2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim amin ..Evet her seye ragmen insan 1 dk bile gözünün önünden ayirmak istemiyor .Annemdeyken ver ben diğer odada ilgileneyim sen uyu dedi annem kac kez.Ben kabul etmedim aglarsa getirmezsin burda tut hemen alirim ağlarsa diye.Mecburen bakiciya vereceğim .Evde yatili 3.bir kisi istemem .Burda kv var.Ona da vermem .Çocuğuma bakti aman susayim aman gönlünü hos tutayım diye ugrasamam .Bakiciya verecegim zaman14 aylik olacak insallah .O zamana kadar maddi olarak biraz zorlanacagiz ama tek maasa gore harcamayi ogrenecegiz .Her ay kıyafet ,ayakkabi almayiz.Surekli disarda yemek yemeyiz olur biter.Evlattan kiymetli degil .
Bebelac gold kullanıyorum memnunum ama kaka sorunu bizdede var 4-5 günde yapıyor ve kötü kokulu gazı var normal diyorlar ama bans hiç normal gelmiyor.
Aksam babamiz evolvia getirecek bize uyku getirir insallah .Niyeyse mama degisince duzelecek hissine kapildim .

Senin canın sıkılmış biraz.ama soylediklerin kelimesi kelimesine doğru.malesef kadınların geri planda olmasında hemcinslerimizin etkisi çok büyük.bi tanıdığım çocuklarını sayarken 5 devletim var demiş halbuki 7 çocuğu var 2 kız.kızlarını niye saymıyosun demişler onlar geç erkekler önemli demiş.benim kızım olacağını öğrendiğinde üzüldü annem çünkü bu konuda ağzı çok yanmış herkes sürekli kız doğuruyo demiş bana diyo bu dünya kızları haketmiyo kızlar her konuda sıkıntı çekiyo hep dua ettim çocuklarımın sadece erkek çocukları olsun ne bileyim Rabbim bana boyle güzel bi evlat nasip etti oğlum olursa oğlumumu kayırıcam nasıl kıyarım kızıma..şimdiki toplumda kız isterken memur mu maaşlı mı diye sormaya başladılar.kadınların göz dikmedikleri paraları kalmıştı yalnızca artık o göz altında.bi kadın pencereyi tıklatıp memur kızınızı istiyoruz diye mal alır gibi ayaküstü beni istwmiş babam kovmuş yürü git sen kızımı değil maaşını istemeye gelmişsin..hadsiz terbiyesiz..

Eşimle görüştüğümü babam bilmiyodu sadece 2 sene görüştük3. Sene evlendik annem babamdan dha karşıydı ilişkilere

Biz aşımızı olduk hemşire hiç bişy soylemedi yapmam gereken bişy var mı atesı çıkar mı bebeğin ? Çıkarsa ne vereceğim ve banyo ne zaman yaptırabilirim ?
1. Ay aşisinda sorun yok canim. Zaten dogar dogmaz yaptiklari hepatit b'nin 2.dozunu yapiyorlar.
2.ayda 3 tane asiyi ayni gunde yapacaklar, hangi akla hizmetse. O sefer soracagim ben de ates olursa ne yapayim diye.

Daha tecrubesisiz korkuyoruz yani

Bizimki de uzamiu sarılık canim ama en uzun uyku 2 saat i bile bulmuyo ayin 10 unda 2.ay kontrolü var değerine bir daha bakılacak siz ne kadarlıksiniz

Aynısını arkadasımın annesi de diyordu 8çocuğu var 6sı kız 2si erkek. Kadın benim iki tane fidanım var deyip duruyor. Fidanlarda kızların hepsinden küçük eve kızlar bakıyo geçindiriyo. Fidanlarında önüne sofralar iniyo kalkıyo. Cahiliye devrinin biraz iyisi devirdeyiz kısaca. Bunu hiç bi zaman anlamayacaklar hiç bi umudum yok. Ne diyeyim Allah hayretsin. Babanda en iyisini yapmış memur kızınızı istiyoruz ne ya bi tabak şeker ister gibi kapıyı tıklatıp istemek. Tövbeler olsun. Allah akıl fikir versin.

Kızlar bu rota aşısı nasıl oluyor eczaneden mi alıcaz? Bide 2 doz olanı 3 doz olanı varmış. her seferinde yeniden alıcak mıyız yoksa bi kere aldığımızda tüm dozlarda kullanılıyor mu?

selam kizlar bilmiyorum yazdimmi gecmisi hatirlamiyorum kann pihtilasmasi cikti bende Aspirine basliycam ayrintili yine kann vericem Ileri derecede ise igne vurunucam insAllah

Biz aşımızı olduk hemşire hiç bişy soylemedi yapmam gereken bişy var mı atesı çıkar mı bebeğin ? Çıkarsa ne vereceğim ve banyo ne zaman yaptırabilirim ?
İlk ay aşısında ateş olmuyor canım ama benim kızım 2 gün çok huysuzdu ağrısı var diye düşünüp calpol vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…