2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benmki ana kucagini cok seviyodu hep onda uyumak istiodu. Simdi buna dedign gibi alisti sanrm buna binince hemen uyuyodu ama son zamanlar gibi boyle cok binmemisti. Off Allah yardımcımız olsun ne diim
Canım anakucağındayken oyun oynayın biraz yeniden alışır belki. Biz uyumadan önce oyun oynamaya çalışıyoruz gerçi pek anlamadığı için tepki vermiyor arada gülüyor sadece ama olsun :)
Aşılarınızı lütfen yaptırın lütfen lütfen..
Yaptırıyorum canım sadece rota konusunda eşim kararsız.
Ya burda ücretli olduğunu söylediler bende sorayım bakalım cuma günü aşımız

Canm benm doktorum yapılmasını önerdi. Maliyeti fazla olduğu için devlet karşılamıyor ama yapılması gereken bir aşı dedi..

Kızlar ben bugün işe başladım babası bakıyor bebeğe 4 saat oldu çıldırmış evde ikisi de işkence çekiyorum diyor ağlıyormus sürekli oyyy oy
Gerçektenmi yaaa bende bundan çok korkuypruz yaa.off sen ayrılamıyomusun uzun süreli benim borcum var ayrılamıyprum of yaa babası getiremezmi bi saat emzir uyut geri götürsün

Canim süt sagip biraz depo yapsaydin keske .Sutun yeterli mi bilmiyorum ama .Bebegin kac saatte bir kac saat uyuyor mama verme periyodunu ona gire ayarlayabilirsiniz.Benimki gibi uzun sure uyumuyorsa 3 saatte bir vermenizi beklemeyebilir.O zaman ornek veriyorum 60 ml vereceksen 1 bucuk saatte 30 ml sonra tekrar 30 ml ayarlayabilirsin .Sindirimi uzun sürdüğü icin 3 saat bosluk olmasi gerekiyormus .Ama bu surede anne sutu almayacagi icin uyaniksa durmaz acikmis olur .Ben suyu genelde mamadan hemen sonra veriyorum .
Kızlar ben bugün işe başladım babası bakıyor bebeğe 4 saat oldu çıldırmış evde ikisi de işkence çekiyorum diyor ağlıyormus sürekli oyyy oy
Kiyamam yaa .Bugun ikiniz icin de zor bir gun olacak .Allah kolaylik versin .Insallah sakinlesip uyur da biraz zaman gecer.Uyurken senin kokunun oldugu kıyafet koysun babasi yanina

kurdan etkilenmiş desene
Bir şey olmaz canım merak etme
hem uzun süre vermemişsin hem de Bizimkiler bizi Pirinç unuyla inek sütüyle büyüttü bu zaten bebek maması.

Sütüm çok iyiydi kıyafetlerim sırılsıklam olmuştu bi ara hatta.sürekli tazyikliydi çok mutlu etmişti beni hatta nazar değer diye kimseye soyleyemiyodum ama sanırım kendi nazarım değdi bomboş artık doyuyomu bilmiyorum ağlamadığına göre doyuyo diyorum..süt sağmaya gelince haklısın bi ara buna yeltendim ama bazı sebeplerden dolayı yapamadım sen neden mama veriyosun

Benimki surekli memede olduğu icin yetmiyor .Uyusa yetecek ama uyanik kaldikca daha cok mama veriyorum.Cunku yemek yiyip su bile icemiyorum yerine gore .Ee dinlenemiyorum da süt nerden olcak.
Süt iznin yok mu ?Yasal olarak hakkin var is yerin uzaksa toplu kullan aksam erken cik.

Aa öylemi, çok sevindim :) bende çok hapşırıyo diye alerji mi var acaba die üzülmüştüm

Rota asısı özel olduğu için saglık ocağı yapmıyor belli ki yanlış anlaşılma var
Fiyatı da epey artmış ticarete dönüştü resmen

Kızlar bebeklerinizin gündüz uykuları kaç dk sürüyor.. benm ki iki saat uyanık kalsa yarım saat uyuyor. Sürekli böyle ama saat tutuyorum tam 30. Dk da uyanıyor başta tesadüf demştm ama hep aynı oluyor nerde uyursa uyusun süre değişmiyor çıldırıcam..

10 jaftaya kadar gelıyodu ondan sonra gelısme duruyordu

Kıyamam ben bebeğine. Babasının ilgilenmesi güzel aslında sen aylardır tek başına uğraştın canım babayada alışır 1-2 gün zorlar sadece
Öle gercekten perısan olduk onlarla bırlıkte sen rezeneyı denedın mı hıc dun yotım werdım 15 dakkada mutlu son
Denedim canım rezene kimyon hepsini denedim bazen işe yarıyor bazen yaramıyor ne yazık ki

Benim şekerden bebem de geceye doğru ağlıyp mızıldanıyo uykusu geliyo ama yatamıyo diye.yarım kundak yaptım 10 dakkada uyudu.denedinmi canım senin hanımda da işe yarar belki
sorun uyuyamamasi degil bebek arabasinda giderken uyumak istio

Insallah yeniden alisir ona razi hale gekdim resmen:)
Allah sabır kolaylik versn canm

Benimki yine formunda.Madem uyumuyor kanguruya koyup markete falan gidip geleyim acik hava ikimize de iyi gelir diye düşündüm. Birakmiyor ki giyineyim.Memeden cekince çığlık atiyor .

Bildiğim kadarıyla 45 dkdan az uyursa tekrar uyutmaya çalışmak lazımmış. Instagram'da baldan anne ve baldan anne uyku sayfalarını takip et canım orda faydalı bilgiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…