- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.581
Ben de bunaldim valla .Sabahtan hastanedeydik. Oglenden beri kök söktürüyor yine .Senin yine gidebilecek bir yerin varmis ne guzel.Benim annem uzaktaAy cnm şimdi babası geldi masajla biraz çıkardı azıcıkta kaka yaptı. Şimdi emiyor eğer biraz daha çıkarırsa rahatlar çünkü daha rahatlamadı..napalım insanın eli ayağına dolaşıyor her şeyi denemek istyrz rahatlasın diye.. aslında birazda bahane bende çok sıkıldım evde bugün
Canm zaten burda en çok seni düşünyrm keşke yakın olsa anneler.. bende dişimi sıkıyrm kendim halletmeye çalışyrm çoğu zaman..ama bazen düşüp bayılcam diye korkyrm ozmaan annemden yardm istyrm.. bende bebelerini alıp fellik fellik çarşı pazar dolaşan annelere imreniyrm biz niye böyle olduk yaa dışarı çıkmaya korkuyrmBen de bunaldim valla .Sabahtan hastanedeydik. Oglenden beri kök söktürüyor yine .Senin yine gidebilecek bir yerin varmis ne guzel.Benim annem uzakta
Keşke canim ama maalesef.Yine de şükür. Hasta olsam ,yetişemiyorum bunaldim desem atlar gelir.Insallah 3 ay dolunca bizim de hayatimiz normale döner. Avm ye gidip ac olduğumuz halde oturup yemek yiyemedik ya sinir oldum .Bir de eve gelip yemek hazirladim hemen.Canm zaten burda en çok seni düşünyrm keşke yakın olsa anneler.. bende dişimi sıkıyrm kendim halletmeye çalışyrm çoğu zaman..ama bazen düşüp bayılcam diye korkyrm ozmaan annemden yardm istyrm.. bende bebelerini alıp fellik fellik çarşı pazar dolaşan annelere imreniyrm biz niye böyle olduk yaa dışarı çıkmaya korkuyrm
Park yatakla gelen bir dönence var. Kızlar bayıldı. Ben başka almam masraf yapmam diyordum ama daha fonksiyonel, projektörlü olanlarından alıcam sanırım. Biri ile uğraşıtken diğerni altına koyuyorum yarım saat gülerek izliyor.Aynen ses çıkaran renkli oyuncaklar. Ben pilli dönence de aldım kendi kendine döndüğü için bana tuvalet ve yemek yeme fırsatı sunuyor.
Projektörlü olanları çok pahalı buldum yaPark yatakla gelen bir dönence var. Kızlar bayıldı. Ben başka almam masraf yapmam diyordum ama daha fonksiyonel, projektörlü olanlarından alıcam sanırım. Biri ile uğraşıtken diğerni altına koyuyorum yarım saat gülerek izliyor.
Bana biraz süre sağlayacaksa harcadığım paraya değer ama bu bebelerin sağı soluda belli olmuyor. Basit dönenceye hayran olup aldığımın yüzüne bile bakmayabilirler. Memnun kalırsam sölerim sana.Projektörlü olanları çok pahalı buldum yabı dene bakalım eğer onla uykuya falan dalarlarsa ben de alırım. Bazı bebekler öyle uyuyormus.
Aynen ses çıkaran renkli oyuncaklar. Ben pilli dönence de aldım kendi kendine döndüğü için bana tuvalet ve yemek yeme fırsatı sunuyor.
Olmaz canim kafasina gecirir .Once kontrollü tutabilmesi lazim .Daha cok asılı dokunabilecegi ses cikaran oyincaklar2 ya da hareket eden seyler olabilir.
Bizimki de ilk başta istemiyodu ama ben ısrarla kundak yaptım çünkü uyumak üzereyken ellerini yüzüne götürüyor ogusturuyor gözlerini kulaklarını tirnakliyor ve uyumasını engelliyor bu. Kundak yapınca çok daha hızlı uyumaya basladi
Bizmkide öyle eli kolu durmuyor kundak yapınca da sinir oluyor :) sürekli geriniyor aynen. 2 gündür kundak yapıyoruz alıştı gibi. tavsiyem akşamları duş aldırıp öyle kundakla bacakları rahat edecek şekilde olsun yarım kundak. Hem daha uzun uyuyor. Dün gece yıkayıp kundaklayıp yatırdık bayıldı gitti :) şimdi de kundaklı ama canı daraldı kızıp duruyor kendi kendine. Bacaklarını oynatıyor flan. Dene canım çok işe yarıyor bizde. Uyuyacağı zaman kundakla elbet alışır.
Kizlar kalca usg si cektirdik normal cikti sukur.Dr a götürdüm. Uyku problemi cok yuksek ihtimal gazdan dedi .Bir seyler yazdi .Aptamil conformil kullanin dedi .Ama ben evolvia yi daha dun acmistim .O bitince gececegim.Rota asisini yaptırın maddi durumunuz varsa dedi.
Insallah yazdigi sey ise yarar.Bakalim değişecek mi .
C cigdemmm26
Bazen ortam degisimi iyi geliyor bazen kotu .Denemeden bilinmiyor maalesef.Ne guzel uyumuş .Bizimki duvarlara bakip bakip gozlerini kocaman acti arkadasin evinde. Aksam uyku hormonlari 6 ile 8 arasinda yoğun salgilandigi icin 5 bucukta uyutmaya calismalarina basladim .Sonuç 9 da uyudu yine tutmadıBen de hipp marka mama kullanıyorum canım. Bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım ama şimdi bayram için memlekete geldik havadan sudan mı etkilendi çocuk düzeni bozuldu diye anlamadım. Evimizde daha iyiydi. Bu hafta saçma sapan davranışlar yapmaya başladı. Umarım düzelirler bir an önce. Uyumak hem onlar hem bizim için beslenme kadar önemli çünkü. Bu gün misafirliğe gittik 2gibi. 6buçuğa kadar oradaydık ve acıkıp 3-5dk mızırdanma dışında hep uyudu orda. Şoka girdim resmen?? Farklı ortam pozitif etki yaptı galiba anlamadım
Ben kundak yapiyorum kesinlikle daha hizli uykuya daliyor ve daha uzun uyuyor. İlk basta direndi agladi kundaklarken ama simdi hic tepki vermiyor kollarini sabitlerken fln. Owli kundak diye bisey almistim onu kullaniyorum.
Canım bende dun basladım kundaga deniyorum biraz daha rahat dalıyo sanki ama biraz zaman lazım sanırım onunda alısmasına.birde once keyfini yerine getirmem lazım yoksa istemiyo.beslenme oyun masaj muzik anca ole kabul ediyo.keyfi yerindeyken dene sende.benimkide el kol hareketinden cok uyanıyo normalde kundak baya işe yarıyo oyonden.
Tsk cevap icin arkadasim biz aptamil conformil kullaniyoruz kakayi civik tutan bir mama. Onceden aptamil 1 almistik onda katiydi ve cok sikinti oldu. Simdi conformile gectik. Iyiydi aslinda ne olduysa bir kac gindur boyle. Bizde karin masaj yagi kullaniyoruz. Zeytinyag bende veriyorum. Ama cok zor ya kivranip duruyorlar. Bencede konu galiba kaka degil, gaz problemi
Evet müslinle kundak yapıp beşiğinde sallıyorum çünkü ayakta sallarsam bırakırken uyanıyor. Ben o uyutken felç olacaksam ne anlamı kaldı sallamanin...Ben de bugün başladım yapmaya. Ama çok ıkınıp sıkılıyor. Kötü mü yapıyorum acaba diye tedirgin oldum canım. Aynı benimki de ellerini çok kıpraştıyor kendini korkutuyor. Kundak yapıp sallıyor musun nasıl uyuyor peki canım? Ben dizlerimde biraz sallıyorum hafifçe. Aslında alıştırmak istemiyorum sallamaya ama uyumayınca çaresiz kaldım
İnş alışır canım ya. Annem de diyor sarmalanmayı sever bebekler diye. Bizimki de sever umarım ya. Tek düşüncem rahatça uykuya dalıp uyuması. Sürekli kendi kendini uyandırıyor elleri hiç durmuyor. Bu gün kundak yapmaya başladım. Şu an o şekilde uyuttum. Ayaklar serbest eller kundak. Sen nasıl uyutuyorsun kundakta?
Bizmki tam tersi o saatlerde uyanık bi bugun 5te uyuyup 7de uyandı.Bazen ortam degisimi iyi geliyor bazen kotu .Denemeden bilinmiyor maalesef.Ne guzel uyumuş .Bizimki duvarlara bakip bakip gozlerini kocaman acti arkadasin evinde. Aksam uyku hormonlari 6 ile 8 arasinda yoğun salgilandigi icin 5 bucukta uyutmaya calismalarina basladim .Sonuç 9 da uyudu yine tutmadı
Kızlar sallama konusunda ne düşünüyosunuz? Benimkileri sallamadan uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum. Biraz yol kat ettik gibi. Son bir kaç gündür kendileri uykuya daldı. Ama kolik krizleri tuttumu sallanmadan sakinleşmiyorlar. İnternette sallamanın zararlarını okudum. Annemle babama yapmayın diyorum ama sizde böyle büyüdünüz diyorlar. Bir yandan da bebekler avaz avaz ağlayınca inatlaşamıyorum ama içim hiç rahat değilsallamakla kastım hamakta, ayakta, çarşafta vs her türlüsü.
Benimki hava kararmadan uyumuyor aksam .Gunduz uyutmak cok zor gece gunduz algisinin karismayacagini bilsem siyah fon takcam cama o derece. Insallah su yeni damla ise yarar .Ama bizimkinin tek derdi gaz degil .Cok umudum yok.Huzursuz bebek .Bizmki tam tersi o saatlerde uyanık bi bugun 5te uyuyup 7de uyandı.
Gece nasıl yatıyorsunuz sürekli seninle mi beşiğini sevmiyor mu ? Halbuki mis gibi odası var yan gel yatsana işte minnoş.. damlanın ismi ne ?Benimki hava kararmadan uyumuyor aksam .Gunduz uyutmak cok zor gece gunduz algisinin karismayacagini bilsem siyah fon takcam cama o derece. Insallah su yeni damla ise yarar .Ama bizimkinin tek derdi gaz degil .Cok umudum yok.Huzursuz bebek .
her güne Bugünün de aynı geçeceğini bilerek başlamak
geceleri Acaba ne kadar uykusuz kalacağım diye düşünmek
Gündüz zaten Tuvalete bile gidememek yani gidiyorsun da zırıl zırıl ağlıyor gittiğine pişman oluyorsun
Sadece kucakta uyuması, Onda da Uyusun da bari yeter emmesin, midesi dinlensin diye düşünüyorum. milletin kucaga alıştırmissin lafini da hiç saymıyorum
Hiç büyümeyecek mis gibi geliyor
Sen hangi oyun halisini aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?