2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah tez zamanda şifa versin Zeynep bebeğe.sağlıkla hayırlısıyla evine dönsün ailesiyle inşallah.Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

gel bize canım birlikte delirelim :) gelen giden yok ses yok oğluşların delirtmesi yeter :)
Cidden bir gun tanissak ya ogluslar arkadas olur :)
Bebekli eve geçerken ugrayalım olur mu, umarım çok oturmazlar, branşın nedir cnm, sizde doğum izni ne kadar oluyor
10 dk durdular neyse ki ama ben emziriyordum bölündü. Zaten huysuzdu iyice huysuzlasti.Benim dogum yaza denk geldigi icin iznim yandi direk .Ucretsiz izne ciktim canim.Ozel eğitimciyim.
Of delircem bugun de gelceklerdi.Aradim boyle boyle yine hic uyumadi sonra goruselim diye .Biz plan yapmıştık olmaz gelcez diyor .Bana mi sordun benle ilgili plan yaparken
O kadar sinirliyim ki bebek bile bu kadar bunaltmadi beni .Bu dusuncesizlik nerden geliyor anlamıyorum. Seytan diyor kitle kapilari uyuyordum de

Hiç hoşlanmam emrivakilerden asarım suratımı otururum. Bebek sevmesi değil anneyi düşünün biraz. Madem geliyrsn elinde yemekle gel kızım biz biraz bakalım sen dinlenceksen dinlen duş alcaksan al diyip annenin işi bitince de kalk git

Kızım uykusunda inliyor sürekli uyanıp tekrar uyuyor. Ikınma vs yok gaz olduğunu sanmıyorum. Kakasınıda yaptı sabah. Ama neden inliyor acı çekiyor gibi anlamadım

evet canım olabilir kanki olurlar :) azcık durmayı öğrensinler ayarlayalım

bizimkide öyle sürekli guruldama arkasına pırt yada ıkınma. gaz sorunları geçince düzelecek ümidiyle bekliyorum

Buz kestim okurken çocuklara karşı hep bi hassasiyet vardır ama anne olunca daha iyi anlıyosun evlatla sınanmanın ne demek olduğunu. Rabbim hayırlı şifalar nasip etsin inşallah

Allah kolaylık versin canım. Bence de ara söyle yardım etmeyen gölge de etmesin bi zahmet.

O doktoru biliyorum çok da pahalı bazen meşhur doktorlar ilgisiz olabiliyor ne yazıkki allah bebeğe şifalar versin

Suninin böyle bi etkisi olduğunu bilmiyordum, çok üzüldüm yavrum dayanacaktı belkide o verilmese offf yılların doktoru bide..
Bana da 9 saat verdiler sonunda dayanamıyorum Ben sezeryana gireceğim dedim işte
canım annenlerin evi müsaitse biraz orada kalsan. bir hafta bile kalsan bebiş bir haftalık büyümüş olur.

Ben de aynı durumdayım aspiratörü kullanmaya çekiniyorum

Böylelerine ayıp okur falan diye dinlemeden bildiğini okumak lazım sanırım bebeğini yiyeceğini telefonunu alıp yatak odana girsen kapıyı kitle rahatsızım dineleceğim falan desen eve geldiklerinde de ne halleri barsa görsünler

Kızımın pek tıkanmıyo burnu ama hasta olduğu zaman aspiratörle çekmiştim faydası oluyo tabi korkumdan bende güçlü çekmedim azcık azcık

Daha hiç temizlemedim korkuyorum aslında her sabah bunu tıkanmış bir şekilde uyanıyor
Evet canım gurluyor emerken

Bizde geceyi zor geçirdik. galiba 8 hafta atağa yaşıyoruz bizde Hatta 8 hafta ve 9 haftada atak varmış büyüme hormonları saat 10 ile 2 arası Salındı için bizim oğlan da saat onda bir başladı iki buçuğa kadar ağla ağla ağla habire mama yedi, emdi.

benim oğlum 22 Haziran doğumlu Sizinki ne zaman acaba doğum tarihi?

Ben ikidir kullanıyorum. Bizimki serumu sikinca hiçbir sumugu dışarı atmıyor. Otribebe ile çekince çok rahatliyo

Kızım uykusunda inliyor sürekli uyanıp tekrar uyuyor. Ikınma vs yok gaz olduğunu sanmıyorum. Kakasınıda yaptı sabah. Ama neden inliyor acı çekiyor gibi anlamadım
Bugün benimki de öyleydi burnunun tıkalı olduğunu farkettim. Aglatarak da olsa açınca tekrar uyuttum acikana kadar uyudu

Benim kızım da 3 gündür hiç uyanmadığı saatlerde gerinip uyanıyor özellikle elleriyle suratını tutuyor. Tekrar uykuya dalmakta çok zorlanıyor neden olduğunu ben de anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…