2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim sagma makinasini fazla baz alma. ben de sagmistim "hic" cikmamisti, hic. Ama bebislerin emmesi daha farkli oluyor. O yuzden evine gidince eds yapabilirsin. Hem yavrucugun memeye iyice alisir hem sutun artar. Suan daha yeni anneyiz, sutunun artmamasi imkansiz. Hormonlar falan cok taze. Sana tek gereken sabir sebat. Allah hayirli sonuclar almani nasip etsin.

Ben de eve tikili kaldikca ivir zivira verdim kendimi, farkindayim... Gobegim, dogum yaptigim zamandan daha beter suan ama oglan buyusun biraz, bakarim caresine. Suan bir de yemekten kisamayacagim zira tek aktivitem/zevkim cayla bir seyler atistirmak

Kızlar benim kızım 2 temmuz doğumlu. Hafta başından beri uyku düzeni değişti. Gece uyuyan bebek uykuya dalamaz oldu. Ellerini keşfettiğinden beri böyle.

Kızlar hepp sağa dogru yapip yatio onun uykuya dalmasini bekliyorumki sola cevireyim diye ama nafile dalsa bile cevirince bide bakiyorumki geri saga cevirms sag taraf duzlesti bizimde. Hayr bide uykuda fark edio saha yatmadigini bazende aglamaya basliyo. Doktora gitmstk sordum bakti boynuna fln bisey yok saga yatmayi seviodur cevirin surekli dedi

Allah sifa versin insallah tez zamanda evinize donersiniz iyilesip

canim otobuste sallana sallana uyur bence. Yolculugu seviyor bebekler.

Aynen bizimki de öyle yapıyor ellerini yumruk yapıp ağzına götürüp emiyor parmak emmesi duymuştum ama yumruk emmesi ilk defa gördüm :) ve evet yüzünü çiziyor ne kadar tırnaklarını kessem de yine de bir şekilde sürtüp kızartıyor yüzünü

Yarın 69 günlüğüz ve ben hastane market yada zorunlu haller dışında doğru düzgün hiç bi yere gitmedim. Genelde dışarda hep ağlıyor. Yarın arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum sabah kızım sakin olursa ona göre karar vericem. Çok ihtiyacım var farklı bişey yapmaya biyerlere gitmeye. Inşallah sakin olur kızım bi yandan istiyorum bi yandan ağlarsa naparım diyorum

canim benim kizda 30 haziran ayni gunler sanirim. bende baslarda senin gibiydim artik disarida aglarsa sakin bi sekilde davraniyorum evdede aynisini yapiyo cunku. bugun arkadaslarim geldi onlarin yaninda sohbet ederek gezdirdim emzirme zamani odaya gectim. Biraz rahat olunca sanki daha iyi oluyor hersey

Anlıyorum seni cnm dike kolay 69, gün önce bizim sağlığımız moralimiz yerinde olmalı ki bebeklerimizle ilgilenenilelim ağlasa da çık dışarı yine, aşılır belki dışarıda olmaya çok görüyorum bebek hem ağlıyor anne geziyor, ben de yaptım ağlamasına rağmen dışarı çıktık yolda arabada hep sakindi ya da bu seferlik yanına birisini alıp dene

Happy center die bi site en son premium care de ordan almıstım.kampanya vardı bkm expressle odeyene bide 30 tl indirim yapıolardı.tanesi 47 kurusa geldi.bu aksam kullandık ilk defa.gecenin ilk yarısında basarılı bakalım 2. Yarısı nasıl olcak.yalnız bu bezde doluluk çizgisi yokmus.yada benim aldıklarımda yok bilemiyorum.ama diğer bezlerde hep bezin önü çok şişiyordu bez tam dolmadan oğlum sıkılıyordu bu bez ole olmamıs.acıklamasında da çişi eşit heryere dağıtır dio.bakalım hep aynı olucak mı.

Ay yerim o popoyu maşallah maşallah nasıl gusel uyuyor ole.canım acıkcası amerikalılardansa oğlumu dinlemek daha mantıklı geliyor banada.gunduz okadar uğrasarak uyutamadığım oğlum bugun 1,5 saat kesintisiz uyudu yuzustu cok rahat etti.gece zaten yan yatıyor yan yatma yastıgıyla besiğinde ama gunduz mumkun diil uyumuyodu.saol canım içim ferahladı valla.

Uykusuz olunca bebeğime sabrım bitiyor bazen.cok cok üzülüyorum .sabah 5 de basladı mıkırdanmaya 6 da kalktı ve gun basladı gene.dinlenemeden bir gun daha basladı.gunduz de gene uyumaz etmezse napıcam bilmiyorum.bide uyumayınca kucakda geziyo.kucagıma alıp oturamıyorumda gezicez illa biyerden sonra oda kar etmiyo.

Bizim de ilk ay öyleydi üstüne gaz sancıları da eklenmiştir gündüz geceye karıştı, bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama ikinci ay daha rahatlıyorsun, sabır...

bizimki de ayni canim ama bir bizim bebekler aglamiyor ki disarda oyle dusun. Git bence arkadasina, 1 sicak cay icersiniz sohbet edersiniz, acilirsin, iyi gelir. Bebisin de cani sag olsun aglarsa. Nasilsa ev oturmasinda susar

biz gece 3 te basladik canim gune. Ne yapalim bugunler de gecer. Bebisleri gondeririz krese uyuruz oyle dusun. Sabrini tuketmemeye calis. Bazen zaman gecmese de cok cabuk buyuyorlar aslinda. Bizimkinin bebek kokusu bile gitmis

Oy masallah prenseslere. Biz de iyiyiz. Oglum genelde sakin ara ara huysuzluk yapiyo her bebek kadar. Şükür büyük sıkıntımız yok.

Anam popoya bak cok tatli masallah nasil da dikmis. Bizimki hayatta yuz ustu yatmaz. Boyun kol egzersizi olsun diye arada ceviriyorum. Once mizlamaya basliyo 10dk sonra yaygaraya donuyo. İlla sirt ustu yatacak beyefendi.

Kolay gelsin canim. Stres yapma. 10 saatlik yol elbet bi noktada agliycak bebis. Cok rahatsiz olan taksin kulakligini uyusun. Biz de yillarca baska bebeklerin aglamasini dinledik yollarda. Simdiden iyi yolculuklar.

Bence git canim acilirsin. Hem farkli ortamda belki dikkati dagilir daha sakin olur kizcen. Hem senin de kafan dagilir. Aglarsa da yapcak bisey yok hic aglamamasini beklersek 3 yasina kadar evden cikamayiz.

Dun annemle avmye gittik dolmusla. Donerken annemde kangurudaydi. Dolmusta bi onde bi arkada yer vardi. Annem one oturdu yanindaki kadin bana yer vermedi ben de arkaya oturdum. Kisa sure sonra oglum sıkıldı bunaldı yaygaraya basladi. Tabi dolmus da tiklim tepis oldu o arada. Annemin yanindaki kadin diyoki acaba buraya mi gelseniz. Dedim oraya gelebilmem icin ucmam lazim mumkun degil. Sonra diyoki biz bebegi oraya yollayalim. Bozuk para gibi elden ele bana bebek gondercekler. Olmaz suan yapbilecegim bisey yok dedim. 15 dk butun dolmusa ozellikle annemin yanindaki kadina bebe yaygarasi dinlettik. Bi derdi olmadigini da bildigim icin umursamadim. Eve geldik kangurudan cikarip 2 dk oynadik sakinlesti zaten.

Günaydın kızlar dün bütün gün uyumayan kizim akşam 9 da uykuya daldı, sabah 5.30 a kadar uyanmadı o kadar uykusuz kalmış ki zor uyandı. Sabah emzirdim tekrar uyudu bende dinlenmiş oldum. Bakalim bugün ne maceralar bizi beklicek. Birde sürekli elini yumruk yapıp emiyor arada parmagini emiyor ve kendini kusturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…