- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.861
Canım anakucağındayken oyun oynayın biraz yeniden alışır belki. Biz uyumadan önce oyun oynamaya çalışıyoruz gerçi pek anlamadığı için tepki vermiyor arada gülüyor sadece ama olsun :)Benmki ana kucagini cok seviyodu hep onda uyumak istiodu. Simdi buna dedign gibi alisti sanrm buna binince hemen uyuyodu ama son zamanlar gibi boyle cok binmemisti. Off Allah yardımcımız olsun ne diim
Yaptırıyorum canım sadece rota konusunda eşim kararsız.Aşılarınızı lütfen yaptırın lütfen lütfen..
Ya burda ücretli olduğunu söylediler bende sorayım bakalım cuma günü aşımızoinone27 izmir canım
Canm benm doktorum yapılmasını önerdi. Maliyeti fazla olduğu için devlet karşılamıyor ama yapılması gereken bir aşı dedi..Canım her bebek farklıdır bende ikisi arasında kalmıştım. Evolvia aldım işe yaramasaydı hipp alıcaktım. Sende dene birisini olmadı diğerine geçersin.
Benim eşim özel aşılara karşı. Deneme aşamasında olduğunu falan düşünüyor. Bide yıllar önce rota aşıları toplatılmış onları okudu. Gerekli olsa devlet şart koşardı diyor canım o yüzden kararsızım. Ikna etmeye çalışıyorum.
Bende öyle biliyorum canım ölümle sonuçlanan vakaları var rotanın. Aşı koruyor. Akşam yeniden konuşayım eşimle yaptırayım.Canm benm doktorum yapılmasını önerdi. Maliyeti fazla olduğu için devlet karşılamıyor ama yapılması gereken bir aşı dedi..
Gerçektenmi yaaa bende bundan çok korkuypruz yaa.off sen ayrılamıyomusun uzun süreli benim borcum var ayrılamıyprum of yaa babası getiremezmi bi saat emzir uyut geri götürsünKızlar ben bugün işe başladım babası bakıyor bebeğe 4 saat oldu çıldırmış evde ikisi deişkence çekiyorum diyor ağlıyormus sürekli oyyy oy
Canim süt sagip biraz depo yapsaydin keske .Sutun yeterli mi bilmiyorum ama .Bebegin kac saatte bir kac saat uyuyor mama verme periyodunu ona gire ayarlayabilirsiniz.Benimki gibi uzun sure uyumuyorsa 3 saatte bir vermenizi beklemeyebilir.O zaman ornek veriyorum 60 ml vereceksen 1 bucuk saatte 30 ml sonra tekrar 30 ml ayarlayabilirsin .Sindirimi uzun sürdüğü icin 3 saat bosluk olmasi gerekiyormus .Ama bu surede anne sutu almayacagi icin uyaniksa durmaz acikmis olur .Ben suyu genelde mamadan hemen sonra veriyorum .Kızlar işe başladığım zaman şekerden bebeme kız kardeşim bakacak süt sağıcam ama akşam ancak verebilirim mama vericez gündüz kaç saatte bir mama kullanıyosunuz benimki su içince atıyo tadı yok diye mamadan hemen sonra mı su veriyomusunuz
Kiyamam yaa .Bugun ikiniz icin de zor bir gun olacak .Allah kolaylik versin .Insallah sakinlesip uyur da biraz zaman gecer.Uyurken senin kokunun oldugu kıyafet koysun babasi yaninaKızlar ben bugün işe başladım babası bakıyor bebeğe 4 saat oldu çıldırmış evde ikisi deişkence çekiyorum diyor ağlıyormus sürekli oyyy oy
kurdan etkilenmiş desene210,5 tl olmuş
Bir şey olmaz canım merak etmeKızlar allah beni kahretsin..
Bebeğime 2 haftadır similac’ın 6-12 ay mamasını veriyormuşuz(
Bebeğimdeki tek değişiklik kakasını 3-4 günde bir yapması. Bugun 4. Güne girdik kakada
Bi şey olur mu yaa
Sütüm çok iyiydi kıyafetlerim sırılsıklam olmuştu bi ara hatta.sürekli tazyikliydi çok mutlu etmişti beni hatta nazar değer diye kimseye soyleyemiyodum ama sanırım kendi nazarım değdi bomboş artık doyuyomu bilmiyorum ağlamadığına göre doyuyo diyorum..süt sağmaya gelince haklısın bi ara buna yeltendim ama bazı sebeplerden dolayı yapamadım sen neden mama veriyosunCanim süt sagip biraz depo yapsaydin keske .Sutun yeterli mi bilmiyorum ama .Bebegin kac saatte bir kac saat uyuyor mama verme periyodunu ona gire ayarlayabilirsiniz.Benimki gibi uzun sure uyumuyorsa 3 saatte bir vermenizi beklemeyebilir.O zaman ornek veriyorum 60 ml vereceksen 1 bucuk saatte 30 ml sonra tekrar 30 ml ayarlayabilirsin .Sindirimi uzun sürdüğü icin 3 saat bosluk olmasi gerekiyormus .Ama bu surede anne sutu almayacagi icin uyaniksa durmaz acikmis olur .Ben suyu genelde mamadan hemen sonra veriyorum .
Kiyamam yaa .Bugun ikiniz icin de zor bir gun olacak .Allah kolaylik versin .Insallah sakinlesip uyur da biraz zaman gecer.Uyurken senin kokunun oldugu kıyafet koysun babasi yanina
Benimki surekli memede olduğu icin yetmiyor .Uyusa yetecek ama uyanik kaldikca daha cok mama veriyorum.Cunku yemek yiyip su bile icemiyorum yerine gore .Ee dinlenemiyorum da süt nerden olcak.Sütüm çok iyiydi kıyafetlerim sırılsıklam olmuştu bi ara hatta.sürekli tazyikliydi çok mutlu etmişti beni hatta nazar değer diye kimseye soyleyemiyodum ama sanırım kendi nazarım değdi bomboş artık doyuyomu bilmiyorum ağlamadığına göre doyuyo diyorum..süt sağmaya gelince haklısın bi ara buna yeltendim ama bazı sebeplerden dolayı yapamadım sen neden mama veriyosun
Mama içerikleri hemen hemen aynı diye biliyorum canım bir şey olmaz inşallah hiç kötü düşünme hapşırık bizimkinde her gün 10 kere en az var öksürük de var hastalık değilmiş bu çok dogalmis bebeğin hafif oksurup hapsurmasi
10 jaftaya kadar gelıyodu ondan sonra gelısme duruyorduÖnceki kaybın o yüzden miydi o zaman? insallah bundan sonra bu teşhis sayesinde sağlıklı bir gebelik yaşar evladını kucağına alırsın. Bende bütün hamileligim süresince kan sulandırıcı iğne ve aynı zamanda coraspin kullandım.
Kıyamam ya Allah yardımcınız olsunKızlar ben bugün işe başladım babası bakıyor bebeğe 4 saat oldu çıldırmış evde ikisi deişkence çekiyorum diyor ağlıyormus sürekli oyyy oy
Öle gercekten perısan olduk onlarla bırlıkte sen rezeneyı denedın mı hıc dun yotım werdım 15 dakkada mutlu sonÇok zor canım yaa. Allah gazdan uzak tutsun bebekleri. Doğru düzgün ıkınmayıda bilmedikleri için çok zorlanıyorlar
Kıyamam ben bebeğine. Babasının ilgilenmesi güzel aslında sen aylardır tek başına uğraştın canım babayada alışır 1-2 gün zorlar sadeceKızlar ben bugün işe başladım babası bakıyor bebeğe 4 saat oldu çıldırmış evde ikisi deişkence çekiyorum diyor ağlıyormus sürekli oyyy oy
Denedim canım rezene kimyon hepsini denedim bazen işe yarıyor bazen yaramıyor ne yazık kiÖle gercekten perısan olduk onlarla bırlıkte sen rezeneyı denedın mı hıc dun yotım werdım 15 dakkada mutlu son
sorun uyuyamamasi degil bebek arabasinda giderken uyumak istioBenim şekerden bebem de geceye doğru ağlıyp mızıldanıyo uykusu geliyo ama yatamıyo diye.yarım kundak yaptım 10 dakkada uyudu.denedinmi canım senin hanımda da işe yarar belki
Canım anakucağındayken oyun oynayın biraz yeniden alışır belki. Biz uyumadan önce oyun oynamaya çalışıyoruz gerçi pek anlamadığı için tepki vermiyor arada gülüyor sadece ama olsun :)
Yaptırıyorum canım sadece rota konusunda eşim kararsız.
Ya burda ücretli olduğunu söylediler bende sorayım bakalım cuma günü aşımız
Allah sabır kolaylik versn canmKızlar ben bugün işe başladım babası bakıyor bebeğe 4 saat oldu çıldırmış evde ikisi deişkence çekiyorum diyor ağlıyormus sürekli oyyy oy
Bildiğim kadarıyla 45 dkdan az uyursa tekrar uyutmaya çalışmak lazımmış. Instagram'da baldan anne ve baldan anne uyku sayfalarını takip et canım orda faydalı bilgiler varKızlar bebeklerinizin gündüz uykuları kaç dk sürüyor.. benm ki iki saat uyanık kalsa yarım saat uyuyor. Sürekli böyle ama saat tutuyorum tam 30. Dk da uyanıyor başta tesadüf demştm ama hep aynı oluyor nerde uyursa uyusun süre değişmiyor çıldırıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?