2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

B
Benimki conformil ile hergün yapabiliyor hatta bazen günde 2 o yüzden değiştirmeyeceğim. Zaten kaka yapabildiği birde golden goat vardı oda en son 60 dı. Kesin uçmuştur

oinone27 canım biz 25 günlükken memlekete gittik ve oğlumu herkese götürdüm herkesin kucağına verdim sevdiler. Sülalenin yaşlılarıyla hatıra fotosu aldım sıra sıra. Bana da çok iyi geldi. Git gez hiç korkma. İhtiyacı olan sensin uyuyunca da bi yatak heryerde yatar korkma.

Ya benim kızımda aynı çok enteresan mamayla beslenmeyi seven bebek sadece emmek istiyor iyi bir durum ama bu defa da süt yetmiyor ..

Canım bebekler 8. Hafta atağında geçiş dönemi yaşayıp 11. Haftaya kadar gaz artışı ve çıkaramama yaşayıp sonra gaz çıkarmayı kendileri öğrenmiş oluyormuş. Geçiş dönemi yani. Belki öyledir şuan

Sagim yapmayi bırakınca gecti . ladycry
Bizim 8 hafta olmadi daha .Ama geçmesini dort gozle bekliyorum.birazdan arkadasim gelcek bebek gormeye ben daha pijamalarımla duruyorum .Neyse ki kendi de benim oglanla ayni ikiz annesi .Halimden anlar

Anlar canım bebeği olan rahat ol. Neyse tünelin ucuna yaklaştık gaz konusunda. 3 ay olunca kendileri dönüp çıkarmaya başlıyormuş şükür. Ha gayret bize az kaldı kızlar

Biz yabancılamasın diye babynestle gezdiriyoruz.Gecen arkadasin evinde uyutacaktim .Duvarlara bakti bakti agladi.
Ya benim kızımda aynı çok enteresan mamayla beslenmeyi seven bebek sadece emmek istiyor iyi bir durum ama bu defa da süt yetmiyor ..
Benimki de sekerli aptamilden sonra evolviayi sevmeyi 20 dk da 60 cc yo bitiremiyo

4 beşik mi var evde maşallah :)

Anlar canım bebeği olan rahat ol. Neyse tünelin ucuna yaklaştık gaz konusunda. 3 ay olunca kendileri dönüp çıkarmaya başlıyormuş şükür. Ha gayret bize az kaldı kızlar
Insallah.Hayalim uyutup islak kek yapmaktı. Ben daha kişisel ihtiyaçlarımı gidermeden yarim saatte uyandi sağolsun.
Bebek çikolatası ,cay,kurabiye ikram etcem .Az mi olur ki .Dun msj atmisti sadece cay hazirla ben bir seyler getircem diye ama ben de oyle rahat edemem.

Biz yabancılamasın diye babynestle gezdiriyoruz.Gecen arkadasin evinde uyutacaktim .Duvarlara bakti bakti agladi.

Benimki de sekerli aptamilden sonra evolviayi sevmeyi 20 dk da 60 cc yo bitiremiyo

Ben bebelac gold kullanıyorum tadında sorunu yok bizim , kızım almıyo sadece iki şey istiyo kuru meme ve gercek meme ) annem yöntem öğretti memede süt kalmayınca kuru memeyi takıyorum ağzına emdiriyorum biranda çekip biberonu veriyorum emmeye devam ediyor şapşik anlamıyo

4 beşik mi var evde maşallah :)
Evet park yatak, salıncak yatak, anakucağı tarzı bir beşik hamaktan daha geniş bir tane daha var. En son paşa hamak aldım 5 i bir yerde olduk salonda hamakla ana kucağı duruyor birde ortada sehpa odadan çıkmak için efor sarfediyosun. Survivor bizimev

Sen kucağında bebekle nasıl ikramlık hazırlayacaksın ki ? Hanımeli pazarı oluyor bizim ilde ben sıkışık misafirim olduğunda ordan alıyorum ikramlığımı miss gibi oluyor :)

Bizimkinin sevmediği tek mama babygoat idi. Bir yudum içmedi. Gerçi çamur gibi meret ılımış suyu geç kaynar suda yapıp soğuttum yok ben böyle çimento mama görmedim direkt çöp oldu

Benim bir tane küçük beşik var onada yatmıyor diye üzülüyordum okuduğum kitaptan sonra onada yatmaya başladık çok şükür , kitapta diyorki ilk esnemeyi gördükten sonra 2-3 esnemeye kalmadan uyku moduna geçin kucağınızda sakinleştirin biraz ve hemen yatağına koyun orda uyutmaya devam edin , illaki bunu öğrenecektir diyo bizde işe yaradı baktım esniyo hemen uyku moduna baslıyorum çünkü geçirkirse uyumuyorlarmış

Arkadaşlar göğüs ucu yara olanınız var mı? Hangi ilaç iyi gelir biliyor musunuz veya ne iyi gelir? Acil yardım edin lütfen
Hiç bir merhem ilaç fayda etmedi canim çareyi göğüs ucu koruyucularinda buldum onu takınca süt içine akıyor yaralar kendi sütünle iyileşiyor yalnız her gün hem göğüs uçlarını hem de koruyucuları yıkaman lazım , ben Nuk'un koruyucusunu aldım fiyatı 24 TL

Ben ne yaptıysam emzirme yastığında uyumaktan vazgeçiremedim. İlk uykuya emerken geçer sonra duruma göre hamak yada anakucagına alıyorum. Genelde gece anakucağı oluyor gündüz hamak. Gece kımıldadıkça kendi kendini sallıyor uyanamıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…