2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok üzüldüm ve sinirlendiğim senin adına hadi erkekleri geçtim de hamile ve cocuklu Bayana ne demeli anlayışsızlık, doğum yaptığında sen de ona git uzun uzun otur ilgi bekle de hatırlasın zorlukları

Cok sinirli ve uykusuzum .Hala uyanigiz .Esim normalde gece bakardi .Az once cagirdim uyumuyor biraz bak diye.5 dk bakti ben uyuyacağım dedi cekti gitti.Ben ne yapcam bu bebekle aksama kadar Hayir uyusa emmek icin uyansa tamam .Ama saatlerdir uyanik ve ben ayaktayim .

Şuan gezdiriyomusun doktora soylemişmiydiniz

Kızlar gece gece aydınlanma yaşıyorum :)

Bugün benim için çok yorucuydu ve geceye kadar yemek bile yemediğim, kahvaltıyla 12ye kadar durduğum, su içmediğim bi gündü. Moralim de çok bozuktu. Ama gün boyu yine oğlumu emzirdim..

Neyse ben 3 gündür gece oğlum uyanmıyor diye, yatırdığım saatten 3,5-4 saat sonrasına saat kurup sütümü sağıyorum..

İlk gün 80cc çıktı, ikinci gün 90 cc çıktı. Böyle bi günden sonra sütüm azalmıştır kesin diye beklerken bugün de 100 cc çıktı..

Yani beslenmenin, su, rezene çayı içmenin, moralin süt üretimi ile çok alakalı olmadığını, aslolanın bebeği emzirmek olduğunu bugün kendimce ispatlamış oldum :)

Ptesi randevumuz canim.Maalesef tansiyonum düştüğü icin gezdirmiyorum. Ee 20 saattir uyanığım bunye kaldırmıyor .Memede mizmizlaniyor.
Canım yaa senin dinlenmen beslenmen gerekiyor ki süt yapabilirsin bebeğinle ilgilenebilesin sendeki huzursuzluğu bebek de çekiyor gündüz için birini birkaç saat de olsa çağırma ihtimalin varsa veya eşim birkaç saat de olsa izin alsa seni rahatlasa su an aklıma bunlar geliyor

Ben de gece bir kez de olsa sağıyorum gündüz hem emzirip mama veriyorum ama senin süt miktarın gayet iyiymiş maşallah peki gğngüz emzirdikten sonra mamaya ihtiyaç duyuyor musun emzirme sıklığın süresi ne oluyor

Bende gece emzirmenin önemini okuduktan sonra böyle bir karar aldım...

Gündüz sürekli emme halinde olduğumuz için ne emiyo, ne kdr emiyor hiç bilemiyorum. Bazen akşama doğru yada akşam ağlıyor baya kendini memeden atıyor. O zaman memenim boş olduğunu ve doymadığını düşünerek mama veriyorum sakinleşiyor. Sonra geceye kdr yine sürekli emince gece de mama veriyorum.. ama 2 gündür gece sağdığım sütü verdiğim için mama vermiyorum.

Bende süt miktarımı merak ediyorum ama benim oğlum hiç 3 saat deliksiz uyumuyor gündüz biz de genelde memedeyiz emiyor 1 saat sonra tekrar emme süresi yarım saati buluyor gecede 1.30 saatte bir uyanıyor yarım saat emip uyuyor yani bu durumda hiç 3 saati bulup süt sapma fırsatı yakalayamadım

Cnm uzun uykuya kaçta geçiyorsunuz? Maşallah gece uyanmaması güzel.sağmanda çok mantıklı olmuş çünkü gece emzirmek sütü gerçekten etkiliyor

Ben merakımdan öğünü mama ile geçip 3 saat meme vermeyip, sağıyordum

Cnm uzun uykuya kaçta geçiyorsunuz? Maşallah gece uyanmaması güzel.sağmanda çok mantıklı olmuş çünkü gece emzirmek sütü gerçekten etkiliyor

11.30 gibi odaya getiriyorum cnm, alt değişim, pijama giyme ve mana, emzirme derken 00.00-00.30 gibi uyuyor. Gece sağmak iyiymiş gerçekten:)

Gunaydın kızlar inşallah hepimiz için bol gulucuklu bol uykulu ve sütlü bigun olsun. Afilim92 canım sanada Allah güç versin bugun.benim yengem ilk kızında her aksam onla birlikte 8-9 da yatardı ve kibarca gelmek isteyene solerdi.surekli gelebilecek kişileri kabul etmezdi kendiside aksam gezmeye gitmezdi.bir sure bu hep bole oldu.zaten calısıyordu birde.dusunuyorumda şimdi anlıyorum ne kadar doğru oldugunu.kimse alınmamalı kırılmamalı ama aksam bebekli eve misafir olmaz anne baba bile olmaz hem bebeğin düzeni için hemde annenin dinlenmesi için.bu konuda çizgimizi cekmemiz lazım.

11.30 gibi odaya getiriyorum cnm, alt değişim, pijama giyme ve mana, emzirme derken 00.00-00.30 gibi uyuyor. Gece sağmak iyiymiş gerçekten:)
Canım yanlış anlamanı istemem ama yapablrsen gece uykusuna biraz daha erken geçin derim. Gece uyandığında da sağmak yerine seni emer hem. Bak bi yazı paylaşıcam seninle

Eklentiler

• IMG_2237.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 82
Canım yanlış anlamanı istemem ama yapablrsen gece uykusuna biraz daha erken geçin derim. Gece uyandığında da sağmak yerine seni emer hem. Bak bi yazı paylaşıcam seninle
Teşekkür ederim cnm. Birde bu şekilde deneyeyim :)

Aslında gece geç yatırmamın sebebi, uzun uykudan sonra ya hiç uyumuyor yada 1-2 saat uyuyup tekrar kalkıyor. O yüzden beraber yatıp bende uykumu almış oluyorum. Ama bakalım, belki gece yarısı uyanacağı için tekrar tekrar uyur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…