2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bize siz aşıyı alıcaksınız biz yapıcaz dediler. Özel aşı devlet karşılamıyormuş. İlk kez sağlık ocağının verdiğini duydum. Hangi ildesin bu arada?

Alışmış olabilir canım. Farklı şekillerde uyutmayı denersin yine çok ağlarsa. Ama ağlıycak diyede kendini odaklama. Bu bebelerin günü gününe tutmuyor. Bi gün çok ağlıyorlar ertesi gün gülücükler saçıyorlar. Insallah bugün ağlamaz hemen uyur. Benimki bi gün kundakla uyuyor ertesi gün istemiyor anakucağında uyuyor ertesi gün onu istemiyor beşiğinde uyuyor bigün müzikle uyuyor bigün pışpışla oyuncak olduk ellerinde resmen heh şu şekilde kolay uyuyor diyemiyorum hala

Bize sağlık ocağı dedi siz alacaksınız diye. Ayrıyeyten sağlık ocağından bağımsız olarak gittiğimiz çocuk doktoru da aşı takviminde yok, özel aşı ücretli ama ben öneriyorum demişti..

Hangi sağlık ocağı sizin?

Belki bi yanlış anlaşılma olmuştur. Yaptırdıktan sonra buraya yazarmısın canım

Kafam karışık karar veremedim..hipp mi evolvia mı aptamil mi sma mı similac mı bi ara evolvia ya yeltendim bu sefer herkes hipp demeye başladı
Canım her bebek farklıdır bende ikisi arasında kalmıştım. Evolvia aldım işe yaramasaydı hipp alıcaktım. Sende dene birisini olmadı diğerine geçersin.
Benim eşim özel aşılara karşı. Deneme aşamasında olduğunu falan düşünüyor. Bide yıllar önce rota aşıları toplatılmış onları okudu. Gerekli olsa devlet şart koşardı diyor canım o yüzden kararsızım. Ikna etmeye çalışıyorum.

anne sütüne yakın olması ve bağışıklığı güçlendirmesi bakımından ben aptamili tercih etmiştim çokta memnun kaldım ben ev içinde toz aptamil kullandım ama ev dışına çıktığımda aptamilin sıvı sütlerini tercih ettim çok pratik oldu hemde ziyan olmamış oldu sizede tavsiye ederim.

gaz sıkıntısı varsa aptamil conformil çözüm oluyor bende kullandım kızıma kısa bir zamanda rahatlattı bizi

Bizde aynı durumdayız ne zaman uyursa uyusun dewamlı uykuda ıkınıor zorluor dalıor snra gene aynı durum uyanıkken zten sureklı cıkana kadr hemende rahatlamıor bıtmıor dewamı war sureklı 3ay dolmadan bıtsn ınsallah

Çok zor canım yaa. Allah gazdan uzak tutsun bebekleri. Doğru düzgün ıkınmayıda bilmedikleri için çok zorlanıyorlar

Dogru biliyorsun canim .Bir kutuda 3 farkli ambalaj var.Farkli zamanlarda actim. Tesekkur ederim dusundugun icin

Benmki ana kucagini cok seviyodu hep onda uyumak istiodu. Simdi buna dedign gibi alisti sanrm buna binince hemen uyuyodu ama son zamanlar gibi boyle cok binmemisti. Off Allah yardımcımız olsun ne diim

Aşılarınızı lütfen yaptırın lütfen lütfen..

Benim şekerden bebem de geceye doğru ağlıyp mızıldanıyo uykusu geliyo ama yatamıyo diye.yarım kundak yaptım 10 dakkada uyudu.denedinmi canım senin hanımda da işe yarar belki

O zaman bnde evolvia başlim önce

mamaların sıvı formlarıda mı var çok iyiymiş hemen bakıyorum teşekkür ederim

Kızlar işe başladığım zaman şekerden bebeme kız kardeşim bakacak süt sağıcam ama akşam ancak verebilirim mama vericez gündüz kaç saatte bir mama kullanıyosunuz benimki su içince atıyo tadı yok diye mamadan hemen sonra mı su veriyomusunuz

Mama içerikleri hemen hemen aynı diye biliyorum canım bir şey olmaz inşallah hiç kötü düşünme hapşırık bizimkinde her gün 10 kere en az var öksürük de var hastalık değilmiş bu çok dogalmis bebeğin hafif oksurup hapsurmasi

Benim bildiğim kadarıyla alerjik bebeklerde sıkıntı oluyor. Doktorlar da ikiy ayrılıyor kimi dokunmaz yaptır diyor kimi yaptırma. Bu aşıdan sonra çocuğunun huyu değişen çok kişi varmış. Bebek alerjisi gruplarında yazıyor. Bizimkinin de öyle bir ihtimali var ama rota hastalığından da çok korkuyorum ishalli bir hastalık çünkü. Doktoruna sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…