2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

0-3 aylıklara da sıvı sütler var mı

Bana sağlık ocağında hemşire eczaneden siz alıp getirin ben yaparım dedi. Bizim dr.da rotarix alın dedu ama sizin kararınız isterseniz yaptırın tam koruyucu değil çünkü toplumda yaptırmayan insanlar olduğu sürece tam koruma sağlamaz dedi. Ben yinede yaptıracağım 7 eylülde çağırmıştı sağlık ocağı.

Selam kizlar bisi sorucam 1. Ay asisiyla 2.ay asisi arasinda sizin ne kadar sure var acaba, bize bugun 6. Hafta sonrasina gun verdi anlamadim yalnismi oldu acaba tekrar sorucam ama sizede bir danisayim dedim belkide asida 2. Ayin icinde olmak yeterlidir diye dusundum..

Bize de rotarix yapıldı canım doktorumuz onu yaptırın demişti. Hemşire önceki aşıda rota yapılacak dedi. Bugün gidince de yandaki eczaneden alıp gelin dedi. Bize de sürpriz oldu alacağımız
Hemşireye sordum ben rota aşısı dünya sağlık örgütüne eklenmiş artık

Benmkide cok hapsuruo hatta bazen 3 defa üst uste

sonsuzzz canm insallah atessiz guzel bir gun gecirir bebegn. asilari senmi aldn saglk ocagimi kendinden yapio

Rota virüsü aşısının bir dozu 210 tl arkadaşlar.
Eczaneden alıp yaptırdık. Diğer dozu da 4. Ayda yapılacakmış

Kızlar bebeğimin burnu sürekli tıkalı neredeyse. serum fizyolojik sıkıyoruz ama hapşırıp atmıyor, sanırım yutuyor genizden. Ve açılma da ya hiç olmuyor ya çok az oluyor. Emzirme, uyku sorunlu oluyor haliyle. Sizin bir öneriniz var mı açmak için ?

Kızlar ben bugün işe başladım babası bakıyor bebeğe 4 saat oldu çıldırmış evde ikisi de işkence çekiyorum diyor ağlıyormus sürekli oyyy oy
Canım inşallah rahatlar kuzun bian evvel ya bole elden bişi gelmeyincede cok zor.cogu zaman bende bas edemiyorum ağlamalarla.ama bole aglama krizide basladımı benden baska kimsede sakinleşmiyo.Allah yardımcınız olsun.

Benmkide cok hapsuruo hatta bazen 3 defa üst uste

sonsuzzz canm insallah atessiz guzel bir gun gecirir bebegn. asilari senmi aldn saglk ocagimi kendinden yapio

Teşekkür ederim cnm, inşallah..

Rota hariç diğerleri sağlık ocağında var. Ama rota virüsü aşısını bir gün önce eczaneden ayırttık. Soğuk saklanması gerektiği için sağlık ocağına giderken aldık hemen. Eczaneler stokta tutmayabiliyormuş sanırım, o yüzden arayıp getirtmek gerekiyor.

Ay aynı bız ya meme ucum yara olck artık
Oldu bile surekli krem kullanmak zorunda kaliyorim .
Canim olur mu oyle sey .O senin hakkin devlet vermiş o hakki .Kimse önüne geçemez. Bu konuda dik dur sakin vermiyorlar diye pes etme. Bebeginin sana 5 dk once kavuşması bile ne kadar onem tasiyor ki bu 5 dk degil ki .

O aşılar bağlantılı değil canım aradaki farkın pek önemi yok 1. Ay aşısı doğduğunda yapılan hepatit aşısınin devamiydi. 2. Ay aşıları tamamen farklı

Oyun halısı sipariş vermiştim geldi. 110 TL bayıldım sırf bi yarım saat oyalanır da kahvaltı falan yaparım diye. Şuanda uyuyor uyanınca tepkisine bakıncam. Sevmezse opucukle dovucem onu bu kıtlıkta
Bı de kızlar ben oğlumun pipisi haric her yerini öpüyorum dayanamıyorum o da pek sesini çıkarmıyor seviyor hatta. Poposunu falan öpmek sakıncalı mı acaba veya poposuna vurmak?

Kullandırtmıyorlar derken sağlık ocağında kim yapıyo ki kontrolünü. Bu devletin bize vermiş olduğu bir hak bu konuda amirlere insiyatif tanınmıyor yani kullandırmama gibi bi hakları yok. Sağlık müdürlüğünne dilekçe vermelisin bence

Sever insallah tosuncuk. Herkesin sevme sekli farkli .Eger alerji olmuyorsa öpebilirsin .Ama mahrem bölgelerinden öpülmemesi taraftariyim .Bebeklerin akli ermeye baslayinca mahremiyet egitimi verecegiz .Eger anne baba dudaktan falan öpüyorsa cocugun zihninde ciddi bir karmasaya yol acar. Bana kalsa ben de en cok yanaktan operim ama bebegim biraz hassas .Esim yuzunden öptüğü zaman yüzü sivilce doluyor.Kafasindan öpüyordu alnina dogru yayildi sivilce .O yuzden sadece elinden öpüyoruz. Su an yuzu arazi gibi bayramda öpme dedigimiz halde öpen dusuncesiz akrabalar yuzunden
Bende süt izni kullanamayacağım arkadaşlar. Sınıf öğretmeniyim. Derslerimi ayarlama şansım yok
Ben baslasam ben de kullanamayacaktim buyuk ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…