2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Banyo yapılmayacak olan aşı verem aşısıydı. Bizede dün 3 aşı yapılacaktı verem aşısı gelmemiş haftaya kaldı. Dünde banyo yaptırıp gitmiştim su an banyo sıkıntısı yok haftaya 3 gün yasak

Bu ne düşüncesizlik ilk defa gittiğin bi evde ve küçük bebeği olan birinde bu kadar oturulur mu. Nezaketen biraz daha oturun denir eyvallah da onlar da zaten kalkmaya niyetli değillermiş ağız aramışlar. Bir daha gelmek isteyene misafir kabul etmiyoruz diyiverin. Eşine de sitem et bir daha emrivaki yaparsan çıkmam misafirin yanına rezil olursun de.

Bir de gece ben uyuycam deyip cekti gitti iyice deli oldum .Neyse ki kahvalti yaptim bir elimde bebekle .Simdi uyuttum .Insallah biraz uyur da ikimiz de dinleniriz.

Biz verem yaptırdık ama hemşire yaptırın dedi..

Yaptırınca ne oluyormuş ki biliyormusun?

Kızlar verem aşısı sonrası banyo yapılmaması ile ilgili şöyle bir yazı buldum. Bu kadir tuğcu meşhur bir doktor belki bilirsiniz, biraz değişik, alternatif bi adam..

Kızlar eşim yatakları hatta odayı ayırdı resmen. Çocuk kendi odasında ben kendi odamda o da kullanmadığımiz oturma odasında uyuyor. Kapısını kapatıyor ağlama duymamak için. Eee çocuk belki 5 yaşına kadar gece uyancak aglicak nolcak böyle oldu olacak bosanalim çocuk bende kalsın bütün dedim. Bu gece yatak odasına geldi yattı. Sabah söyleniyor uyuyamadım nasıl işe gidicem böyle diye çocuk da çok aglamiyor yani acikip mizildaniyor en fazla 2-3 dk hemen gidip susturuyorum uyuyor sonra.

Cocugun odasi ayri oldugu halde mi odasini ayirdi ?
Bizimki de 2 haftadır oturma odasinda yatiyor.Ben izin verdim. Malum benim oglan gece de yatmiyor .Babasi uyuyor ben emzirip altini degistirirken sonra cagiriyorum o aliyor ben biraz uyuyorum .Yakinda döner yanımıza.

Ben uyuyamadığımda ve dinlenemediğim de sütüm yok denecek kadar az oluyor canım galiba bende geçerli değil bunlar

Bizimkide aynıydı boşarım dedim sabaha kadar başında bekledi. Ama ben ciddiyim fitil gibiyim zaten damarıma basılmasını bekliyorum

oinone27 bizim ateşimiz çıkmadı şükür. Ama hemşire 37.5 olursa calpol ver dedi 4 saatte bir. Banyo yasak dedi
Geçmiş olsun canım darısı başıma artık inşallah sorunsuz atlatırım
Aynen cnm benimkide aydınlıkta uyanınca tekrar uyumuyor pek, o yüzden erken yatırıp erken kalkınca dediğin gibi tekrar uyuyabilir. Deneyeyim ben bunu :) hem akşamda bize kalır
Aynen canım biz film izliyoruz bi tane sonra 11-11:30 gibi yatıyorum iyi geliyor bana da ilk günler eşimle konuşamıyorduk bile şimdi 2-3 saat bize kalıyor en azından :)
Ben sordum cnm hemşireye yaptırabilirsin dedi, kafam karıştı şimdi. Ama düştü ateşi. Calpol verirsin cnm yada başına, koltuk altına falan ıslak havlu koyarsın
Canım su değdiğinde kızarıklık oluşmadıysa sorun olmaz zaten kızarıklık vs için söylemiş olabilirler bu duş olayını ama bana öyle söylemişti hemşire o aklımda kaldı
Çocuğun odası ayrıysa neden ayırıyor ki. Çok rahatsız oluyorsa kulak tıkacı alsın yanınızda olsun. Benim eşim çocuk avaz avaz ağladığında duymuyor bile. Bazen zorla uyandırıyorum tuvalete gidicem tut falan diye.

Bize de esimib iki samimi arkadasi eşleri ile gelmişti Allah tan esler anlayisli olduğu için ikram cay v.ss onlar yaptı ben hep bebeğimi emzirip onunla ilgilendim kısaca adamlara kendi eşleri ikramda bulundu mutfagi toplayıp öyle gittiler sagolsunlar ama herkes oyle düşünceli olmuyor maalesef ne diyeyim Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…