2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dönenceli oyun halısı mı cnm onu ben de düşünüyorum ama üç aylık hatta dört aylıkken daha çok durabilir farkedebilir gibi geliyor sen bi denet bakalım ne yapacak, durursa gerçekten çok iyi bize:)
Donenceli nasıl oluyor? Oyun halısı üzerinde iki tane çubuk var kubbe şeklinde oyuncak asılı. Valla şuanda gayet mutlu çırpiniyo içinde oyuncaklarla konuşuyo. Yanlışlıkla ayağı eli çarpınca ses çıkıyor müzik çalıyor şaşkın şaşkın bakıyor

Sen işteyken oyalanir onunla :) ben de biraz büyüsün piyanolu olanlardan alcam .

Sen işteyken oyalanir onunla :) ben de biraz büyüsün piyanolu olanlardan alcam .
Yaa piyanolu olanları ben de gördüm çok kararsız kaldım ama bizimkine şarkı söylüyorum hiç oralı olmuyor müzik açıyorum umursamiyor demek ki ana babası gibi müziğe ilgisi yok dedim

Anladım canım çok sağ ol paylaştığın için Eşim çok gitmek istiyordu ama ben biraz daha çekinceli olduğum için eşimi ikna etmem gerekiyor:)
Bu sene bize de zor ..belki civar yerlere tatil yaparız bir kaç günlüğüne ....

Sağolasın.

Dönenceli dediğim senin dediğin yani, içinde mutluysa çok iyi ,ben de alırım kendini oyalasın biz de rahat nefes alalım

Evet bazı çocuklar bebekleri hunharca sevmek istiyorlar baxı anne babalar da buna çanak tutuyor ama hamileyse halden anlar diye umut ediyorum, eşin de göz kulak olsun ve yardım etmesini iste

Rotavirüs aşısı gerekliliği ve etkisi tartışılır diye biliyorum.Büyük kızıma yatırmadım ve hiç ishal olmadı.Şimdi ufaklığa yaptırsammı kararsızım.Şuan yırtdışındayız, aile hekimi bu aşının genelde 1 yaş altı kreşe gitme durumu olan bebeklere tavsiye edildiğini söyledi.Büyük abla okula gidiyor, bir ihtimal abla mikrop getirirse bulaştırmasın diye düşünebilirsin dedi.Fiyatı burada çok uygun olduğu için sanırım yaptıracağım.

Canım uyku periyotları suan 30-45 dk civarında.ilk uyku periyodu bitince 2. Ye dalamıyolarmış oyuzden ilk uykunun sonunda uyanıo.kendi kendine uyumayı öğrenmeleri gerekiomus.ama nasıl die sorma inan bilmiorum benimkide aynı yakında cıldırmazsam iyidir

Haklısın tabi elimden geleni yapıcam bakalım

Evet canım bayramın ilk günü :) senin bebiş düzeldi mi biraz
Evet cnm ilk aya göre aglama krizleri azaldı kendi başına daha uzun süre kalabiliyor dün gündüz hiç uyumadı aşırı mızmızdı gece uyumakta zorlandı o yüzden başa mı sarıyoruz diye endişelendim, umarım düne özgüdür

Uzun süre uyumayınca uyumakta zorlaniyorlarmis canım ondandır inşallah seninkinin tahmini doğum tarihi neydi?

Uzun süre uyumayınca uyumakta zorlaniyorlarmis canım ondandır inşallah seninkinin tahmini doğum tarihi neydi?
4 temmuzdu cnm, doğumdan üç gün önce muayenedeydım doktor henüz kanala girmemiş nst de normal henüz beklemiyorum demişti, kendimi sonraki haftalara hazırlamıştım oysa

Bir yanlış anlaşılma var herhalde.Rota aşısı hiçbir ülkede mecburi değil ve ücreti size ait.Sağlık ocağı biz yapıyoruz derken muhtemelen iğneyi yaparız/yada ağızdan damlatırız demek istemiştir.

Cnm ben onceden almstm oyun halisini hamileligi ogrwndigimde buara haliyi kullanmaya basladm yaklask gunde 2 defa kadar icinde 20dk fln duruo ayna yakinda aynasina vuruo guluo. Belki ilerde bu sure artar bakalm.61 gunluk benm bebegm buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…