2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebeğim de böyle uzun uyumaya başladı ben iki ya da üç ç saatte biberonu veriyorum uykuda içiyor sonra uyumaya devam ediyor ama sabah uyandığında gaz sancısı benimki de çekiyor.
Doyurduktan sonra gazını almayı denemiyomusun gazını al oyle uyusun mis gibi

Canım çok haklısın yazdıklarında. Malesef böyle bir toplumdayız. Benim ailem topluma göre daha rahat hep sevgililerimle tanıştırdım. Eşimle 7 yıl konuştuk evlenmeden önce evimize geldi gitti ama tüm bunları yapan adam askerde yemin törenine yollamadı mesela. Ataerkil damarı tuttu. Ben hayatım boyu hep savaştım bu tarz insanlarla ve dinlemedim. Ailemle de savaştım yeri geldi. Ama kadın olmak zor bu ülkede. Sürekli savaşmak zorundasın.

Canim onerinin kötüsü olmaz .Insan caresiz kalinca yapmam dediği her seyi yapiyor cunku.Ben ayağa hic koymadim .Cunku sabit oturamiyorum belli bir sure sonra.Kramp batma tarzi seyler oluyor.Belki hatirlarsin hamilelikte de son 2 hafta oturup kalkamamistim .Hatta dr erken sezeryana alcakti .Besigi denedim olmadi .Ismini bilmiyorum vucudunu tamamen saran hareketi kisitlayan bir hamak getirdim arkadaşımdan. Onu da sevmedi .Benimki hep memede uyuyacak .Yataga koyarken açılıyor gozleri.Bazen yatarak emzirip oldugu gibi birakiyorum.Cit ciksa uyaniyor .Ev caddede hem ev hem apartman cok gürültülü .Ama alisamadi .Sirf bu yuzden bayramda daha cok zorlandik.1 bucuk saattir uyuyor nasil seviniyorum .Yemek filan yedim .Cok sukur .Artik uyaninca aksami ederiz .Ama bu bile yeter .En azindan 1 saat dinlendim.Sayfalari bilmiyordum takip edeyim.
Ilk basta esim koca paket almis yeni bitecek degistiremedim de.
.
Doyurduktan sonra gazını almayı denemiyomusun gazını al oyle uyusun mis gibi
z
Ben de doyururken uyursa gazini alamıyorum. Uyaniyor

Kızlar yardımm agzından süt gelıor yataga bırakınca oglumun ama 10dakka sonra meme dıe aglıor bnde karnı dolu dıe wermek ıstemıorm napmam lazım wermem mı gerek bılemedm
bana doktor bebegin her istediginde emzireceksin dedi canim. Benimki de asiri kusan bir bebek. Kilo aliyorsa onemli degil kusmasi dedidr. Memeden mahrum birakma, sadece doymak icin emmiyorlar, rahatliyorlar, bir agrilari varsa emmek hafifletiyor

Benm annemde hep biliyordu eskiden hatta anlatırdım ama ayrımcılık çok yapılıyor üstelik evin tek kızıyım en küçüğüyüm gorenler ne nazlısındır diyolar yaa ne demezsiniz diyorum :) 2 yıldır evliyim ailemin evine ikinci gelişim şubatta eşimin gorevinden dolayı hamıleyken burda kalmak zorunda kaldm şimdi de doğumdan dolayı ben gurbette olmaktan çok memnunum gözüm görmüyo kulağım duymuyo ama memlekete geldğmde bu tarz seylere şahit olunca duramıyorum çenemi tutamıyorum haksızlıktan adaletsizlikten nefret ediyorum ya.

Değiştirebilirsin bittiğnde canım sürekli emiyor seninki zaten mamayı hangi ara veriyorsun :) doyup uyuduğunda bende bazen korkuyorum uyanınca uyumazsa diye ama uyumamış olursa al gazını yada uyuduğunda bırak uyandığı dk al çıkar gazını yine çıkıyor öyle yapıncada.

Dr a soyledn mi canım ? Hiç mi acıkmıyo bu çocuk en fazla 3 hadi çok ağladı yoruldu baygın düştü uyudu desek en en fazla 4 saat sonra uyanması lazım doymak için.
yarın doktora gidicem canım kıyamasamda kan tahlili isticem acaba bir değeri falan mı düşük yoksa bu gidişle kafayı yiyeceğim

yarın doktora gidicem canım kıyamasamda kan tahlili isticem acaba bir değeri falan mı düşük yoksa bu gidişle kafayı yiyeceğim
Bi baktır stres olma kimi bebekte hiç uyku nedir bilmyo her birimizin bebeği farklı işte sakin ol bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum yinede baktır bizmki altını açınca hemen kendine geliyor karnını doyuracağın zaman böyle böyle uyandır

Kızlar bebeği pusette uyuyan varmı beşiğe koyduğum anda uyanıyor ve uyumuyor. Pusette 4 saat rahat uyuyor daha sonradan vazgeçer mi acaba bu huyundan. Geceleride pusette uyuyor yan yaptırdığım halde birde sürekli sırt üstü yatiyor ne yapmam lazım.

bana doktor bebegin her istediginde emzireceksin dedi canim. Benimki de asiri kusan bir bebek. Kilo aliyorsa onemli degil kusmasi dedidr. Memeden mahrum birakma, sadece doymak icin emmiyorlar, rahatliyorlar, bir agrilari varsa emmek hafifletiyor
Hanı karnı dolu ya kusuor hala karnı sısık ama meme ıstıor o durumdada wermem gerekıor

Selam kızlar. Biz cuma akşama kadar tekiz minnoşumla. Banyomuzu yaptırdım yarın 2. Ay aşımız var.
Lady sen sormuşsun canım 3. Ay sadece kilo takibine bakacağız dedi. Kan ilacı 4. Ay başlanıyormuş genel herkese galiba. Çünkü tahlil filan bahsetmedi. 4. Ay mutlaka gelin ilaç vereceğim dedi

Benim bebek de maalesef sadecee bebek arabasında uyuyor iki büklüm. Bazen çok üzülüyoruz portbebeyi takıyoruz düz uyusun diye, eşim saatlerce dolaştırıyor evde. Bana mısın demiyor. Ama puseti tak arabaya yarım saat 1saat gezdir uyuyor deliksiz. Korkumuzdan alamıyoruz sa oradan, sabaha kadar uyuyor.

Benim bebek de maalesef sadecee bebek arabasında uyuyor iki büklüm. Bazen çok üzülüyoruz portbebeyi takıyoruz düz uyusun diye, eşim saatlerce dolaştırıyor evde. Bana mısın demiyor. Ama puseti tak arabaya yarım saat 1saat gezdir uyuyor deliksiz. Korkumuzdan alamıyoruz sa oradan, sabaha kadar uyuyor.

ZK_ASK
Kadının değeri; -Doğduğunda,babasına cennetin kapıları açılır.. -Evlendiğinde kocasının imanının yarısı tamamlanır.. -Anne olduğunda ise cennet ayaklarının altındadır...!

Canım cok tehlıkelı degıl mı gece anakucagındamı uyuyor

Benim kızım da bazı günler baygın gibi uyuyor. Uzamış sarılığı var ona bağlıyorum ben. Hatta korkup acile bile götürdük. Doktor uyusa bile bir şekilde uyandırıp emzir dedi. Aç kaldıkça uykusu ağırlaşıyor

Biz balık burçları kim be derse desin en kinci burcuz malesef. Haksızlığa asla gelemiyoruz ve yapılanı unutamıyoruZ. Bende aynı öyleyim. Ben evin en büyüğüyüm en küçük erkek ona hep ayrıcalıklı davranııyor. Bensiz aile fotosu çekinmişlerdi gidip 4 ü bana da güya boşluk bırakmışlar fotoshop yaptırırlarmış beni. 10 yıl boyunca yaptıkları haksızlığı her gidişte söyleye söyleye fotoğrafı aldı babam kırdı yırttı attı başedemedi benle:) ama haksızlıktı yaptıkları:) bizde böyleyiz aslında konuşmamak lazım geçti gitti demek lazım ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…