- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.021
canim sagma makinasini fazla baz alma. ben de sagmistim "hic" cikmamisti, hic. Ama bebislerin emmesi daha farkli oluyor. O yuzden evine gidince eds yapabilirsin. Hem yavrucugun memeye iyice alisir hem sutun artar. Suan daha yeni anneyiz, sutunun artmamasi imkansiz. Hormonlar falan cok taze. Sana tek gereken sabir sebat. Allah hayirli sonuclar almani nasip etsin.Görmedm canm kusura bakma bildirim gelmemiş ben bildirimde hiç bişeyi es geçmem :) dün ilk sağdığmda sol göğsüm sıfır sağ göğsümden 2 damla gelmişti. Acaip moralim bozuldu bidaha sağmadım. Demin yine denedim bu sefer soldan bi çay kaşığı geldi sağdan 2 damla :) sütün geldiğini gorunce bi sevindim15 dk sağdı bu arada. Ne diyosun düzenli sağmayla olacak mı dersin ? Yarın gece yola çıkıyorum kendi evimde daha bi düşerim bu konu üzerine. Burda yiyip içip yatıyorum hiç kilo vermemişim. evime gdym spor aletlerim var beni bekliyolar kendimi yormadan spor yapacağım 2ay sonra abimin düğünü var sonuçta :)
Kızlar benim kızım 2 temmuz doğumlu. Hafta başından beri uyku düzeni değişti. Gece uyuyan bebek uykuya dalamaz oldu. Ellerini keşfettiğinden beri böyle.4 temmuzdu benim de. Pestilimi çıkardı valla bu hafta az önce 3 saatlik uyku aglamasina sonunda uykudan bayıldı. Nefes almadan bir kilini bile kıpırdatmadan uyuyor şimdi 10 dk sonra gene feryada başlar. Güya yatağına alistirdim ama yatağın başında bir elimle besik sallıyorum bir elimle emzik tutuyorum agzinda sürekli eeee diyorum boğazım kurudu. Geçen hafta böyle değildi 20 dkda falan uyumuş oluyordu.
Seninkiler elleriyle yüzlerine dalıyorlar mi? Ya da ellerini kolayca ağızlarına goturebiliyorlar mi? Benimki galiba ellerini tam kontrol edememenin sinirini yaşıyor. Bütün problem uykuya geçiş
D dehaaa
Günaydın kızlar
Benim oğlum da hep soluna çeviriyor ve o taraf düzleşti bile. Mümkün değil sağa pek çeviremiyorum hemen eski halini alıyor. Yastık filan koyuyorum sağına baksın diye, bu seferde kendini kaydırarak düzleştiriyor. Napıcaz böyle simetrisi bozulacak diye korkuyorum. İnternette okudum bozulsa da 1 yaşa düzeliyormuş .veya boyun kaslarında problem olabilirmiş doktora gösterin diyorlar ..
Allah sifa versin insallah tez zamanda evinize donersiniz iyilesipMerhaba iki gün önce kızım çok ağladı akşam 2 saat falan kesintisiz ağladı gaz sancısı dedik ama baktık olmayacak hastaneye getirdik gazını boşalttılar kan aldılar potasyum yüksek sodyum düşük çıktı iki gündür yatıyoruz serum tedavisi görüyoruz kan alıyorlar değerlerde pek oynama yok en son ayrintili kan alındı onu bekliyoruz çok zormuş minicik kuzum elleri delik deşik oldu rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin olur mu bize
canim otobuste sallana sallana uyur bence. Yolculugu seviyor bebekler.Kızlar yarın gece 11de otobusle evime yolcuyum. Çok heyecanlıyım oğlumla başbaşa gideceğim için. Atak haftasındayız dua edin rezillik çıkmadan eve düşebileyim çünkü yol 10 saat.
En son dün akşam büyük tuvaletini yaptı bugun yok yarın inşallah yapar onun sancısıyla uğraşmam inşallah :/ içi yumuşasın diye zeytinyağı vermeme gerek var mı ?
Aynen bizimki de öyle yapıyor ellerini yumruk yapıp ağzına götürüp emiyor parmak emmesi duymuştum ama yumruk emmesi ilk defa gördüm :) ve evet yüzünü çiziyor ne kadar tırnaklarını kessem de yine de bir şekilde sürtüp kızartıyor yüzünüBu hafta ikiside ellerini yumruk yapıp ağzına götürüp emiyor. Emzik falan kâr etmiyor illa elini emecek ve yüzünü çiziyor sürekli. Biberona alişan bebeğim meme istiyor yani herşey tepe taklak oldu bende şaştım kaldım. Haftaya normale döner inşallah.
canim benim kizda 30 haziran ayni gunler sanirim. bende baslarda senin gibiydim artik disarida aglarsa sakin bi sekilde davraniyorum evdede aynisini yapiyo cunku. bugun arkadaslarim geldi onlarin yaninda sohbet ederek gezdirdim emzirme zamani odaya gectim. Biraz rahat olunca sanki daha iyi oluyor herseyYarın 69 günlüğüz ve ben hastane market yada zorunlu haller dışında doğru düzgün hiç bi yere gitmedim. Genelde dışarda hep ağlıyor. Yarın arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum sabah kızım sakin olursa ona göre karar vericem. Çok ihtiyacım var farklı bişey yapmaya biyerlere gitmeye. Inşallah sakin olur kızım bi yandan istiyorum bi yandan ağlarsa naparım diyorum
Anlıyorum seni cnm dike kolay 69, gün önce bizim sağlığımız moralimiz yerinde olmalı ki bebeklerimizle ilgilenenilelim ağlasa da çık dışarı yine, aşılır belki dışarıda olmaya çok görüyorum bebek hem ağlıyor anne geziyor, ben de yaptım ağlamasına rağmen dışarı çıktık yolda arabada hep sakindi ya da bu seferlik yanına birisini alıp deneYarın 69 günlüğüz ve ben hastane market yada zorunlu haller dışında doğru düzgün hiç bi yere gitmedim. Genelde dışarda hep ağlıyor. Yarın arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum sabah kızım sakin olursa ona göre karar vericem. Çok ihtiyacım var farklı bişey yapmaya biyerlere gitmeye. Inşallah sakin olur kızım bi yandan istiyorum bi yandan ağlarsa naparım diyorum
Bugun ben de yalnızım. Sabir sabir...
Bizimki gazi cikaramadi .
Biberon kullaniyoruz :)) enjektorle 60 ml bas edemedim valla .Kasikla da ne verirsem cikariyor. Su 3 ay bi gecse ...
Benimkini gazi ciksin diye yuz ustu yatiriyorum. Bir ofke bir ofke donemeyen kaplumbaga gibi trio atiyor
Hangi site
Yaa kiyamam .Gecmis olsun Allah sifa versin tez zamanda .Daha once bir huzursuzlugu var miydi bir anda mi oldu ?
z
Bence gerek yok malt icecekler artiriyor ama ne kadar saglikli .Ben Humana Still Tea iciyorum. O bile sekerli geliyor bana.En onemli sey bol su bol moral bol uyku .2 gecemiz sifir uyku ile gecti ve normalden daha fazla doz mama verdim .Cocugu bir türlü doyuramadim dinlenmeyince vucut süt uretmiyor.
Eki Görüntüle 2186685
Canım ben yayırıyorum halam da bütün çocuklarını öyle yatırmış gayet sağlıklılar. Sıkılma belirtileri gösterirse yan çeviriyorum biraz da öyle uyuyor. Ama yüz üstü hem kussa da rahat kusuyor tukanmıyor hem gazı rahat çıkıyor. Ne bileyim benim oğlum kendisi de yüzüstü yatmak istiyor. Popoyu dikiyor havaya her gelen popoya bi şaplak patlatıyor yavaştan :)
Bizim de ilk ay öyleydi üstüne gaz sancıları da eklenmiştir gündüz geceye karıştı, bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama ikinci ay daha rahatlıyorsun, sabır...Uykusuz olunca bebeğime sabrım bitiyor bazen.cok cok üzülüyorum .sabah 5 de basladı mıkırdanmaya 6 da kalktı ve gun basladı gene.dinlenemeden bir gun daha basladı.gunduz de gene uyumaz etmezse napıcam bilmiyorum.bide uyumayınca kucakda geziyo.kucagıma alıp oturamıyorumda gezicez illa biyerden sonra oda kar etmiyo.
bizimki de ayni canim ama bir bizim bebekler aglamiyor ki disarda oyle dusun. Git bence arkadasina, 1 sicak cay icersiniz sohbet edersiniz, acilirsin, iyi gelir. Bebisin de cani sag olsun aglarsa. Nasilsa ev oturmasinda susarYarın 69 günlüğüz ve ben hastane market yada zorunlu haller dışında doğru düzgün hiç bi yere gitmedim. Genelde dışarda hep ağlıyor. Yarın arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum sabah kızım sakin olursa ona göre karar vericem. Çok ihtiyacım var farklı bişey yapmaya biyerlere gitmeye. Inşallah sakin olur kızım bi yandan istiyorum bi yandan ağlarsa naparım diyorum
biz gece 3 te basladik canim gune. Ne yapalim bugunler de gecer. Bebisleri gondeririz krese uyuruzUykusuz olunca bebeğime sabrım bitiyor bazen.cok cok üzülüyorum .sabah 5 de basladı mıkırdanmaya 6 da kalktı ve gun basladı gene.dinlenemeden bir gun daha basladı.gunduz de gene uyumaz etmezse napıcam bilmiyorum.bide uyumayınca kucakda geziyo.kucagıma alıp oturamıyorumda gezicez illa biyerden sonra oda kar etmiyo.
Oy masallah prenseslere.İyiyim canım vala oyle bir turu vakıt bulamıyorum. Kuzlarda iyi cok şukur, kuzım cok igikenmiyor kardeşiyle sanırım ne olduğnu anlamıyor ama firsat bulduğu an tokatlamaya hazır.
Sen ve bebeğin nasıl umarım akılı uslu uykuyu seven bir bebekdır.
Eki Görüntüle 2186685
Canım ben yayırıyorum halam da bütün çocuklarını öyle yatırmış gayet sağlıklılar. Sıkılma belirtileri gösterirse yan çeviriyorum biraz da öyle uyuyor. Ama yüz üstü hem kussa da rahat kusuyor tukanmıyor hem gazı rahat çıkıyor. Ne bileyim benim oğlum kendisi de yüzüstü yatmak istiyor. Popoyu dikiyor havaya her gelen popoya bi şaplak patlatıyor yavaştan :)
Kolay gelsin canim. Stres yapma. 10 saatlik yol elbet bi noktada agliycak bebis. Cok rahatsiz olan taksin kulakligini uyusun. Biz de yillarca baska bebeklerin aglamasini dinledik yollarda. Simdiden iyi yolculuklar.Kızlar yarın gece 11de otobusle evime yolcuyum. Çok heyecanlıyım oğlumla başbaşa gideceğim için. Atak haftasındayız dua edin rezillik çıkmadan eve düşebileyim çünkü yol 10 saat.
En son dün akşam büyük tuvaletini yaptı bugun yok yarın inşallah yapar onun sancısıyla uğraşmam inşallah :/ içi yumuşasın diye zeytinyağı vermeme gerek var mı ?
Bence git canim acilirsin. Hem farkli ortamda belki dikkati dagilir daha sakin olur kizcen. Hem senin de kafan dagilir. Aglarsa da yapcak bisey yok hic aglamamasini beklersek 3 yasina kadar evden cikamayiz.Yarın 69 günlüğüz ve ben hastane market yada zorunlu haller dışında doğru düzgün hiç bi yere gitmedim. Genelde dışarda hep ağlıyor. Yarın arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum sabah kızım sakin olursa ona göre karar vericem. Çok ihtiyacım var farklı bişey yapmaya biyerlere gitmeye. Inşallah sakin olur kızım bi yandan istiyorum bi yandan ağlarsa naparım diyorum
Yaa demek ki hepimiz boyleyiz ellerini kesfedince cildirdilarKızlar benim kızım 2 temmuz doğumlu. Hafta başından beri uyku düzeni değişti. Gece uyuyan bebek uykuya dalamaz oldu. Ellerini keşfettiğinden beri böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?