2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde oldu cnm, ılık suyla sildin mi vücudunu?

Arkadaşlar iyi geceler, devletin ödediği aşıları özel hastaneler de yapıyor mu acaba

Bütün dünya insanlarından kafadan iki kişi düş canım, bendeniz ve Afilim92
Evet evet uyku kim biz kim !Kv gelecek diye beklettim sevdik ettim diyene kadar saat 10 oldu uyuttum .Ve benim gece 1den beri uyanik oldugumu bildikleri halde sen git uyu demediler .Ben yatana kadar 12 oldu .Bebek 12 ceyrekte uyandi .Sonuc hala uyanik.

Canım biri geldiği zaman bir saatte olsa dinlensen sana ne iyi gelir. Becerikli biri değil mi kv den sen yokken en azından mamasını verse oyalasa biraz sende dinlensen

Canım biri geldiği zaman bir saatte olsa dinlensen sana ne iyi gelir. Becerikli biri değil mi kv den sen yokken en azından mamasını verse oyalasa biraz sende dinlensen
Canim ne mama vermesi .Ben gunduz arayip gece hic uyumadigini ve gunduz de durmadigini soyledigim halde yemek beklentisiyle gelmis.Ben cay koymustum .Bebekle ilgilenmek icin odaya geciyordum .Ben de kahvaltilik biseyler hazirlayim bari diyor ...
Ben bebekle ilgilenirken yediler ictiler .Sana da ayirdim diyor. Ben tokum dedim yemedim .

Ne guzel annen gelmis .alisirsin insallah bebek de uslanir .emzik verirsen daha cok meme reddeder.

Pardon cnm unutmuşum o problemi. Eşimin yeğenine de aynı problem vardı. Ameliyatla birlikte sünneti de halletti Aykut bey, hiç sorun da yaşamadılar. İnşlh siz de ameliyata gerek kalmaz ama ameliyat derse de hiç korkma

27 saatye toplam 30 dk falan uyumusumdur .Kv kisisi de yarin gunduzden geliriz burda aksam da otururuz filan diyordu.Sabah ilk isim arayip gelmeyin demek olacak.
Zaten sabah okula ugramam gerekiyor ucretsiz izin icin dilekce yazcam
Gozlerim şişmiş halde hic de gitmek istemiyorum.

Kızım uyumadı hiç çok huzursuz kendi doktoru uzak ama aşıdan önce klinik doktoruna falanmı göstersem aşı karşıtımı olsam

Seninkiler sana yardıma değil yeme içmeye torun sevip sıvışmaya geliyorlar anlaşılan.. benmki doğum öncesi ağaçtan düştüğü için gelemiyor hala belki aynısı olur bilmyrm ama en azndan bebeğe bakamasa da yemek yapar getirir. O sofraya seni oturtup kızım ben biraz bakayımda sen karnını doyur demesi lazm. Kendi annen olsa sen öyle açken boğazından lokma geçmez

Sana yardımı geçtim en azından bebeğe mama verebilir, pışpışlayabilir vs bedavadan torun sahibi olmak olur mu
Kızı var mı aynı şeyleri yaşamadı/yaşamayacak mı

bebis bazen onda oyalaniyor bazen oyalanmiyor canim. Durdugu zaman ilgileniyor
Allah acil sifalar versin canim, saglikli sekilde annesine babasina kavustursun.

Bana da sami hoca biraz daha bekleseymişsin seni acil sekilde sezaryene alirmisiz dedi biliyor musun, 17 saat sancinin ustune... 2 defa kordon dolanmis boynuna. Kimse de bakmadi ultrasonla falan, neden inmiyor bu cocugun basi asagi diye... Ancak alttan muayene yapmaya bayiliyorlar...

Allah sabır versin canim
Ara söyle gelmesinler. Hatta yakın bi arkadaşın varsa onu çağır bebeğine bakarken 2 saatte olsa uyu dinlenmen lazım yoksa bu şekilde bebeğe de yansır.

Allah şifa versin canim umarım sorunsuz bi şekilde çıkar hastaneden. O 1 hafta ne zor geçer şimdi. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Kizlar gunaydin. Dun 2.ay kontrolu ve asilari vardi. Gun icinde huysuzdu aksam uzeri saat 5gibi bi uyudu. Bu sabah yeni kalkti. Aralarda bi kac kez emmeye kalkti azcik emip uykuya gecti. Atesi yukseldi calpol verdim. Aglamaya bile mecali yoktu kuzumun inleye inleye uyudu. Ben de basinda atesolcerle nobet tuttum. Simdi iyi cok sukur.

gecmis olsun canim.
Niye 3 asiyi ayni gun yapiyorlar yaa
Cok korkutuyor beni bu 2.ay yaklastikca

Gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda saglikli bir sekilde bebekleriyle eve gecerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…