2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi kundagı kullanıyosun canım? Ben mycey aldım ama buyuk geliyo.uyuyo ama azcık eli kıpırdıyo arada tık uyanıyo.su uyku problemleri bitse artık.uyutuyorum geri uyanıyo bidaha kucakta uyut et.sırtım tutmuyo bugun artık.Allah sabır ve güç versin bize inşallah.

Halo sleepsack canım ama gece onunla kundak yapıyorum kızım onu pek sevmedi cırtcırtlı diye sanırım ellerini oynatınca rahat edemiyoru gündüz normal ince battaniye yada müslinle yapıyorum.

Ben de emzik vermek isdemedim başda benı red eder diye ama emzikden sutmu gelıyor emziksiz olmaz dediler verdim. Senınkı zor bir bebek o zaman acaba biberon versen be olurdu.
Duzen 3 ay sonra oluşur zaten bizimde düzen yok keyfıne gore.

Canım benim oğlum 1 aylıkkenden beri yüz üstü yatıyor. Başlarda bende korkuyordum ama baktım kendi kafasını çevirebiliyor alıştım sonradan. Hem sırtüstü yatınca sıçrayıp uyanıyordu yüzüstü sıçrayamıyor ve örtüsünü açamıyor. Daha uzun uyuyor

Kızlar bebek bezini arastırmalar ve fiyat kıyaslamaları sonucu prima aktif bebek 3 beden aldım inşallah memenun kalırız baya bi aldım cunku.taneside 47 kurusa geldi.

Canım benimkide sırt ustu kundakla bile 40 dk zor uyuyo oda habire pıspıslayarak.yuzustu bugun iyi uyudu ama onun içinde amerikan pediatri dernegi yatırmayın diomus.aman insanı bi rahatsız edio bole seyler aklına kurt dusuyo.ama bi yandanda dusununce kundaklı halinden daha iyi gibi.

Merhaba iki gün önce kızım çok ağladı akşam 2 saat falan kesintisiz ağladı gaz sancısı dedik ama baktık olmayacak hastaneye getirdik gazını boşalttılar kan aldılar potasyum yüksek sodyum düşük çıktı iki gündür yatıyoruz serum tedavisi görüyoruz kan alıyorlar değerlerde pek oynama yok en son ayrintili kan alındı onu bekliyoruz çok zormuş minicik kuzum elleri delik deşik oldu rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin olur mu bize

Amin.Allah şifa versin bian önce yavruna.sağlıkla evinize dönün inşallah.

Allah şifa versin çok geçmiş olsun

Pestilimi cikardi esimde gece 1 de gelicek hâlâ uyumadı diretiyor. Rabbim hepimize kolaylık versin.
Bugun ben de yalnızım. Sabir sabir...
Bizimki gazi cikaramadi .
Biberon kullaniyoruz :)) enjektorle 60 ml bas edemedim valla .Kasikla da ne verirsem cikariyor. Su 3 ay bi gecse ...
Benimkini gazi ciksin diye yuz ustu yatiriyorum. Bir ofke bir ofke donemeyen kaplumbaga gibi trio atiyor
Kızlar bebek bezini arastırmalar ve fiyat kıyaslamaları sonucu prima aktif bebek 3 beden aldım inşallah memenun kalırız baya bi aldım cunku.taneside 47 kurusa geldi.
Hangi site
Yaa kiyamam .Gecmis olsun Allah sifa versin tez zamanda .Daha once bir huzursuzlugu var miydi bir anda mi oldu ?
Kızlar promalt içen var mı ? Denemeyi düşünyorum ama kilo yapar diyenler var kararsız kaldım
z
Bence gerek yok malt icecekler artiriyor ama ne kadar saglikli .Ben Humana Still Tea iciyorum. O bile sekerli geliyor bana.En onemli sey bol su bol moral bol uyku .2 gecemiz sifir uyku ile gecti ve normalden daha fazla doz mama verdim .Cocugu bir türlü doyuramadim dinlenmeyince vucut süt uretmiyor.

Aynen bizede sağlık ocağı 2 damlaya indirdi sonra 1 damlaya indirdi en son geçen hafta dr.a gittik dr. 4 damlaya çıkardı yani genelde sağlık ocakları böyle söylüyor demek.

Bizde yarın rotarix aşımızı olacağız eczaneden dün aldım tanesi 210tl ama eczacı eve vermedi burada kalsın bizim dolaplar daha iyi soğutur dedi. Yarın alıp gideceğim bakalım. Bu arada benimkiler 4 haziran doğumlu yani 3. ayda oluyor rota aşısı.

Kızlar promalt içen var mı ? Denemeyi düşünyorum ama kilo yapar diyenler var kararsız kaldım
Parana yazık arkadaşım. Koli koli içirdi eşim bana hiç bir işe de yaramadı. Süt yapan şeyler günde 3-4litre su, dinlenme ve uyku. Benim denemediğin şey kalmadı inan. İllaki deneyeceğim diyorsan malt içecek yerine solgarın bira mayası tableti var, ana maddesi malt. Günde 6tane içiliyor, ondan al iç. Ben n11den almıştım piyasaya göre uyguna gelmişti. En azından kilo yapmaz

Afilim92 mevzu uzun ama sınırları net çizerim. 3 kez bayramda gittim kayınvalideye, görümceye hiç gitmedim. 2.5 yılı geçti evleneli zorunlu durumlar dışında evime gelecek bir samimiyet hissettirmedim. Sevmediğimi bilirler onlarda beni sevmezler ki hiç umursamam. Kindarım yapılanı unutmam söz, nişan, düğün eşimin üzerine yıktıkları borçlar, ilk bebeğimin kalbi durduğunda aramamaları altı baya bi dolu böyle gelmiş böyle gider. Tüp bebek tedavisi riskli hamilelik derken borç isteriz diye hayırlı olsuna aramayanları çocuk doğunca aklamam

Aynen ya emziği tutuyo 2 dk sonra atıyo geri almaya çalışıyo boynu kopuyo bu sefer basıyo feryadı ben tutturuyorum geri yine aynı uyuyana kadar belim kopuyo bi elimle sallayıp bü elimle emziği tutturuyorum o şekilde uyuyo gece emzik almıyo sadece . Allah kolaylık versin canım

Aynen bizede sağlık ocağı 2 damlaya indirdi sonra 1 damlaya indirdi en son geçen hafta dr.a gittik dr. 4 damlaya çıkardı yani genelde sağlık ocakları böyle söylüyor demek.
Bende önümüzdeki hafta gidicem ama yine detaylı sorucam. Herkes sikayetciymis bu durumdan.

Anladim canim .Bizimkiler de sutten cikmis ak kasik değiller o kadar sey var ki .Yazdiklarinla asagi yukarı ayni .Ben de hep mesafeden yanayim ama yuzlerine pat pat laf soylememe ragmen hic aldirmadan bildiklerini okuyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…