2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kendi evime geçmeden tam bir düzen oturtamayacağım sanırım. Yardımcı oluyorlar saolsunlar, tek yapamazdım ama herkes çok biliyor bunalıyorum bazen.

Dün önce müzik dinletip, yanlarında yattım sonra Yataklarına koydum emzikleriyle. Şş pat yaptım. Bugün hamaklarında hafif sallayıp, tam uykuya dalmadan yataklarına koydum. Biraz döndüler sonra kendiliğinden uyudular. Her gün denemelerdeyim. Tabi bir kaç gündür kolik ağlamaları azaldı gibi (dillendirmeye korkuyorum)

Geçecek inşallah en kısa zamanda. Bizimkinin bitti Allah'ıma binnn şükür. 6 ay mı 1 yıl mı derken 3 ayı bile beklemedi inanamıyorum hala

Benimki 5300 gr, 60 cm. Babası premium care 3 alınca denedim oldu , ben beceremiyor muyum acaba bu işi... Gereğinden büyük mü takıyorum ki şimdi de acaba. Üzerinde 5-9 kg yazıyor

Gece nasıl yatıyorsunuz sürekli seninle mi beşiğini sevmiyor mu ? Halbuki mis gibi odası var yan gel yatsana işte minnoş.. damlanın ismi ne ?
Odamizda kucuk besik var .Dursa ona koycam. Ama gece bile kac kere kalkiyor .O yuzden o besigi de kullanmıyorum. Uzun uyumuyor cunku.Yatakta benle yatiyor babynestte.

Bende owli aldım. Resmen sinir krizi geçirdi. Korktum bir daha giydirmeye.
Hadi yaa. Bizim baya uyku rutinimizin parcasi oldu. Artik kollarini sabit tutup bekliyo fermuari kapatirken ilk baslarda hep tepisirdi.
Ben karsi degilim. Harvey karpin kitabini okumustum kafama cok yatti. Diyo ki bebekler anne karninda surekli sallandiklari icin sakinlesme asamasinda sallanmasi onlara cok yardim eder. Sarsilmis bebek sendromu icin cok siddetli sarsmak gerekirmis onun da anormal bi davranisla mesela ofkeden yada alkolden fln kontrolu kaybetmis bi ebeveyn yapabilirmis.
Oyun halısı alıcam kızıma. Onun dışında ne gibi oyuncaklar alabilirim kızlar çıngıral vs olur mu bu ayda?
Bizim cingirakli bi topumuz var henuz tutup kendi oynamiyo tabiki ama ben onun bakis hizasinda salladigimda sagina soluna gecirdigimde izliyo huysuzsa oyalaniyo.

Uzak mesafe değilse taksiyle gidin bence bebekleriniz henüz çok küçük dolmuşlar kalabalık ve sıcaklardan pencere klima açılıyor ne olur ne olmaz

Ya biz bilmeden alıştırdk sanrm cok disari cikinca arabasyla cok vakit gecirince. Bugun ucuz baston yatan bi bebek arabasi aldk evde kullancaz. uykusu geldiginde normalde saatlerce ugrasip uyutamadigimiz cocugu bebek arabasina koyup ileri geri yapip yada evde biraz dolaninca maximum 15da uyuyo. Basta sinir olmustum ama 2 gundur oyle guzel uyuyoki dun 11 gibi uyudu bugun 8 de biara kalkti emzirdm. Yatagina koydum yatti. Gece emzirdkten sonra uykusu acilmazsa yataginda uyuyo acilrsa ki genelde acilmio dun acıldi uykusu gece kakasini yapti emerkwn ıkınmaya basladi bi 5 dk arabada ileri geri yaptk yatti.

Hala uyanigiz uykusuz bir gun beni cok zorlayacak .Yetmezmis gibi kp kv y.disindan geldiler .Esim hala eve gelemedi onlari al evlerine götür. Tek basima bakiyorum bu gece .Ve yarin hemen gelirler artik ne gunduz uyuyorlar ne gece. Cok ozlemisler de !!!

sag ol canim, dogru aslinda alisacagiz bir sekilde. Bugun meme diye agliyorlar yarin istedigim oyuncagi al diye aglayacak enniyisi durumu kabullenmek

Allah yardimcimiz olsun, uyumustur insallah canim. Benimki de 2.30da uyandi hala ayaktayiz

fazla gelince kusuyorlar canim. Dr kilo aldigi muddetce endiselenme dedi. Benimkinin evde kusmadigi koltuk, hali yok

Mamayı içtikçe içen, içince hıçkıran, hıçkırdıkça ağzından tüm içtiğini akıtan bebek bi benmki mi
Benimkilerden biri aynen boyle asla agzi bos durmayacak aksama kadar meme mama agzinda yoksa yirtiyor kendini. Sonrada hickir kus. Bazen yeminle egilip altina bakiyorum delik varda ordanmi gidiyor diye

Hepimiz ayni dertteyiz

Allah yardimcimiz olsun, uyumustur insallah canim. Benimki de 2.30da uyandi hala ayaktayiz
Maalesef canim gece 1 den beri gözümüzü kirpmadik .Tam yatiriyorum gaz sancisiyla bagirarak kalkiyor .Defalarca masaj yaptim damla verdim. Cikariyor ama bitmedi bir turlu. Agladikca emmek istiyor yeniden gaz oluyor
Iki kere kakasini yapti gece.

Sab simplex kullanan arkadaslar sizde ise yariyor mu ?

Benimki 5300 gr, 60 cm. Babası premium care 3 alınca denedim oldu , ben beceremiyor muyum acaba bu işi... Gereğinden büyük mü takıyorum ki şimdi de acaba. Üzerinde 5-9 kg yazıyor
Oluyorsa 3 no ile devam et canım yanlış taksan sızdırır zaten anlarsın bende sızdırma problemi yok 148 li bir tane daha 2 numara sipariş verdim sonra 3 e geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…