2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa öylemi, çok sevindim :) bende çok hapşırıyo diye alerji mi var acaba die üzülmüştüm

Benim de bebeğim doğduğundan beri hep hapşırıyodu alerjisi var sandım. Doktora sordum bu kadar küçük bebekte alerji anlaşılmaz dedi bezini açaraın hapşırır kapıyı aralarsın hapşırır kısacası en ufak bi üşümede hapşırır dedi. Demek ki hapşırma üşüme belirtisi daha dikkat ediyorum artık ve hapşırması baya azaldı

Gerçektenmi yaaa bende bundan çok korkuypruz yaa.off sen ayrılamıyomusun uzun süreli benim borcum var ayrılamıyprum of yaa babası getiremezmi bi saat emzir uyut geri götürsün
Yarım gün calisma hakkım var şuanda eve döndüm. Neyse ki susturabilmis. Bana kavuşur kavuşmaz kucağımda uyudu.

Bildiğim kadarıyla 45 dkdan az uyursa tekrar uyutmaya çalışmak lazımmış. Instagram'da baldan anne ve baldan anne uyku sayfalarını takip et canım orda faydalı bilgiler var
Sayende sayfalari kesfettim .Vakit buldukça okumaya calisacagim.

Ben de beşik sallarken sıkılmamak için okuyorum. Güzel bilgiler var da yöntemler nasıl işe yarıyor mu henüz bilmiyorun
ben de sayfalar paylaşımı iiiçin teşekkür ederim güzel bilgiler varmış zaten etrafta okuyacak o kadar çok şey birikti ki nasıl zaman bulacağı zbilmiyorum

kızlar alakasız olacak ama sezeryan olanlara sorum bikini bölgesi temizliğini nasıl yaptınız? tam dikişlerin üzerinde çıkan tüyleri nasıl alacaksınız ya da alıyorsunuz? oraya ağda vurulmaz heralde

Hadi geçmiş olsun bakalım oldu da bitti

Nasıl ypıordun bır kahve fıncanı su yeterlı oluo bır cay kasıgı rezene dun denedım cok ii gldı kupada yapınca olmıo

gunduz kucakta bile pek uyumuyor. Cok zorluyor beni, akşama kadar tükeniyorum. bir defa yarım saat uyusa En azından yemek yaparım ama uyumuyor
kızlar alakasız olacak ama sezeryan olanlara sorum bikini bölgesi temizliğini nasıl yaptınız? tam dikişlerin üzerinde çıkan tüyleri nasıl alacaksınız ya da alıyorsunuz? oraya ağda vurulmaz heralde
Tıraş bıçağı kullandım Çok detaylı uğraşmaya vaktim olmuyor zaten
Çok geçmiş olsun canım

Hastanede çalışırken süt izni veriyolar ama sağlok
Hastanede var ama ben sağlık ocağına geçiş yaptm sağlık ocakları ne kadar devlet kurumuda olsa kendi içinde özerk malesef süt izni kullandırtmıyolar

Saol canım, darısı senin akıllı bıdığa :)

sağlık ocakları rota virüsü ücretsiz mi yapıyor, ben oraya da eczaneden alıp götürülerek yaprıklarını biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…