- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.981
Alerjik belirtiler göstermiş sanırım ama tam emin değilim araştırıcam bende canım. 3.ay dedi sanırım diğer dozlar arasında 4 hafta olması gerekiyormuş. 3.ay dediği için pek sormadım yarın gidicem sorarım ayrıntılı :)
Ben sordum canım teşekkür ederim bilgi için :)
Benim kızımda anakucağında dalmış kundaksız olunca 20 dkda uyandı. Bizimki kundakla kesintisiz 2-3 saat uyuyabiliyor canım o yüzden içim rahat.
Evet canım rotarix sanırım. Zaten iki çeşidi varmış genelde rotarix kullanılıyormuş ama bize rotateq önerdiler. Bende iyice araştırıcam bakalım gitmeden önce.
Halo sleepsack canım ama gece onunla kundak yapıyorum kızım onu pek sevmedi cırtcırtlı diye sanırım ellerini oynatınca rahat edemiyoru gündüz normal ince battaniye yada müslinle yapıyorum.Hangi kundagı kullanıyosun canım? Ben mycey aldım ama buyuk geliyo.uyuyo ama azcık eli kıpırdıyo arada tık uyanıyo.su uyku problemleri bitse artık.uyutuyorum geri uyanıyo bidaha kucakta uyut et.sırtım tutmuyo bugun artık.Allah sabır ve güç versin bize inşallah.
Pestilimi cikardi esimde gece 1 de gelicek hâlâ uyumadı diretiyor. Rabbim hepimize kolaylık versin.Büyüyecekler ama bizi de iyi büyütüyorlar :)
Allah kolaylık versin zor dönemlerin ilki
Ben de emzik vermek isdemedim başda benı red eder diye ama emzikden sutmu gelıyor emziksiz olmaz dediler verdim. Senınkı zor bir bebek o zaman acaba biberon versen be olurdu.En iyisi uzak olani .Bugun cocugum sabah bir saat uyudu onla duruyor. Onlar bozmasa guzel dalmisti 1 saat uyurdu.
Zaten duzen yoktu iyice zivanadan cikardilar .Kiz sen bizim emzik maceramizi bilmiyordun demi
Emzik yuzunden beni reddetmisti ya benimki .
Bir tane daha dogursa rahatlariz valla .
Sirf nineyle dede var diye daha fazla cazgirlik yapmadim .Onlarin bana ettiklerini bilmezler kötü ben olurum diye.
Nasil başardın anlatsana
Evet cnm poposu aparata gelicek şekilde oturtuyorsun bacaklarını da yanlardan ayarlapoposunu aparata oturtuyoruz dimi canim? Ama benimki bacaklarini kasiyor, kivirmiyorinatci minnosum
Canım benim oğlum 1 aylıkkenden beri yüz üstü yatıyor. Başlarda bende korkuyordum ama baktım kendi kafasını çevirebiliyor alıştım sonradan. Hem sırtüstü yatınca sıçrayıp uyanıyordu yüzüstü sıçrayamıyor ve örtüsünü açamıyor. Daha uzun uyuyorCanım bilmiyorum sana çare olur mu ama ben bugun yuzustu gogsume yatırdım.bende koltukta yarı uzanır oturdum gogsumde ole baya daldı.sonada yatagına yuzustu koydum.hiç uyanmadı.yuzustu yatırmak sakıncalı diolar ama ben basında bekledim bole 1,5 saat uyudu.once ayakta gezindik sona koltuga uzandık gogsumdeyken sonada yatagına koydum.ama sırt ustu deniyim bide dedim sırt ustu yatırdım anında uyandı.
Canım benim oğlum 1 aylıkkenden beri yüz üstü yatıyor. Başlarda bende korkuyordum ama baktım kendi kafasını çevirebiliyor alıştım sonradan. Hem sırtüstü yatınca sıçrayıp uyanıyordu yüzüstü sıçrayamıyor ve örtüsünü açamıyor. Daha uzun uyuyor
Merhaba iki gün önce kızım çok ağladı akşam 2 saat falan kesintisiz ağladı gaz sancısı dedik ama baktık olmayacak hastaneye getirdik gazını boşalttılar kan aldılar potasyum yüksek sodyum düşük çıktı iki gündür yatıyoruz serum tedavisi görüyoruz kan alıyorlar değerlerde pek oynama yok en son ayrintili kan alındı onu bekliyoruz çok zormuş minicik kuzum elleri delik deşik oldu rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin olur mu bize
Allah şifa versin çok geçmiş olsunMerhaba iki gün önce kızım çok ağladı akşam 2 saat falan kesintisiz ağladı gaz sancısı dedik ama baktık olmayacak hastaneye getirdik gazını boşalttılar kan aldılar potasyum yüksek sodyum düşük çıktı iki gündür yatıyoruz serum tedavisi görüyoruz kan alıyorlar değerlerde pek oynama yok en son ayrintili kan alındı onu bekliyoruz çok zormuş minicik kuzum elleri delik deşik oldu rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin olur mu bize
Bugun ben de yalnızım. Sabir sabir...Pestilimi cikardi esimde gece 1 de gelicek hâlâ uyumadı diretiyor. Rabbim hepimize kolaylık versin.
Biberon kullaniyoruz :)) enjektorle 60 ml bas edemedim valla .Kasikla da ne verirsem cikariyor. Su 3 ay bi gecse ...Ben de emzik vermek isdemedim başda benı red eder diye ama emzikden sutmu gelıyor emziksiz olmaz dediler verdim. Senınkı zor bir bebek o zaman acaba biberon versen be olurdu.
Duzen 3 ay sonra oluşur zaten bizimde düzen yok keyfıne gore.
Benimkini gazi ciksin diye yuz ustu yatiriyorum. Bir ofke bir ofke donemeyen kaplumbaga gibi trio atiyorCanım benim oğlum 1 aylıkkenden beri yüz üstü yatıyor. Başlarda bende korkuyordum ama baktım kendi kafasını çevirebiliyor alıştım sonradan. Hem sırtüstü yatınca sıçrayıp uyanıyordu yüzüstü sıçrayamıyor ve örtüsünü açamıyor. Daha uzun uyuyor
Hangi siteKızlar bebek bezini arastırmalar ve fiyat kıyaslamaları sonucu prima aktif bebek 3 beden aldım inşallah memenun kalırız baya bi aldım cunku.taneside 47 kurusa geldi.
Yaa kiyamam .Gecmis olsun Allah sifa versin tez zamanda .Daha once bir huzursuzlugu var miydi bir anda mi oldu ?Merhaba iki gün önce kızım çok ağladı akşam 2 saat falan kesintisiz ağladı gaz sancısı dedik ama baktık olmayacak hastaneye getirdik gazını boşalttılar kan aldılar potasyum yüksek sodyum düşük çıktı iki gündür yatıyoruz serum tedavisi görüyoruz kan alıyorlar değerlerde pek oynama yok en son ayrintili kan alındı onu bekliyoruz çok zormuş minicik kuzum elleri delik deşik oldu rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin olur mu bize
zKızlar promalt içen var mı ? Denemeyi düşünyorum ama kilo yapar diyenler var kararsız kaldım
Aynen bizede sağlık ocağı 2 damlaya indirdi sonra 1 damlaya indirdi en son geçen hafta dr.a gittik dr. 4 damlaya çıkardı yani genelde sağlık ocakları böyle söylüyor demek.Kızlar geçen sağlık ocağına gittiğimde ordaki doktor d vitaminine ara ver bingildagi çabuk kapaniyor dedi. Bende kendi çocuk doktorumuzu aradım dediki genelde sağlık ocaklarında böyle söyleyip insanları korkutuyorlar. Bebeklerin kafası büyüdükçe bıngıldak yavaş yavaş kapanır 3 ile 18 ay arasında kapanması normaldir dedi. Sizde böyle sıkıntı oldumu hiç?
Bizde yarın rotarix aşımızı olacağız eczaneden dün aldım tanesi 210tl ama eczacı eve vermedi burada kalsın bizim dolaplar daha iyi soğutur dedi. Yarın alıp gideceğim bakalım. Bu arada benimkiler 4 haziran doğumlu yani 3. ayda oluyor rota aşısı.Ya bizim bu sağlık ocağı bana hiç rota virüs 2.ay da oluyor demedi daha önceden.
2.ay aşısını olurken söylediler 3.ay ve 5.ayda iki doz oluyor diye.
Anca emiyomu Aaa neden mama diye soruyorlar.
Neyse vaktini geçirmedik en azından diye seviniyorum.
Merakım şu; piyasa da iki farklı fiyat aşı varmış. E farkları ne acaba bilen var mı ben bilgi alamadım sağlıkçı ve eczaneden.
Parana yazık arkadaşım. Koli koli içirdi eşim bana hiç bir işe de yaramadı. Süt yapan şeyler günde 3-4litre su, dinlenme ve uyku. Benim denemediğin şey kalmadı inan. İllaki deneyeceğim diyorsan malt içecek yerine solgarın bira mayası tableti var, ana maddesi malt. Günde 6tane içiliyor, ondan al iç. Ben n11den almıştım piyasaya göre uyguna gelmişti. En azından kilo yapmazKızlar promalt içen var mı ? Denemeyi düşünyorum ama kilo yapar diyenler var kararsız kaldım
Aynen ya emziği tutuyo 2 dk sonra atıyo geri almaya çalışıyo boynu kopuyo bu sefer basıyo feryadı ben tutturuyorum geri yine aynı uyuyana kadar belim kopuyo bi elimle sallayıp bü elimle emziği tutturuyorum o şekilde uyuyo gece emzik almıyo sadece . Allah kolaylık versin canımEldiven sadece bir hafta taktik. Kundaga alışmıştı aslında ama bu hafta ne oldu anlamadım ellerini yüzüne goturemeyince sinirden ağlıyor ve uyumuyor. Ağzında emzik var onu düşürüyor elleriyle sonra emzik düştü diye sinir krizi geçiriyor sonra emziği veriyorum bu sefer de elini ağzına sokamadigi için ağlıyor. Bu arada tabii uykusuzluk başına vurmuş oluyor savaşıyoruz tam uyuyacakken
Bende önümüzdeki hafta gidicem ama yine detaylı sorucam. Herkes sikayetciymis bu durumdan.Aynen bizede sağlık ocağı 2 damlaya indirdi sonra 1 damlaya indirdi en son geçen hafta dr.a gittik dr. 4 damlaya çıkardı yani genelde sağlık ocakları böyle söylüyor demek.
Anladim canim .Bizimkiler de sutten cikmis ak kasik değiller o kadar sey var ki .Yazdiklarinla asagi yukarı ayni .Ben de hep mesafeden yanayim ama yuzlerine pat pat laf soylememe ragmen hic aldirmadan bildiklerini okuyorlar .Afilim92 mevzu uzun ama sınırları net çizerim. 3 kez bayramda gittim kayınvalideye, görümceye hiç gitmedim. 2.5 yılı geçti evleneli zorunlu durumlar dışında evime gelecek bir samimiyet hissettirmedim. Sevmediğimi bilirler onlarda beni sevmezler ki hiç umursamam. Kindarım yapılanı unutmam söz, nişan, düğün eşimin üzerine yıktıkları borçlar, ilk bebeğimin kalbi durduğunda aramamaları altı baya bi dolu böyle gelmiş böyle gider. Tüp bebek tedavisi riskli hamilelik derken borç isteriz diye hayırlı olsuna aramayanları çocuk doğunca aklamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?