2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senin tahmini doğum tarihin de bizimkine yakındı sanırım. Atak grciriyolar galiba benimki de gündüz uyumadı gece 7 saat aç durdu gene uyanmadi ben uyandırıp icirdim.

Senin tahmini doğum tarihin de bizimkine yakındı sanırım. Atak grciriyolar galiba benimki de gündüz uyumadı gece 7 saat aç durdu gene uyanmadi ben uyandırıp icirdim.
21 haziran dogumlu bizimkide sanirim atak geciriyorlar. Birde ben artik dun aksam uyusun diye eline eldiven taktim uyuyunca cikardim. Eldiven olunca elini agzina goturmedi, suan yine el agizda.

Son düzenleme:
Ben bu kez soracağım doktora bazen uyuyası geliyo aç diye zorla uyandırıyorum. Kendi topuğuna sıkmak gibi birsey

Off cok fenalar .Ben de dun kollarim agridi diye aglamasina ragmen arabasina koydum. Ustunu de örttüm etrafi izlemesin uyusun diye.Oturdugum yerde hareket ettirdim.Ilk basta kanmisti ama muhabbet kusunun sesine hep ayni yerde durdugumuzu anladi herhalde .Hemen agladi
Çocuk emmeye başladığında gurultusuda başlıyor. Resnen kendi sonumu dinliyorum ne beter şeymiş gaz ya
Niye gecmiyor yaa
Yediklerime o kadar dikkat ediyorum.Aksam 10 da uyuttum 12 de uyandi.Deli gibi uykusu var gazdan uyuyamadi. Hala memede ikinip ,aglayip dalar gibi oluyor sanci giriyor

Ellerini yumruk yapıp boğazına kadar sokuyor. Kusunca ne yaptın kızım diyorum anlıyo gibi gülüyor eğer ağzını ıskalarsa deli gibi ağlıyor
Aynen çok uykusu gelince iskaliyor ağzını dikkatini toplayamiyor. Sonra ağlamaktan uyuyamiyor. Kısır döngü ben tutup elini ağzına götürüyorum onu da istemiyor

Benim dayımın bebeğini zehirli ishalden kaybettik canım . O zaman öyle denmiş adına şimdi baktım rotavirüs müş. Ben yaptıracağım o yüzden
Kaç aylıktı geçirdiğinde ? Ya çok kararsızım alerjisi olan bebeklerin de alerjisini arttırıyor bizimkinde alerji şüphesi var.

Bu tamany merhem tam mucizeymiş cidden . Oğlum gecenin yarısından beri kaka yapıp gaz çıkarmadı diye kıvranıyordu. Kremi sürdüm beş dk geçmedi cort diye çıkardı herşeyi

Arkadaşlar göğüs ucu yara olanınız var mı? Hangi ilaç iyi gelir biliyor musunuz veya ne iyi gelir? Acil yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…