- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.921
Canım selam, geçmiş olsun bizim oğlan da vuruldu aşılarını önceki gün. Dün de mis gibi büyüme atağını geçirdik bu geceye Allah kerim bakalım nasıl geçer iki gündür gündüz full uyuyor.Kızlar bizde aşılarımızı vurulduk. 1omuz 2 bacak. Bacaklar acıtıyormuş ama çok ağlamadı kucağa alınca sustu hemen. Rota aşısını da lıkır lıkır içti :)
Şimdilik sakin, uyuyor bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak :)
Cnm asilarin dozlarini biliyorum da benim icin aradaki zaman farkinin onemli olup olmadigi, yani 1. Ay asimizi 32 gunlukken yaptirdik 2. Ay asisini ise 73 gunlukken cagirdilar 1hafta geciyor 2.ayin ustunden bisey olmaz sanirim diyorum ama 1 hafta attigi zaman diger aylarida 1 hafta gec mi cagricak onu cozemedik esimle, ama en dorusu arayip yada gidip sormak tarihi dogrumu yazdiniz diye belkide hic bir onemi yoktur bulundugu ay icinde olmasi yeterlidir, saol cnm cevabin icinO aşılar bağlantılı değil canım aradaki farkın pek önemi yok 1. Ay aşısı doğduğunda yapılan hepatit aşısınin devamiydi. 2. Ay aşıları tamamen farklı
Geçmiş olsun canım. Bizde de dil bağı var ama doktor 3 aydan sonra bakarız dedi grçiştirdi sen dil bağını neden kestirdin merak ettim ve kaç günlükken kestiler ayrıca zor oldu mu çok soru sordum ama merak ediyorum :)Stresli bir doktor macerasının ardından şükür evdeyiz
Dil bağımız vardı onu kestirdik 5 dklık bi işlem ama hiç bu kadar ağlamamıştı kuzum bende dayanamadım ağladım şimdi rahatça emdi gülücükler le uyuyor şükür
Ya oyle mi hadi simdiden hayirli olsun .Oglanin uykusuzluk problemi yüzünden tekrar arastirma isine girememiştim canim .Bilgi verdigin icin tesekkur ederim.Esime soyleyim bakalim.Kasima kadar randevu mu doluydu yoksa siz mi oyle istediniz?Afilim92 canım sünnet için kasıma gün aldım 15 temmuz hastanesinde adem özdemir e lokal yapılacak fiyat bişey söylenmedi devlet olduğu için ödemeyeceğiz birşey sanırım. Duyduğum kadarıyla da iyi bir doktor
Canim niye oyle olmus peki ?Sutunun yettigine emin misin Sagim yapiyor musun ne kadar çıkıyor?Kızlar bebeğim 1 ayini doldurdu 2800 kilo doğmuştu bir ayda sadece 200 gr almis sutum de var ne yapacam bilmiyorum
Stresli bir doktor macerasının ardından şükür evdeyiz
Dil bağımız vardı onu kestirdik 5 dklık bi işlem ama hiç bu kadar ağlamamıştı kuzum bende dayanamadım ağladım şimdi rahatça emdi gülücükler le uyuyor şükür
Kolay bi işlem canım eşim kol ve bacaklarından tuttu sekreterde kafasından doktor kesti hemen 5dk kanadı tampon yaptık tabi kuzum çok ağladı doktor canı yandığından değil tuttuk diye dedi bide tabi tampon yaparken rahatsız oldu 15 dk sonra emzirdim şimdi uyuyor zorluğu yok aslında da bizim kıyamadığımızdan zor geçiyor. Göğüs yaralarım geçmiyordu o yüzden hemen olsun istedim.Geçmiş olsun canım. Bizde de dil bağı var ama doktor 3 aydan sonra bakarız dedi grçiştirdi sen dil bağını neden kestirdin merak ettim ve kaç günlükken kestiler ayrıca zor oldu mu çok soru sordum ama merak ediyorum :)
kasıma kadar dolu canım randevular ondan okadar ertelendi en azından 6ayı geçmeden yaptırmış olacağızYa oyle mi hadi simdiden hayirli olsun .Oglanin uykusuzluk problemi yüzünden tekrar arastirma isine girememiştim canim .Bilgi verdigin icin tesekkur ederim.Esime soyleyim bakalim.Kasima kadar randevu mu doluydu yoksa siz mi oyle istediniz?
Canim niye oyle olmus peki ?Sutunun yettigine emin misin Sagim yapiyor musun ne kadar çıkıyor?
teşekkürler canım inşallahYaa gecmis olsun. Insallah sorun çözüldü daha güzel emecek minnak.
2. Ayımız da yapıldı. Evet sağlık ocağında yapıldı bizim ki. Ama doktorumuzun olduğu özel hastanede de yapılıyorRota aşısını ilk dozu kaçıncı ayda yapıldı benim kiz 2.5 aya doğru gidiyor eylulde doktorumuza gidicez birde alip sağlık ocağındami yaptilar.
Canım selam, geçmiş olsun bizim oğlan da vuruldu aşılarını önceki gün. Dün de mis gibi büyüme atağını geçirdik bu geceye Allah kerim bakalım nasıl geçer iki gündür gündüz full uyuyor.
Senin engin tatil tecrübenden faydalanacaktım uygunsan:)
Bayramda tatildeydiniz nasıl geçti? Biz de eylül ortasından sonra gitmek istiyoruz ama oğlum kolik naparız bilmiyorum. Bize umut ol nolur:)
Bir sorun yaşadınız mı uyuması hava değişikliği bakımı vs.
Dönenceli oyun halısı mı cnm onu ben de düşünüyorum ama üç aylık hatta dört aylıkken daha çok durabilir farkedebilir gibi geliyor sen bi denet bakalım ne yapacak, durursa gerçekten çok iyi bize:)Oyun halısı sipariş vermiştim geldi. 110 TL bayıldım sırf bi yarım saat oyalanır da kahvaltı falan yaparım diye. Şuanda uyuyor uyanınca tepkisine bakıncam. Sevmezse opucukle dovucem onu bu kıtlıkta
Bı de kızlar ben oğlumun pipisi haric her yerini öpüyorum dayanamıyorum o da pek sesini çıkarmıyor seviyor hatta. Poposunu falan öpmek sakıncalı mı acaba veya poposuna vurmak?
Nekadar peki canm pahalı bir aşımıTeşekkür ederim cnm, inşallah..
Rota hariç diğerleri sağlık ocağında var. Ama rota virüsü aşısını bir gün önce eczaneden ayırttık. Soğuk saklanması gerektiği için sağlık ocağına giderken aldık hemen. Eczaneler stokta tutmayabiliyormuş sanırım, o yüzden arayıp getirtmek gerekiyor.
Bende kestirmek istiyorum belki o yüzden tam ememiyordur diye kendimi avutuyorum. Bende de dil bağı var kızımda da var. Benimkini kestirmişler küçükken ama hala bi parça var. Özelde mi yaptırdın canım ücreti ne kadar tuttu?Kolay bi işlem canım eşim kol ve bacaklarından tuttu sekreterde kafasından doktor kesti hemen 5dk kanadı tampon yaptık tabi kuzum çok ağladı doktor canı yandığından değil tuttuk diye dedi bide tabi tampon yaparken rahatsız oldu 15 dk sonra emzirdim şimdi uyuyor zorluğu yok aslında da bizim kıyamadığımızdan zor geçiyor. Göğüs yaralarım geçmiyordu o yüzden hemen olsun istedim.
kasıma kadar dolu canım randevular ondan okadar ertelendi en azından 6ayı geçmeden yaptırmış olacağız
Bebekli eve ilk kez gelenler umarım anlayışlı karşılarlar da erken kalkarlar böyle olduğunda umarım bebeğim huysuzlanır misafirle İlgilenemeyip onlar da kalkarlar diyorum ama şanssızlık işte bebeğim uslu durur gelen de ne iyi ne güzel deyip oturur:)Kizlar aksam bebek gormeye misafir gelecek.Esim bana sormadan kabul etmis .Mutfak darmadagin oda desen ondan beter.Ustelik ilk kez evimize gelecekler ve bir kez görüşmüşlüğümüz var.(apartmandan komsu)
Hepsini geçtim. Ben bebeğim 8 de uyusa 8 bucukta hemen yatiyorum .En fazla 1 bucuk saat uyuyor zaten.Ee ben aksam onlarla saat 11 12 ye kadar oturup nasil gece bebegimle ilgileneceğim yaa
Çok geçmiş olsun umarım bundan sonraki tatilleriniz çok daha keyifli geçer ki bebek büyüdükçe öyle olacağını düşünüyorum, gittiğiniz yer ne kadarlık mesafedeydi, ben tatile girmeyi çok istedim ama yola dayanabilir mi diye emin olmadım ankara'dan tatil yerleri 6-8 saatlik uzaklıkta çünküCanımm biz Antalya da her şey dahil otele gittik. Pek keyif aldık diyemiyorumneden dersen;
Deniz kenarı çok sıcaktı, havuz kenarı ağaç altı şenzlonglarda oturduk. Havuzs girmedik. Eşim gitti 10 dk yüzdü geldi, kurulandı oğlanı aldı ben gittim 5 dk yüzdüm geldim, duş aldım, bikini değiştirdim(emzireceğim için temizlendim) geldim emzirdim, derken denize girmek işkence oldu.
Tek başına yüzmek çok sıkıcıydı.
Öğlen sıcağında oğlum çok rahatsız olduğu için odaya gittik i, evde uyumayan çocuk orda gündüz 3-4 saat uyudu :) odadan çıkamadık, 5-6 gibi çıkıp oğlanı da denize sokup 5 dk odaya döndük. Denizi sevdi :)
Yemeklerde restoranlar kalabalık enfeksiyon riski olmasın diye hep en kenarları kolladık. Klimalı yere girmedik o yüzden yandık:) yemeğide bi eşim aldı geldi ben gittim. Oğlan muzmızlanınca kucağa al gezdir derken yemeklerde keyf vermedi.
Akşamları anfi tiyatro da güzel şeyler oluyordu ama ses çok yüksek diye katılamadık.
Havuzbaşı barda sigara çok içiliyor diye kaçtık.
Akşam deniz kenarı çok esiyordu, hasta olur diye kaçtık.
Gece klubü zaten artık hayal :)
Oğlanı üşütcez diye odada klimayı çok açamadık, o sıcakta nemde yandık, arabada da aynı şekilde.
O sıcakta üzerimde örtüyle emzirmek çok sıkıntılı olduğundan 20 dk fln emzirip, ağlarsa mama verdim.
Döndüğümüz gün oğlumun sol gözü yaşarıyordu, geldik hemen doktora gittik, hafif iltihap var dedi, damla verdi, ertesi gün sol geçti, sağ yaşardı, o da bi günde geçti ama hasta ettik sonuçta :)
Eğer ki antalya kadar sıcak olmayan, çok kalabalık olmayan bi yere, yanınızda biriyle gidecekseniz güzel olur ama bizimki gibi olacaksa paranıza yazık:)
Evet yaa en son gelen misafirde hem gece hem gunduz uykusuzluk nirvanadaydim .Kucagimda pispislarken sizdi kaldı. Ve kucagimda 45 dk uyudu .Sanki yalan soyluyor gibi oluyor hic durmuyor uyumuyor deyince.Bebekli eve ilk kez gelenler umarım anlayışlı karşılarlar da erken kalkarlar böyle olduğunda umarım bebeğim huysuzlanır misafirle İlgilenemeyip onlar da kalkarlar diyorum ama şanssızlık işte bebeğim uslu durur gelen de ne iyi ne güzel deyip oturur:)
Kızlar bebeğim 1 ayini doldurdu 2800 kilo doğmuştu bir ayda sadece 200 gr almis sutum de var ne yapacam bilmiyorum
devlette yaptırdım canım muayene diye gittim hemen kestiler ücret ödemedim bence sende yaptır bir an önce ememiyorsaBende kestirmek istiyorum belki o yüzden tam ememiyordur diye kendimi avutuyorum. Bende de dil bağı var kızımda da var. Benimkini kestirmişler küçükken ama hala bi parça var. Özelde mi yaptırdın canım ücreti ne kadar tuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?