- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.061
Evet canımSu Almanya dan gelen mi?
Almanyadan gelmişti bizimki, burada yok diye biliyorum maalesefBulamadım ben onu
Canim bir donem benim cok fenaydi. İlac olarak madecassol ve bephanthol merhemi karistirip surup en az 2 saat acik gezdim genelde geceleri surdum cunku emzirmeden once temizlemek gerekiyor. Gunduzleri de gumus kapaklardan taktim. Bu ikili beni 3 gunde iyilestirdi. Ondan once lansinoh, zeytinyagi, cay pansumani bilimum sey surmustum.Arkadaşlar göğüs ucu yara olanınız var mı? Hangi ilaç iyi gelir biliyor musunuz veya ne iyi gelir? Acil yardım edin lütfen
Garmastan, hametan, anestol pomad bebek emmeden az karbonatlı ılık suyla temizlemen gerek. Ben hametan ve anestolu birlikte sürüyordum. Yarım gün dönüşümlü yapabilirsin. Bebek solu emicekse sağı kapat sağ tarafa geçeceği zaman temizle sola sür. 2 güne geçerArkadaşlar göğüs ucu yara olanınız var mı? Hangi ilaç iyi gelir biliyor musunuz veya ne iyi gelir? Acil yardım edin lütfen
Gümüş kapaklardan bende çok memnunum 7 /24 yapışık kızım ama acı verici bir yara yaşamadımCanim bir donem benim cok fenaydi. İlac olarak madecassol ve bephanthol merhemi karistirip surup en az 2 saat acik gezdim genelde geceleri surdum cunku emzirmeden once temizlemek gerekiyor. Gunduzleri de gumus kapaklardan taktim. Bu ikili beni 3 gunde iyilestirdi. Ondan once lansinoh, zeytinyagi, cay pansumani bilimum sey surmustum.
Canim bir donem benim cok fenaydi. İlac olarak madecassol ve bephanthol merhemi karistirip surup en az 2 saat acik gezdim genelde geceleri surdum cunku emzirmeden once temizlemek gerekiyor. Gunduzleri de gumus kapaklardan taktim. Bu ikili beni 3 gunde iyilestirdi. Ondan once lansinoh, zeytinyagi, cay pansumani bilimum sey surmustum.
Kızlar sağol un. Benim oğlan emiyor zaten sağlıyorum hep. Bu yaralar memenin süt gelen uç kısmında mı oluyor yoksa meme başının bittiği yerle kahverengi bölgenin arasındaki yerde mi.Garmastan, hametan, anestol pomad bebek emmeden az karbonatlı ılık suyla temizlemen gerek. Ben hametan ve anestolu birlikte sürüyordum. Yarım gün dönüşümlü yapabilirsin. Bebek solu emicekse sağı kapat sağ tarafa geçeceği zaman temizle sola sür. 2 güne geçer
Ben Lansinoh kullanıyorum.Arkadaşlar göğüs ucu yara olanınız var mı? Hangi ilaç iyi gelir biliyor musunuz veya ne iyi gelir? Acil yardım edin lütfen
Anestol uyusturucu krem degil miGarmastan, hametan, anestol pomad bebek emmeden az karbonatlı ılık suyla temizlemen gerek. Ben hametan ve anestolu birlikte sürüyordum. Yarım gün dönüşümlü yapabilirsin. Bebek solu emicekse sağı kapat sağ tarafa geçeceği zaman temizle sola sür. 2 güne geçer
Canım 3aydır lansinoh kullanıyorum zaten. 5.kutuyu açtım hepsi40lık Bi de. Benim yarışan bölge meme başı değil. Memenin başının bittiği yerle göğsün kahve bölgesinin başladığı yer arası.bebeğimi de emzirmiyorum sağıyorup hep acaba sağmaktan mı olduBen Lansinoh kullanıyorum.
Bilmem ben genel cerrahi doktoruna gitmiştim. Muayene sonrası o önermişti:)Anestol uyusturucu krem degil mi
Makine yapıyor seninkinin başlığıda darmı ? Benim kızım emdiği için yara olmadı göğsüm büyük başlık dar diye oldu. Amedaya uygun büyük başlık için internet üzerinden alışveriş yaptım. Açıklamasında iki tane başlık 28.5 ve 30 mm yazıyordu. Tek ürün 28.5 geldi bendeki 25 mm di. Satıcıyı aradım önce eksik göndermişiz dedi sonra telefonumu açmadı. 99 lira vermiş oldum bir başlığa bir dahada almadım.Canım 3aydır lansinoh kullanıyorum zaten. 5.kutuyu açtım hepsi40lık Bi de. Benim yarışan bölge meme başı değil. Memenin başının bittiği yerle göğsün kahve bölgesinin başladığı yer arası.bebeğimi de emzirmiyorum sağıyorup hep acaba sağmaktan mı oldu
Senin tahmini doğum neydi? Cildirdilar bu hafta hakikaten. Kalıcı olmasa bari
Benim kızım bir hafta geç doğdu. 25 haziran beklenen tarih. Atak haftasında diye böyleler muhtemelen.Yaa demek ki hepimiz boyleyiz ellerini kesfedince cildirdilar
Of o daha kötü. Gecmis olsun .Benim de sagim yaptığım dönemde cok yara olmustu .Yetisemedigim icin artik sagim yapmıyorumCanım 3aydır lansinoh kullanıyorum zaten. 5.kutuyu açtım hepsi40lık Bi de. Benim yarışan bölge meme başı değil. Memenin başının bittiği yerle göğsün kahve bölgesinin başladığı yer arası.bebeğimi de emzirmiyorum sağıyorup hep acaba sağmaktan mı oldu
Ben lazere giderken genital bolgeme kullanıyorum acimasin diye de ordan biliyorum.Bilmem ben genel cerrahi doktoruna gitmiştim. Muayene sonrası o önermişti:)
Benim de göğsüm büyük hastane tipi kullanıyorum. Bi tane dar var 25mm sanırım onu hiç kullanmadım. 2tane büyük var onları kullanıyorum. Ama 62gündür günde 6/8arası sağım yapıyorum daha yeni oldu böyle birey. Göğüs uçlarım daha da büyümüş olamaz değil mi? Ne iyi gelir buna. SAĞIM yapmam şart, oğlum emmiyor çünküMakine yapıyor seninkinin başlığıda darmı ? Benim kızım emdiği için yara olmadı göğsüm büyük başlık dar diye oldu. Amedaya uygun büyük başlık için internet üzerinden alışveriş yaptım. Açıklamasında iki tane başlık 28.5 ve 30 mm yazıyordu. Tek ürün 28.5 geldi bendeki 25 mm di. Satıcıyı aradım önce eksik göndermişiz dedi sonra telefonumu açmadı. 99 lira vermiş oldum bir başlığa bir dahada almadım.
Of o daha kötü. Gecmis olsun .Benim de sagim yaptığım dönemde cok yara olmustu .Yetisemedigim icin artik sagim yapmıyorum
Peki o zamanki yaraları ne geçirdi
Ben lazere giderken genital bolgeme kullanıyorum acimasin diye de ordan biliyorum.
Yaa demek ki hepimiz boyleyiz ellerini kesfedince cildirdilar
Ben onu sallarken uyuyabiliyorumHamakta uyuyor ama sallamazsam uyanıyor. Ne uyuyabiliyorum nede kalkıp bir ise bakabiliyorum. Böyle giderse beşik sallayıcı motorda alacağım sermayeyi hatuna yükledik resmen, gaz damlalarına yalancı emziklere servet harcadım. Mama konusuna hiç girmiyorum. Evde 4 beşik varken saçma sapan hamakta uyumasına da
Görseldeki gibi olmuyorsa dahada büyümüş demektir. Başlık değiştirmen gerekir.Benim de göğsüm büyük hastane tipi kullanıyorum. Bi tane dar var 25mm sanırım onu hiç kullanmadım. 2tane büyük var onları kullanıyorum. Ama 62gündür günde 6/8arası sağım yapıyorum daha yeni oldu böyle birey. Göğüs uçlarım daha da büyümüş olamaz değil mi? Ne iyi gelir buna. SAĞIM yapmam şart, oğlum emmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?