2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dua ediyorum kolik bi kizim yok, sürekli agliyor kendinide daraltıyor benide, bir dışarı çıkıyoruz çıktığımıza pişman oluyoruz. Geçen eşime dedim ki millette nasıl çocuk var arabada uyuyor bizimkide kıyameti koparıyor.

Bunu yazdigin iyi oldu cnm bende haftaya doktora gittiğimde soracaktım 21 haziranda bizimkide 3 ay oluyor.

Ya bu çocuk tam uykuya dalarken kendini tırnaklamaya başlıyor ve çok ağlıyor inşallah atak haftası olduğu içindir
Seninle tahmini doğum tarihimiz aynıydı sanki bizim 7 temmuzdu ve bu hafta benim ikizlerden biri fena huysuz 3 gündür huyu değişti.

Sanki bunları ben yazdım. O derece her harfine katılıyorum aynısını yaşadım. Daha neler var dimi anlatmadığn. Benimde öyle. Tüp bebek konusu hariç hepsini yaşadm bende konusmuyorum gerçi tek taraflı değil onlarda benim kara kaşıma gözüme hasret değiller. Hisler karşılıklı yani...

Erkek tarafından bi eşimle görüşüyorum

Herkes yerini kendi belirler.
Kafam on numara

Canım ben yayırıyorum halam da bütün çocuklarını öyle yatırmış gayet sağlıklılar. Sıkılma belirtileri gösterirse yan çeviriyorum biraz da öyle uyuyor. Ama yüz üstü hem kussa da rahat kusuyor tukanmıyor hem gazı rahat çıkıyor. Ne bileyim benim oğlum kendisi de yüzüstü yatmak istiyor. Popoyu dikiyor havaya her gelen popoya bi şaplak patlatıyor yavaştan :)

Ayni biz .Millet oyuncak bebek tasiyor gibi arabayi örtüyor icinde bebek yok gibi geziyor. Biz gittiğimiz yerde kendimizi belli ediyoruz

Kızlar yarın gece 11de otobusle evime yolcuyum. Çok heyecanlıyım oğlumla başbaşa gideceğim için. Atak haftasındayız dua edin rezillik çıkmadan eve düşebileyim çünkü yol 10 saat.

En son dün akşam büyük tuvaletini yaptı bugun yok yarın inşallah yapar onun sancısıyla uğraşmam inşallah :/ içi yumuşasın diye zeytinyağı vermeme gerek var mı ?

Canım ılık duş aldır gaz masajı yap ara ara bolca yapar inş. Yapmasa da olabiliyormuş birkaç gün yapmama sanırım

Aynen bende eşimde gidelim vs. diyemez. Boşanırım fazla netim o konuda dünya üzerinde hiçbir şeyden ailesi kadar nefret etmedim. Bana bulaşmasın kendi ne yaparsa yapsın. Çocuk konusunda da ılımlı olmam, hastanede ziyaretçim çoktu odam sürekli işledi. Ağızları açık izlediler bir kendileriyle anlasamadığımın farkındalar

Seninle tahmini doğum tarihimiz aynıydı sanki bizim 7 temmuzdu ve bu hafta benim ikizlerden biri fena huysuz 3 gündür huyu değişti.
4 temmuzdu benim de. Pestilimi çıkardı valla bu hafta az önce 3 saatlik uyku aglamasina sonunda uykudan bayıldı. Nefes almadan bir kilini bile kıpırdatmadan uyuyor şimdi 10 dk sonra gene feryada başlar. Güya yatağına alistirdim ama yatağın başında bir elimle besik sallıyorum bir elimle emzik tutuyorum agzinda sürekli eeee diyorum boğazım kurudu. Geçen hafta böyle değildi 20 dkda falan uyumuş oluyordu.
Seninkiler elleriyle yüzlerine dalıyorlar mi? Ya da ellerini kolayca ağızlarına goturebiliyorlar mi? Benimki galiba ellerini tam kontrol edememenin sinirini yaşıyor. Bütün problem uykuya geçiş

Çizgiti çizmen en güzeli olmuş. Ben eşime sevgiliyken eğer bir gün annenle benim aramda seçim yapmak zorunda kalırsan anneni seç demiştim. En sevmediğim şey kaynana gelin çatışmasıydı ve kendimi o çatışmanın içerisinde buldum hemde diyalogsuz kavgasız bi çatışma, savaş. O daha sinsi ...

Aslında emzige alistirmasak daha mı doğru olur bilmiyorum ilerde gece uykusunda emzik düştü diye ağlamasın? daha şimdiden ağzında tutamiyo elleriyle ittiriyo düşüyo... Daha bunun uyurken yana yuna dönme fasılları gelecek....

Ayni biz .Millet oyuncak bebek tasiyor gibi arabayi örtüyor icinde bebek yok gibi geziyor. Biz gittiğimiz yerde kendimizi belli ediyoruz
Hiç sorma geçen avm ye gittik emzirme odasına gidene kadar avm yi ayağa kaldırdı emzirdim hâlâ agliyor eşim kucağına aldı eve o şekilde gittik kucakta uyudu hanımefendi.

Kızlar promalt içen var mı ? Denemeyi düşünyorum ama kilo yapar diyenler var kararsız kaldım
Ben arada bir içiyorum ama çok tatlı tadı pekmez gibi içimi bayıyor bende işe yaramıştı süte iyi geliyorda kilo aldırır mı bilmem çünkü ben sürekli içmedim haftada bir tane ancak icmisimdir.

Bu hafta ikiside ellerini yumruk yapıp ağzına götürüp emiyor. Emzik falan kâr etmiyor illa elini emecek ve yüzünü çiziyor sürekli. Biberona alişan bebeğim meme istiyor yani herşey tepe taklak oldu bende şaştım kaldım. Haftaya normale döner inşallah.

Ben 5 saatlik yolda giderken kıyameti kopardı otobüste dönüşte mecburi fitil attim uyusun diye mışıl mışıl uyudu kizim rahat gelmiştik eve.
Kabız oldğnda bi kere fitil denedik yıktı ortalığı ağlayan bebek temelli krize girmişti korkuyorum ona

Uyudukları zaman ruhları duymaz :) ben memnunum ağzında şimdi sallıyorum pusette. Uyuduğu zaman atıyo ağzından yada ben alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…