2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senş takip eder de, zamanla daha rahat olacaksınız, sevindim senn adına eşin gelince ver ona baksın sen dinlen en çok sen hak ediyorsun
Ay insallah .Biz hala bebekle gezmeye cikmadik hic.Eger giyinip bebegi hazirlayacak enerji bulursam acik havada dolasmak istiyorum bakalim.
Maşsallah koalana:)
Sagol teyzesi:)

Benim gibi az emzirme daha çok sağma olacaksa çiftlisini tavsiye ederim. Ben aventin teklisini almıştım ama her göğüse 20 dakika çok vaktimi alıyordu. Hastane tipi kiraladım rahat ettim. Çiftli 15 dakikada işim bitiyor. 3 gün buzdolabında kalabilir. Benim dondurucuya atacak kdr birikmiyor sütüm.

Tek ve cift arasinda zaten cok fiyat farki olmuyor.Almisken ciftli al.
Bebegin hemen tüketecekse biberonda 3 saat duruyor .Ama oda isisi onemli ona dikkat et.Ben buzdolabinda 3 gun duruyor diye biliyorum.Sagdigim zamanlarda 2.gunde vermeye dikkat etmistim .Dolaptan erken cikarip kendi haline isininca veriyordum yaklasik 1 saat .

Buzdolabının normal rafında dip kısmında 3 gün (kapakta değil) buzlukta 3 ay bekleyebilir. Buzluktan bir gün önce normal rafa indirilip kendi çözünür. Bebeğin içeceği kadarı benmari usulü ısıtılır. Sıcak su dolu bir kaba oturtulan ılık su içinde. Isınan süt 1 saat içinde tüketilebilir. Bende ameda lactaline var ama süt yok :) sağıma firsat vermeyen huysuz birde kızım var hayırlısı:)

Merhaba kizlar uzun süredir yoktum.

Bayramda esimin memleketi urfaya gittik.

Orda 6 gun kaldik.

Bebegim cok rahat etti cok iyi baktilar.

Yeni seyler ogrendim gazi icin.

Ama eve geldik yine ayni seye dondu.

Bu sabah yataktan düşmüş .

O kadar korktum ki.

2 gunsur uyudugum sure sadece 2 3 saat.

Acile gittik biseyi yok ama belirtiler olursa beyin cerrahina gidin dedi....

Oglumda esimin memleketinde iken kaninda enfekskiyon cikti. Yatis bile yapabiliriz dediler ama orda olmayacagimiz icin burda gidicez...

Çok geçmiş olsun cnm.

Kizlar hangi pomoayı önerirsiniz lutfen cvp yazin cok kararsizim hangi markayı alayım
Ben aventin manuelini almıştım cnm sütüm az geldiği için bir sağımda 60 cc çıkıyor bunarada elektrikli almaya karar verdim. Lansinoh aldım çift sağım ama bir farkını göremedim. Manueli sen kendin yönlendiriyosun sağarken ve elektriklide daha az çıkıyor vakit olarakda daha uzun sürüyor.

Çok geçmiş olsun cnm. Bebeğin nasıl yataktan düştü ki? Kenardamıydı?

Afilim92
Maşallah canım oğlun çok tatlıymış , saçları da aynu benim kızım gibi kafa yapısı için özel birşey yaptınmı? Ben henüz tam şekillendiremedim.

Afilim92
Maşallah canım oğlun çok tatlıymış , saçları da aynu benim kızım gibi kafa yapısı için özel birşey yaptınmı? Ben henüz tam şekillendiremedim.
Sagol kuzum .Sacları yenilenecek sanirim cok dökülüyor. Babynestin yastik oyuntusu var .Bir sag bir sol yatiriyorum. Bu ara yarim dönmeyi ogrendi.Basini ceviriyor ne sekilde koyarsam koyayim.
Ortasi oyuntulu emzirme yastiklarindan kullanirsan daha kolay sekillenir.

Teşekkür ederim canm kızın emiyorsa sorun yoktur ben sipariş vereceğim ama markasına daha doğrusu hangisini alacağıma henüz karar verebilmiş değilim sen ne önerirsin :)

Ben bi kaç gündür emzirmiyorum sütüm kesilmez dimi ? Makine çoğaltır diye biliyorum 2 3 saate bir sağdıkça

Hastane tipi nasıl oluyor ya hastaneden mi alıyorsunuz ? Ben duymadm burda öyle birşey. Evde boş Vaktim çok oluyor benim sıkıntı yok vakitten yana.

Bebegini emzir yine de .Makine ile daha az sut geliyor diye biliyorum .Emzirmeden nasil duruyorsun ? Mastit olursun dikkat et .
Ne mastit oldu nede göğsümde sertlik oluyo göbeğimi görmesem doğurmamış gibiyim sadece göğsüm bir beden büyüdü okadar bende anlamadm sütüm varmı yokmu bebek emince geliyor sıktığmda da akıyor. İki gündür hiç vermedm bebekle savaşmaktan kaçıyorum artk.

Açıkçası alıp bir kenarda dursun istemiyorum bebek emmediğinde zoruma gittiği gibi onu alıp kullanmayınca da çok ağırıma gidecek süt konusu beni epey hassaslaştırdı anlayacağın. Malesef istanbulda değilim hastane tipi olanı bulacağımı hiç sanmıyorım. Aldğm zaman bende sıcak suda ılıtıp veririm teşekkür ederim ♡

O zaman sag bakalim ne kadar cikacak .Ben Humana Still Tea nin cok faydasini gordum. Tatile giderken götürmemiştim daha azdi sütüm .Duzenli sağarsan bir rutin olusturursun kolaylasir isin .

Bozulduğu nasıl anlaşılıyor ki? Benim bazen 2-3 saat dışarda kalıyor ama sonra içiyorlar
Cnm ben biraz dışarıda kaldıysa mutlaka kokuyor, öyle veriyorum. Bozuk olsa içmeler merak etme. Benim ki beğenmediği bişey oldu mu hemen tepki veriyor. Oda sıcaklığında 3saat diyorlar ya malum şu an oda sıcaklıkları yüksel o yüzden kontrol etmek de fayda var sütöeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…