2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç o yönden düşünmedim aslnda çok haklısın oyle yapayım ben

Kızlar allah beni kahretsin..

Bebeğime 2 haftadır similac’ın 6-12 ay mamasını veriyormuşuz (

Bebeğimdeki tek değişiklik kakasını 3-4 günde bir yapması. Bugun 4. Güne girdik kakada

Bi şey olur mu yaa

Bende mama olarak hipp kullanıyorum. Golden goata geçsem mi acaba diye düşünüyorum. Keçi sütü daha uygunmuş bize diyorlar ama şimdi zaten biri ağlak daha da kötü olur mu bilemedim. Kullanan var mı?
Ben bir hafta kullandım ama fena kabız oldu kan geldi makatindan yara olmuştu. Bizimkine yaramadi

Bişey olmaz canım bizimki de kabızlık yaşıyordu ne zaman fitil koyayım diye sordum doktora bir haftayı geçerse demişti yani bir haftaya kadar yolu var. Üzme kendini olabilir böyle hatalar zaten sen çok da mama vermiyorsun çoğunluğu anne sutu

Evet cnm anne sütü ağırlıklı ama düşününce şimdi 3-4 gündür hapşırıyordu, tatilden geldiğimiz için doktorok hafif nezlesi var demişti. Belki mamanın içindeki bi şeye tepki vermiştir yarın doktora sorayım bari (

Canım mamalar 30 günde kullanılmalı diye biliyorum sonrasında bozuluyorlar. Benim kullandıklarımın üstünde öyle yazıyor bi bak istersen 40 gün kullanma öyle bişey varsa.
eczaneden aliniyormus, hemsire 180 tl diyordu ama biz o sira 1.ay asisi oluyorduk cok da dikkat etmedim
Bende sorayım bakalım gerçi vurdurcam mı tam karar veremedim ama
Bişey olacağını sanmıyorum canım. Eskiler 40ı çıktıktan sonra herşeyden yediriyormuş bizlere bile bişey olmamış sağlıkla büyümüşüz. Senin verdiğin mama sonuçta. Kakasıda hava değişikliğinden de olabilir. Bizim 8 gün yapmadığımız olduğunda bile doktor normal diyordu. Sen yine danış doktorunuza.

Canım bişey olmaz herhalde çok sıkıntı yaşasa ağlardı belli ederdi. Üzülüyoruz ama bizde insanız oluyor dalgınlıklar malesef. Uykusuzluk yeni hayat düzeni kafamız eskisi gibi çalışmıyor bazen. Mamayı değiştir hemen bence sıkıntı yapmaz. Bağırsakları tekrar düzene girmezse sorarsın doktora

İnşallah cnm, yarın soracağım ilk iş.

hemen attım zaten, babası almıştı mor diye bakmadan almış şapşal

3 aylık olunca göz muayenesi var canim

Kızlar rota virusu asısını yaptırmayacak olanlar neden yaptırmıyor acaba? Bir sakıncası mı var? Bize asm hemsire hiç bahsetmedi bolede bi aşı var die.ben sizlerden duydum.kararsız kaldım.birde 2. Ay asılarıyla birlikte olmak zorunda mı? 2. Ay asılarından sonaki gun kendi doktorunda randevusu var ozaman sorayım diorum doktora ama gec kalmıs olur muyuz?

Kızlar yaklasık 10gundur kizim daha iyidi daha kolay uyuyodu gunduzleri bizi yormuodu eskisi kadar. Ama 3 gundur aksam 9dan 10dan sonra aglayip duruodu taki yatana kadar. Bugun yine durmadi bizde bebek arabasina koyduk evi turladk aksam 11.30gibiydi arabada sesi cikmadi dolanirken bi guzel uyuyuverdi eve geldk yatagina koyarken uyandi tekrar aglamaya basladi ugrastk ugrastk susturamadk tekrar bebek arabasiyla dolanmaya ciktik uyudu yeni geldk eve yerine yatrdk cokta yorgun dustugu icin belkide uyanmadi yerine koyarken. Yani gece saat 1.30da biz bebek arabasiyla turluoduk. Neden boyle yaptiki ondami uyumak istio. Okadar cok agladiki anca oyle susturabildk. Buarada tatil doneminde her aksam esimle yuruyus yaptm kizimizida bebek arabasina koyuyoduk hep beraber gezioduk acaba alistimi ondanmi bole yapti. Cok sitres oldum simdiden yarin aksam napicak onu dusunmeye basladm

Bizimki de uzamiu sarılık canim ama en uzun uyku 2 saat i bile bulmuyo ayin 10 unda 2.ay kontrolü var değerine bir daha bakılacak siz ne kadarlıksiniz
Biz de 55 günlüğüz canım. Benim kızım her gün ağır uyumuyor. Bende ayın 4ünde kontrole gideceğim bakalım ne olacak

Rotavirüsü aşısı bizim doktorumuzda söyledi bizde yapabiliriz dedi ama özel hastane olduğu için.
Aile hekimimiz biz yapıyoruz dedi ilk ay aşımızda. Hatta rota aşısının iki çeşidi varmış. Doktorunuz hangisini yapın derse onu yapacağız dedi. Sağolsun doktorumuzda yazdı bize bugün yapılacak sağlık ocağında.
Hem sağlık ocakları yaparken niye parayla alacaksınız ki bunu anlamadım kızlar. Hepsi devletin sağlık ocağı değil mi ? Burda varsa orda da vardır.

Günaydın kızlar dün çok zor bi gündü kızım sürekli ağladı ağladı ağladı dayanamadım akşam 5 gibi bende ağladım kucağımda onunla zıplarken. Şu gaz sıkıntıları bitse artık. Gece uyurken bile gaz çıkartıyordu içim gidiyor elimden bişey gelmedikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…