2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimkinde sarılık ta yok çözebilmiş değilim

Canim surekli memeye yapisik olunca süt yetmiyor .Cunku ac ,susuz ve uykusuz kaliyorum.Zorla ağzından cekip tek elimle mama hazirliyorum .Cok zor oluyor.Esim varken 1 gunluk su hazir ediyorum.
Kızlar bu arada yazayım sizin de bilginiz olsun. Dün 2. Ay kontrolümüz de doktorumuza kanguru kullanmayı sordum. Şu an erken. 3. Ay olsun baş kontrolünü biraz daha sağlasın ondan sonra dedi kullanabilirsin
Bas kontrolune gerek yok ki ergonomik olanda. Yapisiyor zaten annenin vucuduna arkada da bas destegi var fazla kimildamiyor .Benimki sevdi 15 dk durabiliyor icinde .O sure giderek artacak inanıyorum. :)

Yarın 4 tane aşımız var. Rota da yaptıracağız. Bizi ne bekliyor korkuyorum..

Yaptıranlar varmı?
dun ben 1.ay asisini yaptirdim. Yanimda baska bebise rotayi agizdan verdi, kusmasin dedi canim. Nasil olacaksa, benimki verdigim d vit.i bile kusuyor.

Allah yardımcın olsun işe ne zsman başlayacaksın kolaylık versin Allahm.

Balık burçlarını da üzüyolarya ben hiç bişey demiyorum halbuki adım atana depar atarak koşuyoruz insanlar kendi elleriyle kendilerini bitiriyolar :)

Seneye insallah canim .Dogum vakti yaz tatiline denk gelince dogum iznim otomatik olarak yandi .Eylülde baslamak icin cok cok kucuk .Kimselere bırakamam
Bebeğin sana bağlandıkça sende bebeğine bağlanıyorsun biliyomusun 1ayı geçti uykusuzluğa ve sürekli beraber olmaya bir yerde sende alıştın. Bu böyle devam ettiğinde onu bırakmak çok zor olacak aylardır yazışıyoruz burda yazdıklarından anladığm kadarıyla çok çok hassassın evlat konusunda. Çünkü sende zorluklar yaşadın. Sen işe başlayana kadar bebeğinde toparlar kendni büyür ele avuca gelir o zamanda çaresine bakılır elbet, aileden biri mi gelir bakıcı mı tutarsınız bilmiyorum Allah kolaylıklar versin her aşamanızda♡

Canım makattan uyarıyorlar sanırım bir araştır istersen

Bebelac gold veya evolvia kullanan arkadaslar memnun musunuz?
Biz ilk Aptamil almistik bitmek üzere. Bugun de onca uykusuzluga kaka yapamama sorunu eklendi.Mamayi değiştireceğim ama kararsiz kaldim.

Bebelac gold kullanıyorum memnunum ama kaka sorunu bizdede var 4-5 günde yapıyor ve kötü kokulu gazı var normal diyorlar ama bans hiç normal gelmiyor.

Biz aşımızı olduk hemşire hiç bişy soylemedi yapmam gereken bişy var mı atesı çıkar mı bebeğin ? Çıkarsa ne vereceğim ve banyo ne zaman yaptırabilirim ?

İlk ay aşısında ates olmuyor 2. Ayda oluyormus ona giderken dus aldırıp gidiliyormus sonrasında 3 gün duş yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…