ama saat 4 buçuğa kadar uyumamistiMerhabalar 2.ay aşısını yaptıran kızlarr bebeğinizde ateş oldumu önceden ateş düsürücü vs verdinizmi.
Ben aptamil ile başladım aptamil conformil ile devam ettim son bir aydır evolvia kullanıyorum en rahat kakayi bu mama ile yapıyorlar. Tadınıda beğeniyorlar biz memnunuz evolvia dan.Bebelac gold veya evolvia kullanan arkadaslar memnun musunuz?
Biz ilk Aptamil almistik bitmek üzere. Bugun de onca uykusuzluga kaka yapamama sorunu eklendi.Mamayi değiştireceğim ama kararsiz kaldim.
Gozlerim doldu tam olarak bu hayatimiz tabiki sukur hemde bin kez ama zorBiz kadınlar dha küçük yaşta adet görüp sancılarla boğuşuyoruz büyüdükçe ev işleri sırtımıza yükleniyor erkek kardeşimize bile hizmet etmek zorunda kalıyoruz derken evleniyor ilk gece acı çekiyoruz erkek zevk alıyor..erkek her seferinde zevk alıyor kadın her seferinde değil.sonra hamile kalıyor bulantılarla boğuşuyor bebek büyüyor ağırlığıyla boğuşuyor..doğum sürecinde dayanılmaz sancılar çekiyor.yada bıçak altına yatıyor.bebek doğuyor göğüsleri yara oluyor kadının.gecelere kadar bebeği uyutmakla uğraşıyor.erkek uyuyor.gazı oluyor sancısı oluyor bebeğiyle ağlıyor kadın.sonra izni bitiyor para kazanmaya gidiyor arkasında aklının kaldığı el kadar bebe..ne fedakarız..
Tok olduğu icin geldiğine eminsen biraz hazmetmesini bekle .Degilse tekrar kusar .Kızlar yardımm agzından süt gelıor yataga bırakınca oglumun ama 10dakka sonra meme dıe aglıor bnde karnı dolu dıe wermek ıstemıorm napmam lazım wermem mı gerek bılemedm
Aptamil gibi cok sekerli degil demi canim?Ben aptamil ile başladım aptamil conformil ile devam ettim son bir aydır evolvia kullanıyorum en rahat kakayi bu mama ile yapıyorlar. Tadınıda beğeniyorlar biz memnunuz evolvia dan.
Canım malesef haklısın ama bu kadın olduğumuzdan dolayı değil böyle yetiştirildiğimiz için böle.aklımızdaki kadın erkek kalıplarından dolayı bole.sezeryan sonrası cok acı cektim evet ama eşimde benim kadar yoruldu beni kaldırdı yatırdı her seferinde.bebeğimizle sürekli ilgilendi.altını benden cok değiştirmiştir benden de daha iyi değiştiriyor.bence gene iş kadınlara dusuyor.bir çoğumuzun oğlu var onları kadına saygılı yetiştirmemiz cok önemli.Bence bizim çocuklarımız bu kalıpları bozucak hayatı cok daha gusel hale getircekler.
Rabbim ilk evladımı kız verdi bin şükür ki boyle sağlıklı boyle güzel bi evladım var ikinci çocuk düşündüğüm zaman erkek verse onu kendi eşim gibi yetiştiricem huyu suyu kocama benzesin Allah ondan razı olsun bana her konuda çok yardımcı oluyo evin işleri onun sırtında ama onlar naparsa yapsınlar yinede büyük mesuliyet bizde..Canım malesef haklısın ama bu kadın olduğumuzdan dolayı değil böyle yetiştirildiğimiz için böle.aklımızdaki kadın erkek kalıplarından dolayı bole.sezeryan sonrası cok acı cektim evet ama eşimde benim kadar yoruldu beni kaldırdı yatırdı her seferinde.bebeğimizle sürekli ilgilendi.altını benden cok değiştirmiştir benden de daha iyi değiştiriyor.bence gene iş kadınlara dusuyor.bir çoğumuzun oğlu var onları kadına saygılı yetiştirmemiz cok önemli.Bence bizim çocuklarımız bu kalıpları bozucak hayatı cok daha gusel hale getircekler.
Doktora danışın mı cnm kaka yapmamayı gaita kültürü isteyebilir doktor bir de aptamil in conformil çeşidi var onu da önerebilir ya da diper mamaların da o çeşidi var sanırımBebelac gold veya evolvia kullanan arkadaslar memnun musunuz?
Biz ilk Aptamil almistik bitmek üzere. Bugun de onca uykusuzluga kaka yapamama sorunu eklendi.Mamayi değiştireceğim ama kararsiz kaldim.
Bin şükür binlerce şükür..Gozlerim doldu tam olarak bu hayatimiz tabiki sukur hemde bin kez ama zor
B Berenelam63 daha dün eşimle bununla ilgili konuştuk. Söyledim siz erkekler sperm testi için muayene olurken bile zevk alarak yapıyosunuz bizm muayenelerimiz bile acı veriyo çocukluktan başladım evliliğe kadar olan kadının zorluklarından bahsettm. Bi ilişkiye girip kenara çekiliyosunuz 9ay taşıması doğurması ona bakması yıpranıyoruz diye. Bi sana bak bi bana bak sen baba oldun ben anne oldum peki sana noldu vucudunda herhangi bi değişiklik yada uykularında değişiklik kendş hayatndan feragat ettiğn ne var dedm. Sezeryan ağrıları Göbeğimin olması çatlaklarım ve bebekle olan emzirme mücadelem lohusalık dönemimde beni sanırım biraz psikolojik olarak bitirdi. Kesinlikle isyan etmiyorum ama erkeklerin görevi sadece çalışmak evi geçindirmek miydi ? Eşim sağolsun anlayıslı düşünceli, geldiğn zaman bazen geceleri bebeğe ben bakarım uyursun diyor. Bazen :) Cennet boşuna serilmedi diyorum annelerin ayakları altına kurban oldğm. Bi yazı okumuştm kadın doğduğunda babasının kızı, evlendiğinde kocasının karısı, doğurduğunda çocuğunun anası oluyor, peki kadın ne zaman kendisi olacak gibi birşeydi.Canım malesef haklısın ama bu kadın olduğumuzdan dolayı değil böyle yetiştirildiğimiz için böle.aklımızdaki kadın erkek kalıplarından dolayı bole.sezeryan sonrası cok acı cektim evet ama eşimde benim kadar yoruldu beni kaldırdı yatırdı her seferinde.bebeğimizle sürekli ilgilendi.altını benden cok değiştirmiştir benden de daha iyi değiştiriyor.bence gene iş kadınlara dusuyor.bir çoğumuzun oğlu var onları kadına saygılı yetiştirmemiz cok önemli.Bence bizim çocuklarımız bu kalıpları bozucak hayatı cok daha gusel hale getircekler.
Emın olamıorum gaz gbı o sısıklıgı ama sut kalıntısı nıe gelıor anlamadım gene agladı agladı mecbur gene memede suan anca böle duruoTok olduğu icin geldiğine eminsen biraz hazmetmesini bekle .Degilse tekrar kusar .
Aptamil gibi cok sekerli degil demi canim?
Geceden beri yapamiyor .Yani dun 3 kere falan yaptı. Bugun yapar insallah .Cok fazla ıkınıyor. Zorla uyuttum onda da ikincam diye uyandi.Doktora danışın mı cnm kaka yapmamayı gaita kültürü isteyebilir doktor bir de aptamil in conformil çeşidi var onu da önerebilir ya da diper mamaların da o çeşidi var sanırım
Sakinken gaz masaji yap.Bir de kucuk havlu isitip kiyafetinin ustunden karnina koy .Ben oyle yapinca cok etkili oldu. Aslinda kiraz cekirdekli yastik var ama onu isitip koymama bir turlu izin vermiyor.Emın olamıorum gaz gbı o sısıklıgı ama sut kalıntısı nıe gelıor anlamadım gene agladı agladı mecbur gene memede suan anca böle duruo
Onlar daha çok küçük oldukları için sorunun ne olduğunu kestirmek çok zor.Ben büyük kızımı 3 yaşına kadar emzirdim ve her istediğinde meme verdim ve gaz sorunumuz yoktu.Yenidoğan kızım 40 günlük sayılır aynı şekilde yaptım ama olmuyor bunun gazı var.Meme her istediğinde verilecek fakat aç ise eğer, eğer oynuyorsa gereksiz gaz yutuyor sadece.Ben iyice doyurup meme vermiyorum 2 gündür bunu deniyorum.Benim sütüm tam yetiyor açlıktab vs değil bizim.Olabilir. Benim oğlumun pek gaz problemi yok, alttan üstten çıkarıyor ama yinede ağlama devam ediyor elini yada omzumu eme eme. Bende o yüzden aç olduğunu düşünüyorum. Bazı uzmanlarda ne zaman isterse ilk 3 ay özellikle memeyi verin diyor.
Aptamil ilk 2 hafta kullandık sonra baska mamaya geçtk oğlum ishal olunca begenmedm bide katı oluyodu değştrdk bebelac kullanıyoruz 1 haftadır memnunum eğer oda olmazsa sma denerim ama bunda kalırız dıye dusunuyorum.Evolvia yi 350 gramlik alip onu deneyecegim sanirim .Bu mama isi de bez isine benziyor. Her bebekte farkli etki .
Aynı sorun bizde var kısır döngü gibi emziriyorum kusuyor tekrar emzir vs böylece içi gaz doluyor bence rahatlamak için meme istiyor.Emzik denedim redediyor kesinlikle.İyice gazını çıkartıp emzirmeyi azaltıyorum bikaç gündür.Kızlar yardımm agzından süt gelıor yataga bırakınca oglumun ama 10dakka sonra meme dıe aglıor bnde karnı dolu dıe wermek ıstemıorm napmam lazım wermem mı gerek bılemedm
Bızımkıde emzıgı kabul etmıor kucakdan ınmek ıstemıor suan acıl slıng alcm dayanamıorm artık bıleklerım agrıdı kucakda dolastrmkdan yataga koyunca gozlerı dırek acılıpr bnm heryerım agrıor esım sımdı gttı bn aksama kadr nasl dayanachmı dusnuorm kara karaAynı sorun bizde var kısır döngü gibi emziriyorum kusuyor tekrar emzir vs böylece içi gaz doluyor bence rahatlamak için meme istiyor.Emzik denedim redediyor kesinlikle.İyice gazını çıkartıp emzirmeyi azaltıyorum bikaç gündür.
Dr a soyledn mi canım ? Hiç mi acıkmıyo bu çocuk en fazla 3 hadi çok ağladı yoruldu baygın düştü uyudu desek en en fazla 4 saat sonra uyanması lazım doymak için.Çoğu kişi uyutamamaktan şikayetçi bende tam tersi uyandıramamaktan en azından uyanık olsa emer kilo alımı iyi olur bizimki kilo alımı çok az uyandırıpta emziremiyorum önceden mama tıkıyordum ağzına biberonla şimdi onu bile emmiyor resmen baygın gibi uyuyor oturdum ağladım az önce niye uyanmıyor bu çocuk diyeen son akşam 8buçukta emdi hala uyuyor kafayı yicem az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?