- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.761
Destek beklemiyorum kostek olmasinlar yeter.Cok gurultu var diye cocugumu yüksek ses beyaz gurultude uyutmak zorunda kaldim.Seninkiler sana yardıma değil yeme içmeye torun sevip sıvışmaya geliyorlar anlaşılan.. benmki doğum öncesi ağaçtan düştüğü için gelemiyor hala belki aynısı olur bilmyrm ama en azndan bebeğe bakamasa da yemek yapar getirir. O sofraya seni oturtup kızım ben biraz bakayımda sen karnını doyur demesi lazm. Kendi annen olsa sen öyle açken boğazından lokma geçmez
Var canim henuz evli değil. Evleneceği zamani merakla bekliyorum.Sana yardımı geçtim en azından bebeğe mama verebilir, pışpışlayabilir vs bedavadan torun sahibi olmak olur mu
Kızı var mı aynı şeyleri yaşamadı/yaşamayacak mı
Amin canim .En yakin arkadasimin da bebegi var maalesef gelemez .Diğerleri de okula gidiyor ogleden sonra kendilerine zaman ayirir.Hos annem disinda kimseye de güvenemem. Ben bir sekilde idare ediyorum ac uykusuz yeter ki evde fazlalik olmasin.Allah sabır versin canim
Ara söyle gelmesinler. Hatta yakın bi arkadaşın varsa onu çağır bebeğine bakarken 2 saatte olsa uyu dinlenmen lazım yoksa bu şekilde bebeğe de yansır.
Hemşire 3 gün yikamayin dedi diye su degdirmedim vücuduna suyla sile bilir miydim ?
Amin canım saolasın..bebis bazen onda oyalaniyor bazen oyalanmiyor canim. Durdugu zaman ilgileniyor
Allah acil sifalar versin canim, saglikli sekilde annesine babasina kavustursun.
Bana da sami hoca biraz daha bekleseymişsin seni acil sekilde sezaryene alirmisiz dedi biliyor musun, 17 saat sancinin ustune... 2 defa kordon dolanmis boynuna. Kimse de bakmadi ultrasonla falan, neden inmiyor bu cocugun basi asagi diye... Ancak alttan muayene yapmaya bayiliyorlar...
Evet dışarda kimseye anlatamadigimiz şeyleri bile paylaşıyoruz. Düşenin halinden gene düşen anlar :) keşke topluca bulusabilsek bir yerdeHamilelikte kasık ağrıları bel ağrıları derdimizdi, sonra doğum hikayeleri geldi, sonra gögüs yarasu, süt mama derdi, gaz ve uyku problemleri peşini kovaladı.
Yakında diş ve ek gıda serüvenlerimiz başlıycak. Sonra emekledi yürüdü konuştu gibi devam edecek.
Burda aile gibi olduk. Hatta bazen kimsenin anlamadığı şeyleri burda sizler anlıyorsunuz çünkü herkes benzer şeyleri benzer zamanlarda yaşıyor. Arkadaşılarıma, anneme anlatmadığım şeyleri sizinle paylaşabiliyorum mesela. Uzaktan beni tanımadan rahatlatan fikir veren yardımcı olmaya çalışan bir sürü arkadaşım oldu sayenizde.
Zor gibi geliyor ama zamanda çok hızlı geçiyor. Daha dün gibiydi diş ağrısından uyuyamadığım, sıcaklardan bunaldığım doğsun artık dediğim hamilelik günleri. Sonra kızımın kolik oluşu ve hep öyle kalacakmış hep ağlıycakmış mutsuz olacakmış hissi daha dün gibiydi. Ama şimdi bi şekilde bazen zor olsada, uyuyorda gülücükler de saçıyor. Tam koliği atlatamasakda artık umudum var. Çok zordu ama bi o kadarda çok çabuk geçti zaman ve ben kızım ağladıkca ağlamaktan nasıl bakıcam ben bu kıza diye düşünmekten anlayamadım bile tam olarak ama şimdi kızım tam 65 günlük ve her zorluğa rağmen o güldükce hayat anlam kazanıyor.
Rabbim tez zamanda şifa versin agucuklara gülücüklere ağlamali günlere baslasin inşallah. Evlat acısıni evladı olan anlar bunu anne olunca anladım içim buz kesti.Kızlar iyi geceler..
Moralim çok bozuk. Kuzenimin bebeği dünyaya geldi. Nst si kötü çıktığı için doktoru bugün sabah doğuma çağırmış. Kalp atışları çok iyiymiş ve rahimde yumuşama olduğu için normal doğum denemiş. Suni sancı vermiş. Sancı gelirken bebeğin kalp atışları yavaşlamış. Anında sezaryene almışlar. Plasenta bebekten ayrılmışmalesef bebeğimizin kalbi durmuş. 15 dakika sonra hayata döndürmüşler kızımızı.. ama şu anda soğuk küvezde. Durumu belirsiz. Hayati tehlikesi var ve malesef hasar kalma riskide. Sağlıklı da olabilir kuzum. Şu an hiç bi şey belli değil, 1 hafta içerisinde belli olacakmış.
Lütfen dua edin. Kuzumuzun adı zeynep. Allah hepimizin evladını korusun, kimseyi evladıyla sınamasın..
Canım eşine söyle tavrını gostersin. Çok istiyorlarsa eşin annesini görmeye gidip gelsin size gelmesinler.Destek beklemiyorum kostek olmasinlar yeter.Cok gurultu var diye cocugumu yüksek ses beyaz gurultude uyutmak zorunda kaldim.
Var canim henuz evli değil. Evleneceği zamani merakla bekliyorum.
Amin canim .En yakin arkadasimin da bebegi var maalesef gelemez .Diğerleri de okula gidiyor ogleden sonra kendilerine zaman ayirir.Hos annem disinda kimseye de güvenemem. Ben bir sekilde idare ediyorum ac uykusuz yeter ki evde fazlalik olmasin.
Keşke canım. Diğer gruplarda görüşenler varmış sanırım belli mi olur bigün bizde denk geliriz :)Evet dışarda kimseye anlatamadigimiz şeyleri bile paylaşıyoruz. Düşenin halinden gene düşen anlar :) keşke topluca bulusabilsek bir yerde
Ewt çok güzel olurdu böyle bir şey olsaEvet dışarda kimseye anlatamadigimiz şeyleri bile paylaşıyoruz. Düşenin halinden gene düşen anlar :) keşke topluca bulusabilsek bir yerde
Bebek icin yapiyorlar .Canım eşine söyle tavrını gostersin. Çok istiyorlarsa eşin annesini görmeye gidip gelsin size gelmesinler.
Keşke canım. Diğer gruplarda görüşenler varmış sanırım belli mi olur bigün bizde denk geliriz :)
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah güzel haberlerini alırsınızKızlar iyi geceler..
Moralim çok bozuk. Kuzenimin bebeği dünyaya geldi. Nst si kötü çıktığı için doktoru bugün sabah doğuma çağırmış. Kalp atışları çok iyiymiş ve rahimde yumuşama olduğu için normal doğum denemiş. Suni sancı vermiş. Sancı gelirken bebeğin kalp atışları yavaşlamış. Anında sezaryene almışlar. Plasenta bebekten ayrılmışmalesef bebeğimizin kalbi durmuş. 15 dakika sonra hayata döndürmüşler kızımızı.. ama şu anda soğuk küvezde. Durumu belirsiz. Hayati tehlikesi var ve malesef hasar kalma riskide. Sağlıklı da olabilir kuzum. Şu an hiç bi şey belli değil, 1 hafta içerisinde belli olacakmış.
Lütfen dua edin. Kuzumuzun adı zeynep. Allah hepimizin evladını korusun, kimseyi evladıyla sınamasın..
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inş meleğe Annesi babasına tez zamanda sağlıcakla kavuştursun inşKızlar iyi geceler..
ya bu normal.dogum sevdasi cok abartiliyor... Sen.bastan bebegin nst sinde sorun goruyorsun, suni zaten kalp atisini yavaslatan bir uygulama. Onemli olan anne ve bebegin sagligi ya. Bizler de ne yapalim doktorlara guvenip canimizi emanet ediyoruz...Amin canım saolasın..
Allah kurtarmış cnm oğlunu, seni. Felaket bir şey. Ufacık bebek hortumlara, kablolara bağlanmış
Kuzenimin doktoru da meşhur cihangir hoca. Cihangir çakıcı. Adam nst de sıkıntı görüp yollamış Memorial’a git hemen doğuma geliyorum diye. Rahimde yumuşama görünce suni vermiş. Vermeyip direk sezaryene alsa belki bi sıkıntı olmayacak. Talihsizlik işte..
Doğum da Memorialda oldu. Sami hoca ve memnune hocaydı doktorları.. sonra soğuk küvez orda olmadığı için gata’ya sevkettiler..
gel bize canım birlikte delirelim :) gelen giden yok ses yok oğluşların delirtmesi yeter :)Ne zor bir gun yine
Okulda isim vardi esin götürdü .Cocukla sabah sabah giyin cik zor oldu .Neyse evrakimi kaybetmişler sinirden catladim .
Tam eve geldim.Bebek iyice sersemledi hah bu kez uyur dedim .Esimin akrabalari burdan geciyorlarmis bi ugrayalim dediler. Iyi tamam dedim.Keske teli acmasaydim.Bu evden oglumu da alıp sessiz sakin bi yere kacmak istiyorum .Biktim yeminle.
ya bu normal.dogum sevdasi cok abartiliyor... Sen.bastan bebegin nst sinde sorun goruyorsun, suni zaten kalp atisini yavaslatan bir uygulama. Onemli olan anne ve bebegin sagligi ya. Bizler de ne yapalim doktorlara guvenip canimizi emanet ediyoruz...
Allah şifa versin canım annesine babasına bağışlasın .. İnşallah iyidir durumu ...Kızlar iyi geceler..
Bebekli eve geçerken ugrayalım olur mu, umarım çok oturmazlar, branşın nedir cnm, sizde doğum izni ne kadar oluyorNe zor bir gun yine
Okulda isim vardi esin götürdü .Cocukla sabah sabah giyin cik zor oldu .Neyse evrakimi kaybetmişler sinirden catladim .
Tam eve geldim.Bebek iyice sersemledi hah bu kez uyur dedim .Esimin akrabalari burdan geciyorlarmis bi ugrayalim dediler. Iyi tamam dedim.Keske teli acmasaydim.Bu evden oglumu da alıp sessiz sakin bi yere kacmak istiyorum .Biktim yeminle.
Destek beklemiyorum kostek olmasinlar yeter.Cok gurultu var diye cocugumu yüksek ses beyaz gurultude uyutmak zorunda kaldim.
Var canim henuz evli değil. Evleneceği zamani merakla bekliyorum.
Amin canim .En yakin arkadasimin da bebegi var maalesef gelemez .Diğerleri de okula gidiyor ogleden sonra kendilerine zaman ayirir.Hos annem disinda kimseye de güvenemem. Ben bir sekilde idare ediyorum ac uykusuz yeter ki evde fazlalik olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?