- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.621
Ben kısa süre kullandım işe yaradı ama çok yavaş etki ediyor gibi gelmişti benim işime en çok kaledion yaramıştı.Maalesef canim gece 1 den beri gözümüzü kirpmadik .Tam yatiriyorum gaz sancisiyla bagirarak kalkiyor .Defalarca masaj yaptim damla verdim. Cikariyor ama bitmedi bir turlu. Agladikca emmek istiyor yeniden gaz oluyor
Iki kere kakasini yapti gece.
Sab simplex kullanan arkadaslar sizde ise yariyor mu ?
Offf etki etti aslinda bir suru gaz cikardi.Ama hala uyanik hala emiyorBen kısa süre kullandım işe yaradı ama çok yavaş etki ediyor gibi gelmişti benim işime en çok kaledion yaramıştı.
Bizde kullanıoruz basından berı ii gelıor aynı zamanda sakinleştırme özelliğide war tanında duzenlı kullanmak lazım cnmMaalesef canim gece 1 den beri gözümüzü kirpmadik .Tam yatiriyorum gaz sancisiyla bagirarak kalkiyor .Defalarca masaj yaptim damla verdim. Cikariyor ama bitmedi bir turlu. Agladikca emmek istiyor yeniden gaz oluyor
Nerden sıparıs werdın cnm ındırımlımıOluyorsa 3 no ile devam et canım yanlış taksan sızdırır zaten anlarsın bende sızdırma problemi yok 148 li bir tane daha 2 numara sipariş verdim sonra 3 e geçeceğim.
Her güne bugün farklı olacak diye başlayıp umduğunu bulamamak, sabahtan beri memeye saldırıp emip kusuyor. Emzirme yastığında üzerimde uyuyor şimdi anneside uykusuzluktan ölme modundaGünaydın kızlar.
Dün tüm bebekler biraz huysuzdu sanırım. Bugün inşallah güzel geçer, gazsız uykulu bir gün olsun :)
Yatağına yatırınca uyanıor mu canım? Yatağına yatırıp pışpışlasan uyumaz mı? Uyumayan bebek ayrı zor, gazlı bebek ayrı zor. Insanlar ufacık bebeklerle hem gezip hem ev işlerini nasıl yapıyor anlamıyorum gerçekten. Ben bebeğe zor yetiyorum. Dün 1 saat uyudu evi süpürdüm belim akşama kadar ağrıdı.Her güne bugün farklı olacak diye başlayıp umduğunu bulamamak, sabahtan beri memeye saldırıp emip kusuyor. Emzirme yastığında üzerimde uyuyor şimdi anneside uykusuzluktan ölme modunda
Gittigidiyordan verdim 148 li tane fiyatı 56kr.a geldi.Nerden sıparıs werdın cnm ındırımlımı
dr bize biogaia damla verdi canim. Bebekten bebege degisir ama tavsiye eserimMaalesef canim gece 1 den beri gözümüzü kirpmadik .Tam yatiriyorum gaz sancisiyla bagirarak kalkiyor .Defalarca masaj yaptim damla verdim. Cikariyor ama bitmedi bir turlu. Agladikca emmek istiyor yeniden gaz oluyor
Hayır hiç faydasını görmemiştim.Maalesef canim gece 1 den beri gözümüzü kirpmadik .Tam yatiriyorum gaz sancisiyla bagirarak kalkiyor .Defalarca masaj yaptim damla verdim. Cikariyor ama bitmedi bir turlu. Agladikca emmek istiyor yeniden gaz oluyor
Hala uyanik .Yatarak emziriyordum 10 dk uyumus ben de uyumusum meme agzindan cikinca direk uyandi .Bizde kullanıoruz basından berı ii gelıor aynı zamanda sakinleştırme özelliğide war tanında duzenlı kullanmak lazım cnm
Bir sey kullaniyor musun peki ?Hayır hiç faydasını görmemiştim.
Biz casual quantum aldik .Oglum sevmiyor pusetine koyunca basıyor çığlığı .Ama araba bana cok hafif geliyor. Tek elle kapanıp aciliyor.Ama cok pahali .Simdi daha ucuz bir sey alsak olurmus diyorum .Günaydın kizlar. Uzun zamandır sadece okuyup çıkıyorum ikizler+baya bir kaprisli rahatına düşkün her sese uyanan oglus var bende :) derin uyku yok uyusun her 5 dakikada bir emziğini atip uyanıyor yada herhangi tikirtidan gözlerini acıyor:) sizler iyisinizdir insallah.
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var arkadaşımın verdiği idarelik bebek arabam vardi ama çok rahatsız tek başına kullanmaya cekiniyorum. Yeni araba bakıyoruz tavsiyeleriniz varmi yada tecrübeleriniz? Travel sistem mi baston tarzımi daha rahat olur? Ikizler sadece 1 sene kullandı ayaklaninca arabada oturtamadım. Tecrübem yok. Traveller ana kucağı falan çok rahat gözüküyor kullanan vardır mutlaka agirmi taşıması sürmesi hantalmi ? Paylaşırsanız sevinirim
Anladim canim. Bende bu tarz travel baktım çok pahalıya gücüm yok baktığımız 800 tl. Kalitesi kotumudur uygun olduğu için onuda bilemedim. Ana kucağını arabamızda kullanıyoruz uslu uslu duruyor bebek arabasindada durur sanirim. Çok yorucu geliyor bu kararsızlıkHala uyanik .Yatarak emziriyordum 10 dk uyumus ben de uyumusum meme agzindan cikinca direk uyandi .
Bir sey kullaniyor musun peki ?
Biz casual quantum aldik .Oglum sevmiyor pusetine koyunca basıyor çığlığı .Ama araba bana cok hafif geliyor. Tek elle kapanıp aciliyor.Ama cok pahali .Simdi daha ucuz bir sey alsak olurmus diyorum .
Senin ilk bebegin birde aldıklarını baska bebek düşünürsen 2. 3. Bebeklerdede rahatca kullanırsın ama benim o secimin de yok :) oyuzden uygun bakayım dedimHala uyanik .Yatarak emziriyordum 10 dk uyumus ben de uyumusum meme agzindan cikinca direk uyandi .
Biz casual quantum aldik .Oglum sevmiyor pusetine koyunca basıyor çığlığı .Ama araba bana cok hafif geliyor. Tek elle kapanıp aciliyor.Ama cok pahali .Simdi daha ucuz bir sey alsak olurmus diyorum .
E bebekte baby go lar .Onu kullanan arkadaslarim memnun bakabilirsin.Senin ilk bebegin birde aldıklarını baska bebek düşünürsen 2. 3. Bebeklerdede rahatca kullanırsın ama benim o secimin de yok :) oyuzden uygun bakayım dedim
Yok canım beşik yatak asla durmuyor. Hamakta yatıyordu biraz su an annemdeyim. Doktor kontrollerim var kızı bırakıp koştur koştur gidiyorum. Yarın kızın aşısı var benimde doppler çekilecek annemler yarın memlekete gidiyor yastayim. Bende şaşırıyorum dışarı çıkabilenlere hele bide ikiz annelerineYatağına yatırınca uyanıor mu canım? Yatağına yatırıp pışpışlasan uyumaz mı? Uyumayan bebek ayrı zor, gazlı bebek ayrı zor. Insanlar ufacık bebeklerle hem gezip hem ev işlerini nasıl yapıyor anlamıyorum gerçekten. Ben bebeğe zor yetiyorum. Dün 1 saat uyudu evi süpürdüm belim akşama kadar ağrıdı.
Gittik geldik canım , neyse ki eşim işe geç gitti bizi götürüp getirdi dolmuşa binmek zorunda kalmadım çok şükürUzak mesafe değilse taksiyle gidin bence bebekleriniz henüz çok küçük dolmuşlar kalabalık ve sıcaklardan pencere klima açılıyor ne olur ne olmaz
Sadece biogaia ve bibac d vitamini. Tera D3 kullaniyordum sağlık ocağının verdikleri gaz yapabilir dedi doktorum. Bibac içinde hem de var hem biogaiadan başka bir probiyotikmisHala uyanik .Yatarak emziriyordum 10 dk uyumus ben de uyumusum meme agzindan cikinca direk uyandi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?