- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.781
Amin canım saolasın..
Allah kurtarmış cnm oğlunu, seni. Felaket bir şey. Ufacık bebek hortumlara, kablolara bağlanmış
Kuzenimin doktoru da meşhur cihangir hoca. Cihangir çakıcı. Adam nst de sıkıntı görüp yollamış Memorial’a git hemen doğuma geliyorum diye. Rahimde yumuşama görünce suni vermiş. Vermeyip direk sezaryene alsa belki bi sıkıntı olmayacak. Talihsizlik işte..
Doğum da Memorialda oldu. Sami hoca ve memnune hocaydı doktorları.. sonra soğuk küvez orda olmadığı için gata’ya sevkettiler..
Cidden bir gun tanissak ya ogluslar arkadas olur :)gel bize canım birlikte delirelim :) gelen giden yok ses yok oğluşların delirtmesi yeter :)
10 dk durdular neyse ki ama ben emziriyordum bölündü. Zaten huysuzdu iyice huysuzlasti.Benim dogum yaza denk geldigi icin iznim yandi direk .Ucretsiz izne ciktim canim.Ozel eğitimciyim.Bebekli eve geçerken ugrayalım olur mu, umarım çok oturmazlar, branşın nedir cnm, sizde doğum izni ne kadar oluyor
Of delircem bugun de gelceklerdi.Aradim boyle boyle yine hic uyumadi sonra goruselim diye .Biz plan yapmıştık olmaz gelcez diyor .Bana mi sordun benle ilgili plan yaparkenHerkes farklı bi tür sanırım benimkilerde kendileri gelip goreceğine habire bize diolar getirinde görelim die.tabiki dinleyen yok.ben kendi evimin rahatında anca ilgileniyorum.bide biz klima kullanıyoruz burası cok sıcak.onlarda klimada yok o halde emzir.evde rahat giyiniosun orda oda yok ben habire gitcem bebek gostermeye.şaka gibi.aman bosvercen bunları.ben uyuycam siz bi saat bakın deseydin keske.bole uykusuzda cok zor.
Bizde dun aksamdan beri bi keyifsiziz.normalde uyudugu saatlerde bile uyumadı oğlum düzgün.sanırım 8. Hafta atağı bu.iniallah kolay atlatırız.
Hiç hoşlanmam emrivakilerden asarım suratımı otururum. Bebek sevmesi değil anneyi düşünün biraz. Madem geliyrsn elinde yemekle gel kızım biz biraz bakalım sen dinlenceksen dinlen duş alcaksan al diyip annenin işi bitince de kalk gitCidden bir gun tanissak ya ogluslar arkadas olur :)
10 dk durdular neyse ki ama ben emziriyordum bölündü. Zaten huysuzdu iyice huysuzlasti.Benim dogum yaza denk geldigi icin iznim yandi direk .Ucretsiz izne ciktim canim.Ozel eğitimciyim.
Of delircem bugun de gelceklerdi.Aradim boyle boyle yine hic uyumadi sonra goruselim diye .Biz plan yapmıştık olmaz gelcez diyor .Bana mi sordun benle ilgili plan yaparken
O kadar sinirliyim ki bebek bile bu kadar bunaltmadi beni .Bu dusuncesizlik nerden geliyor anlamıyorum. Seytan diyor kitle kapilari uyuyordum de
evet canım olabilir kanki olurlar :) azcık durmayı öğrensinler ayarlayalımCidden bir gun tanissak ya ogluslar arkadas olur :)
10 dk durdular neyse ki ama ben emziriyordum bölündü. Zaten huysuzdu iyice huysuzlasti.Benim dogum yaza denk geldigi icin iznim yandi direk .Ucretsiz izne ciktim canim.Ozel eğitimciyim.
Of delircem bugun de gelceklerdi.Aradim boyle boyle yine hic uyumadi sonra goruselim diye .Biz plan yapmıştık olmaz gelcez diyor .Bana mi sordun benle ilgili plan yaparken
O kadar sinirliyim ki bebek bile bu kadar bunaltmadi beni .Bu dusuncesizlik nerden geliyor anlamıyorum. Seytan diyor kitle kapilari uyuyordum de
bizimkide öyle sürekli guruldama arkasına pırt yada ıkınma. gaz sorunları geçince düzelecek ümidiyle bekliyorumKızlar ya sizde bebeğinizin karnından gelen sesleri duyuyormusnz özellikle emzirirken bağırsak hareketlerini duyuyorum eyvah gene gaz birikiyor diyorum.. nasıl bi çözüm bulucaz buna kafayı yedirtcek çocuk bi rahat edemedi gaz sıkıntısından
Kızlar iyi geceler..
Moralim çok bozuk. Kuzenimin bebeği dünyaya geldi. Nst si kötü çıktığı için doktoru bugün sabah doğuma çağırmış. Kalp atışları çok iyiymiş ve rahimde yumuşama olduğu için normal doğum denemiş. Suni sancı vermiş. Sancı gelirken bebeğin kalp atışları yavaşlamış. Anında sezaryene almışlar. Plasenta bebekten ayrılmışmalesef bebeğimizin kalbi durmuş. 15 dakika sonra hayata döndürmüşler kızımızı.. ama şu anda soğuk küvezde. Durumu belirsiz. Hayati tehlikesi var ve malesef hasar kalma riskide. Sağlıklı da olabilir kuzum. Şu an hiç bi şey belli değil, 1 hafta içerisinde belli olacakmış.
Lütfen dua edin. Kuzumuzun adı zeynep. Allah hepimizin evladını korusun, kimseyi evladıyla sınamasın..
27 saatye toplam 30 dk falan uyumusumdur .Kv kisisi de yarin gunduzden geliriz burda aksam da otururuz filan diyordu.Sabah ilk isim arayip gelmeyin demek olacak.
Zaten sabah okula ugramam gerekiyor ucretsiz izin icin dilekce yazcam
Gozlerim şişmiş halde hic de gitmek istemiyorum.
O doktoru biliyorum çok da pahalı bazen meşhur doktorlar ilgisiz olabiliyor ne yazıkki allah bebeğe şifalar versinAmin canım saolasın..
Allah kurtarmış cnm oğlunu, seni. Felaket bir şey. Ufacık bebek hortumlara, kablolara bağlanmış
Kuzenimin doktoru da meşhur cihangir hoca. Cihangir çakıcı. Adam nst de sıkıntı görüp yollamış Memorial’a git hemen doğuma geliyorum diye. Rahimde yumuşama görünce suni vermiş. Vermeyip direk sezaryene alsa belki bi sıkıntı olmayacak. Talihsizlik işte..
Doğum da Memorialda oldu. Sami hoca ve memnune hocaydı doktorları.. sonra soğuk küvez orda olmadığı için gata’ya sevkettiler..
Bana da 9 saat verdiler sonunda dayanamıyorum Ben sezeryana gireceğim dedim işteSuninin böyle bi etkisi olduğunu bilmiyordum, çok üzüldüm yavrum dayanacaktı belkide o verilmeseofff yılların doktoru bide..
canım annenlerin evi müsaitse biraz orada kalsan. bir hafta bile kalsan bebiş bir haftalık büyümüş olur.Ne zor bir gun yine
Okulda isim vardi esin götürdü .Cocukla sabah sabah giyin cik zor oldu .Neyse evrakimi kaybetmişler sinirden catladim .
Tam eve geldim.Bebek iyice sersemledi hah bu kez uyur dedim .Esimin akrabalari burdan geciyorlarmis bi ugrayalim dediler. Iyi tamam dedim.Keske teli acmasaydim.Bu evden oglumu da alıp sessiz sakin bi yere kacmak istiyorum .Biktim yeminle.
Ben de aynı durumdayım aspiratörü kullanmaya çekiniyorumKızlar bebeklerinizin burnunu nasıl temizliyorsunuz??
Ben serum fizyolojik sıkıyorum biraz açıyor tıkanıklığı ama sümükler kalıyor burunda :) onları nasıl alıcaz. Otribebe Burun aspiratörü almıştım ama kullanmaya korktum daha küçük diye.
Böylelerine ayıp okur falan diye dinlemeden bildiğini okumak lazım sanırım bebeğini yiyeceğini telefonunu alıp yatak odana girsen kapıyı kitle rahatsızım dineleceğim falan desen eve geldiklerinde de ne halleri barsa görsünlerCidden bir gun tanissak ya ogluslar arkadas olur :)
Kızlar bebeklerinizin burnunu nasıl temizliyorsunuz??
Ben serum fizyolojik sıkıyorum biraz açıyor tıkanıklığı ama sümükler kalıyor burunda :) onları nasıl alıcaz. Otribebe Burun aspiratörü almıştım ama kullanmaya korktum daha küçük diye.
Daha hiç temizlemedim korkuyorum aslında her sabah bunu tıkanmış bir şekilde uyanıyorKızlar bebeklerinizin burnunu nasıl temizliyorsunuz??
Evet canım gurluyor emerkenKızlar ya sizde bebeğinizin karnından gelen sesleri duyuyormusnz özellikle emzirirken bağırsak hareketlerini duyuyorum eyvah gene gaz birikiyor diyorum.. nasıl bi çözüm bulucaz buna kafayı yedirtcek çocuk bi rahat edemedi gaz sıkıntısından
Herkes farklı bi tür sanırım benimkilerde kendileri gelip goreceğine habire bize diolar getirinde görelim die.tabiki dinleyen yok.ben kendi evimin rahatında anca ilgileniyorum.bide biz klima kullanıyoruz burası cok sıcak.onlarda klimada yok o halde emzir.evde rahat giyiniosun orda oda yok ben habire gitcem bebek gostermeye.şaka gibi.aman bosvercen bunları.ben uyuycam siz bi saat bakın deseydin keske.bole uykusuzda cok zor.
Bizde dun aksamdan beri bi keyifsiziz.normalde uyudugu saatlerde bile uyumadı oğlum düzgün.sanırım 8. Hafta atağı bu.iniallah kolay atlatırız.
Allah şifa versin canım annesine babasına bağışlasın .. İnşallah iyidir durumu ...
Allahtn umut kesilmez inşallah iyileşir canım Allah sizlere bağışlasınStabil cnm, bir hafta içinde belli olacak
Ben ikidir kullanıyorum. Bizimki serumu sikinca hiçbir sumugu dışarı atmıyor. Otribebe ile çekince çok rahatliyoKızlar bebeklerinizin burnunu nasıl temizliyorsunuz??
Bugün benimki de öyleydi burnunun tıkalı olduğunu farkettim. Aglatarak da olsa açınca tekrar uyuttum acikana kadar uyuduKızım uykusunda inliyor sürekli uyanıp tekrar uyuyor. Ikınma vs yok gaz olduğunu sanmıyorum. Kakasınıda yaptı sabah. Ama neden inliyor acı çekiyor gibi anlamadım
Benim kızım da 3 gündür hiç uyanmadığı saatlerde gerinip uyanıyor özellikle elleriyle suratını tutuyor. Tekrar uykuya dalmakta çok zorlanıyor neden olduğunu ben de anlamıyorum.Kızım uykusunda inliyor sürekli uyanıp tekrar uyuyor. Ikınma vs yok gaz olduğunu sanmıyorum. Kakasınıda yaptı sabah. Ama neden inliyor acı çekiyor gibi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?