- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.741
Kızlar 2 aylık aşısı yaptıranlar ateş oldu mu sizde bizde akşam üstünden beri ateş var şurup pek işe yaramıyor fitil de koyduk o da pek ise yaramadi aynen devam ediyor çok endişeliyim sabaha kadar daha da yükselir mi inliyor yavrum çok üzülüyorum
Evet evet uyku kim biz kim !Kv gelecek diye beklettim sevdik ettim diyene kadar saat 10 oldu uyuttum .Ve benim gece 1den beri uyanik oldugumu bildikleri halde sen git uyu demediler .Ben yatana kadar 12 oldu .Bebek 12 ceyrekte uyandi .Sonuc hala uyanik.
Canım biri geldiği zaman bir saatte olsa dinlensen sana ne iyi gelir. Becerikli biri değil mi kv den sen yokken en azından mamasını verse oyalasa biraz sende dinlensenEvet evet uyku kim biz kim !Kv gelecek diye beklettim sevdik ettim diyene kadar saat 10 oldu uyuttum .Ve benim gece 1den beri uyanik oldugumu bildikleri halde sen git uyu demediler .Ben yatana kadar 12 oldu .Bebek 12 ceyrekte uyandi .Sonuc hala uyanik.
Canim ne mama vermesi .Ben gunduz arayip gece hic uyumadigini ve gunduz de durmadigini soyledigim halde yemek beklentisiyle gelmis.Ben cay koymustum .Bebekle ilgilenmek icin odaya geciyordum .Ben de kahvaltilik biseyler hazirlayim bari diyor ...Canım biri geldiği zaman bir saatte olsa dinlensen sana ne iyi gelir. Becerikli biri değil mi kv den sen yokken en azından mamasını verse oyalasa biraz sende dinlensen
Ne guzel annen gelmis .alisirsin insallah bebek de uslanir .emzik verirsen daha cok meme reddeder.Ben de annemi çağırdım yine yardıma geldi yine meme reddi yaşıyoruz ve tek başıma aşamıyorum birinin yanımda olması gerekiyor eşim çok destek vermiyor ne yazık ki dört gözle işten gelmesini bekliyorum ama gelince taş çatlasın yarım saat bakıyor sonra iş bana dönüyor ne evimi toparlayaniliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Gündüzleri tam uyuyor yatırıyorum tuvalete gidip çıkana kadar uyanıp ağlıyor. Gündüzleri sürekli aç geziyorum atıştırmadık şeylerle idare ediyorum vs baktım ki olmuyor annem ve kardeşime gelin dedim geldiler bu sefer de kardeşim sürekli sana mı geleceğiz artık tek başına yap falan deyip sinirlerimi yıpratıyor (kendisi ergenlik döneminde). Annem yemek yaptı da yedim nasıl açsam iki tabak yemek yedim de doymadım mideme sıcak yemek girdi şükürevimi toparladı çamaşırları yıkadı. Emzik ver yoksa böyle başa çıkamazsın diyor haklı ama işte yapacak birşeyim yok. Keşke eşim biraz olsa destek Verse kimseye muhtaç olmasam
Pardon cnm unutmuşum o problemi. Eşimin yeğenine de aynı problem vardı. Ameliyatla birlikte sünneti de halletti Aykut bey, hiç sorun da yaşamadılar. İnşlh siz de ameliyata gerek kalmaz ama ameliyat derse de hiç korkmaCanım bizde 3. De gülten yaylacıyı beğendik. Konakta. Sünnet yaptıracağız biz canım ama bizim inmemiş testis problemimiz var. Konakta çocuk cerrahı aykut bey var ona da muayene olacağız. O ne derse ona göre karar vereceğiz sünnete.
Hemşire 3 gün yikamayin dedi diye su degdirmedim vücuduna suyla sile bilir miydim ?Bizde oldu cnm, ılık suyla sildin mi vücudunu?
Seninkiler sana yardıma değil yeme içmeye torun sevip sıvışmaya geliyorlar anlaşılan.. benmki doğum öncesi ağaçtan düştüğü için gelemiyor hala belki aynısı olur bilmyrm ama en azndan bebeğe bakamasa da yemek yapar getirir. O sofraya seni oturtup kızım ben biraz bakayımda sen karnını doyur demesi lazm. Kendi annen olsa sen öyle açken boğazından lokma geçmezCanim ne mama vermesi .Ben gunduz arayip gece hic uyumadigini ve gunduz de durmadigini soyledigim halde yemek beklentisiyle gelmis.Ben cay koymustum .Bebekle ilgilenmek icin odaya geciyordum .Ben de kahvaltilik biseyler hazirlayim bari diyor ...
Ben bebekle ilgilenirken yediler ictiler .Sana da ayirdim diyor. Ben tokum dedim yemedim .
Sana yardımı geçtim en azından bebeğe mama verebilir, pışpışlayabilir vs bedavadan torun sahibi olmak olur muCanim ne mama vermesi .Ben gunduz arayip gece hic uyumadigini ve gunduz de durmadigini soyledigim halde yemek beklentisiyle gelmis.Ben cay koymustum .Bebekle ilgilenmek icin odaya geciyordum .Ben de kahvaltilik biseyler hazirlayim bari diyor ...
Ben bebekle ilgilenirken yediler ictiler .Sana da ayirdim diyor. Ben tokum dedim yemedim .
bebis bazen onda oyalaniyor bazen oyalanmiyor canim. Durdugu zaman ilgileniyorCanım butun dunya değil.bizlerde seninleyiz.bole karamsar olma.eşinde en azından 1-2 saat seni dinlendirsin olmaz mı? Bir gunde 2 saat az uyusun ole gitsin işe.ama inşallah bebeğin kolaylassın uyusun biraz.rahatlarsın sende.
Allah acil sifalar versin canim, saglikli sekilde annesine babasina kavustursun.Kızlar iyi geceler..
Moralim çok bozuk. Kuzenimin bebeği dünyaya geldi. Nst si kötü çıktığı için doktoru bugün sabah doğuma çağırmış. Kalp atışları çok iyiymiş ve rahimde yumuşama olduğu için normal doğum denemiş. Suni sancı vermiş. Sancı gelirken bebeğin kalp atışları yavaşlamış. Anında sezaryene almışlar. Plasenta bebekten ayrılmışmalesef bebeğimizin kalbi durmuş. 15 dakika sonra hayata döndürmüşler kızımızı.. ama şu anda soğuk küvezde. Durumu belirsiz. Hayati tehlikesi var ve malesef hasar kalma riskide. Sağlıklı da olabilir kuzum. Şu an hiç bi şey belli değil, 1 hafta içerisinde belli olacakmış.
Lütfen dua edin. Kuzumuzun adı zeynep. Allah hepimizin evladını korusun, kimseyi evladıyla sınamasın..
Allah sabır versin canim27 saatye toplam 30 dk falan uyumusumdur .Kv kisisi de yarin gunduzden geliriz burda aksam da otururuz filan diyordu.Sabah ilk isim arayip gelmeyin demek olacak.
Zaten sabah okula ugramam gerekiyor ucretsiz izin icin dilekce yazcam
Gozlerim şişmiş halde hic de gitmek istemiyorum.
Aşı yerlerine gelmiycek şekilde silseydin keşke canım.Hemşire 3 gün yikamayin dedi diye su degdirmedim vücuduna suyla sile bilir miydim ?
Calpol verseydin canım ağrısı vardır belki.Kızım uyumadı hiç çok huzursuz kendi doktoru uzak ama aşıdan önce klinik doktoruna falanmı göstersem aşı karşıtımı olsam
Allah şifa versin canim umarım sorunsuz bi şekilde çıkar hastaneden. O 1 hafta ne zor geçer şimdi. Güzel sonuçlar alırsınız inşallahKızlar iyi geceler..
Moralim çok bozuk. Kuzenimin bebeği dünyaya geldi. Nst si kötü çıktığı için doktoru bugün sabah doğuma çağırmış. Kalp atışları çok iyiymiş ve rahimde yumuşama olduğu için normal doğum denemiş. Suni sancı vermiş. Sancı gelirken bebeğin kalp atışları yavaşlamış. Anında sezaryene almışlar. Plasenta bebekten ayrılmışmalesef bebeğimizin kalbi durmuş. 15 dakika sonra hayata döndürmüşler kızımızı.. ama şu anda soğuk küvezde. Durumu belirsiz. Hayati tehlikesi var ve malesef hasar kalma riskide. Sağlıklı da olabilir kuzum. Şu an hiç bi şey belli değil, 1 hafta içerisinde belli olacakmış.
Lütfen dua edin. Kuzumuzun adı zeynep. Allah hepimizin evladını korusun, kimseyi evladıyla sınamasın..
gecmis olsun canim.Kizlar gunaydin. Dun 2.ay kontrolu ve asilari vardi. Gun icinde huysuzdu aksam uzeri saat 5gibi bi uyudu. Bu sabah yeni kalkti. Aralarda bi kac kez emmeye kalkti azcik emip uykuya gecti. Atesi yukseldi calpol verdim. Aglamaya bile mecali yoktu kuzumun inleye inleye uyudu. Ben de basinda atesolcerle nobet tuttum. Simdi iyi cok sukur.
Gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda saglikli bir sekilde bebekleriyle eve gecerler.Kızlar iyi geceler..
Sagol canim. Bi de verem asisi gelmemis saglik ocagina onu cuma vurcaklar. 2 tane asiyla boyle olduk.gecmis olsun canim.
Niye 3 asiyi ayni gun yapiyorlar yaa
Cok korkutuyor beni bu 2.ay yaklastikca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?