2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insan yapamayınca panik oluyor herşeyi ona bağlıyor nedense. Benim kızımda bugün yapamadı sabahtan beri ağlıyor gazdan mı kakadan mı anlayamadım da.
Aynen kaka çok önemli, bizimki iki gün yapmadıysa mızmızlanması dışında iştahlı mama içermiyor tokluk mu hissediyor nedir

Anneye bak anneye.Allah ıslah etsin..

Emziriyorum ama pazartesi işe başlicam mecburen mama gerekecek aptamil kullandım nadiren ama mesela dışarda emzirecek bi yer yoksa falan.sık kullanmadığım için iyi mi kötü mü bilemedim snce aptamilden devammı etsem herkes evolvia diyo aklım karıştı ve bebeğim işe başlayınca beni unutur mu acaba

Bende koz cocuklarını hep cok sevdim yegenlerimde kız ve dunya tatlıları.onlara özeniyordum birde bole guclu ayakları yere saglam basan bir kız cocugu yetiştirmek istiyordum.ama olmadı Allah bize erkek evlat nasip etti Allah gunah yazmasın ilk bastada uzuldum ama geçti tabiki cabucak.çünkü sağlıklı olması en onemlisi.sonra dusundum bu dunyada guclu kadın zaten cok bence toplumumuzun kadına ve tum canlılara saygılı erkeğe daha cok ihtiyacı var.oyuzden iyiki oğlum olmus diorum artık inşallah gönlümüzdeki gibi yetiştirebiliriz

Insan yapamayınca panik oluyor herşeyi ona bağlıyor nedense. Benim kızımda bugün yapamadı sabahtan beri ağlıyor gazdan mı kakadan mı anlayamadım da.
Kiyamam yaa .
Hadi gözün aydın :) ben de iki gündür bekliyordum sabah yaptı o da ben de rahat nefes aldı
Resmen gaz cikarma merasimi ,kaka yapma merasimi oluyor :)
En bastan Aptamil e karsiydim .Hastaneden çıktığımız gun gec bir saatte nöbetçi eczanede onu bulmuş esim .Ve kocaman paket almis 40 gundur bir bitmedi .Son zamanlarda mamadan sonra aşırı gaz olmaya basladi .
Sen de is yerinde sağim yap senin sütünü alabilsin kuzucuk .Kiyamam yaa .Daha minicikler .
Bırakmaz insallah guzel düşün stres yapma.
Bebeğine kim bakacak.

Canım makattan uyarıyorlar sanırım bir araştır istersen
Canım bu sabahki masajdan sonra nihayet kakasını yaptı. Gün içerisinde sancılanmasını beklemeden masaj yaptım zeytinyağıyla ve öğleden sonra yine kaka yaptı bol bol da gazını çıkardı miniğim.

Kızlar bu rota aşısı nasıl oluyor eczaneden mi alıcaz? Bide 2 doz olanı 3 doz olanı varmış. her seferinde yeniden alıcak mıyız yoksa bi kere aldığımızda tüm dozlarda kullanılıyor mu?
eczaneden aliniyormus, hemsire 180 tl diyordu ama biz o sira 1.ay asisi oluyorduk cok da dikkat etmedim

Bizim sağlık ocağında 2. Ay rota virüsü aşısı var. Almayacağız biz. Yarın aşı günümüz bu arada. 2. Ay.
Hemşireye sordum önceden calpol vereyim mi diye. Hayır dedi her Bebek aynı değil. Bebeğinin vücudu aşıya direnirse şuruba gerek kalmaz dedi

Aşıdan önce icirmeyin bence bizimkinin taa aksam azıcık yükseldi o kadar. Onda da vermeyecektim aslında ama çevremden aşırı baskı yaptilar

selam kizlar bilmiyorum yazdimmi gecmisi hatirlamiyorum kann pihtilasmasi cikti bende Aspirine basliycam ayrintili yine kann vericem Ileri derecede ise igne vurunucam insAllah
Önceki kaybın o yüzden miydi o zaman? insallah bundan sonra bu teşhis sayesinde sağlıklı bir gebelik yaşar evladını kucağına alırsın. Bende bütün hamileligim süresince kan sulandırıcı iğne ve aynı zamanda coraspin kullandım.

Bende mama olarak hipp kullanıyorum. Golden goata geçsem mi acaba diye düşünüyorum. Keçi sütü daha uygunmuş bize diyorlar ama şimdi zaten biri ağlak daha da kötü olur mu bilemedim. Kullanan var mı?

Üzülme tabiki onu öyle güzel yetiştirki değerini bilsin kadınların.hem Allah büyük bide hayırlısıyla bi kızın olur ilerde inşallah

Kyınvalidemin evi iş yerimle aynı sokakta bazen o bazen kız kardeşim bakacak.memeye çok düşkün nasıl olacak hiç bilmiyorum.borcumuz olmasaydı ayrılırdım 2 yıl.ev hanımlarına özeniyorum valla:)

14 eylülde 1. Ay aşılarımızı olacağız iki bacağına iğne oşacak kızımın ve rota virusu 2 doz ağızdan olacak.Hemşire peşinen ağrı kesici vermemem için uyardı.Büyük kızım 5 yaşında hiçbir aşıda ateşi olmadı.

Kızlar oğlum pazar günü dikkatli dikkatli yüzüme bakmaya başladı. Sonra uyku düzeni bozuldu. Dalamıyor uykuya sürekli kucak istiyor falan. Sonra atak takvimi aklıma geldi gerçekten de 6. Hafta atağındaymış ve duyusal atak dönemiymiş. Gözleri dokunma vb duyuları gelişiyormuş. Yüzüme dikkatle bakması ondanmış. 3. Hafta atağında da tutmuştu takvim bunda da tuttu. Bu atak haftaları gerçekten doğru. Duyuları geliiştiği için şarkı söyleyin yüzünü okşayın poposuna pıt pıt yapın diyor. Daha fazla ten teması ister diyor gerçekten doğru.

Kyınvalidemin evi iş yerimle aynı sokakta bazen o bazen kız kardeşim bakacak.memeye çok düşkün nasıl olacak hiç bilmiyorum.borcumuz olmasaydı ayrılırdım 2 yıl.ev hanımlarına özeniyorum valla:)
Biz de onlar icin çalışıyoruz napalim .Bir sekilde buyuyecekler.Nacizane fikrim çocuğa sabit bir kisi baksın .Senle beraber 3 farkli kisi 3 farkli yetistirme tarzi demek .Cocugun gelisimi acisindan cok sağlıklı olmaz .Birinin dogru dedigine diğeri yanlis der .Cocuk hep gel gitler yasar .

Ah ah ne geldiyse basima 3 .hafta ataginda geldi .Uyumama derdimiz o zaman basladi.Atak haftasi bitince gececek sandim .Ama ikinci atak geldi biz hala ayniyiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…