- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.701
Öğleden sonraya kadar iyiydi canim hatta aşıyı yaparken bile fazla ağlamadı ama akşam üstüden beri ateşi çıkmaya başladı calpol verdim azıcık biraz hafifledi ama tam düşmedi biraz da huysuzlanmaya başladı acaba sabaha kadar ateş devam eder miHadi gelmiş olsun cnm, minik iyidir umarım
cok haklisin canim. Bizim halimizi yasamayan anlayamaz. Tek istedigim suan şu 3 ayi doldurmak. Ama daha 48 gunluk...Hamilelikte kasık ağrıları bel ağrıları derdimizdi, sonra doğum hikayeleri geldi, sonra gögüs yarasu, süt mama derdi, gaz ve uyku problemleri peşini kovaladı.
Yakında diş ve ek gıda serüvenlerimiz başlıycak. Sonra emekledi yürüdü konuştu gibi devam edecek.
Burda aile gibi olduk. Hatta bazen kimsenin anlamadığı şeyleri burda sizler anlıyorsunuz çünkü herkes benzer şeyleri benzer zamanlarda yaşıyor. Arkadaşılarıma, anneme anlatmadığım şeyleri sizinle paylaşabiliyorum mesela. Uzaktan beni tanımadan rahatlatan fikir veren yardımcı olmaya çalışan bir sürü arkadaşım oldu sayenizde.
Zor gibi geliyor ama zamanda çok hızlı geçiyor. Daha dün gibiydi diş ağrısından uyuyamadığım, sıcaklardan bunaldığım doğsun artık dediğim hamilelik günleri. Sonra kızımın kolik oluşu ve hep öyle kalacakmış hep ağlıycakmış mutsuz olacakmış hissi daha dün gibiydi. Ama şimdi bi şekilde bazen zor olsada, uyuyorda gülücükler de saçıyor. Tam koliği atlatamasakda artık umudum var. Çok zordu ama bi o kadarda çok çabuk geçti zaman ve ben kızım ağladıkca ağlamaktan nasıl bakıcam ben bu kıza diye düşünmekten anlayamadım bile tam olarak ama şimdi kızım tam 65 günlük ve her zorluğa rağmen o güldükce hayat anlam kazanıyor.
Butun gece uyumayacagini bilmek ne kotu
Ve içerde kocan + butun dunyadaki diger insanlar misil misil uyurken...
dun beyaz gurultu dinleterek susturmustu, bugun ișe yaramadi canim emmek istiyor. Emzik verdim 1 defaligina onda da memeyi reddetti yoksa cooook super olacakti reddetmeseydi...Nöbetleşe baksanız bebepe sende dinlenirsin hem
Belki daha erken bile düzelir canım merak etme. Bana da hep 3 ay dediler inancım kalmamıştı ama 10 gündür umudum arttı. Ağladığı günler var ama artık etrafı izleyip oyalanıyor, konuşunca tepki veriyor gülüyor, daha az gazlı günleri oluyor, huysuz olmadığı günleri oluyor. Oluyormuş yani. Inşallah seninde 2.ayında düzene girer 3 aya kalmaz. Gerçi hala kucakta durması aynı ama olsun bunada şükür :)cok haklisin canim. Bizim halimizi yasamayan anlayamaz. Tek istedigim suan şu 3 ayi doldurmak. Ama daha 48 gunluk...
Baskalarinda da dursun oyalansin, disari cikabileyim. Zaten disari ciksam var ya cadir kurup yasayacagim. Zaten bu sicakta cam kapali yatiyorum odada. Gecmiyor zaman. Her gelen kucaga alistirmissin vs sacma sapan laflar. Ben bayiliyorum cunku aksama kadar siril siklam terli gezmeye
yetmedigine eminsen siringayla versen mamayi? Ama emdikce sutun cogalir canim.50 günlük zorla meme alan kızım şimdide mama almıyor sadece emmek istiyor ama bu defa da düzensiz emdiğinden süt azalmıstı ona yetmiyor , biberonu istemiyor ağlıyor memeye saldırıyor , sebebi ne olabilir ki ??
dun beyaz gurultu dinleterek susturmustu, bugun ișe yaramadi canim emmek istiyor. Emzik verdim 1 defaligina onda da memeyi reddetti yoksa cooook super olacakti reddetmeseydi...
Çok güzel yazmışsın cnm hepimizin Duygularına tercüman oldun, hepimizin bebeklerine sağlık, bol süt diliyorum :)Hamilelikte kasık ağrıları bel ağrıları derdimizdi, sonra doğum hikayeleri geldi, sonra gögüs yarasu, süt mama derdi, gaz ve uyku problemleri peşini kovaladı.
Yakında diş ve ek gıda serüvenlerimiz başlıycak. Sonra emekledi yürüdü konuştu gibi devam edecek.
Burda aile gibi olduk. Hatta bazen kimsenin anlamadığı şeyleri burda sizler anlıyorsunuz çünkü herkes benzer şeyleri benzer zamanlarda yaşıyor. Arkadaşılarıma, anneme anlatmadığım şeyleri sizinle paylaşabiliyorum mesela. Uzaktan beni tanımadan rahatlatan fikir veren yardımcı olmaya çalışan bir sürü arkadaşım oldu sayenizde.
Zor gibi geliyor ama zamanda çok hızlı geçiyor. Daha dün gibiydi diş ağrısından uyuyamadığım, sıcaklardan bunaldığım doğsun artık dediğim hamilelik günleri. Sonra kızımın kolik oluşu ve hep öyle kalacakmış hep ağlıycakmış mutsuz olacakmış hissi daha dün gibiydi. Ama şimdi bi şekilde bazen zor olsada, uyuyorda gülücükler de saçıyor. Tam koliği atlatamasakda artık umudum var. Çok zordu ama bi o kadarda çok çabuk geçti zaman ve ben kızım ağladıkca ağlamaktan nasıl bakıcam ben bu kıza diye düşünmekten anlayamadım bile tam olarak ama şimdi kızım tam 65 günlük ve her zorluğa rağmen o güldükce hayat anlam kazanıyor.
yetmedigine eminsen siringayla versen mamayi? Ama emdikce sutun cogalir canim.
Bütün dünya insanlarından kafadan iki kişi düş canım, bendeniz veButun gece uyumayacagini bilmek ne kotu
Ve içerde kocan + butun dunyadaki diger insanlar misil misil uyurken...
bana 1 kere gozume bakip gulse belki yetecek ama suan esime diyorum ki, sen alt degistiren adamsin ben meme veren kadinim cocugun gozunde. Arkadasimin bebegine cok memnuniyetsiz diyordum, herhalde kinadigim basima geldi =))Belki daha erken bile düzelir canım merak etme. Bana da hep 3 ay dediler inancım kalmamıştı ama 10 gündür umudum arttı. Ağladığı günler var ama artık etrafı izleyip oyalanıyor, konuşunca tepki veriyor gülüyor, daha az gazlı günleri oluyor, huysuz olmadığı günleri oluyor. Oluyormuş yani. Inşallah seninde 2.ayında düzene girer 3 aya kalmaz. Gerçi hala kucakta durması aynı ama olsun bunada şükür :)
Bu durum ili gündür bende de var keşke onu doyurack kadar süt olsa da mama yapmasam...Benim kızımda uyumuyor sabahtan beri bi emme aşkı geldi ama süt yok
Bi akraba bana kucak mevzusunu söyledide çocuk benim kucak benim al bak diye gece sanamı getirdim hayırdır dedim. Ben iyiliğini düşündüğümden söyledim diyo biz böyle iyiyiz düşünme sen dedimde sustucok haklisin canim. Bizim halimizi yasamayan anlayamaz. Tek istedigim suan şu 3 ayi doldurmak. Ama daha 48 gunluk...
Baskalarinda da dursun oyalansin, disari cikabileyim. Zaten disari ciksam var ya cadir kurup yasayacagim. Zaten bu sicakta cam kapali yatiyorum odada. Gecmiyor zaman. Her gelen kucaga alistirmissin vs sacma sapan laflar. Ben bayiliyorum cunku aksama kadar siril siklam terli gezmeye
valla biz bir evde buluşsak bu bebeler 3 ayi doldurana kadar nobetlese buyutsek
Benim hatun gülüyor arada ya, kırmızı balık falan söylüyorum ona av av agu acayip seslerle eşlik ediyo ama en fazla 5 dkbana 1 kere gozume bakip gulse belki yetecek ama suan esime diyorum ki, sen alt degistiren adamsin ben meme veren kadinim cocugun gozunde. Arkadasimin bebegine cok memnuniyetsiz diyordum, herhalde kinadigim basima geldi =))
insallah duzelir canim. Suan seneye 1 yasinda olacagini bile hayal edemiyorum, yuruyup konusacagini falan. Sonsuza kadar bu sekilde kalacak gibi hissediyorum, cok asiri sacma olsa da
bana 1 kere gozume bakip gulse belki yetecek ama suan esime diyorum ki, sen alt degistiren adamsin ben meme veren kadinim cocugun gozunde. Arkadasimin bebegine cok memnuniyetsiz diyordum, herhalde kinadigim basima geldi =))
insallah duzelir canim. Suan seneye 1 yasinda olacagini bile hayal edemiyorum, yuruyup konusacagini falan. Sonsuza kadar bu sekilde kalacak gibi hissediyorum, cok asiri sacma olsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?