2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizde 3. De gülten yaylacıyı beğendik. Konakta. Sünnet yaptıracağız biz canım ama bizim inmemiş testis problemimiz var. Konakta çocuk cerrahı aykut bey var ona da muayene olacağız. O ne derse ona göre karar vereceğiz sünnete.

Gerçekten güzelmiş. Nerde yaptırdın bunu hediyeyi canım

Evet canım belirtiler aynıydı bizde Allah'ım şifa versin

Ahhh canım yeni gördüm kusura bakma ewet 25 günlük iken başımiza gelddi maaallesef bize gaita tahlilinden sonra enfeksiyon olduğunu söyledi 3 gün iğne yedik reflor biogaia damla kullamdik
Cnm bebeğin atesi huzursuzluğu falan oldu mu kakası nasildi bıraz bahseder misin bıkac saate gıdıcez açıkcası ne iğne ne de damla kullanmak istemiyorum kadır tuğcu bu aylarda olabilir yazmış birde bebeğin kilosu nasıl fazla beslenme den oluyo demişte bizim kilo fazlamız var

Canım ates olmadi fakat sık sık kaka yaptığı ve karnı ağrıdı enfeksiyon isse mecbur kullanmak gerekeceek inşallahh değildir damla ise zaten içinde yararlı probiyotik bulunan ve bağırsak fonksiyonlarini düzenleyen bir damla ilaç değil reflor daa ayni sekilde probiyotik var ve ishali keser Allah şifa versin

Yazmışın zaten cnm yenı gördüm kusura bakma kilosu nasıl onu merak ediyorum bıde
25 günlük idik biz maalesef kilo almasi ishalden dolayı azdi bol emzirme arada mama takviyesi ile su anda gayet iyi haftaya aylık kontrol var ozaman belli olur kilo alimimiz ama ben evde kendim onunla tartılarak aşağı yukarı kilosunu anliyorum

Kizlar bu arada iki gündür uyku problemi yaşıyor oglusum 3.bebek ve ben resmen acemilik yaşıyorum bugün fön Makinesi sesi ve yarım kundak ile kararlı bir şekilde rutin olustirmaya çalıştım biraz oldu gibi bakalım İnşallah gündüz uykusu duzeni olusur okul açılacak malum iki abi var okul saati yemek v.s duzen kurmak sart

A
Anladım canım Allah razı olsun inşallah

Kızlar çok kötüyüm. Acil yardım!
Ateşleniyorum. Tüm vücudum dökülüyor sopa yemiş gibiyim. Ayakta zor duruyorum oğlumu kucağımda zor tutuyorum. Dermanım yok. Ne oldu anlamadım. Öğlene kadar iyiydim. Birden halsizlik çöktü. Oğlan mızırdandı uyuyamadım da. Hastaneye gitsem ne verecek ki? Evde bi ilaç içsem mi napsam ya?

meme tiryakisi oluyorlar canim. Mama vermedigin anlarda emiyor ya, sut geliyordur o zamanlar. Kac gundur artmistir bebis emdikce

Goguslerin ne durumda ?Mastit olabilir mi? Evde içebileceğin tek sey parol o da ates düşürüyor mu bilmiyorum. Gecmis olsun. Istersen bi git dr a cocugunla ilgilenebilmen icin iyi olman gerek.

Bebegim 1 ayını doldurdu ve kabız oldu ne yapmalıyım

Kabiz derkn kakasi sertmi yada yapmadigi icinmi kabiz diyosun. Benim kizimda 1 aya kadar gunluk 6 7 bez degisirken bi anda 4 5 gunde 1 kakaya dondu. Doktora gittik sadece anne sutu aliyosa skinti olmaz 10 gune kadar bekleyebilirsin dedi

Goguslerin ne durumda ?Mastit olabilir mi? Evde içebileceğin tek sey parol o da ates düşürüyor mu bilmiyorum. Gecmis olsun. Istersen bi git dr a cocugunla ilgilenebilmen icin iyi olman gerek.

Göğüslerimde ağrı sızı yok. Mastit nasıl oluyor bilmiyorum ama belirti verir herhalde göğsümde. Doğumdan sonra minoset vermişlerdi. Evde varmış bi tane içtim.inş rahatlarım ya. Ayakta duramıyorum. Geçmezse gidicem acile serum filan takarlae belki.

Kızlar ıkı ay aşısı yaptılar bebeğim aşırı sakin uyumazdı uyuyor bende korkuyorum sizde basıldı durumlar atesı yok

Kızım gaz krizinde yine ağlamaktan perişan oldu emerken yastıkta uyudu korkudan indiremiyorum
Canım derin uykuya geçince yatağına yatır o şekilde daha derin uyur hem uyanınca yastıkta olursa tekrar ağlar ama yatakta olursa tekrar dalabilir.
Kızlar ıkı ay aşısı yaptılar bebeğim aşırı sakin uyumazdı uyuyor bende korkuyorum sizde basıldı durumlar atesı yok
Bizde de aşı ateş vs yapmadı. Huysuzdu biraz ama uykuda yaptı. Hep uykusunda ateşini ölçtüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…