2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Destek beklemiyorum kostek olmasinlar yeter.Cok gurultu var diye cocugumu yüksek ses beyaz gurultude uyutmak zorunda kaldim.
Sana yardımı geçtim en azından bebeğe mama verebilir, pışpışlayabilir vs bedavadan torun sahibi olmak olur mu
Kızı var mı aynı şeyleri yaşamadı/yaşamayacak mı
Var canim henuz evli değil. Evleneceği zamani merakla bekliyorum.
Allah sabır versin canim
Ara söyle gelmesinler. Hatta yakın bi arkadaşın varsa onu çağır bebeğine bakarken 2 saatte olsa uyu dinlenmen lazım yoksa bu şekilde bebeğe de yansır.
Amin canim .En yakin arkadasimin da bebegi var maalesef gelemez .Diğerleri de okula gidiyor ogleden sonra kendilerine zaman ayirir.Hos annem disinda kimseye de güvenemem. Ben bir sekilde idare ediyorum ac uykusuz yeter ki evde fazlalik olmasin.

Amin canım saolasın..

Allah kurtarmış cnm oğlunu, seni. Felaket bir şey. Ufacık bebek hortumlara, kablolara bağlanmış

Kuzenimin doktoru da meşhur cihangir hoca. Cihangir çakıcı. Adam nst de sıkıntı görüp yollamış Memorial’a git hemen doğuma geliyorum diye. Rahimde yumuşama görünce suni vermiş. Vermeyip direk sezaryene alsa belki bi sıkıntı olmayacak. Talihsizlik işte..

Doğum da Memorialda oldu. Sami hoca ve memnune hocaydı doktorları.. sonra soğuk küvez orda olmadığı için gata’ya sevkettiler..

Evet dışarda kimseye anlatamadigimiz şeyleri bile paylaşıyoruz. Düşenin halinden gene düşen anlar :) keşke topluca bulusabilsek bir yerde

Rabbim tez zamanda şifa versin agucuklara gülücüklere ağlamali günlere baslasin inşallah. Evlat acısıni evladı olan anlar bunu anne olunca anladım içim buz kesti.

Canım eşine söyle tavrını gostersin. Çok istiyorlarsa eşin annesini görmeye gidip gelsin size gelmesinler.
Evet dışarda kimseye anlatamadigimiz şeyleri bile paylaşıyoruz. Düşenin halinden gene düşen anlar :) keşke topluca bulusabilsek bir yerde
Keşke canım. Diğer gruplarda görüşenler varmış sanırım belli mi olur bigün bizde denk geliriz :)

Bebek icin yapiyorlar .

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah güzel haberlerini alırsınız

Ne zor bir gun yine
Okulda isim vardi esin götürdü .Cocukla sabah sabah giyin cik zor oldu .Neyse evrakimi kaybetmişler sinirden catladim .
Tam eve geldim.Bebek iyice sersemledi hah bu kez uyur dedim .Esimin akrabalari burdan geciyorlarmis bi ugrayalim dediler. Iyi tamam dedim.Keske teli acmasaydim.Bu evden oglumu da alıp sessiz sakin bi yere kacmak istiyorum .Biktim yeminle.

Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inş meleğe Annesi babasına tez zamanda sağlıcakla kavuştursun inş

ya bu normal.dogum sevdasi cok abartiliyor... Sen.bastan bebegin nst sinde sorun goruyorsun, suni zaten kalp atisini yavaslatan bir uygulama. Onemli olan anne ve bebegin sagligi ya. Bizler de ne yapalim doktorlara guvenip canimizi emanet ediyoruz...

gel bize canım birlikte delirelim :) gelen giden yok ses yok oğluşların delirtmesi yeter :)

ya bu normal.dogum sevdasi cok abartiliyor... Sen.bastan bebegin nst sinde sorun goruyorsun, suni zaten kalp atisini yavaslatan bir uygulama. Onemli olan anne ve bebegin sagligi ya. Bizler de ne yapalim doktorlara guvenip canimizi emanet ediyoruz...

Suninin böyle bi etkisi olduğunu bilmiyordum, çok üzüldüm yavrum dayanacaktı belkide o verilmese offf yılların doktoru bide..

Allah şifa versin canım annesine babasına bağışlasın .. İnşallah iyidir durumu ...

Bebekli eve geçerken ugrayalım olur mu, umarım çok oturmazlar, branşın nedir cnm, sizde doğum izni ne kadar oluyor

Herkes farklı bi tür sanırım benimkilerde kendileri gelip goreceğine habire bize diolar getirinde görelim die.tabiki dinleyen yok.ben kendi evimin rahatında anca ilgileniyorum.bide biz klima kullanıyoruz burası cok sıcak.onlarda klimada yok o halde emzir.evde rahat giyiniosun orda oda yok ben habire gitcem bebek gostermeye.şaka gibi.aman bosvercen bunları.ben uyuycam siz bi saat bakın deseydin keske.bole uykusuzda cok zor.
Bizde dun aksamdan beri bi keyifsiziz.normalde uyudugu saatlerde bile uyumadı oğlum düzgün.sanırım 8. Hafta atağı bu.iniallah kolay atlatırız.

Kızlar bebeklerinizin burnunu nasıl temizliyorsunuz??

Ben serum fizyolojik sıkıyorum biraz açıyor tıkanıklığı ama sümükler kalıyor burunda :) onları nasıl alıcaz. Otribebe Burun aspiratörü almıştım ama kullanmaya korktum daha küçük diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…